Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

10 sisältömarkkinointisovellusta älypuhelimeesi

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 sisältömarkkinointisovellusta älypuhelimeesi

Sisältömarkkinointisovellukset voivat olla hyödyllinen ominaisuus Internet-markkinoijille nykyään. Alla on luettelo 10 olennaisesta älypuhelimesi sisältömarkkinointiohjelmasta, jotka voivat auttaa sinua lisäämään yrityksesi tuottavuutta.

Sisältömarkkinoijat

Sisältömarkkinoijana on aina tärkeää mennä eteenpäin. Parhaat sisältömarkkinointikampanjat perustuvat upeisiin ideoihin, jotka voidaan toteuttaa tiimityöllä. Upeita ideoita syntyy, kun olet inspiroitunut uudesta ajattelusta, tekemästä yhteistyötä muiden kanssa ja tutkimalla kuumia aiheita omalla ja siihen liittyvillä toimialoilla.

Onnistunut sisältömarkkinointikampanja

Se, että onnistunut sisältömarkkinointikampanja perustuu mahtaviin ideoihin, osoittaa melkein, että sinun on oltava valmis lähtemään milloin tahansa ja missä tahansa. Kukaan ei voi ennustaa, milloin inspiraation hetki koittaa. Jos et sisältömarkkinoijana ole valmis ottamaan vastaan ​​mobiililaitteita, sinulla on todennäköisesti suuri este kampanjoidesi menestykselle.

Lanseerataan useita sisältömarkkinointiohjelmia älypuhelimille

Jos etsit myös sisältömarkkinointiohjelmaa älypuhelimeesi, on Suositeltavaa ottaa huomioon seuraavat asiat:

1. Laukku

Voit tehdä tämän App Storessa | Lataa se Google Playsta.

Jos olet sisältömarkkinoinnin parissa, et todennäköisesti koskaan lakkaa etsimästä inspiraatiota seuraavalle suurelle idealle sisällön muodossa. Se on sisältömuoto, joka voi olla hyödyllinen sosiaalisen median syöteohjelmien määrittämisessä tai ehkä uuden vaikutuksen löytämisessä seuraavissa kampanjamainoksissasi.

Hyvä sisältö

Usein ongelmana on kuitenkin se, että löysit tämän hyvän sisällön vahingossa. Ehkä joku jakoi jotain Sosiaalisessa mediassa tai törmäsi “kuumaan aiheeseen” LinkedIniä selatessaan.

Jos joudut samaan tilanteeseen toistuvasti, sinun on ladattava Pocket. Hyvin yksinkertainen lähestymistapa on: “Kun löydät jotain, jonka haluat tarkistaa myöhemmin, laita se taskuusi.”

Voit käyttää sitä: Valmistele avattava tiedosto sisällölle, johon haluat palata myöhemmin.

2. Quora

Saat sen App Storesta | lataa Lataa Google Play

Olet jäljessä, jos olet sisältömarkkinoija etkä käytä Quoraa. Tämä vaihtoehto on yksi suosituimmista sisältömarkkinointiohjelmista. Quora on paikka hankkia ja jakaa tietoa ja inspiraation kultakaivos seuraavaa blogipostausta, infografiaa tai sosiaalista keskustelua varten. Voit käyttää sitä:

Tutustu ajankohtaisiin aiheisiin, joista yhteisö puhuu.

Tunnista keskusteluaiheiden trendit.

Tutustu esiin tuleviin kysymyksiin.

Voiko seuraava sisältösi auttaa ratkaisemaan usein kysytyn kysymyksen? Quora voi auttaa sinua tunnistamaan nämä kysymykset. Kun tuote on valmistettu, saat myös alustan mainostaaksesi sisältöäsi liittyvissä luokissa. Käytä sitä: Hanki näkemyksiä alasi “kuumista aiheista” ja inspiraatiota seuraavaan sisältöösi.

3. Reddit

Se on App Storesta | Lataa Google Play.

Reddit saattaa olla sinulle tuttu, mutta käytätkö sitä osana sisältömarkkinointikampanjaasi? Se on loistava sisältömarkkinointiohjelma. Monille markkinoijille Redditillä on kaksi tärkeää roolia.

Hienoa sisältöä ja keskustelua

Se on loistava inspiraation lähde uusille aiheille ja tutkimukselle. Onko sinulla tärkeitä kysymyksiä, joihin haluat saada vastauksen tietojen käyttämisestä osana infografiikkaa tai kampanjaasi? Niin kauan kuin aktiivinen subreddit on olemassa, Reddit-yhteisö voi auttaa.

Seuraatko sisältöä, joka seuraa alan hienoa sisältöä ja keskusteluja? Reddit voi luultavasti auttaa sinua tässä. Tämä sovellus voi olla loistava paikka mainostaa lopullista sisältöäsi. Lähetä linkkisi subredditiin. Saat todennäköisesti hyvää palautetta yhteisöltä. Voit myös saada viittausliikennettä tällä tavalla!

4. Evernote

Saat sen App Storesta | lataa Lataa Google Play.

Evernote on erilainen sisältömarkkinointiohjelma. Se sopii erinomaisesti matkamuistiinpanoille, koska se synkronoituu helposti useiden laitteiden välillä. Näin voit varmistaa, että tietosi ovat puhelimellasi ja työpöydälläsi.

Lisäksi Evernote on aktiivinen, kun olet offline-tilassa ja synkronoi muiden laitteiden kanssa heti, kun käytät Internetiä. Voit tehdä Evernotessa muutakin kuin vain lisätä tekstisisältöä muistiinpanona.

Idean luomisen vaiheet

Voit tallentaa ja synkronoida linkkejä, tarkistuslistoja, taulukoita, kuvia ja jopa ääntä. Yhteistyö muiden kanssa on myös helpompaa kuin koskaan yksinkertaisen jakamistoiminnon ansiosta. Sisältömarkkinoijille tämä ohjelmisto on yksinkertainen ratkaisu pitää muistiinpanot helposti saatavilla olevassa paikassa, johon pääset käsiksi mistä tahansa. Työskentele laitteella.

Evernotea ei ole tarkoitettu seuraavan postauksen kirjoittamisen työkaluksi. Tästä idean luominen ja kehittämisprosessi voi alkaa.

Sen avulla voit luoda sisältöä, jakaa sitä useille laitteille ja jakaa sen muiden kumppanien kanssa.

5. Löysä

Saat sen App Storesta | lataa Lataa Google Play.

Sisältömarkkinointi on yhtenäistä yhteistyötä muiden kanssa. On useita tapoja ottaa yhteyttä tiimiin ja muihin sisällöntuottajiin (tekijöihin, suunnittelijoihin, kehittäjiin tai asiakkaisiin). Paikka, jossa voit keskustella sekä yksin että ryhmissä.

Löysää puhelimessa

Lataa Slack puhelimeesi pysyäksesi yhteydessä muihin sisällöntuotantoprosessiin osallistuviin henkilöihin. Voit määrittää ilmoituksia ja saada ilmoituksen, kun joku lähettää sinulle viestin. Tämä sisältömarkkinointiohjelma nopeuttaa viestintää ja helpottaa työtä.

Käytä sitä tehdäksesi yhteistyötä sisältötiiminä ja lisätäksesi tuottavuutta.

6. Kielioppinäppäimistö

Saat sen App Storesta | lataa Lataa Google Play.

Oletko koskaan joutunut koomaan viime hetken blogitekstiä tai lähettämään sen erittäin tärkeän konseptipaperin pois työpöydältäsi? Tapauksissa, joissa tarvitset välittömän kopion kirjoittaaksesi ilman, että kannettava tietokone tai pöytätietokone on käden ulottuvilla, ainoa vaihtoehto on yleensä käyttää puhelinta. Jokainen, joka on koskaan käyttänyt tätä, tietää, kuinka parhaat kirjoittajat tekevät paljon kirjoitus- ja kirjoitusvirheitä tällä tavalla.

Miksi?

Koska mobiilinäppäimistöjen käyttö on erittäin vaikeaa!

Jos olet koskaan tehnyt kiusallisia virheitä kirjoittaessasi puhelimellasi, sinun kannattaa ladata Grammarly Keyboard. Tämän yksinkertaisen mutta hyödyllisen lisäosan avulla voit kirjoittaa, tarkastella ja korjata virheitä turvallisesti. Käytä sitä välttääksesi kiusalliset kirjoitus- ja kielioppivirheet kirjoittaessasi puhelimellasi.

7. Yhteisaikataulu

Saat sen App Storesta | lataa Lataa Google Play.

CoSchedulea markkinoidaan nimellä “#1 Marketing Calendar”. Jokainen, joka käyttää sitä työpöydällä, on iloinen saadessaan tietää, että sovellus on saatavilla myös mobiililaitteille. Toisaalta niiden, jotka eivät tällä hetkellä käytä sitä, kannattaa katsoa! He näkevät tämän työkalun ratkaisuna “poistamaan loputtomat sähköpostiongelmat, rikkinäiset työnkulut jne.”

Lyhyesti: CoSchedulen avulla tiimit voivat tehdä paremmin yhteistyötä sisältö- ja sosiaalisen median kampanjoissa. Kalenterisisältömarkkinoinnin keskeinen piirre on, että sen avulla voit suunnitella kampanjoita ja katsoa tulevaisuuteen.

Käytä sitä: Hallitse sisältökalenteriasi toiminnan aikana.

8. Boomerang Mail App

Saat sen App Storesta | lataa Lataa Google Play

Tämä koskee sisältömarkkinoijia, jotka ovat aktiivisesti mukana sisällön edistämisprosessissa, erityisesti niitä, jotka työskentelevät etänä tai eri aikavyöhykkeillä olevien ihmisten kanssa. Gmail-sovellus Boomerang, joka on luultavasti tuttu monille, on loistava tapa ajoittaa sähköpostit lähetettäväksi tiettyyn aikaan. Tällä sisältömarkkinointiohjelmalla on nykyään monia käyttötarkoituksia. Toinen tärkeä ominaisuus on, että näet, kuka on avannut sähköpostisi.

Lataa sovellus Apple- tai Android-laitteille. Huomaat nopeasti, että matkapuhelimesi käyttö helpottuu.

9. WordPress

Saat sen App Storesta | lataa Lataa Google Play

Kuinka voimme koota sarjan sisältömarkkinointiohjelmia mainitsematta mitään? WordPress? Sitä ei luultavasti tarvitse esitellä, mutta WordPress Blog Management (tai WordPress.com) tarjoaa erittäin yksinkertaisia ​​ohjelmia kirjautuaksesi tähän järjestelmään mobiililaitteella. Olitpa kirjoittamassa, muokkaamassa tai muokkaamassa viestiä, voit tehdä kaiken matkapuhelimeesi asennetusta sovelluksesta silloin, kun sitä eniten tarvitset. Tämä sovellus on myös aktiivinen kommenttien muokkaamiseen.

Käytä sitä WordPress-sivujen ja -julkaisujen hallintaan ja kommenttien muokkaamiseen puhelimellasi.

10. Trello

Saat sen App Storesta | lataa Lataa Google Play.

Trello on yksi suosituimmista (helpoimmista) projektinhallintatyökaluista. Tuhannet sisältötiimit ympäri maailmaa käyttävät sitä työnkulkujensa hallintaan ja sisällön siirtämiseen ideoinnista oikolukuun ja julkaisuun. Jos olet vastuussa tiimin sisällöntuotannon valvonnasta ja käytät tällä hetkellä Trelloa työkaluna, sinun on ladattava mobiiliversio. Tämän ohjelman avulla voit helposti ja nopeasti seurata edistymistäsi, kun olet poissa työpöydältäsi. Yhdessä Slackin kanssa (integraatio on erinomainen) sinulla on täydellinen hallinta kaikesta.

Käytä sitä sisältötiimin hallintaan puhelimestasi.

Yhteenveto

Voit käyttää monia muita mahtavia sisältömarkkinointiohjelmia. Nämä kymmenen sisältömarkkinointiohjelmaa ovat kuitenkin hyödyllisimpiä. Älypuhelimen käyttäminen osana työnkulkuasi voi auttaa sinua pysymään tuottavana toimiston ulkopuolella.