Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

10 outoa ja pelottavaa tarinaa ihmisten kohtaamisista tuntemattomien olentojen ja muukalaisten kanssa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 outoa ja pelottavaa tarinaa ihmisten kohtaamisista tuntemattomien olentojen ja muukalaisten kanssa

Tilanne on jännittävä näinä päivinä. Toisaalta näemme NASAn, joka ottaa pieniä ja turvallisia askelia kohti avaruustutkimusta eikä ole toistaiseksi pystynyt toimittamaan todisteita avaruusolioista. Samaan aikaan tämä organisaatio on käynnistänyt monia luotain ja vieraillut monilla planeetoilla. NASA ei ole edes raportoinut löytäneensä elämää sen varhaisissa muodoissa.

Uskomattomia tarinoita ihmisten kohtaamisista erityyppisten avaruusolioiden kanssa

Tämä ei tietenkään voi Tarkoittaa, ettei tässä fantastisessa maailmassa ole muita olentoja. Sen sijaan emme ole kokeneet ihmisten kohtaamisia muukalaisten kanssa useista syistä, mukaan lukien läsnäolomme aikaraja universumissa, meidän tai vastapuolen teknologioiden rajoitukset, uskomattoman pitkä etäisyys jne.

Toisaalta olemme sen puolella ufo Lähtö. Ajoittain tuntemattomia lintuja ilmestyy maan taivaalle ja herättää huomiota. UFO-ongelmasta tuli niin vakava, että Pentagon päätti määrätä osaston tutkimaan näitä tapauksia. Ei kauan sitten, Pentagonin raportti UFOista toimitettiin Yhdysvaltain kongressille. Pentagon oli tarkistanut Yhdysvaltain armeijan tiedot ja todennut lopulta, ettei se löytänyt todisteita ihmisten kosketuksista muukalaisten kanssa.

Pentagonin mukaan joitakin tapauksia ei kuitenkaan voitu tunnistaa, ja asiakirjojen puutteen vuoksi niistä on mahdotonta puhua varmuudella. Voit lukea Pentagonin tarkemman raportin täältä Pentagonin uusin päivitys UFOista; Löytyikö todisteita lopulta vai ei? näkymä

Toisin kuin NASA ja Pentagon, toinen ryhmä uskoo, että muukalaiset muista planeetoista ja galakseista ovat tulleet Maahan monta kertaa ja ovat jopa julkaisseet tarinoita kohtaamisesta näiden olentojen kanssa. Tarinoita, joiden aitoudesta ei ole todisteita, sadat miljoonat ihmiset tällä planeetalla uskovat. Alla käsittelemme omituisimpia tarinoita ihmisten kohtaamisesta muukalaisten kanssa.

Alien matelijat

Alien matelijat, humanoidimatelijat tai matelijat ovat avaruusmatelijoita, jotka ovat hyvin samanlaisia ​​kuin ihmiset ja kävelevät kahdella jalalla. Jotkut uskovat olevansa peräisin planeetalta, joka kiertää tähteä Alpha Dragon, toiset uskovat kuuluvansa Maahan. Toinen ryhmä uskoo, että he ovat selviytyneet dinosauruksista, jotka kehittyivät maan alle ja pysyivät piilossa tuhansia vuosia. Joka tapauksessa niitä pidetään pahoina.

Ihmisten vuorovaikutus muukalaisten kanssa

Useimpiin tarinoihin ihmisten kohtaamisista näiden alienien kanssa liittyy sieppauksia ja raiskauksia. Esimerkiksi meksikolainen neitsyt nainen huomasi jonkin ajan kuluttua olevansa raskaana.

Myöhemmin hän väitti, että hän huomasi UFOn ajaessaan noin kello 23.00. Yhtäkkiä hän näkee, että kello on 14 ja hän on 300 km päässä alkuperäisestä sijainnista. Hän ei kuitenkaan muista sen ajan tapahtumia.

Seuraavina viikkoina hän tunsi itsensä väsyneeksi, heikoksi ja pahoinvoivaksi. Testien tulokset osoittivat myös, että hän oli raskaana. Seitsemän kuukauden kuluttua hänestä syntyi inhottava hybridimatelija. Tällä eläimellä oli huulet kuin sammakko ja lakkaa muistuttavat huulet kuin kilpikonnalla; Hänen sormensa olivat myös juuttuneet yhteen.

Meksikolaiset lääkärit pelkäsivät alun perin tätä hirviötä, mutta he säilyttivät sen ruokavaliolla, joka sisälsi kasviksia ja altistaa sen ultraviolettivalolle. Kolmen viikon kuluttua sen äiti kasvatti tämän hybridi-olennon salaa.

Ihmisten vuorovaikutus muukalaisten kanssa

Ihmisten ja maan ulkopuolisten olentojen vuorovaikutuksen teoreetikkojen mukaan tämä työ on osa ulkomaalaisten matelijoiden pitkän aikavälin suunnitelmaa soluttautua ihmissivilisaatioon ja valmistautua laajamittaiseen hyökkäykseen. He uskovat olevansa parempia kuin ihmiset ja taipumus orjuuttaa ihmiset. Meksikolainen nainen ei tietenkään ole ainoa henkilö, joka väittää joutuneensa ulkomaalaisten matelijoiden sieppaamaksi ja raiskaamaksi. Jazzlaulaja Pamela Stonebrooke kertoo samanlaisen tarinan, paitsi että hän kunnioittaa häntä dramaattisesti.

ihmisten vuorovaikutus muukalaisten kanssa; Pohjoismaat

Tunnetuimmat humanoidiulkolaiset ovat pohjoismaiset. Heillä on vaalea iho, vaaleat hiukset ja siniset silmät, ja heitä kutsutaan pohjoismaiksi, koska he muistuttavat ruotsalaisia. Toisin kuin muukalaismatelijat, ihmiset, jotka väittävät, että ihmiset ovat kohdanneet muukalaisia, pitävät niitä ihmiskunnan hyväntekijöinä.

He jopa yrittivät saada Eisenhowerin hankkimaan tietoa kehittyneistä avaruussivilisaatioista sen sijaan, että tuhosivat Amerikan atomipommeja. Valitettavasti Eisenhower kuitenkin allekirjoitti sopimuksen toisen avaruusolioryhmän, harmaiden, kanssa, ikään kuin harmailla ei olisi ollut ongelmia Amerikan atomipommejen kanssa.

laiva

Eisenhower ei tietenkään ole ainoa poliitikko, joka esiintyy tarinoissa ihmisten kohtaamisesta muukalaisten kanssa. Vuonna 2017 hän väitti vaalikampanjan aikana nousseen avaruusalukseen. Bettina Rodriguez, entinen apulaispormestari ja Floridan edustajainhuoneen ehdokas, on myös tavannut astronautteja.

Kun hän oli nuori, hän nousi avaruusalukseen, ja häntä tervehtivät vaaleatukkaiset olennot. Rodríguezin mukaan ne näyttivät Kristuksen patsaalta Brasiliassa ja kertoivat hänelle, että Afrikka on maailman energiakeskus. Lisäksi Floridan korallilinnaa pidetään muinaisena pyramidina ja kaikki uskonnot liittyvät samaan energialähteeseen, jota kutsutaan väärin jumalaksi. Muukalaiset kertoivat hänelle myös, että Maltalla olevassa luolassa oli 30 000 ei-ihmiskalloa.

Harmaat alienit

Suurin osa tarinoista ihmisten kohtaamisesta muukalaisten kanssa liittyy harmaisiin. He näyttävät ihmisiltä, ​​mutta heidän ihonsa on harmaa, heillä ei ole hiuksia päässään ja heillä on suuret mustat silmät. Lisäksi heidän johtajiensa mitat ovat suuret heidän vartaloonsa verrattuna. UFO-maailman Asiantuntijat uskovat, että atomipommit tuhosivat harmaan planeetan pinnan, ja näin tapahtui myös sen pitkän maanalaisen elämän vuoksi.

Ihmisten vuorovaikutus muukalaisten kanssa

Alkutilassa harmaat muistuttivat ihmisiä, paitsi että heidän silmänsä olivat hieman suuremmat. He ovat myös menettäneet tunteensa ja sieppaavat säännöllisesti erilaisia ​​ihmisiä saadakseen tunteensa takaisin erilaisten kokeiden avulla. On julkaistu monia raportteja ihmisten kohtaamisesta tämän tyyppisten avaruusolioiden kanssa.

Yksi kiehtovimmista esimerkeistä on räjähdysaineinsinööri nimeltä Philip Schneider. 1970-luvulla hän oli mukana hankkeessa maanalaisen sotilastukikohdan rakentamiseksi New Mexicoon, kun hän yhtäkkiä kohtasi seitsemän jalkaa pitkän avaruusolennon. Jostain tuntemattomasta syystä tällä muukalaisella oli ase kädessään ja hän alkoi yhtäkkiä ampua.

Tämän konfliktin seurauksena 60 ihmistä (mukaan lukien vihreät kypärät) sai surmansa. Ensimmäiset kaksi laukausta tappoivat kaksi ihmistä, mutta kolmas laukaus epäonnistui ja plasmalaukaus tuhosi useita avaruusolion sormia. Lopulta yksi Yhdysvaltain armeijan vihreistä kypäristä pelasti Schneiderin.

Schneider väittää, että tämä sota jatkuu tähän päivään asti.

Ihmisten vuorovaikutus muukalaisten kanssa

New Mexico on yksi maailman 1500 harmaasta muukalaistukikohdasta. Salaisilla varoilla rahoitetut tukikohdat ovat nyt sotien näyttämö. Toinen viittaa todistamattomaan Yhdysvaltain hallituksen asiakirjaan 129 maanalaisen alienitukikohdan olemassaolosta.

Yksi näistä tukikohdista on Nevadassa, ja siellä ammuttiin. Tässä tapauksessa henkilö nimeltä Bob Lizar väittää, että vartijat pyysivät harmaata olemaan menemättä tietylle alueelle ladatulla aseella (joka Harmaalla tietysti oli). Space Party ei kuitenkaan välittänyt ja konflikti alkoi. Toinen tapaus sattui New Mexicossa. Tässä tapauksessa Harmaat olivat käskeneet ihmisen tyhjentämään aseensa.

ihmisten vuorovaikutus muukalaisten kanssa; Venusilaiset

Pseudotieteen maailmassa humanoidimatelijat eivät ole ainoita muukalaisia, ja tarinoita on myös ihmisten kohtaamisista venusilaisten kanssa. Kuten ihmisillä, on rotuja, joilla on erilainen ihonväri. Venusilaiset ovat onnistuneet perustamaan maanalaisia ​​tukikohtia Maahan ja sieltä ne seuraavat ihmisen toimintaa yhteistyössä valtionpäämiesten kanssa.

UFO-asiantuntija George Adamski väittää tavanneensa ensimmäisen ihmisen Venuksesta vuonna 1952 Coloradon autiomaassa. Hänen nimensä oli Everthon ja hänen kenkänsä alla oli sinetti (käytettiin mustassa magiassa). Toinen henkilö, joka väittää olleensa yhteydessä Venuksen planeetan asukkaisiin, on Miyuki Hatoyama. Hän on Japanin entisen pääministerin Yukio Hatoyaman vaimo.

Ihmisten vuorovaikutus muukalaisten kanssa

Kirjassaan hän väittää, että ihmiset ovat kohdanneet muukalaisia. He kidnappasivat hänet ja veivät hänet Venukseen. Paikka oli kaunis ja vihreä. Vaikka Japanin entinen pääministeri tukee vaimonsa väitteitä, tälle helvetin planeetalle laskeutuneet neuvostoluotaimet, joista yksikään ei kestänyt tuntia kauempaa, ovat täysin eri mieltä. Voit viitata artikkeliin tältä osin Venuksen avaruustehtävästä, josta sielusi ei luultavasti tiedä.

Vieraat hyönteiset

Alien hyönteiset esiintyvät myös tarinoissa ihmisten kohtaamisesta muukalaisten kanssa. Kuvittele, että kaksi metriä korkea rukoilijasirkka sieppaa sinut ja vie sinut tuntemattomaan paikkaan. Muukalaiset arvostavat rukoilevat mantikset, ja he käyttävät vaatteita ainutlaatuisilla kauluksilla. Vaikka he eivät toimi fyysisesti sieppaaessaan ihmisiä ja vain antavat käskyjä. He voivat kommunikoida muiden olentojen kanssa etäältä ja jopa matkia erilaisia ​​​​inhimillisiä tunteita.

Ihmisten vuorovaikutus muukalaisten kanssa

Taidemaalari nimeltä David Huggins väittää nähneensä ulkomaalaisia ​​hyönteisiä. Hän oli useita kertoja seksisuhteissa Crescent-nimisen hybridiolennon kanssa ja näiden tapaamisten aikana hän näki myös muita avaruusolentoja, Bigfootia muistuttavia olentoja. Kun oudon pariskunnan lapset syntyivät, muukalaiset hyönteiset johdattivat hänet valoa täynnä olevaan portaaliin.

Hugginsin mukaan valolla oli ainutlaatuinen muoto ja kun hän astui eteenpäin, se tunkeutui hänen kehoonsa. Seuraavana päivänä hän heräsi sängyssään ollessaan täynnä energiaa muutaman viikon ajan.

ihmisten vuorovaikutus muukalaisten kanssa; Ihmisiä Vega Starista

Kuten olet luultavasti huomannut, useimmissa tarinoissa ihmisten kohtaamisista muukalaisten kanssa näemme lajeja, jotka muistuttavat ihmisiä. Jotkut heistä ovat kuitenkin enemmän samanlaisia ​​kuin me. Esimerkiksi lemurialaiset hybridit, joilla on tummat hiukset ja oliivinahka, ovat hyvin samanlaisia ​​​​kuin Lähi-idän ihmiset. Toinen planeetta Vegan ympärillä kiertävä ryhmä näyttää myös intialaisilta.

Vieras sivilisaatio

Vuonna 1961 Joe Simontonin on täytynyt tavata yksi heistä. Hän oli kanatilallaan, kun hän yhtäkkiä huomasi UFOn läsnäolon. He eivät laskeutuneet, vaan pysyivät lähellä maata ja avasivat yhden laivan sivuovista. Kolme italialaiselta näyttävää ulkomaalaista tuli ulos hiihtopannoissa ja kypärissä. Simonton jopa arvioi ikänsä 25-30-vuotiaaksi.

Yksi näistä ihmisistä antoi hänelle metallisäiliön (luultavasti alumiinia), ja hän ymmärsi haluavansa vettä osoittamalla sitä. Hieman myöhemmin toinen kokin näköinen muukalainen antoi hänelle neljä pannukakkua. Ilmavoimat, elintarvike- ja lääkevirasto ja kansallinen ilmailmiöiden tutkintakomitea tutkivat myöhemmin näitä pannukakkuja. He ilmoittivat, että pannukakut tehtiin jauhoista, sokerista, öljystä ja (huhujen mukaan) tuntemattomasta vehnälajikkeesta.

Ilmavoimat kutsuivat tätä ihmisten ja avaruusolioiden välisten kontaktien historiaa epäselväksi, ja Simonton kertoi tarinansa minne ikinä menikin.

Predator-järjestelmän haitalliset olennot

Kuten pohjoismaiset, Predator-järjestelmän muukalaiset ovat hyvin samanlaisia ​​​​kuin ihmiset. Niiden iho on kuitenkin hieman tummempi kuin pohjoismaisilla. Vuonna 1952 henkilö nimeltä George Hunt toimitti tietoja hänestä Williamsonille. Näyttää siltä, ​​​​että saalistavassa aurinkokunnassa on pahoja ihmisiä ja vaarallisia avaruusolentoja, joilla on ahneet silmät maan päällä.

Ihmisten vuorovaikutus muukalaisten kanssa

Georgen mukaan on kuusi saalistavaa aurinkokuntaa, jotka ovat täynnä pahoja, kehittyneitä muukalaisia. Näiden olentojen planeetat ovat sukupuuton partaalla, ja siksi he haluavat ryöstää maapallon luonnonvaroja, vaikka tilanne onkin muuttunut sen jälkeen. Koska he rakastavat nyt ihmisyyttä ja pelkäävät, että joskus meille tapahtuu ongelma.

Vuonna 2019 paikallinen sanomalehti julkaisi raportin pienen guatemalan kylän asukkaista. Ilmeisesti vuoden 2012 lopusta lähtien heidän luokseen on tullut öisin ihmistä suurempia ja mustissa vaatteissa olevia olentoja. Kyläläiset kuvailivat kohtaamisiaan humanoidiulkolaisten kanssa pelottaviksi, etenkin koska heillä oli outoja ja robottiääniä.

Ihmisten vuorovaikutus muukalaisten kanssa

Mutta vuonna 2018 he vihdoin puhuivat ja sanoivat, että ihmiskunta tuhoutuu pian, jos ihmiset eivät rakasta toisiaan. He sanoivat myös, että he ovat olleet maanalaisessa tukikohdassa siitä lähtien, kun he saapuivat maan päälle noin 60 vuotta sitten. Mielenkiintoista kyllä, poliisi vahvisti myös nähneensä asukkaiden väittämien suurten olentojen varjon.

Alpha Centaurin vieraat

Alfa Centauri on meitä lähin tähti noin 4200 valovuoden etäisyydellä. Yksi tarinoista ihmisten kohtaamisesta muukalaisten kanssa liittyy myös tämän tähden ympärillä oleviin olentoihin. Näillä oudoilla olennoilla on sininen iho ja ne elävät valtamerten syvyyksissä. Alpha Centaurin asukkaat ovat jopa rakentaneet vedenalaisia ​​tukikohtia ja laskeneet sieltä laivojaan vesille.

Jotkut väittävät repivänsä eläimiä osiin, kun taas toiset sanovat lisäävänsä ihmisten tietoisuutta. Nainen, joka joi kupin iltapäiväteetä yhden heistä vuonna 2022, sanoi, että heillä oli suuria henkisiä voimia. He voivat jopa välttää kysymästä lisää kysymyksiä luomalla aivosumua. Mutta mikä oli syy siihen? Muukalaiset halusivat kysyä tältä naiselta kriittisempiä kysymyksiä.

Ihmisten vuorovaikutus muukalaisten kanssa

Alienina Alpha Centaurilaiset ovat korostaneet tätä aihetta paljon ihmisten kanssa tekemisissään ja kiittäneet myös Elon Muskia. He sanoivat, että Musk viettää suurimman osan ajastaan ​​planeetan ulkopuolella ja tuo monia saavutuksia ihmiskunnalle. He kysyivät, mikä yritys käyttää Internetiä ja että on parempi käyttää Starlinkiä.

He paljastivat myös, että Elon Musk ei ole ihminen ja kuuluu tiettyyn Galaktisen maailmojen liiton rotuun.

ihmisten vuorovaikutus muukalaisten kanssa; Marsilaiset

NASA on tähän mennessä lähettänyt viisi kiertoradalla Marsiin lähettämään tietoa planeetalta Maahan. Lisäksi kaksi luotainta, Opportunity ja Curiosity, laskeutuivat planeetan pinnalle ja toimittivat meille paljon dataa. Näissä tiedoissa ei ole todisteita muukalaisen sivilisaation olemassaolosta, eikä yhtään olentoa näy. Edes lähimenneisyydessä Marsissa ei ollut elämää; Mutta kaikesta tästä huolimatta jotkut ihmiset väittävät, että ihmiset ovat olleet yhteydessä Marsista tulleiden avaruusolioiden kanssa.

Mars

Marsilaiset ovat noin 60 cm pitkiä ja kommunikoivat musiikin tai henkisen viestinnän kautta. He asuivat naapurustossamme 3 miljardia vuotta sitten. Outoin tarina kohtaamisesta marsilaisten kanssa kertoo tarinan englantilaisesta naisesta. Eräänä aamuna tammikuun alussa 1979 hän huomasi valon ulkona sen jälkeen, kun hänen vaimonsa lähti kotoa mennäkseen töihin.

Valo tuli suuresta oranssista laivasta autotallin yläpuolella. Hän ja hänen koiransa katselivat venettä, kun yhtäkkiä kolme siivellistä kääpiötä käveli heidän ohitseen ja meni vastaanottohuoneeseen. Hän tunsi itsensä heikoksi ja hänen ruumiinsa oli jäässä, mutta hän seurasi heitä. Marsilaiset ravistelivat joulukuusta niin, että sen päällä oleva enkeli putosi maahan. He käyttivät hattuja.

NASAn Konjavi-luotain Marsissa

NASAn Curiosity-mönkijä Marsissa

Marsilaisilla ei ollut sormia, mutta he pystyivät poimimaan esineitä maasta. Vähitellen englantilainen voitti pelkonsa ja esitti ulkomaalaisille kysymyksiä. Aluksi marsilaiset vain toistivat hänen sanansa ja hyppäsivät sohvalle. Myöhemmin he kuitenkin vastasivat tulleensa taivaasta. Jos he eivät pitäneet kysymyksestä, he suuntasivat kypärässään olevan laserin naisen otsaan sokeuttaakseen ja halvaannuttaakseen hänet. Mielenkiintoista on, että marsilaiset säälivät häntä, kun hän sanoo, että se sattuu.

Hieman myöhemmin on marsilaisten vuoro esittää kysymyksiä. He kyselevät Kristuksesta (jonka kuva oli seinällä), kuningattaresta, kotiäidistä ja lapsista. Kun hän kohtaa humanoidi-avaruusolentoja, englantilainen tarjoaa jopa savukkeen, mikä valitettavasti pelottaa häntä sytyttämällä tulitikkua. Samaan aikaan laivaa ja marsilaisia ​​huutaa kuurouttava ääni. He lähtevät talosta ja englantilainen nainen pyörtyy. Kun hän palasi tajuihinsa, hänen ruumiinsa oli kipeä eikä mikään kodin laitteista toiminut.

Andromedan galaksin asukkaat

Noin 5 miljardin vuoden kuluttua Linnunrata sulautuu Andromedan galaksin kanssa. Fuusio, jonka seurauksena planeetat ja tähdet sinkoutuvat kiertoradalta. Monet maailmat tuhoutuvat ja kaksi keskeistä supermassiivista mustaa aukkoa muodostavat yhden jättimäisen mustan aukon. Vaikka joidenkin Andromedan ihmisten mukaan he pääsivät Linnunradalle ja erityisesti Maahan paljon aikaisemmin.

Vieras sivilisaatio

Heillä on monia yhteisiä geenejä ihmisten kanssa ja heidän ihonvärinsä on sininen. Ihmisten ensimmäinen kosketus Andromeda-tyyppisiin avaruusolentoihin liittyy muinaiseen Egyptin sivilisaatioon ja sen jälkeen he ohjasivat ihmisiä vuosituhansien ajan. Nykymaailmassa he ovat valinneet tiedottajakseen entisen Yhdysvaltain armeijan helikopterilentäjän, tai niin Alex Collier väittää.

1990-luvulta lähtien hän on lähettänyt säännöllisesti viestejä Andromedan galaksista tulleista muukalaisista. Eri planeetoilla on 22 pseudo-ihmislajia. He ovat muodostaneet neuvoston nimeltä Andromeda Council, joka toimii Yhdistyneiden Kansakuntien alaisuudessa. Jotkut tämän neuvoston lajeista haluavat ihmisten tuhoamisen; Koska he ajattelevat, että olemme liian itsekkäitä ja sortavia.

Jotkut muut kuitenkin tukevat ihmisiä.

Ihmisten vuorovaikutus muukalaisten kanssa

Mutta mikä on syynä tähän kaksinaisuuteen? Yhtenä ihmiskontaktin vastustajista maan ulkopuolisten kanssa Alex Collier väittää, että he ovat vastuussa nykyisestä tilanteestamme. Joka kerta kun joku muukaloista vieraili maapallolla tai viipyi siellä jonkin aikaa, he pakottivat ajatuksensa ihmisiin ja pysäyttivät ihmiskunnan normaalin henkisen kehityksen.

Yhdysvaltain presidentti Eisenhower ja Grey Aliens allekirjoittivat jopa sopimuksen, jonka mukaan he voisivat hallita vapaasti maapalloa, jos he antaisivat Yhdysvalloille aikansa teknologian vastineeksi. Collierin mukaan harmaat muukalaiset eivät todennäköisesti anna Andromedan ihmisten sekaantua maan toimintaan.

Uskotko tarinoita ihmisten kosketuksista muukalaisten kanssa vai hyväksytkö NASAn kaltaisten organisaatioiden virallisen kertomuksen? Salaileeko NASA meiltä jotain vai ovatko nämä tarinat vain huomionnälkäisten ihmisten keksimiä?