Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

10 kannettavan tietokoneen tuulettimen nopeuden säätöohjelmistoa (paras 2023)

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 kannettavan tietokoneen tuulettimen nopeudenhallintaohjelmistoa (paras 2022)

Koska kiintolevyn lämpötila ja jännitteenkulutuksen taso riippuvat suuresti tuulettimen suorituskyvystä, nopeudensäätöohjelmisto ja digitaaliset lämpötila-anturit ovat välttämättömiä. Siksi kannettavan tietokoneen tuulettimen nopeudensäätöohjelmisto auttaa hallitsemaan tietokoneesi tai kannettavan tietokoneen tuulettimen nopeutta ja lämpötilaa eri aikavälein.

Tällaisia ​​järjestelmiä kutsutaan tuulettimen ohjausohjelmistoiksi. Tuulettimen nopeudensäätöohjelmistossa on useita Ominaisuuksia, kuten: B. välitön ilmoitus CPU:lle. Koska kiintolevyaseman lämpötila ja jännitteenkulutuksen määrä riippuvat suuresti tuulettimen suorituskyvystä, siinä on nopeudensäätöohjelmisto ja digitaalinen lämpötilan suoritusnopeus (kellonopeus) tuulettimille sekä tuulettimen nopeuden digitaalinen näyttö, kiintolevy suorituskyvyn arviointi ja muut elementit. Koska tällä ohjelmistolla on monia faneja, tässä viestissä esittelemme parhaat ohjelmat laitteistollesi.

Paras tuulettimen ohjausohjelmisto 2022 – ehdotuksemme

Jotta voit tehdä parhaan valinnan tämän ohjelmiston joukosta, esittelemme alla 10 esimerkin tekniset tiedot, edut, haitat ja hinnan parhaista tuulettimen nopeudensäätöohjelmistoista ja muista kokeilemisen arvoisista ohjelmistoista. Tehdä

1- Argus Monitor – paras älykäs tuulettimen nopeudensäädin saatavilla tänään

Argus Monitor -ohjelmisto on yksi parhaista ohjelmistoalustoista tuulettimen nopeuden ja antureiden tai PC-anturien ohjaamiseen. Tällä ohjelmistolla on yksinkertainen käyttöliittymä ja se tekee asemastasi turvallisen hyvien ominaisuuksiensa ansiosta.

Tämä ohjelma toimii helposti taustalla ja ohjaa automaattisesti laitteen tuulettimen nopeutta keskeyttämättä työtä. Tämä älykäs ohjelmisto arvioi esimerkiksi kiintolevyn lämpötilan ja suorittimen yleisen kunnon. Koska tämän ohjelmiston päätehtävänä on ohjata tuulettimen nopeutta ja ratkaista siihen liittyviä ongelmia, tämän ohjelmiston avulla voit myös säätää lämpötilaa digitaalisen anturin avulla.

Voit tarkistaa GPU:n ja CPU:n lämpötilan käyttämällä järjestelmän itsensä luomaa automaattista kuvaajaa. Jos laitteesi kiintolevy on vaurioitunut, Argus Monitor -ohjelmisto varoittaa sinua, jotta voit tallentaa tärkeät tiedostosi ja estää niiden katoamisen tai vioittumisen ja tietojen menettämisen.

Voit tarkistaa GPU:n ja CPU:n lämpötilan käyttämällä järjestelmän itsensä luomaa automaattista kuvaajaa. Jos laitteesi kiintolevy on vaurioitunut, Argus Monitor -ohjelmisto varoittaa sinua, jotta voit tallentaa tärkeät tiedostosi ja estää niiden katoamisen tai vioittumisen ja tietojen menettämisen.

Edut:

  • Suorita automaattisesti välitön CPU-, SSD- ja GPU-lämpötilan valvonta
  • Tuulettimen nopeuden säätö

2- EasyTune 5- Helppo PC-asennus

EasyTune5-ohjelmisto on yksi parhaista alustoista, joka tarjoaa erinomaiset tuulettimen nopeuden ja prosessorin lämpötilan säätöominaisuudet. Tämän ohjelmiston avulla voit jatkuvasti seurata tietokoneesi kuntoa, erityisesti suorittimen lämpötilan ja antureiden suhteen.

Tämän ohjelmiston avulla voit myös parantaa järjestelmäsi yleistä suorituskykyä, koska EasyTune5-ohjelmisto tarjoaa tunnetun ylikellotustoiminnon. Tätä ohjelmistoa voidaan käyttää vain Windowsissa, eikä se sovellu Linux- tai Mac-käyttöjärjestelmän käyttäjille. EasyTune5 on ilmainen ohjelmisto.

Edut:

Suora ja toimiva tuulettimen nopeuden säätö

Haitat:

Ylikellotuskyky saattaa vaikuttaa.

SpeedFan-tuulettimen ohjausohjelmisto on yhteensopiva kaikkien tietokonemerkkien ja -mallien kanssa. Tämän ohjelmiston avulla voit analysoida aseman suorituskykyä älykkään lukutoiminnon avulla. Tämä ohjelmisto voi säätää tuulettimen nopeutta mittaamalla lämpötilaa laitteeseen tallennetun digitaalisen anturin avulla. SpeedFan-ohjelmiston käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla voit helposti ohjata laitteen tuulettimen tehoa ja nopeutta.

Edut:

  • Suora ja yksinkertainen käyttöliittymä
  • Tarjoa kaavioita

Haitat:

Korkean kaltevuuden oppimiskäyrä (sisällön oppimiseen käytetty aika)

4- Kannettavan tietokoneen FanControl – Valinnaisesti tunnistaa ja ohjaa suorittimen tuulettimen nopeutta useimmissa tietokoneissa

Notebook FanControl -ohjelmisto on toinen paras järjestelmän tuulettimen ohjain. Sovellus toimii tehtäväpalkissa ja ohjaa PC:n vaatimuksia, mukaan lukien järjestelmän nopeus ja lämpötila. Ohjelmiston asennuksen jälkeen voit helposti mitata nykyisen tuulettimen nopeuden ja monitorin senhetkisen lämpötilan lämpöantureiden avulla.

Voit myös ohjata tuulettimen nopeutta Manuaalisesti sovelluksen liukusäätimellä. Tällä ohjelmistolla on yksinkertainen käyttöliittymä, joka ei aiheuta sinulle ongelmia työskennellessään.

Edut:

Yksinkertainen ja suora käyttöliittymä

Haitat:

Ei sovellu kannettaville tietokoneille

5- ZOTAC FireStorm – tunnettu ZOTAC-laitteiston valvontaohjelmisto

ZOTAC FireStorm -ohjelmistossa on suora ja yksinkertainen käyttöliittymä, jonka avulla käyttäjät voivat helposti ohjata järjestelmätuulettimen nopeutta. Itse asiassa kaikki tiedot ja elementit, joita tarvitset laitteen laitteiston lämpötilan ja tuulettimen nopeuden ohjaamiseen helposti, ovat tämän ohjelmiston käyttöliittymässä.

Voit myös ohjata moniprosessorien, kuten CPU-ytimien, nopeutta ja näytönohjaimen mikroprosessorin (tai muistikellon) nopeutta. Koska järjestelmän lämpöenergia tai sisäinen lämpötila vaikuttavat suuresti näihin lukemiin, epänormaalit lukemat voivat auttaa sinua määrittämään, toimiiko järjestelmän tuuletin kunnolla. Tämän ohjelmiston käyttöliittymässä on erityinen valvonta- tai ohjausosa, joka näyttää jatkuvasti tietoja tuulettimen nopeudesta, prosessoreista, lämpötilasta jne.

Edut:

Monet ohjausvaihtoehdot, mukaan lukien RGB-ohjaus, tuulettimen ohjaus, CPU-ohjaus jne

Haitat:

Joskus se toimii virheellisesti tiettyjä vaihtoehtoja asetettaessa

6- HW Monitor – yksinkertainen ohjelma kaikkien laitteistokomponenttien tilastojen katseluun

HW Monitor on paras sovellus, jos tarvitset ilmaista ohjelmistoa tuulettimen nopeuden säätämiseen ja järjestelmälaitteistosi lämpötilan säätämiseen. Sen lisäksi, että HW Monitor -ohjelmisto valvoo CPU-tuulettimen hetkestä toiseen, se myös mittaa tuuletinkotelon nopeutta.

Voit jopa tallentaa päivittäisiä enimmäis- ja vähimmäisnopeusennätyksiä nähdäksesi, toimiiko tuuletin hyväksyttävällä nopeudella. HW Monitor -ohjelmiston avulla voit myös tarkastella suorittimen ja emolevyn lämpötilan kulutusta, virrankulutusta, GPU:n lämpötila-arvoa ja muita toimintoja.

Edut:

  • Yksinkertainen näkymä
  • Jatkuvat päivitykset

Haitat:

Ei hälytyksiä tai ilmoituksia

7- HWiNFO – paras ilmainen laitteiston valvontaohjelmisto

Jos etsit ilmaista ohjelmistoa ikkunojesi tuulettimen nopeuden säätämiseen, HWiNFO on yksi parhaista ilmaisista ammattiohjelmistoista järjestelmän valvontaan ja hallintaan. Parasta tässä ohjelmistossa on, että voit hallita tuulettimen nopeutta, mutta voit myös hallita virrankulutusta, suorittimen, muistin ja RAM-muistin suorituskykyä, suorittimen virrankulutusta, grafiikkasuorittimen virrankulutusta ja paljon muuta. Useimmat Windows-versiot ovat yhteensopivia tämän tuulettimen nopeudensäätöalustan kanssa.

Edut:

Runsaat ohjaustoiminnot (CPU, GPU, käytetty muisti, tuulettimen nopeuden säätö jne.)

Haitat:

Se ei sisällä niin paljon yksityiskohtia kuin muut ohjelmistot tai ohjelmat

8- Corsair Link – Erittäin tehokas ja ilmainen laitteiston hallinta

Corsair Link on toinen hämmästyttävä ohjelmisto käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä, joka auttaa hallitsemaan tuulettimen enimmäisnopeutta. Ohjelmiston kojelauta voi näyttää tietoja suorittimen todellisesta nopeudesta, prosessorin jännitteen kulutuksesta, sähkökuormasta ja jopa DRAM-taajuudesta. Tämä ohjelmisto toimii hyvin myös pelirajapintojen kanssa, joten useimmat pelaajat haluavat asentaa Corsair Link -ohjelmiston tietokoneisiinsa tai kannettaviin tietokoneisiinsa.

Edut:

Yksinkertainen tilapalkki ja yksinkertainen käyttöliittymä

Haitat:

Yhteensopivuus on tällä hetkellä rajoitettu kaikkiin laitteisiin

9- TPFan Control – Yksinkertainen ja pieni tuulettimen ohjausohjelma

TPFan Control -ohjelmisto voi ohjata kannettavan tietokoneen tuulettimen nopeutta ja jakaa vapautuvan lämmön tasaisesti estääkseen järjestelmää sammumasta laitteen sisällä olevan lämmön vuoksi. Ohjelma pyörii jatkuvasti taustalla ja sieltä voit helposti ohjata tuulettimen nopeutta ja lämpötilaa. Voit jopa optimoida tuulettimen nopeutta muuttamalla tuulettimen pyörimisnopeutta.

Edut:

Toimii uudemmissa malleissaKannettavan tietokoneen lämpötila on tarpeen ylläpitää

Haitat:

Sisältää epäilyttäviä ja määrittelemättömiä mainoksia

10- Avaa Hardware Monitor

Yksi upeimmista alustoista CPU-tuulettimen nopeuden ohjaamiseen on Open Hardware Monitor -ohjelmisto. Tällä ohjelmistolla voit ohjata CPU-tuulettimen nykyistä nopeutta. Voit kuitenkin ohjata myös muita lämpötilan tuotantolähteitä, kuten sisäisiä piirejä (OPAMPS), jännitesäätimiä, transistoreita, suorittimen kellopiirejä jne. Tämän ohjelmiston digitaalisen lämpömittarin avulla voit helposti hallita ja estää kiintolevyn lämpötilaa estääksesi kannettavan tietokoneen suorittimen tai emolevyn ylikuumenemisen.

Edut:

  • Mukavuus ja yksinkertaisuus, joka täyttää kaikki tarpeesi
  • Päivitetään jatkuvasti uusimmalla laitteistoversiolla

Haitat:

Lämpötilalla ei ole vakioarvoa, joten käyttäjien tulee tarkistaa, ovatko he saavuttaneet suurimman turvallisen lämpötilan.

Usein Kysytyt Kysymykset

1- Riippuuko oikean ohjelmiston valinta kannettavan tietokoneen tuulettimen nopeuden ohjaamiseen tietokoneeni mallista?

Joo. Kun etsit parasta tuuletinohjelmistoa, sopivin vaihtoehto riippuu laitteistomallista. Jotkut ohjelmat ovat yhteensopivia vain kannettavien tietokoneiden kanssa, toiset on suunniteltu vain pöytätietokoneille. Tietenkin on myös hybridiohjelmistoalustoja, jotka toimivat sekä kannettavissa että pöytätietokoneissa.

2- Voinko käyttää ohjelmistoa tuulettimen ohjelmointiin liittyvien ongelmien ratkaisemiseen?

Ongelmat, kuten aseman viat tai vioittuneet tiedostot, vaikuttavat tuulettimeen kytkettyyn kellojärjestelmään, mikä puolestaan ​​johtaa teknisiin ongelmiin puhaltimen suorituskyvyssä. Tarvitset nopeudensäätöohjelmiston, jonka avulla saat järjestelmän toimimaan oikealla nopeudella ja tuulettimen alueella.

3- Voinko ohjata tuulettimen nopeutta ohjelmistolla?

Joo. On olemassa useita tuulettimen nopeudensäätöohjelmistoalustoja, jotka voit integroida järjestelmääsi ohjataksesi jännitetasoa sopivalla nopeusalueella.

4- Kuinka paljon tuulettimen ohjausohjelmisto maksaa?

Hinta määräytyy tuulettimen ohjausohjelmiston tyypin mukaan. Jos ohjelmistosta on ilmainen versio tai kokeiluversio, voit kokeilla sitä tutustuaksesi ohjelmistoon. Jos olet käyttänyt ohjelmistoa aiemmin ja päivitetty versio on nyt saatavilla, voit ostaa premium-version.

Sisällysluettelo