Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

10 verkkosivustoa, joilla voit etsiä ihmisiä nimen, matkapuhelinnumeron ja sähköpostin perusteella

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 verkkosivustoa, joiden avulla voit etsiä ihmisiä nimen, matkapuhelinnumeron ja sähköpostin perusteella

Joskus sanomme: “Maailma on pieni paikka.” Tämä tapahtuu varsinkin, kun näemme ihmisiä paikassa, jota emme koskaan uskoneet mahdolliseksi. Mutta tämä maailma ei ole helppo tehtävä niille, jotka ovat etsineet kadonnutta ystäväänsä pitkään tai yrittävät löytää jonkun, jonka tapasivat vain kerran!

Onneksi Internetin ansiosta moniin kysymyksiin voidaan nyt vastata ja kaikkeen löytyy sopiva ratkaisu. Useiden hakupalvelujen avulla voit etsiä etsimiäsi ihmisiä ja saada lisätietoja.

Etsimiesi ihmisten löytämisen lisäksi näistä hakupalveluista on apua myös muilla aloilla, kuten hyvän kämppäkaverin tai työkaverin löytämisessä. Tänään esittelemme sinulle 10 parasta hakukonetta erilaisten ihmisten löytämiseen.

1 – Pipl

Pipl on kiistatta suosituin hakukone, ja se on ihailtavaa, koska se toimii melkein kaikissa maissa ja tarjoaa erittäin tarkkoja tuloksia. Tämän alustan kautta saat helposti erilaisia ​​ammatillisia, sosiaalisia ja viestintätietoja ihmisistä.

Voit kirjoittaa nimesi, sähköpostiosoitteesi, käyttäjätunnuksesi tai puhelinnumerosi ja määrittää haluamasi henkilön sijainnin. Napsauta sitten “Hae” nähdäksesi tulokset. Olemme jo testanneet tätä palvelua ja täytyy sanoa, että se toimii hyvin ja tuottaa suhteellisen tarkkoja tuloksia. Lisäksi, toisin kuin useimmat muut hakusivustot, Pipl-sivusto on ilmainen, mutta osa sen tuloksista on sponsoroituja ja sinun on maksettava niistä.

2 – Vahvistettu

BeenVerified-sivusto tekee siitä näkyvämmän muille hakukoneille sen yksinkertaisuuden ja toimivuuden ansiosta. BeenVerified-sivuston avulla voit etsiä ihmisiä nimen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron tai sijainnin perusteella.

Tämä alusta tarjoaa sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot, kuten: Kuten henkilön sosiaalisen median tilit, valokuvat, ystävät ja yhteystiedot, ammatilliset tiedot, osoitteet, taustatiedot ja paljon muuta.

Vaikka voit rekisteröityä BeenVerified-palveluun saadaksesi selville tärkeimmät tiedot eri ihmisistä, jos haluat saada täydellisen raportin henkilöstä, sinun on liitettävä tämän sivuston jäsen (1 dollari 5 päivän kokeilujaksolla).

BeenVerified tarjoaa tietoja eri ihmisistä ympäri maailmaa; Jotkin tämän työkalun ominaisuudet voivat kuitenkin rajoittua Yhdysvaltoihin, etkä ehkä voi käyttää niitä. BeenVerified on saatavana myös verkkosivustona ja sovelluksena Androidille ja iPhonelle.

3 – Valkoiset sivut

Whitepages on enemmän kuin pelkkä hakupalvelu. Jos haluat oppia lisää eri ihmisistä sosiaalisten tai ammatillisten tietojen lisäksi, tämä työkalu on loistava vaihtoehto.

Sivusto tarjoaa yksityiskohtaisia ​​raportteja henkilöistä, mukaan lukien yhteystiedot, osoite, omaisuus, tuomioistuin- ja rikosrekisteri, rikosrekisteri, oikeuden tuomiot ja paljon muuta. Jos yrität löytää tiettyä henkilöä, Whitepages voi olla sinulle erittäin hyödyllinen, sillä se tarjoaa sinulle tietoja perheestä ja työtovereista, nykyiset yhteystiedot jne. Tältä sivustolta löydät erilaisia ​​ihmisiä nimen ja asuinpaikan, puhelinnumeron tai kotiosoitteen tai työpaikan perusteella. Kyllä, arvasit sen! Whitepages on erittäin tehokas työkalu.

Vaikka tiedot, kuten puhelinnumero, osoite, perheenjäsenet, sijainnit jne. ovat saatavilla ilmaiseksi, jos haluat saada täydellisen raportin haluamastasi henkilöstä, maksa verkkosivuston tilaus 19,95 kuukaudessa. Lisäksi tämän sivuston tietyt palvelut ovat saatavilla vain Yhdysvalloissa.

4 – Puhuja

Spokeo on toinen suosittu hakusivusto, joka tarjoaa tietoja, kuten julkisia tietueita ja henkilökohtaisia ​​sosiaalisen median tilejä. Voit etsiä erilaisia ​​ihmisiä Spokeosta nimen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron tai sijainnin perusteella.

Tämän haun tulokset sisältävät tietoja yli 60 sosiaalisesta verkostosta, kuvia ja profiileja online-verkostoissa olevista ihmisistä, ihmisten profiileja treffisivustoilla jne. Lisäksi Spokeo väittää käyttävänsä syväverkkoteknologiaa tulosten tuottamiseen, joita muut hakukoneet käyttävät eivät yleensä toimi paremmin.

Testauksen jälkeen totesimme Spokeon täydelliseksi ja erittäin tarkaksi, minkä vuoksi voimme suositella sitä sinulle täysin luottavaisin mielin. Palvelu on saatavilla maailmanlaajuisesti tilausmaksulla, joka alkaa 4,95 dollarista kuukaudessa.

5 – PeekYou

PeekYou on yksi ilmaisista hakusivustoista, jotka voivat löytää henkilön tiedot sosiaalisen median tilin, verkkoprofiilin, sähköpostiosoitteen, yhteystietojen ja muiden tietueiden perusteella. Sen oma tekniikka voi myös tarjota tuloksia yli 60 verkkosivustolta, uutislähteestä, verkkosivujen hakemistoista, blogialustoista ja muusta.

Voit etsiä ihmisiä nimen, sijainnin, verkkosivuston käyttäjänimen tai puhelinnumeron perusteella. Tämä sivusto toimii parhaiten, jos etsit henkilöä Yhdysvalloissa. Se toimii kuitenkin hyvin myös globaalia hakua tehtäessä.

6 – Intelius

Intelius on hakukone, joka vastaa tarpeisiisi useimmissa tapauksissa. Se haluaa löytää tietoja henkilöstä, kuten sähköpostiosoitteen, sosiaalisen median osoitteen, omaisuuden ja rikoshistorian, tai tehdä käänteisen haun (etsi henkilö seuraavien kohteiden avulla). Jos hakua täydennetään muilla vaihtoehdoilla, tulokset ovat liian laajat vahvan Intelius-tietokannan vuoksi.

Vaikka Intelius toimii hyvin, se ei ole ilmainen ja tulokset rajoittuvat Yhdysvaltoihin. On olemassa erilaisia ​​tilauksia, jotka perustuvat ominaisuuksiin, kuten tavallinen henkilöhaku, tavallinen haku sekä sähköposti- ja sosiaalisten verkostojen haku sekä historiahaku, alkaen 3,95 dollarista kuukaudessa. Jos haluat käyttää sitä vain muutaman tunnin, voit ostaa 24 tunnin tilauksen hintaan 19,95 dollaria.

7-Facebook

Kaikki tuntevat Facebookin. Sinulle on luultavasti käynyt ennenkin, että olet mennyt ihmisten hakusivustoille, kun et löytänyt henkilöä Facebookista. Voit selata Facebookia enemmän kuin uskotkaan. Esimerkiksi Graph Search -ominaisuuden ansiosta voit etsiä henkilöä työpaikan, Kiinnostuksen kohteiden, sijainnin, olinpaikan jne. perusteella. Facebookin Graph Search -ominaisuus on suunniteltu tarjoamaan hakutuloksia luonnollisella kielellä. Voit jopa etsiä ihmisiä Etsi ystäviä -ominaisuuden avulla. Tämän ominaisuuden avulla voit suodattaa hakuasi eri vaihtoehdoilla.

Kaiken kaikkiaan Facebook on yksi parhaista hakuvaihtoehdoista ihmisille maailmanlaajuisesti.

8- Välitön matti

Tämä Verkkosivusto on enemmän kuin pelkkä julkisten asiakirjojen hakupalvelu; Voit käyttää sitä, kun haluat tietää henkilön tärkeät tiedot. Tämä hakukone on rajoitettu Yhdysvaltain asukkaille, ja sen avulla voit helposti tarkistaa henkilön rikosrekisteritiedot, oikeusasiakirjat, osoitteet, iän, puhelinnumeron ja paljon muuta. Sivusto hakee tietoja online-, liittovaltio-, osavaltio- ja piiriprofiileista, ja tulosten määrä on valtava Instant Checkmate -sovelluksen edistyneen hakutekniikan ansiosta. Kaikki haun yksityiskohdat on koottu tavalliseen raporttiin.

Instant Checkmate on tehokas palvelu, ja vaikka se saattaa tuntua hieman hämmentävältä tietueiden raportoinnin monien yksityiskohtien vuoksi, sitä voidaan käyttää kätevänä palveluna ihmisten paikantamiseen. Raporttien vastaanottaminen on mahdollista vasta, kun olet ostanut yhden tilauksista alkaen 19,95 dollaria.

9- LinkedIn

Jos etsit ihmisiä heidän työtietojensa perusteella, LinkedIn on paras vaihtoehto. Microsoft omistaa tämän palvelun, ja sillä on hienoja hakuominaisuuksia, joista kaikki eivät tiedä. Boolen haun avulla voit etsiä tiettyjä avainsanoja nimen ja sijainnin perusteella. LinkedIn-hakusivulla on hyödyllinen sivupalkki, jonka avulla voit käyttää useita suodattimia. Joten jos etsit henkilöä, jonka tapasit yrityskokouksessa, LinkedIn voi auttaa sinua löytämään hänet helposti.

10 – Elämäni

Toisin kuin muut ihmiset tekevät hakuja tämän luettelon verkkosivustoilta ja palveluista, Mylife antaa sinun korjata, seurata ja parantaa ennätyshistoriaasi verkossa.

Joten jos olet huolissasi väärien tietojen julkaisemisesta itsestäsi ja luulet sen voivan vahingoittaa elämääsi, My Life on oikea valinta sinulle. Hakukone on rajoitettu Yhdysvaltoihin. Se tarjoaa tuloksista tiedot, kuten puhelinnumeron, osoitteen, sähköpostiosoitteen, työ- ja opiskelut, puolueen taustat, kiinnostuksen kohteet, sukulaiset ja sosiaalisen median profiilit. Hyvä puoli tässä palvelussa on, että saat kaikki tiedot ilmaiseksi, mutta sinun on ensin rekisteröidyttävä. Tämän jälkeen voit muokata tai poistaa kaikkia tietoja. Vaikka Elämäni on korjaavampi, voit myös käyttää sitä saadaksesi lisätietoja henkilöstä.

Tee Google-haku ja käänteinen haku kuvien avulla.

Googlea ei ehkä markkinoida hakukoneena, mutta se voi tehdä sen hyvin. Ihmisiä voidaan etsiä nimen ja tiettyjen avainsanojen, kuten sijainnin, työpaikan, kiinnostuksen kohteiden jne., perusteella. Voit myös tehdä käänteisen haun puhelinnumeron perusteella, ja jos sinulla on valokuva henkilöstä, myös käänteinen valokuvahaku löytää henkilön. Lisäksi Google tarjoaa erilaisia ​​työkaluja, kuten aikasuodattimet, maan ja tarkennetun hakusivun, joiden avulla voit rajata hakuasi helposti.

Etsi ihmisiä näiden hakukoneiden avulla.

Tässä luettelossa on joitain parhaita ihmisten hakukoneita. Jotkut toimivat paremmin Yhdysvalloissa, kun taas toiset menestyivät paremmin maailmanlaajuisessa haussa. Ottaen huomioon näiden verkkosivustojen tarjoamat lisävaihtoehdot ja ominaisuudet, voit varmasti löytää etsimäsi henkilön.