Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

10 salaisuutta, kuinka tulla nähdyksi Instagram Explorerissa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 salaisuutta, kuinka tulla nähdyksi Instagram Explorerissa

Kuten tiedät, Instagram Exploreriin pääsy ja Instagram-haussa näkyminen on saavuttamaton unelma, mutta kaikkien Instagram-aktivistien on vaikea haluta toteuttaa sitä!

Mutta kysymys kuuluu, kuinka tämä suloinen toive voi toteutua? Oletetaan, että haluat myös tutustua Instagram Exploreriin pääsyn salaisuuksiin ja temppuihin sekä luonnollisten seuraajien määrän lisäämisen luonteeseen. Tässä tapauksessa sinun tarvitsee vain lukea tämä artikkeli huolellisesti loppuun asti!

Mikä on Instagram Explorer?

Ensinnäkin meidän on kerrottava ihmisille, jotka eivät ole täysin perehtyneet tähän Instagramin osaan, että Instagram Explorer -välilehdellä näet viestejä mistä tahansa Instagramista. Nämä viestit näytetään eri Instagram-algoritmien perusteella ja ne tunnistavat kiinnostuksen kohteesi.

Instagram-algoritmit muuttuvat jatkuvasti, ja nämä muutokset ovat aina vähentäneet viestien katseluprosenttia.

Viimeisimpien Instagram-algoritmien muutosten mukaan viestiesi katselukerrat liittyvät suoraan viestisi ensimmäisten näkevien ihmisten houkuttelevuuteen ja reaktioon. Voit siis näyttää viestisi vain lopuille 90 %:lle, jos ensimmäiset 10 % ovat hyvin vuorovaikutuksessa viestisi kanssa. (90 % ja 10 % viittaavat seuraajiisi.)

Katsotaan nyt, kuinka Instagram-algoritmit toimivat Explorer-välilehdessä:

Jos kiinnität huomiota Instagram Explorerissa olevien viestien loppuun, löydät jokaisen viestin lopusta yhden seuraavista viidestä lyhyestä lauseesta:

  • Tallentamasi viestit
  • Valokuvat joista pidät
  • Seuraamasi ihmiset
  • Näkemäsi video
  • Samanlaisia ​​tilejä, joiden kanssa olet vuorovaikutuksessa

Siksi Instagram näyttää sinulle julkaisut Explorerissa näiden viiden tekijän perusteella. Tämä tarkoittaa, että jos olet seurannut joitain suosikkijalkapalloilijoitasi, Instagram tunnistaa, että olet kiinnostunut jalkapallosta ja näet myös jalkapalloon liittyviä julkaisuja Explorerissasi.

Instagram muuttaa jatkuvasti Explorerin ulkoasua. Viimeisimpien muutosten mukaan Explorerissa on uusi Store-osio, Tarinat-osio ja IGTV-osio.

Nyt kun tunnet Explorer-osion ja Instagram-algoritmit paremmin, on aika esitellä sinulle Instagram Explorerin salaisuudet ja salasanat. Pysy kuulolla Ded9:stä.

Instagram Explorer -kannustimet

Instagram yrittää räätälöidä tutkimusalueen jokaiselle henkilölle. Jos olet varovainen, Explorer-tilisi eroaa suuresti ystäväsi tilistä niiden viiden tekijän vuoksi, joista keskustelimme jokin aika sitten.

Hiljattain Techcrunch paljasti joitain kannustimia, jotka voivat saada panoksesi Explorer-osioon!

Kannustin #1: Viestit, joista ihmiset pitävät, ja ihmiset, jotka seuraavat niitä

Vahvin kannustin, joka saa Instagramin näyttämään julkaisusi henkilön tutkijassa, ovat tykkäykset ja henkilöt, joita henkilö seuraa. Joten jos yrityksesi toimii kosmetiikka-alalla, älä odota näkeväsi Explorerissa 24-vuotiasta rock-musiikkia rakastavaa poikaa!

Kannustin #2: Videosisältö

Siitä huolimatta enemmän upeita kuvia kuin videoita on mahdollisuus päästä Instagram Exploreriin. Mutta olisi hyödyllistä, jos et unohda, että videot voivat herättää paljon huomiota toistamalla niitä automaattisesti Explorerissa. Joten jos videosi pääsee Instagram-hakuun, on mahdollisuus päästä tulosten kärkeen.

Kannustin #3: Upeita tarinoita

Kuten tiedät, viime aikoina on ollut mahdollisuus nähdä tarinoita Explorerissa. Tarinoilla, jotka ovat elokuvia tai joissa käytetään animaatioelementtejä, on erittäin suuri mahdollisuus päästä Exploreriin. Toisaalta tarinat, joissa on pitkä teksti ja vähemmän graafisia elementtejä, vähentävät mahdollisuutta tulla mukaan Instagram-hakuihin.

Kannustin #4: Lähetä kopioitu viesti

Jos haluat käyttää Instagram Exploreria, sinun tulee olla hieman varovainen kopioiessasi viestejä, jotka ovat Explorerissa! TechCrunchin mukaan päällekkäiset viestit eivät todennäköisesti näy Explorerissa ja sijoittuvat korkeammalle. Mutta samalla voit silti käyttää mielenkiintoisten viestien kopiointistrategiaa.

Instagram Exploreriin pääsyn salaisuudet

Jos olet lukenut artikkelin hyvin tähän mennessä, voit sanoa, että olet nyt valmis tutustumaan Instagram Explorer -välilehden avaamisen salaisuuksiin! Joten ilman esittelyä tai sanoja esittelemme yhdeksän salaisuutta Instagram-hakuosioon siirtymiseen:

Salaisuus #1: Tutustu tarkemmin Instagram Insights -osioon

Kuten tiedät, Instagram-yrityssivuilla on julkaisujen alla “Insights”-osio, joka tarjoaa täydelliset tilastot viestisi näyttökertojen määrästä, motivaatioiden tai vuorovaikutusten määrästä sekä ihmisten määrästä, jotka seuraavat sinua seuraamalla näkymääsi. lähettää.

Hyvä uutinen on, että Insights-osioon lisättiin äskettäin uusi ominaisuus. Tämän ominaisuuden avulla voit seurata viestisi näkyvyyttä Explorer-paneelissa ja antaa erinomaista tietoa viestien houkuttelevuudesta ja niiden luomiseen tarvittavista ominaisuuksista. Lisää vuorovaikutusta! Tämän osion avulla voit arvioida jokaisen viestisi houkuttelevuuden ja selvittää syyn sen menestykseen ja näkyvyyteen Explorerissa kyseisen viestin ominaisuuksien perusteella.

Jos haluat tarkastella tätä osiota, napsauta ensin Näytä Insights -kohtaa kyseisen viestin alla ja vedä avoin tilastosivu ylös nähdäksesi Discovery-osion tilastot. Nyt tässä osiossa on erittäin tärkeä mittari nimeltä From Explore, joka näyttää kuinka usein viestisi on Explorerissa:

Joten voit löytää mielenkiintoisia asioita tarkkailemalla näitä tilastoja viesteissäsi ja käyttää niitä useammin viesteissäsi jatkossa. Aloita nyt ja kun olet päivittänyt Instagramisi uusimpaan versioon, tarkista tämä mittari kaikille viesteillesi ja voit helposti kerätä mielenkiintoisia pisteitä.

Salaisuus #2: Etsi paras aika lähettää.

Parhaan viestin lähettämisajan tunteminen on erittäin tärkeää Instagram-hakuun osallistuessa kahdesta syystä. Käyttääkseen Exploreria seuraajiesi on oltava hyvin vuorovaikutuksessa sen kanssa muutaman ensimmäisen minuutin aikana lähettämisen jälkeen. Silloin suurin osa seuraajistasi on verkossa julkaisuhetkellä. Joten sinun on tiedettävä, millä aikaväleillä suurin osa seuraajistasi on verkossa.

Toinen syy on se, että jos tiedät nämä aikavälit hyvin, voit myös saada eniten absorptioita Explorerista, koska näillä ihmisillä on samanlaiset kiinnostuksen kohteet ja mahdollisesti samanlaiset tavat. Joten jos löydät parhaan ajan postaamiseen, seuraajasi eivät vain näe enemmän viestejä, vaan saat myös eniten sitoutumista, kun olet siirtynyt Exploreriin.

Nähdäksesi suurimman liikenteen päivän aikana, sinun on ensin napsautettava alla olevaa 3 rivin kuvaketta. Kun olet avannut sivuvalikon, napsauta Insights nähdäksesi tilastoruudun. Sitten, jos siirryt Yleisö-välilehdelle, saat hyödyllistä tietoa seuraajistasi ja heidän toiminta-ajastaan.

Salaisuus #3: Tuota ja julkaise vakuuttavia tarinoita.

Tarinoiden tultua Instagram Exploreriin käyttöön houkuttelevien tarinoiden suunnittelun ja tuottamisen merkitys on tullut paljon tärkeämmäksi kuin koskaan. TechCrunchin mukaan enemmän sisältöä sisältävät tarinat näkyvät todennäköisemmin Explorerissa.

Oletetaan, että katsoit yhden verkkosivustosi aloitussivulle linkitetyistä tarinoista Explorerissa. Tämä ei ainoastaan ​​lisää luonnollista seuraajamäärääsi, vaan se voi myös lisätä linkitetyn aloitussivusi tulosprosenttia. Lisää se tarinaan tehdäksesi siitä outoa!

Salaisuus #4: Muuta valokuvasi elokuviksi!

Koska videot näkyvät automaattisesti ja laajalti Instagram Surgessa, niillä on paljon paremmat mahdollisuudet lisätä arvoa ja huomiota kuin staattisilla ja still-kuvilla.

Kuinka voimme muuntaa kuvat videoiksi Instagramissa?

Tapa 1 – Näytä teksti kuvassa

Jos olet varovainen, monet ihmiset näyttävät valokuvassa olevasta kuvasta houkuttelevan lauseen elokuvana, mikä on yleisempää Iranissa, mutta voi olla hyvä tapa muuntaa valokuva elokuvaksi.

Tapa 2 – Muunna useita still-kuvia GIF-tiedostoiksi

Toinen tapa muuttaa valokuva videoksi on yhdistää kuvat yhteen ja luoda GIF. Tämä on erittäin suosittu menetelmä ja tuottaa hyviä tuloksia useimmissa tapauksissa. Voit käyttää Photoshopia tähän. Jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa ja osaamista, voit helposti käyttää Life Lapse -ohjelmaa.

Tapa 3 – Käytä StoryZ:tä

Muunna kuvasi animoiduiksi kuviksi suositulla StoryZ-Sovelluksella. Olet luultavasti nähnyt kuvia liikkuvista valtameren aalloista, pilvistä tai vesiputouksesta. Muut kuvaelementit pysyvät samoina. Nämä kuvat luodaan ja suunnitellaan tämän sovelluksen avulla, joka on myös erittäin helppokäyttöinen.

Tapa 4 – Lisää kuvaan animaatioita ja animoituja elementtejä

Oletetaan, että et osaa käyttää aikaisempia menetelmiä tai kuvasi oli niin taiteellinen ja houkutteleva, että et pystynyt toteuttamaan niitä. Suosittelen käyttämään liikkuvia elementtejä ja animaatioita tässä teemassa.

Voit helposti ladata kuvasi tarina-osioon ja käyttää kuvassa Instagram-tarroja ja animoituja elementtejä. Lopuksi voit helposti tallentaa tuotetun videon galleriaasi ja käyttää sitä viesteissäsi. Alla olevalla videolla näet valoelementin käytön valokuvassa, mikä paitsi teki siitä elokuvan, myös lisäsi sen viehätysvoimaa:

Tapa 5 – Aseta kuva filmiin

Toinen vaihtoehto on asettaa still-kuvasi taustalla olevan elokuvan eteen. Ei vain muuta still-kuvaa elokuvaksi, vaan myös tee siitä houkuttelevampi.

Voit tehdä tämän Over-, PicMonkey-, Mojo- ja Inshot-sovellusten avulla.

Tapa 6 – Käytä Boomerangia

Jos otat kuvan ja haluat lähettää sen Instagramiin samalla tavalla, sinulla on toinen vaihtoehto nimeltä Boomerang lähettää sama kuva hyvin lyhyen videon muodossa. Tämä ominaisuus on saatavilla itse Instagramissa ja monien käytettävissäsi olevien puhelimien kamera-asetuksissa.

Aiheesta tehdyn tutkimuksen mukaan Instagram Explorerissa on 63 % enemmän bumerangeja kuin still-kuvia!

Salaisuus #5: Lähetä lyhyitä, mukaansatempaavia videoita.

Kuten tiedät, Instagram on täynnä mielenkiintoisia ja hauskoja videoita ja julkaisuja, joita törmäämme eri alueilla, mukaan lukien Explorer tai siellä. Joten jos olet yrittäjä ja haluat mainostaa tuotteitasi hyvin Instagramissa, Explorerin käytön aloittaminen on sinulle erittäin vaikea tehtävä.

Jos haluat näyttää tuotteesi Explorerissa erilaisten valokuvien luomisen sijaan, etsi lyhyitä ja houkuttelevia videoita esitelläksesi tuotteesi. Katso esimerkiksi seuraava video, jonka on julkaissut jokin kosmetiikkabrändeistä:

Tätä videota on katsottu lähes 750 000 kertaa, mikä on valtava etu verrattuna muihin tämän sivuston viesteihin. Mistä uskot tämän käyntien määrän johtuvan? 1. Lyhyt video ja 2. Sen houkuttelevuus

Tämän tuotteen esittelyä varten brändi olisi voinut julkaista still-kuvan tästä silmästä sen varjomeikin kanssa. Sen sijaan se julkaisi tämän suloisen videon, joka on parempi kuin sen tuotetta kuvaava still-kuva. Lisäksi, koska se on video, on paljon paremmat mahdollisuudet päästä se Exploreriin.

Yritä siis esitellä tuotteitasi houkuttelevilla ja viihdyttävillä videoilla, jotta sinulla on paremmat mahdollisuudet tulla nähdyksi Instagram-haussa.

Salaisuus #6: Lisää myyntitunnisteet tuotteisiisi, jotta ne näkyvät Explorer Store -osiossa!

Kuten tiedät, Instagramin uusimmassa versiossa Shop-tuotteita esittelevä osio on lisätty Explorer-välilehdelle.

Instagram on katsonut tämän osion näyttämään ja esittelemään tuotteita, joista käyttäjä on osoittanut kiinnostusta. Tietenkin kaikissa näissä tuotteissa on myyntitunnisteet, ja tuotteet, joilla ei ole tätä tunnistetta, eivät pääse tähän osioon.

Joten jos haluat hyödyntää tätä upeaa tilaisuutta, sinun on ensin tehtävä ostoksia sivustollasi ja lisättävä kaikkiin tuotteisiisi alennustunniste tai myyntitunniste.

Salaisuus #7: Merkitse tuotteisiisi liittyvät tuotemerkit viesteihisi ja viesteihisi!

Kun merkitset työhön ja tuotteeseesi liittyviä brändejä ja sivuja tarinaan tai viestiin, Instagram-algoritmit kehottavat sinua yhdistämään viestisi ja tarinasi merkittyyn brändiin tai sivuun.

Jos julkaiset kuvan Nike-kengästä ja merkitset siihen virallisen Nike-kenkäsivun, näytät yhteyden Instagram-algoritmeihin. (Maininnolla on sama vaikutus)

Tämä tekniikka on enemmän kuin salaisuus, joka voi helposti moninkertaistaa mahdollisuutesi päästä Exploreriin. Muista tietysti, että suuren määrän toisiinsa liittymättömiä sivuja merkitseminen voi helposti johtaa peruuttamiseen! Älä siis aliarvioi Instagram-algoritmeja.

Salaisuus #8: Ota aikaa tuottaaksesi IGTV-elokuvia.

Katsottujen IGTV-elokuvien määrä on moninkertaistunut sen jälkeen, kun IGTV-kohtainen osio otettiin käyttöön Explorer-välilehdellä. Kuten tiedät, IGTV voi lähettää pitkiä videoita ja tämä on poikkeuksellinen tilaisuus saada lisää seuraajia tällä tavalla.

Lisäksi tavallisissa videoissa saa puhua aiheesta vain 60 sekuntia. Vaikka voit luoda opetusvideon IGTV-osiossa, tämä auttaa sinua saamaan lisää seuraajia.

Salaisuus #9: Muista käyttää hashtageja.

Instagram-postauksista tehdyn tutkimuksen mukaan julkaisut, joissa on vähintään yksi hashtag, ilmestyvät 12,6 % todennäköisemmin kuin viestit, joissa ei ole hashtageja. Siksi ota oikea käyttö vakavasti.

Lisäksi, kun käytät hashtageja, lisäät todennäköisyyttä, että näistä hashtageista kiinnostuneet ihmiset näkyvät Explorerissa. Mitä enemmän viestiäsi nähdään, sitä enemmän se sitoutuu. Kun sitoutuminen lisääntyy, Instagram-algoritmit parantavat sijoitustasi.

Hashtageilla on myös samanlainen vaikutus Instagram-tarinoissa. Voit lisätä mahdollisuuksiasi päästä mukaan Explorer Stories -osioon. Joten ei ole mitään syytä olla käyttämättä hashtageja.

Tietenkin tärkeä asia on, että ajattelet sopivaa strategiaa hashtagejen käyttämiseen. Jos käytät paljon epäolennaisia ​​hashtageja, Instagram estää sinut. Tässä tapauksessa viestisi eivät enää näy hashtageissa. Joten sen sijaan, että käytät suosittuja ja asiaankuulumattomia hashtageja, käytä sopivaa määrää kuvaasi tai videoosi liittyviä hashtageja (välillä 5–7).

Salaisuus #10: Älä unohda Raamatun kuvan yliluonnollista voimaa!

Houkuttelevat kuvaviestit ovat yksi suosituimmista houkuttelevan sisällön tyypeistä Instagramissa, ja niitä näkyy suuria määriä Explorer-välilehdellä. Tämäntyyppisen sisällön menestys eroaa muista viesteistä. Tyypillisesti käyttäjät napsauttavat näitä kuvia selatessaan Explorerissa ja lukevat kuvien lauseita. Riittää, kun olet käyttänyt tarpeeksi aikaa kuvan ja lauseen valitsemiseen. Riittää, että henkilö avaa kuvan ja seuraa sivuasi!

Tutkimukset ovat osoittaneet, että videoiden kuvat ovat paljon tehokkaampia kuin staattiset kuvat kyseisestä sisällöstä ja niillä on paremmat mahdollisuudet tulla nähdyksi Instagram Explorerissa.

Kuvien ja tekstin etu muuhun sisältöön verrattuna on niiden monimuotoisuus. Voit käyttää tämäntyyppistä sisältöä jokaisella yrityksesi sivulla ja otsikolla. Valitse lauseeseen houkutteleva kuva ja kirjoita haluamasi lause sopivalla kirjasinkoolla. (Se näkyy Explorerissa). Jos olet tarpeeksi luova suunnittelemaan viestien imagoa, näet nopeasti seuraajasi lisääntyvän.

Sisällysluettelo