Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

10 maailman suosituinta työtä alle 26-vuotiaille

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 suosituinta työpaikkaa maailmassa alle 26-vuotiaille

Kuitenkin, kun yritykset muuttuvat avoimemmiksi ja joustavimmiksi epidemian uudesta todellisuudesta huolimatta, palkkausaste todennäköisesti nousee.

Työnhakusivusto Glassdoorin mukaan avoimia työpaikkoja aloitteleville ammattilaisille laski toukokuussa 2020 68 % edelliseen vuoteen verrattuna. Kesäkuussa uransa aloittaneiden määrä laski 39 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna.

“Asiat paranevat hitaasti, mutta meillä on vielä paljon kuljettavana”, sanoi Amanda Stancel, pääekonomisti lasiovi.

Urien joukossa uudet korkeakoulututkinnon suorittaneet hakevat yleensä teknologiakortteja. 26-vuotiaat tai sitä nuoremmat Glassdoor-käyttäjät, joilla on kandidaatin tutkinto, hakevat todennäköisemmin ohjelmistokehittäjä-, data-analyytikko-, datatutkija- ja ohjelmistosuunnittelijatehtäviin.

Myös yritys-, talous- ja markkinointikartat ovat 10 parhaan nuorten hakijoiden joukossa.

Top 10 suosituinta työpaikkaa uusien valmistuneiden ja palkanlaskennan joukossa

1 – Ohjelmistokehittäjä -94111 dollaria vuodessa

2. Data-analyytikko – 60 508 dollaria vuodessa

3- Business Analyst – 65 267 dollaria vuodessa

4. Data Scientist – 100 793 dollaria vuodessa

5. Hallintoavustaja – 34 375 dollaria vuodessa

6 – Myyntiedustaja – 28 188 dollaria vuodessa

7- Rahoitusanalyytikko – 64 807 dollaria vuodessa

8- Projektipäällikkö – 55 583 dollaria vuodessa

9- Graafinen suunnittelija – 41 347 dollaria vuodessa

10. Ohjelmistojen kehittäjä – 70 000 dollaria vuodessa

Kaikenikäiset työnhakijat saattavat haaveilla työskentelystä luonnontieteiden, tekniikan, tekniikan ja matematiikan parissa, koska he työskentelevät innovatiivisissa teknologiayrityksissä, kuten Googlessa, Applessa ja Facebookissa. Tuotteesi ja palvelusi ovat muuttaneet ihmisten tapaa elää.

STEM-työt (tiede, teknologia, insinööri ja matematiikka) ovat usein tuottoisia, koska niitä kutsutaan teknisen lahjakkuuden puutejoissa syntyy todennäköisemmin teknisiä työpaikkoja kuin ihmisiä, joilla on oikeat taidot.

Monet vastavalmistuneet haluavat työskennellä maailmanlaajuisilla brändeillä, kuten Amazon, Microsoft ja Goldman Sachs. Sosiaalisessa mediassa uusi tulokas Tic Tac Toe on tulossa yhä suositummaksi nuorten katsojien keskuudessa ja työnhakijoiden määrä kasvaa.

Parhaat yritykset, joihin uudet valmistuneet hakevat

1 – Amazon, tekniikka

2- Microsoft, tietotekniikka

3- Goldman Sachs Group, rahoitus

4- Apple, tekniikka

5- Tic Tac, tekniikka

6- Google, tekniikka

7. Ernst & Young, kirjanpitäjät ja oikeudelliset neuvonantajat

8- Facebook, tekniikka

9- Randstad USA, henkilöstöhallinto

10- SalesForce, Fanwari

– Huolimatta koronaepidemian vaikutuksista haastattelun nopeuteen, he palkkaavat edelleen vakavasti useita ihmisiä joihinkin tehtäviin ympäri maailmaa, TikTakin työnantaja sanoo. Työllisyyssivunsa mukaan Tic Tacilla on 300 avointa työpaikkaa toimistoissaan Los Angelesissa, New Yorkissa ja Mountain View’ssa, Kaliforniassa.

Työnantaja lisäsi, että sen lisäksi, että se pyörittää teknistä harjoitteluohjelmaa Mountain View’ssa kesän aikana, yhtiö aikoo lisätä tutkijoiden työllisyyttä Yhdysvalloissa, erityisesti insinööriorganisaatioissa.

“Meille on tärkeää luoda ympäristö, jossa nuorten ammattilaisten ja vastavalmistuneiden rekrytointia tukevat ja seuraavat heidän urakehitystään kokeneemmat johtajat ja johtajat.”

Kun vastavalmistuneet hakevat paikkoja yrityksiin, rekrytointiprosessissa voi olla viiveitä, koska monet haastattelevat yritykset eivät tee sisäisiä haastatteluja.

Maaliskuussa iCIMS:n 500 rekrytointipäällikön kyselyssä todettiin, että aloitustason viran täyttäminen kestää 48 päivää. Koronaepidemian vuoksi tämä ajanjakso voi olla pidempi.

Sen sijaan korkeakouluopiskelijat odottavat rekrytointiprosessin kestävän 35 päivää. Suurin osa (79 %) uskoo, että työnantaja tavoittaa heidät seitsemän päivän kuluttua ilmoitusvelvollisuudesta.

Hakijoiden tulee mahdollisuuksien mukaan kysyä vuokrauspäälliköltä, kuinka kauan he voivat odottaa vastausta ja Mahdollisesti haastattelun seuraavia vaiheita, mutta heidän tulee olla kärsivällisiä ja joustavia olosuhteisiin nähden.

Sisällysluettelo