Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

11 ilmaista IoT-työkalua

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 11 ilmaista IoT-työkalua

IoT-alustat ja -työkalut ovat IoT-ekosysteemin tärkein osa. Mikä tahansa IoT-laite voi muodostaa yhteyden sovelluksiin ja muihin laitteisiin käyttämällä tavallisia Internet-protokollia tietojen vaihtamiseen.

IoT-alustat toimivat välittäjinä laitteen anturien ja tietoverkon välillä yhdistäen dataa anturijärjestelmään. Toisin sanoen IoT käyttää taustasovelluksia tehdäkseen antureiden tuottamasta datasta käyttäjien ymmärrettävää.

Esineiden internet on teknologiamaailman tulevaisuus, joka auttaa tekoälyä (AI) ymmärtämään ja hallitsemaan esineitä paremmin. Tässä artikkelissa esittelemme joitain parhaista IoT-alustoista ja -työkaluista, jotka auttavat sinua kehittämään IoT-projekteja.

1 – Zetta

Zetta-ohjelmisto on API-pohjainen alusta, joka on rakennettu Node.js-kehykseen. Tämä alusta on kattava työkalu HTTP API:iden kehittämiseen digitaalisissa laitteissa. Zetta-alusta yhdistää WebSocket-protokollan ja API REST -ohjelmointirajapinnan reaaliaikaisten tietopohjaisten sovellusten Rakentamiseen. Tämän ohjelmiston tärkeimmät ominaisuudet ovat:

 • Mahdollisuus käyttää PC:llä, pilvellä ja kehityslevyillä
 • Siinä on yksinkertainen käyttöliittymä ja tarvittava ohjelmointi anturien, toimilaitteiden ja säätimien ohjaamiseen
 • Kyky kehittää mobiili-, web- ja pilvisovelluksia
 • Soveltuu dataohjattuihin ja reaaliaikaisiin sovelluksiin
 • Muunna eri laitteet API:ksi

2-Arduino

Jos haluat päivittää tietokoneesi saadaksesi enemmän hallintaa todellisessa maailmassa, Arduino-ohjelmisto on fiksu valinta.

Tämä työkalu on hyvin yksinkertainen IoT-alusta, joka tarjoaa yhdistelmän IoT-laitteistoa ja -ohjelmistoa. Tämän alustan toiminta voidaan suorittaa interaktiivisissa elektronisissa laitteissa olevien laitteistomoduulien kautta tai se voidaan asettaa käyttäjien saataville ohjelmiston tai IDE:n muodossa. (Voit tarkistaa ilmaisen Arduino-levyohjelmointikurssin työskennelläksesi tämän työkalun kanssa.)

3-solmun PUNAINEN

Node.js-kehykseen perustuva Node-RED-ohjelmisto on intuitiivinen IoT-peittotyökalu, joka yhdistää laitteistot, API:t ja online-palvelut selainohjatun käyttöliittymän kautta. Työkalu toimii Raspberry Pi -yksilevytietokoneessa ja 60 000 lisämoduulia voidaan käyttää parempaan suorituskykyyn.

4- Lepatus

Flutter on ohjelmoitava prosessoriydin, jota opiskelijat ja insinöörit käyttävät elektroniikkaprojekteihin. Flutter Indexin ominaisuus on sen pitkän matkan suorituskyky. Tämä Arduino-pohjainen elektroninen kortti sisältää langattoman lähettimen, joka tukee yli puoli mailia. Lisäksi suodatinlevyt voivat olla nopeasti vuorovaikutuksessa keskenään ilman reititintä. Työkalu sisältää myös edistyneen 256-bittisen AES-salausjärjestelmän. Muita tämän työkalun Ominaisuuksia ovat:

 • Nopea suorituskyky
 • Tyylikäs ja joustava käyttöliittymä
 • Alkuperäinen toiminto
 • Sillä on visuaalinen loppu ja se sisältää olemassa olevat widgetit

5- M2MLabs pääjousi

M2MLabsin Mainspring-ohjelmisto on kehys koneen välisten (M2M) -sovellusten, kuten kauko-ohjauksen, kalustonhallinnan tai älypäätteiden, kehittämiseen. Tämä ohjelmisto tarjoaa ohjelmoijille erilaisia ​​toimintoja, kuten laitteen ja sen rakenteen joustavan suunnittelun, koneen ja sovelluksen välisen viestinnän, tietojen validoinnin ja normalisoinnin, tietojen pitkäaikaisen tallennuksen ja tietojen palauttamisen.

Tämä työkalu perustuu Java- ja Apache Cassandra NoSQL -tietokantajärjestelmään. Kehittäjät voivat mallintaa ja ottaa käyttöön M2M-sovelluksia erittäin nopeasti suorituskykyiseen J2EE-pohjaiseen suoritettavaan ympäristöön ja Apache Cassandra -tietokantaan.

6- Thingsboard

ThingsBoard-työkalua käytetään tietojen keräämiseen, käsittelyyn, visualisointiin ja laitteen hallintaan. Pilviyhteensopivuuden ja tavallisten käyttöönottolaajennusten lisäksi työkalu tukee kaikkia yleisiä IoT-protokollia, kuten: CoAP, MQTTja HTTP. Tämä työkalu kehittää työnkulun, joka perustuu elinkaaritapahtumien, REST API -tapahtumien ja RPC-pyyntöjen suunnitteluun. ThingsBoard-työkalun ominaisuuksia ovat:

 • Siinä on vakaa alusta, jossa yhdistyvät skaalautuvuus, tuotanto ja vikasietoisuus.
 • Normalisoi ja muokkaa laitteen tuloja ja ilmoittaa erilaisista laitteen toiminnoista, kuten kauko-ohjauksesta, palautuksesta tai passiivisuudesta hälytyksellä.
 • Mahdollisuus luoda käyttötila-attribuutteja mukautettavien sääntöjen avulla
 • Kyky hallita miljoonia laitteita samanaikaisesti
 • Jokainen ohjelmistoon kytketty tietokone on tietyssä paikassa, joten virheitä ei tapahdu.
 • Usean vuokralaisen asennusmahdollisuus
 • Siinä on 30 mukautettua widgetiä, jotka parantavat käyttäjien pääsyä

7 – Kimona

Työkalu on Marvellin puolijohdelaitteistoalusta, joka sisältää kolme erilaista avoimen lähdekoodin projektia. Kimona Create Kit on tee-se-itse-työkalu elektronisten laitteiden mallintamiseen. Kimona Studio on ohjelmistokehitysympäristö, joka toimii Kinoma-alustan asennuksen ja ajon aikana. Kimona Connect -sovellus on myös ilmainen sovellus Android- ja iOS-puhelimille, jonka avulla käyttäjät voivat yhdistää puhelimensa IoT-laitteisiin.

8- Kaa IoT -alusta

Kaa-alusta on monipuolinen, joustava väliohjelmisto, jota käytetään kokonaisvaltaisten ratkaisujen, yhdistettyjen ohjelmistojen ja älylaitteiden rakentamiseen. Tämän työkalun avulla käyttäjät voivat kommunikoida tehokkaasti ja yhteistyössä älykkäillä ja yhdistetyillä laitteilla. Kaa-alustalla on edistyksellisiä malleja IoT-multipilviratkaisujen käyttöönottoon, jotka voidaan ottaa käyttöön pienissä startup-yrityksissä tai suurissa organisaatioissa.

Lisäksi Kaa-alusta perustuu ensisijaisesti joustaviin mikropalveluihin, jotka ovat helposti yhteensopivia minkä tahansa sovelluksen kanssa. Muita tämän laiteohjelmiston ominaisuuksia ovat:

 • Helpota eri laitteiden jakamista toimintaansa toistensa kanssa
 • Mahdollisuus ohjata laitetta reaaliajassa, korjata laitetta ja sen rakennetta etänä
 • Luo pilvipalvelu älylaitteille
 • Mahdollisuus lähettää viestejä eri muodoissa loppukäyttäjältä (loppukäyttäjä) päätepisteisiin (Endpoint) aihepohjaisten hälytysjärjestelmien (Topic-Based) kautta.
 • Laitteen reaaliaikainen seuranta
 • Hallitse useita yhdistettyjä laitteita samanaikaisesti
 • Kyky kerätä ja analysoida anturitietoja

9- SiteWhere

SiteWhere-alusta hallitsee laitteen syöttötietojen keräämistä, käsittelyä, tallennusta ja integrointia. Alusta toimii Apache Tomcat -säiliössä ja tarjoaa MongoDB- ja HBase-tietokantatoteutuksia. Lisäksi SiteWhere-alusta voi toimia pilvipalveluissa, kuten AWS, Azure, GCP ja on-premises. Se tukee myös Kubernetes-klusterialustaa. Jotkut SiteWhere-alustan merkittävistä ominaisuuksista ovat:

 • Mahdollisuus suorittaa mitä tahansa IoT-sovellusta SiteWhere-alustan esiintymässä
 • Mahdollisuus konfiguroida Spring-kehyksen kautta
 • Lisää widgetejä itserekisteröinnin, erä- ja REST-palvelujen kautta
 • Käytä Grafana-alustaa SiteWhere-tietojen visualisointiin
 • Tietojen ja tapahtumien tallennus InfluxDB-tietokantaan
 • Mahdollisuus muodostaa yhteys MQTT-, Stomp- ja AMQP-protokolliin
 • Kyky integroitua kolmannen osapuolen kehyksiin
 • Käytä Eclipse California -kehystä CoAP (Restricted Application Protocol) -viestien lähettämiseen
 • Käytä HBasea ei-kommunikaatiotietokantana

10- DSA

DSA-arkkitehtuuri luo yhteyksiä laitteen, logiikan ja IoT-infrastruktuurin välille. Tämän työkalun avulla hajautettu yhteistyö eri laitteiden välillä on mahdollista. Lisäksi Network Engineer -teknologiaa kehittämällä Network Engineer jakaa kokonaissuorituskyvyn erillisten tietokonejärjestelmien kesken. Voit myös hallita solmuja, käyttöoikeuksia ja linkkejä -ominaisuutta DSLinkkien kautta.

11 – Asia

Tämä työkalu tarjoaa käyttäjille skaalautuvan pilvitilan IoT-laitteiden yhdistämistä varten. Voit ohjata erilaisia ​​laitteita käyttämällä hallintakonsolia tai yhdistämällä ne projektiisi REST API:n avulla. Työkalu tukee myös erilaisia ​​hakkerilevyjä, kuten Raspberry Pi, Intel Edison ja ESP8266. Thinger-työkalu on myös yhteensopiva IFTT-tekniikan kanssa ja tarjoaa käyttäjille reaaliaikaista tietoa kauniin kojelaudan kautta.