Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

10 verkkokoulutuksen etua, kun etsit työtä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 verkkokoulutuksen etua, kun etsit työtä

Haasteet, kuten kasvokkain tapahtuvan opetuksen korkeat kustannukset, rajoitettujen kurssien pitäminen ja kohtuuton tuntimäärä, saivat verkkoyliopistojen ja korkeakoulujen markkinat vähitellen kukoistamaan.

Nykyään verkkokoulutus on suosittu ja erinomainen vaihtoehto perinteisille yliopistoille. Miljoonat opiskelijat suorittavat virtuaalisia ja verkkokursseja ja valmistuvat niistä.

Kun aiemmin epäiltiin verkkokoulutuksen laadusta ja syvällisestä vaikutuksesta, on nyt todistettu, että verkko-oppimisella on sama tehokkuus ja vaikutus kuin perinteisellä ja henkilökohtaisella koulutuksella.

Opiskelijalla, opiskelijalla tai ammattiasiantuntijalla, joka valitsee verkkokoulutuksen perinteisen yliopiston sijaan, tulee olla vahvat perusteet ja dokumentaatio sekä hän on tehnyt laajaa tutkimusta ja tutkimuksia yliopiston ja kurssin valinnasta ottaen huomioon kaikki näkökohdat ja kahden lähestymistavan väliset indikaattorit ovat vertailukelpoisia. oppimiskurssi. Tässä artikkelissa luetellaan kymmenen etua tai syytä verkkokoulutuksen ja virtuaalijärjestelmien valitsemiseen perinteisiin koulutusmenetelmiin verrattuna. Rekisteröidy verkossa.

1. Erilaisia ​​ohjelmia ja kursseja

Suurin syy virtuaali- ja verkkokoulutuksen valintaan on kurssien ja ohjelmien monimuotoisuus.

Opiskelijat voivat osallistua näille kursseille vapaasti, eikä heillä ole rajoituksia järjestelmän, aiemman koulutuksen tai siihen liittyvän opiskelualan valinnassa, useille kursseille samanaikaisesti osallistumiselle sekä järjestelmän alkamis- ja päättymisajoille. Hoitotyön opiskelija voi suorittaa ohjelmointikursseja ja insinööriopiskelija johtamis- ja yrittäjyyskursseja.

Näiden kurssien opiskelijat saavat asianmukaisen tutkinnon ja jatkavat opintojaan maisterin ja tohtorin tutkinnoilla. Tällainen tilanne vallitsee lähes kaikissa maissa, ja yliopistojen ja korkeakoulujen tarjoamat verkkokurssit ovat monipuolisempia ja laajempia kuin lähikurssit.

Luentosalin fyysisten rajoitusten tai professorien etsinnän ja kurssien puuttumattomuuden vuoksi yliopistot joutuvat tarjoamaan vain muutamia erikoisuuksia tai koulutuskursseja. Siitä huolimatta Internetissä tällaisia ​​rajoituksia puretaan, ja sama yliopisto voi tarjota kymmeniä virtuaalisia koulutusalueita.

2. Pienemmät kustannukset

Suurin syy verkko- ja virtuaalikoulutuksen valintaan on sen halvempi hinta kuin perinteisissä yliopistoissa. Vaikka online-yliopistokurssit eivät ole saatavilla eivätkä kohtuuhintaisia, luokkahuoneeseen osallistuminen voi maksaa useita kertoja vähemmän kuin fyysinen kurssi. Tunnetut yliopistot, kuten Brown, Harvard, Cornell, Princeton, Dartmouth, Yale ja Columbia, sekä Pennsylvanian yliopisto tarjoavat 400 ilmaista kurssia; Tämä tarkoittaa, että voit tulla opiskelijaksi näissä yliopistoissa maksamatta yhtään rialia.

Virtuaalikoulutuskurssit ovat halvempia ja edullisempia kuin fyysiset kurssit Iranissa. Kuvittele, että olet kaupungin asukas ja haluat jatkaa opintojasi yhdessä Teheranin yliopistoista.

Virtuaalisille koulutuskursseille osallistumisen kustannukset rajoittuvat vain lukukausimaksujen maksamiseen sekä tarvittavien laitteiden ja nopean Internet-liittymän ostamiseen.

Useimmat verkkokurssit eivät vaadi oppikirjojen, laboratoriolaitteiden jne. ostamista. Saman yliopiston fyysisille kursseille osallistumisesta on kuitenkin maksettava kuljetus-, majoitus-, ruokailu- ja muut kulut. Toinen kriittinen kohta on verkkokoulutuksen soveltuvuus, mikä johtaa nopeampaan kustannusten tuottoon.

3. Miellyttävämpi koulutusympäristö

Seisoisitkö sen sijaan useita tunteja liikenteessä ja istuisitko kuivalla ja karkealla tuolilla ja kuunteleisitko professorin luentoa kaksi tuntia, vai istuisitko tauolla kotitietokoneesi ääressä ja käyisit uusia oppitunteja? Käy sitten pääkohdat läpi useita kertoja tai kuuntele lyhyesti saarnat alusta alkaen ja tee läksysi verkossa.

Virtuaali- ja verkkokoulutus on epäilemättä tarjonnut opiskelijoille paremman ja mukavamman oppimisympäristön. Vaikka tämä mukava ympäristö voi tuntua kaksiteräiseltä miekalta ja johtaa opiskelijoiden laiskuuteen ja motivaation puutteeseen, Yhdysvaltain Online Learning Associationin tutkimukset osoittavat, että opiskelijat ovat halukkaampia osallistumaan verkko- ja virtuaalikursseille kuin fyysisille kursseille. He ovat pakolaisia, koska he oppivat oppituntinsa tehokkaammin ja maksimoivat aikaansa ja energiansa.

4. Koulutuksen joustavuus

Verkkokurssien avulla opiskelijat voivat paremmin suunnitella opintojaan ja harjoitteluaan. Opetusmateriaalit ovat heidän käytettävissään milloin tahansa, eikä niiden tarvitse olla fyysisesti luokassa, kirjastossa, laboratoriossa tai työpajoissa. Se varmistaa paremman tasapainon ja voiman opintojen, elämän ja työn välillä. Ne tuovat tyytyväisyyttä, koska opiskelija huolehtii ammatillisista ja henkilökohtaisista tehtävistään ja vastuistaan ​​sekä pystyy hyödyntämään lepoajan ja työttömyysmahdollisuudet viikon aikana.

Asianmukaisella ja asianmukaisella suunnittelulla äiti pääasiassa tarkistaa oppitunnit ja tekee läksyjä. Jotkut tehtävät ja aiheet voivat olla hänelle yksitoikkoisia tai helppoja, joten hän suorittaa ne ajoissa ja siirtyy seuraaville kursseille.

Tämän menettelyn vastakohta tapahtuu myös; Ehkä jotkut aiheet ovat hänelle täysin uusia ja vaativat enemmän toistoa ja harjoittelua. Tässä tilanteessa hän ei ole huolissaan puuttuvista aiheista ja uusista oppitunneista tai joutumisesta kohteliaisuuksien ja hämmennysten piiriin ystävien ja professorien kanssa.

Hän tietää, että jos hän keskittyy enemmän nykyiseen oppituntiin tällä viikolla, hän voi saada kiinni mahdollisesta ruuhkasta ja palata luokan edistymiseen ensi viikolla. Joillakin opiskelijoilla on perinteisten luokkahuoneiden ja yliopistojen kykyjä, taitoja, kustannuksia ja jopa fyysistä läsnäoloa, mutta he valitsevat silti verkkokursseja joustavamman koulutuksen ja harjoittelun saamiseksi. Oppitunti tulee.

5. Parempi vuorovaikutus ja keskittyminen

Tilastojen mukaan opiskelijat ovat uskomattoman vuorovaikutuksessa ja sitoutuneet virtuaalituntien oppitunteihin ja aiheisiin. Ujo oppilaat eivät näe esteitä luokkaan osallistumiselle, ja he voivat helposti kommentoida, tehdä ehdotuksia ja vapaaehtoisesti ottamaan vastaan ​​joitain luokan tehtäviä. Opiskelija, joka välttelee opettajan huomiota kasvokkain tunneilla, on ensimmäinen ryhmässä, joka vaihtaa mielipiteitä, antaa ehdotuksia ja ratkaisuja tai ratkaisee tehtäviä virtuaalitunneilla. Vammaiset tai ongelmalliset osallistuvat virtuaalitunneille keskittyneemmin ja mukavammin ja ovat vuorovaikutuksessa opettajan kanssa yhtä helposti kuin muutkin.

6. Uralla eteneminen

Yksi yleisimmistä ja suosituimmista verkkokoulutuksen osista on kurssit ja edistyneet ammatilliset taidot. Olet ohjelmoija ja sinulla on erinomainen työpaikka yrityksessä. Verkkokoulutus antaa sinulle mahdollisuuden ja alustan osallistua parhaille ohjelmointikoulutuskursseille tunnetuilta koti- ja ulkomailta korkeakouluilta ja laajentaa osaamistasi, pysyä ajan tasalla ja oppia uusia menetelmiä vaikuttamatta työhön ja elämään.

Tai sinun on otettava loma ja poistuttava töistä etkä olla ystävien ja perheen kanssa. Verkkokoulutuskurssien valikoima on niin laaja, että voit jatkaa opintojasi kaikilla tekniikan, kokeellisen, humanistisen, johtamisen, lääketieteen, taiteiden ja käytännön kursseilla. Uusien koulutuskurssien lisääminen ansioluetteloosi voi auttaa sinua pääsemään lähemmäksi unelmaasi ja etsimään parempia työmahdollisuuksia.

7. Täydellisempi ja ammattimaisempi

Perinteiset yliopistot eivät voi suorittaa työtäsi ja tehdä sinusta ammattihenkilöä. Nuoret valmistuneet voivat olla kiinnostuneita perinteisistä yliopistoista, mutta 40-vuotiaalla kokeneella ei ole tulevaisuutta perinteisten yliopistojen fyysisissä luentosaleissa. Mutta ilmaiset verkkokoulutuskurssit tarjoavat ihmisille alustan ammatillisesti kehittyä ja täydentää opintojaan ja tietämystään ammattialalla.

Keski-ikäiset ihmiset tässä iässä eivät voi luopua työstään ja henkilökohtaisesta elämästään ja istua fyysisessä luokkahuoneessa, jos he suorittavat toisen asteen jälkeistä koulutusta. Siitä huolimatta virtuaalikoulutus mahdollistaa korkeamman tiedon ja taitojen hankkimisen viivytyksettä elämässä. Virtuaaliopetuksen myötä aikataulujen joustavuus ja vaihtelevuus lisääntyy, ja nykyään useimmat työskentelevät tai kokeneet jatkavat opintojaan tai suorittavat vaaditun koulutuksen. Hanki ura ja ammatillinen kehitys.

8. Paranna teknisiä taitoja

Sinun on parannettava tietokone- ja internet-taitojasi suorittaaksesi teoriakurssin verkossa. Verkkokoulutus lisää merkittävästi ihmisten taitoja ja valmentaa heitä työympäristöön. Monet yliopistot vaativat, että opiskelijat koulutetaan käyttämään oppimisen hallintajärjestelmää (LMS), jotta he voivat osallistua virtuaaliluennolle, olla vuorovaikutuksessa kurssin ja professorin kanssa sekä osallistua projekteihin muiden opiskelijoiden kanssa.

Kaikki tehtävät tehdään verkossa ja kurssin aikana opiskelijan on opittava muun muassa tiedon vaihtoa, ääni- ja videotiedostojen luomista, videoiden editointia, videoiden nauhoittamista jne.

9. Voittaa fyysiset rajoitukset

Fyysisten rajoitusten vuoksi osa yhteiskunnan ihmisistä ei käytännössä voi osallistua perinteisten yliopistojen luentosaleihin. Vammaisten ja liikunta- ja liikuntavammaisten, erityissairaiden ja jatkuvan lääkärin valvonnan tarpeessa olevien henkilöiden tai henkilöiden, joille liikenne ja ruuhkaiset kadut ovat tappavia ja myrkyllisiä, ei tarvitse keskeyttää opiskelua ja yliopisto-opintoja tai uusien taitojen oppimista.

Yksi virtuaalisen ja sähköisen koulutuksen tärkeimmistä eduista on, että nämä yhteisön jäsenet tuntevat olonsa arvokkaaksi ja positiiviseksi ja voivat laajentaa tietojaan haluamillaan aloilla ja taidoillaan.

Fyysisesti terveet ihmiset eivät pääse yliopistoon useista syistä, esimerkiksi perheenjäsenen vamman vuoksi, koska he istuvat tietokoneen takana ja käyttävät verkkokoulutusta erittäin nopeasti. Tämä koulutus mahdollisti kaikille yhteiskunnan osille mahdollisuuden saada koulutusta ja ottaa ison askeleen kohti sosiaalisen oikeudenmukaisuuden toteutumista.

10. Käytännöllisempi ja ajankohtaisempi

Viimeinen merkittävä etu nykypäivän uusissa luokkahuoneissa on siirtyminen akateemisesta ja puhtaasti teoreettisesta koulutuksesta kohti yhteiskunnan vaatimaa käytännön, nykyaikaista koulutusta. Emme halua tässä viitata pedagogisen toiminnan hyötyihin tai tarpeellisuuteen. Puhumme kuitenkin siitä, että opiskelijat voivat valita itseään eniten kiinnostavat ja heidän mielestään työmarkkinoille sopivat kurssit, aineet ja kurssit.

Yksi syistä maailmanlaajuisten suurten ja tunnettujen yliopistojen verkkokoulutukseen suuntautumisen takana on koulutuksen soveltaminen. Saa verkkokoulutuksen, joka valmistaa henkilöä ottamaan vastaan ​​työmahdollisuuden työmarkkinoilla. Tässä koulutuksessa opetetaan harjoittelijan tarvitsemat tekniset taidot ja opiskelija suorittaa kymmeniä harjoituksia, käytännön projekteja ja simulaatioita.

Verkkokoulutuksen tyypit

Verkkokoulutuksen edut on mainittu, mutta on tärkeää huomata, että verkkokurssit tai -kurssit järjestetään eri tavalla. Useimmiten opettajien ja opiskelijoiden on käytettävä oppimisen hallintajärjestelmää (LMS). Tämän järjestelmän professori lataa jokaisen istunnon oppitunnit. Opiskelijan tulee saada nämä video-, teksti-, ääni- ja multimediatunnit ja harjoitusten ja tehtävien katselulle ja suorittamiselle asetetaan aikakehys.

Kaikki testit, harjoitukset ja projektit suoritetaan tällä LMS-järjestelmällä. Tämän järjestelmän avulla opiskelijat voivat myös kommunikoida professorin tai muiden opiskelijoiden kanssa sekä osallistua videokonferensseihin, luentoihin ja live-esityksiin.

Toinen verkkokoulutuksen tapa on tarjota kaikki kurssit yhdessä paikassa yliopiston tai oppilaitoksen verkkosivuilla. Joskus tässä järjestelmässä tunnit lähetetään verkossa opiskelijoille ja säännöllisin väliajoin oppituntien offline-tiedostoja ladataan. Opiskelijan tulee saada koko kurssin oppitunnit ja seurata niitä järjestyksessä. Lopuksi suoritetaan arviointitestit opiskelijan aseman selvittämiseksi.

Jotkut verkkokoulutusjärjestelmät edellyttävät, että opiskelija on fyysisesti läsnä luokkahuoneessa useita kertoja ja tutustuu professoriin, muihin opiskelijoihin tai useisiin aiheisiin.

Ovatko perinteiset kurssit kätevämpiä vai verkkokurssit?

Vastaus tähän kysymykseen on ratkaisevan tärkeä. Jotkut ihmiset ajattelevat, että verkkokurssit ovat helpommin saavutettavia, kätevämpiä ja vaativat vähemmän vaivaa, mutta yleisperiaatetta ei ole. Jotkut fyysiset kurssit voivat olla monimutkaisempia kuin verkkokurssit; Päinvastoin, jotkin virtuaalikurssit ja koulutuskurssit voivat olla tutkinnon suorittamiseen paljon osallistuvampia ja vaativampia kuin perinteiset kurssit.

Kaikki riippuu yliopistosta, kurssista, aiheista, kokeista, harjoituksista ja opiskelijalle määritellyistä projekteista. Iranissa jotkin yliopistot harkitsevat tiukempia rajoituksia virtuaalikurssien opiskelijoille varmistaakseen, että he ovat yhtä laadukkaita kuin tavalliset yliopisto-opiskelijat. Jotkut muut yliopistot sallivat perinteisten ja verkko-opiskelijoiden opiskella yhdessä, joten opiskelijoiden välillä ei ole syrjintää tai erimielisyyksiä.

Johtopäätös: oppiminen on hauskempaa

Monet etäopiskelun tai verkko- ja sähköisen koulutuksen asiantuntijat ja kannattajat uskovat: ”Näiden kurssien onnistumisen pääsyy on se, että oppitunnit ovat hauskoja.” Verkkokoulutuksessa voi keskustella muiden kanssa tai osallistua foorumeihin ja Kommentteihin.

On mahdollista seurata akateemista edistystä Sosiaalisissa verkostoissa ja käytettävissäsi on enemmän interaktiivisia työkaluja. Monet nuoret ovat viime vuosikymmeninä pitäneet tästä opetus- ja oppimistyylistä paremmin kuin perinteisessä luokkahuoneessa eivätkä kokeneet koulutusta kriittisenä tehtävänä. He haluavat saada koulutusta, pitää hauskaa ja saada enemmän vapautta.