Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

10 hyödyllisimmistä Twitter-ehdoista, jotka sinun on tiedettävä!

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 hyödyllisintä Twitter-termiä, jotka sinun on tiedettävä!

61 % twiiteistä on englanninkielisiä ja eniten Twitter-käyttäjiä ovat Yhdysvallat, Brasilia, Indonesia, Iso-Britannia, Meksiko, Malesia, Hollanti ja Espanja. Oletetaan, että olet Twitter-käyttäjä tai olet juuri päättänyt ladata ja asentaa tämän ohjelman. Tässä tapauksessa on parempi tutustua tämän mahtavan sosiaalisen verkoston käytännöllisimpiin olosuhteisiin ennen Twitter-viestikanavan ja sen temppujen asentamista ja käynnistämistä. Opi työskentelemään ammattimaisesti lyhyemmässä ajassa tämän monipuolisen ohjelmiston avulla. Tässä artikkelissa opit enemmän kuin vain yhden yleisimmin käytetyistä Twitter-termeistä.

Esittely:

Twitter tekee saman kuin WhatsApp, Line, Telegram, Viber, Emo WeChat ja muut, paitsi että voit lähettää Twitteriin lyhyitä viestejä, jotka ovat alle 140 merkkiä. Voit myös käyttää linkkejä, tunnettuja lyhenteitä ja hashtageja sisällyttääksesi lisätietoja tekstiviestiin.

Hyödyllisimmät Twitter-termit:

Suora: Henkilökohtaisen viestin lähettämistä Twitterissä kutsutaan suoraksi.

Rajoitus: Jos seuraat, twiitat tai foo paljon, sinua rajoitetaan. Koska se on nopea ja toimintasi toistuu, Twitter tunnistaa sinut robotiksi ja estää pääsyn muutamaksi minuutiksi tai tunniksi, esim. Esim. twiittauksessa, joka ratkaistaan ​​odottamalla. Hetki: Jos haluat kertoa tarinan useissa twiiteissä, voit käyttää hetken luontitoimintoa, joka näyttää hieman erilaiselta kuin tavalliset twiitit hetken twiittauksen jälkeen.

Tweet Collection: Ennen kuin hetki lisättiin Twitteriin, ihmiset twiittasivat tarinatwiittejään otsikoilla, kuten Tweet Collection, Tweet Series ja Tweet String. Tietysti, vaikka Twitter on nyt päässyt vauhtiin, monet pitävät edelleen tviittauksesta vauhdin sijaan.

Kyntäminen: Kun joku menee toisen henkilön profiiliin ja uudelleentwiittaa useita twiittejä samaan aikaan, sitä kutsutaan kyntöksi. Aikaisemmin, kun ihmiset eivät voineet uudelleentwiitata twiittejään Twitterissä, ihmiset yleensä menivät vanhoihin twiitteihinsä ja pitivät pisteen (.). Tämä sai heidät lisäämään twiittejään. Tätä kutsutaan myös kyntöksi; Ainoa ero on, että henkilö auraa twiittejään.

Genre: Kun useimmat ihmiset puhuvat tietystä aiheesta, he sanovat, että jostakin on tullut genre. Esimerkiksi kun Plasco-tapaus tapahtui, Twitterin genre oli Plasco Building.

Maininta: Twiitteihin vastaamista kutsutaan mainitsemiseksi. Se on sama kuin kommentoiminen.

Tallenna maininta: Jos lainaat useita käyttäjiä yhdellä toistolla, työtäsi kutsutaan lainausmaininnaksi. Termi katoaa hitaasti, kun Twitterin merkkirajoitusta on nostettu eikä käyttäjän käyttäjätunnuksen kirjaimia lasketa.

Favstar: Tweettejä, jotka kuluttavat yli 1000 Fioa, kutsutaan Favstariksi.

Mainitse: Kun joku mainitsee jonkun toisen twiitin ja kolmas henkilö mainitsee heidät, tätä toimintoa kutsutaan taggaamiseksi. Tämä tehdään yleensä sillä tarkoituksella, että pidän twiitistä tai olen samaa mieltä sen maininneen henkilön kanssa. Tietenkään monet ihmiset eivät pidä siitä, että muut ihmiset lainaavat julkisesti!

Ilmoitus: Nämä ovat ilmoitukset. Jos esimerkiksi joku twiittasi tai uudelleentwiittaa twiittisi, saat ilmoituksen siitä, kuka käyttäjä teki mitä sivullasi. Ilmoitusta kutsutaan myös lyhyesti “ilmoitukseksi”.

Trendi: Tweettien vaikutusta aiheen suosioon ja tietoisuuteen kutsutaan trendiksi. Voit tarkastella persialaisia ​​trendejä Twitterissä Trenditer-tilillä, robotilla, joka uudelleentwiittaa itsensä oman harkintansa mukaan, tai Trendit karttaKeyhole-, TweetReach- ja Tweet Binder -sivustot.

Twitter Storm: Julkista ilmoitusta twiittaamisesta tietystä aiheesta kutsutaan Twitter Stormiksi. Se on askel jäljessä tietyn aiheen trendistä, jota käyttäjät haluavat käsitellä. Näillä myrskyillä on myös globalisaation voima. Jos he haluavat nostaa myrskyn, he sanovat: Lämmitetään yhdessä Twitterin hashtag. Tämä lämpeneminen on metafora trendille.

Pito: Uudelleentwiittaa käyttäjä, jotta neljä muuta henkilöä voi seurata häntä. Tämä aihe palaa myös gangsteriin.

Jengit: Kuten politiikassa, jossa jokaisella on jenginsä ja puolueensa, myös Twitterillä on jenginsä. Gangsterismin päätavoite on lisätä fioa, uudelleentwiittejä ja seuraajia. Tämä tehdään siten, että esimerkiksi twiittiä mainostaa sen sisällöstä riippumatta bändi tai tiimi. Ei ole harvinaista, että twiitit, joilla ei ole tiettyä sisältökuormaa, merkitään Twitterin kaistanleveyden vuoksi.

Peikko: Peikoiksi kutsutaan niitä, jotka julkaisevat kyberavaruudessa epäolennaista, häiritsevää, provosoivaa, viettelevää jne. sisältöä provosoidakseen ja vastatakseen yleisöön. He nauttivat muiden satuttelusta. Termiä voidaan käyttää sekä uistettavan henkilön substantiivina että verbinä itse toiminnalle, kuten uistelulle tai uistelulle. Suosittelen, ettet väittele trollien kanssa; Koska väittely kanssasi tarkoittaa niiden voittamista!

Anti-Air: Anti-Air on toisen osapuolen vastaus tv-viestiisi, joka valtaa ilmaisi ja palauttaa vastauksesi ilmaan mainitsematta nimeäsi.

Knock: Sitä kutsutaan lyhyesti “edelliseksi twiitiksi”. Kun esimerkiksi luodaan twiitti ja haluat viitata edelliseen twiittiin, kirjoita #Taq.

Kuume: Lyhyesti sanottuna sitä kutsutaan “seuraavaksi twiitiksi”. Esimerkiksi, jos haluat ilmoittaa jotain. #Kuume tiedetään pitkälti etukäteen.

Arvioi: Lyhennettynä “edellinen uudelleentwiitti”. Jos esimerkiksi uudelleentwiitoit twiittisi ja haluat sitten twiitata kyseisestä videosta, voit käyttää ilmausta #retaq.

Sijoitus: Lyhennettynä “seuraava uudelleentwiitti”. Jos esimerkiksi kuvailet twiittiä ja sanot sitten: Katso #Rank.

Lainaus: Se on uudelleentwiitattu sillä erolla, että voit myös kommentoida sitä. Tietenkin Twitter muutti Cotin sanamuodon “Uudelleentwiitaa kommentilla”, mikä tarkoittaa “uudelleentwiitaa kommentilla”.

Estäminen: Kun estät käyttäjän, joka ei voi lukea sivuasi, tätä tilannetta kutsutaan estämiseksi.

Eston poistaminen: Kun poistat käyttäjän eston, tätä toimintoa kutsutaan eston Poistamiseksi.

Kumoa esto: Jos et halua lukea jotakuta etkä halua hänen lukevan sinua, estä hänet ensin ja kumoa sitten esto. Tämä katkaisee sinut. Toisin sanoen näyttää siltä, ​​että menit kyseisen henkilön tilille ja lopetit itsesi seuraamisen. Poista esto on myös lyhennetty “BA” tai “BA”.

Raportointi: Kun ilmoitat twiitistä Twitterissä, koska se on loukkaavaa, rasistista tai muuta, työtäsi kutsutaan raportoimiseksi.

Estetty: Jos monet käyttäjät ilmoittavat tilistä Twitteriin eri syistä, kuten rasismista tai väkivaltaisesta sisällöstä, Twitter tarkistaa ilmoitetun tilin ja syyn todistettuaan estää kyseisen tilin. Se tarkoittaa, että se on suljettu ikuisesti.

Pew Centerin uusi tutkimus osoittaa, että Facebook on houkuttelevampi perheille ja ystävyysverkostoille ja Twitter on houkuttelevampi toimittajille ja jatkuvasti uutismaailmassa oleville; Vakavia uutisia molemmissa sosiaalisissa verkostoissa on kuitenkin vähemmän kuin yleisesti oletetaan. Vakavien uutisten houkuttelevuus on 13 % Facebookissa ja 27 % Twitterissä.

Jos sinulla on kysyttävää tästä Sovelluksesta, kerro meille kommenttiosiossa, jotta voimme vastata niihin.