Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

11 suosituinta web-hosting-palvelua

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 11 suosituinta Web Hosting -palvelua

Halusitpa sitten aloittaa blogisi verkossa tai avata verkkokaupan, sinun tulee tietää, mikä web-hosting on ja mikä vaihtoehto on paras yrityksellesi.

Valitse väärä verkkoisäntä ja maksat muustakin kuin huonosta palvelusta. Sinun on tehtävä tämä oikein, koska hyvämaineinen verkkoisäntä pitää verkkosivustosi verkossa ja auttaa sinua välttämään tarpeettomia seisokkeja.

Tässä artikkelissa käsittelemme yksityiskohtaisesti web-hosting-palveluita ja esittelemme luettelon markkinoiden 11 parhaasta web-hosting-palveluntarjoajasta.

Vuonna 2002 perustettu Hostgator hallinnoi nyt yli 12 000 palvelinta yli 8 miljoonalla verkkotunnuksella ja on yksi alan suosituimmista web-isännistä.

Hostgator tarjoaa käyttäjilleen kaikki olennaiset isännöintiominaisuudet edulliseen hintaan alkaen ₹ 79 ₹ (1 $) kuukaudessa, mikä nousee aina 349 ₹:iin (4,36 $) kuukaudessa kunkin yksilön tarpeista riippuen.

Lisäksi web-isäntä käyttää kehittyneitä ohjelmointikieliä, kuten PHP, Apache, Curl, Python, MySQL, phpMyAdmin, Ruby on Rails ja monia muita tarjotakseen kaikki tarvittavat työkalut reagoivan verkkosivuston luomiseen.

Lisäksi, jos et ole tyytyväinen Hostgatorin palveluihin, verkkoisäntä tarjoaa täyden hyvityksen osana 45 päivän rahat takaisin -käytäntöään.

Tekniset tiedot Hostgatorin perussuunnitelma

Ilmainen verkkotunnus Joo
Levytila Vähintään 20GB
Toiminta-aika 99,9 %
Keskimääräinen latausaika 1,64 sekuntia
Ilmainen SSL Joo
Ohjauspaneeli cPanel
Kaistanleveys Enintään 100GB
24/7 asiakastuki Joo

Liquid Web on kokenut laadukkaiden hallittujen hosting-ratkaisujen tarjoaja kaikkeen sähköpostiin, WordPressiin, WooCommerceen, VPS:ään ja dedikoituihin ja moniin muihin pilvipalveluihin.

Vuonna 1997 perustetulla Liquid Webillä on yli 500 ammattilaisen tiimi 10 maailmanlaajuisessa keskuksessa, jotka palvelevat yli 45 000 asiakasta ja hallitsevat jopa 500 000 verkkosivustoa maailmanlaajuisesti.

Liquid Webin perushinnat ovat korkeammat kuin useimpien kilpailijoiden, ja sen ainoa sivusto, 16 Gt:n hallittu VPS-sopimus, joka maksaa 25 dollaria kuukaudessa ja laskutetaan kahden vuoden aikana, on yksi halvimmista. Yli 8 kertaa Hostingerin WordPress-aloitustuotteen hinta.

Mutta se on nopeampi, tehokkaampi ja siinä on paljon enemmän ammattimaisia ​​Ominaisuuksia, kuten Linux- tai Windows-isännöinti, Plesk- ja cPanel-hallinta, pääkäyttäjän käyttöoikeus, DDoS-suojaus, Cloudflare CDN ja houkuttelee helposti kenen tahansa jättämään huomiotta kustannukset.

Välttämätön hallitukselle isännöinnille

Jos haluat rakentaa verkkosivustosi WordPressille, Nexcess by Liquid Web on sinua varten. Yritys tarjoaa täysin hallittua WordPress-isännöintiä alkaen 9,50 dollarista kuukaudessa. Nexcess tarjoaa myös täysin hallitun WooCommerce- ja Magento-isännöinnin helpottaakseen elämääsi.

Tekniset tiedot Liquid Webin perussuunnitelma

Ilmainen verkkotunnus EI
Verkkosivustot 1
Levytila Vähintään 40 Gt SSD-tallennustilaa
Toiminta-aika 99,9 %
Ilmainen SSL Joo
Ohjauspaneeli cPanel
Kaistanleveys Enintään 10 TB
Palautusaika 30 päivää
24/7 asiakastuki Joo

Bluehost on yksi markkinoiden parhaista web-hosting-palveluntarjoajista, koska se tarjoaa laajan valikoiman monipuolisia suunnitelmia, helppoa asennusta, luotettavaa verkkoa ja loistavaa live-chat-tukea, joka pitää verkkosivustosi sujuvana.

Bluehost antaa sinulle pääsyn satoihin ilmaisiin ja premium-sivustoteemoihin. Aloittelijoille verkkoisäntä suosittelee 36 kuukauden suunnitelmaa, joka maksaa noin 169 ₹ (2,11 $) kuukaudessa, ja sen korkealuokkaiset korkean suorituskyvyn sivustot maksavat 11 999 ₹ (150,04 $) kuukaudessa.

Lukuisista ominaisuuksista verkkosivustojen rakentaja on tuottoisin. Se on yksinkertainen, välttämätön työkalu vaikuttavan ammattimaisen verkkosivuston luomiseen. Voit ostaa yli 300 ilmaista WordPress-teemaa edulliseen hintaan, suosittua vedä ja pudota visuaalista käyttöliittymää, monipuolisia laajennuksia ja paljon muuta.

Bluehost on turvallinen valinta ihmisille, jotka haluavat rakentaa verkkosivustonsa WordPressillä. Yhdellä napsautuksella voit asentaa WordPressin ja malleja, jotka auttavat muokkaamaan ja suunnittelemaan verkkosivustoa reaaliajassa.

Ja kun verkkosivustosi kasvaa jatkuvasti, voit helposti päivittää suunnitelmasi ja valita hallitun WordPress-isännöinnin, VPS-isännöinnin tai erillisen isännöinnin Bluehostin avulla.

Tekniset tiedot Bluehostin perussuunnitelma

Ilmainen verkkotunnus Joo
Verkkosivustot yksi
Levytila Vähintään 50 Gt SSD-tallennustilaa
Toiminta-aika 99,99 %
Keskimääräinen latausaika 1,6 sekuntia
Ilmainen SSL Joo
Ohjauspaneeli cPanel
Kaistanleveys Mittaamaton
Palautusaika 30 päivää
24/7 asiakastuki Joo

Hostinger on yksi harvoista web-hosting-yrityksistä, jotka tarjoavat korkealaatuisen ratkaisun edulliseen hintaan verkkosivuston rakentamiseen tyhjästä. Paneeli on erittäin käyttäjäystävällinen ja sitä voivat käyttää myös ihmiset, joilla on vähän kokemusta verkkosivustojen kehittämisestä.

Jaetut isännöintisuunnitelmat alkavat 149 ₹:sta (1,86 $) kuukaudessa neljän vuoden ohjelmaan, joka sisältää ilmaiset viikoittaiset varmuuskopiot ja rajoittamattoman kaistanleveyden ja jonka avulla voit luoda jopa 100 verkkosivustoa WordPress-käyttöoikeuksilla.

Ominaisuudet, kuten sisäisesti kehitetty hPanel, Access Manager, Litespeed-verkkopalvelin, Cloudflare-integraatio, Anti-DDoS-suojaus, Let’s Encrypt -integraatio, CloudLinux ja sisäisesti kehitetty WAF, tekevät verkkoisännästä paremman suurten verkkokauppa-sivustojen luomiseen.

Lisäksi Hostingerilla on 10 maailmanlaajuisesti hajautettua palvelinkeskusta, jotka mahdollistavat verkkosivustojen nopean käytön ympäri maailmaa.

Tekniset tiedot Hostingerin perussuunnitelma

Ilmainen verkkotunnus Joo
Verkkosivustot 100
Levytila Vähintään 100 Gt SSD-tallennustilaa
Vierailijat 25 000 kuukaudessa
Toiminta-aika 99,9 %
Keskimääräinen latausaika 11-274 ms
Ilmainen SSL Joo
Ohjauspaneeli hPanel
Kaistanleveys Mittaamaton
Palautusaika 30 päivää
24/7 asiakastuki Joo

Domain.com perustettiin vuonna 1998 ja keskittyy ensisijaisesti pieniin ja keskisuuriin yrityksiin; Nykyään se toimii yli 1,2 miljoonalla verkkosivustolla ympäri maailmaa.

Jos olet vasta aloittamassa verkkonäkyvyyttäsi tai hallitset jo useita verkkosivustoja, Domain.com tarjoaa sinulle työkalut, joita tarvitset tehokkaan verkkosivuston rakentamiseen, hallintaan ja suojaamiseen.

Peruspaketti maksaa noin 299,89 ₹ (3,75 $) kuukaudessa ja tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan, skaalautuvan kaistanleveyden ja DDoS-suojauksen.

Tekniset tiedot Domain.comin perussuunnitelma

Ilmainen verkkotunnus Joo
Verkkosivustot 1
Levytila Rajoittamaton
Toiminta-aika 99,99 %
Keskimääräinen latausaika 1,73 sekuntia
Ilmainen SSL Joo
Ohjauspaneeli cPanel
Kaistanleveys Skaalautuva
24/7 asiakastuki Joo

Vuonna 2000 Namecheap aloitti matkansa verkkotunnusliiketoimintaan ja hallinnoi nykyään yli 17 miljoonaa verkkotunnusta 18 maassa ympäri maailmaa.

Namecheapin isännöintisuunnitelmat tarjoavat nopean, luotettavan palvelun ja runsaasti verkkosivustojen rakentamissovelluksia, joiden avulla voit rakentaa verkkosivustosi nopeasti.

Kuten nimestä voi päätellä, verkkoisäntä tarjoaa edullisen pääsyn web-isännöintiin kolmella valinnalla: Shared, VPS, Dedicated ja Managed WordPress. Niissä kaikissa on laajat ominaisuudet, kuten ilmainen SSL-varmenne, Automaattinen varmuuskopiointi, roskapostin suodatus, 2FA, VPN-palvelu ja paljon muuta.

Halusitpa sitten nopeutta, yksinkertaisuutta, tilaa tai huippusuorituskykyä, saat kaiken halvimmalla hinnalla 150,11 ₹ (1,88 $) kuukaudessa kahden vuoden jaetulla hosting-sopimuksella.

Tekniset tiedot Namecheapin perussuunnitelma

Ilmainen verkkotunnus Joo
Verkkosivustot 3
Levytila Vähintään 20 Gt SSD-tallennustilaa
Toiminta-aika 99,93 %
Keskimääräinen latausaika 0,63 sekuntia
Ilmainen SSL Joo
Ohjauspaneeli cPanel
Kaistanleveys Mittaamaton
Palautusaika 30 päivää
24/7 asiakastuki Joo

Web.com tarjoaa asiantuntijaratkaisuja web-hostingin lisäksi myös SEO- ja PPC-palveluihin. Se auttaa käyttäjiä myös löytämään täydellisen verkkotunnuksen nimen, joka vastaa heidän sähköpostiosoitettaan, mikä lisää bränditietoisuutta ja hallitsee yrityskontakteja, kalentereita ja tiedostoja tehokkaasti.

Ja web-hostingissa se tarjoaa kolme suunnitelmaa, nimittäin Basic, Plus ja Premium, jotka ovat $ 2,95 (₹ 235,92), $ 4,95 (₹ 395,86) ja $ 6,95 (₹ 555,80).

Verkkoisäntä suojaa yritystäsi kyberhyökkäyksiltä muun muassa:

  • SSL-sertifikaatit
  • Päivittäinen haittaohjelmien tarkistus
  • Sivuston varmuuskopio
  • Automaattinen haittaohjelmien poisto
  • Yhden napsautuksen palautus
  • Mobiililaitteiden suojaus
  • Live asiantuntijatuki

Tekniset tiedot Web.comin perussuunnitelma

Ilmainen verkkotunnus Joo
Verkkosivustot 1
Levytila Vähintään 10 Gt tallennustilaa
Vierailijat 15 000 kuukaudessa
Toiminta-aika 99,99 %
Keskimääräinen latausaika 1,45 sekuntia
Ilmainen SSL Joo
Ohjauspaneeli cPanel
Kaistanleveys Mittaamaton
Palautusaika 30 päivää
24/7 asiakastuki Joo

Name.com on nopeasti kasvava nimi verkkosivustojen rakentamisessa; Isännöinnistä verkkotunnuspaketteihin se antaa asiakkaille työkalut, joita he tarvitsevat loistavan verkkosivuston luomiseen.

Haussa on saatavilla lähes 300 ainutlaatuista verkkotunnuslaajennusta, joten sinun ei enää tarvitse huolehtia houkuttelevan nimen löytämisestä verkkosivustollesi.

Toisin kuin muut isännöintipalveluntarjoajat, Name.com tarjoaa ilmaisia ​​automaattisia varmuuskopioita ja ilmaisia ​​verkkotunnushyvityksiä asiakkailleen, jotka ostavat vuosittaisen isännöintisuunnitelman.

Se on vähän kalliimpi kuin muut, mutta ei mihinkään, johon sinulla ei ole varaa. Jos maksat 494,15 ₹ (6,18 $)/kk peruspaketista vuosipaketissa, voit nauttia ominaisuuksista, kuten suojatusta sähköpostin salauksesta, MySQL 5:stä, salasanalla suojatuista hakemistoista, cron-työeditorista, HTTP/2-take-tuesta jne. rajoittamattomat eteenpäinlähetykset, rajattomat automaattivastaajat ja paljon muuta.

Tekniset tiedot Name.comin perussuunnitelma

Ilmainen verkkotunnus Joo
Verkkosivustot 1
Sähköpostitilit 100
Levytila Vähintään 10 Gt tallennustilaa
Toiminta-aika 99,9 %
Ilmainen SSL Joo
Ohjauspaneeli cPanel
Kaistanleveys Mittaamaton
Palautusaika 30 päivää
24/7 asiakastuki Joo

Vuonna 2009 perustettu Stablehost ei ole yhtä suuri kuin muut listalla olevat, mutta tarjoaa epäilemättä kaikenlaista teknistä ja logistista tukea asiakkailleen ja sillä on jaettu, jälleenmyyjä, oma palvelin ja VPS hosting -paketteja.

Stablehost tarjoaa useita ominaisuuksia, mutta huomattavimpia niistä ovat SSH-käyttö, virus-/roskapostisuodattimet, online-webmail, rajattomat MySQL-tietokannat, ilmainen Perl-moduulin asennus, rajattomat sähköpostitilit ja paljon muuta.

Ja kaikki hintaan 139,95 ₹ (1,75 $) kuukaudessa kolmen vuoden suunnitelmassa DDoS-suojauksella – 2 Gbps.

Tekniset tiedot Stablehostin perussuunnitelma

Ilmainen verkkotunnus Joo
Verkkosivustot 1
Tilit per palvelin 500 jaetulla palvelimella
Levytila Rajoittamaton
Toiminta-aika 99,9 %
Ilmainen SSL Joo
Ohjauspaneeli cPanel
Kaistanleveys Rajoittamaton
Palautusaika 30 päivää
24/7 asiakastuki Joo

Se on Intiassa toimiva hosting-yritys, jolla on yli vuosikymmenen kokemus yli 100 000 verkkosivuston palvelemisesta ympäri maailmaa.

Ja yhtenä maan johtavista web-isännöintipalveluntarjoajista Bigrock lupaa luotettavia isännöintipalveluita poikkeuksellisen edullisilla hinnoilla muihin verrattuna perustuen ominaisuuksiin, kuten tallennustila, tiedonsiirto, verkkotunnusten lukumäärä, muokattavuus ja paljon muuta.

Jos ostat sitten erillisen hosting-paketin, saat rajoittamattoman isännöintitilan, rajoittamattoman kaistanleveyden, automaattisen WordPress-suojauksen, tehokkaat blogi- ja yrityssivustolaajennukset, satoja WordPress-teemoja ja paljon muuta, kaikki hintaan ₹ 179 ₹ . 249/kk viiden vuoden suunnitelmassa.

Bigrockin halvin paketti voidaan ostaa hintaan 79 ₹/kk viiden vuoden ohjelmalle.

Tekniset tiedot Bigrocksin perussuunnitelma

Ilmainen verkkotunnus Joo
Verkkosivustot 1
Sähköpostitilit 5
Levytila Vähintään 20 Gt SSD-tallennustilaa
Toiminta-aika 99,9 %
Ilmainen SSL Joo
Ohjauspaneeli cPanel
Kaistanleveys Enintään 100GB
Palautusaika 30 päivää
24/7 asiakastuki Joo

Resellerclub tarjoaa jaettuja, pilvipalveluita, omistettuja palvelimia ja VPS-isännöintiä sähköpostilla, varmuuskopiointi-, suojaus- ja muita ominaisuuksia sekä usean tuotemerkin vaihtoehtoja monissa näistä luokista valinnanvaraa varten.

Resellerclub tarjoaa myös kattavan ratkaisun yli 500 gTLD:n, ccTLD:n ja uusien verkkotunnusten rekisteröintiin ja hallintaan. Viimeisten 15 vuoden aikana yritys on rakentanut kapasiteettiaan tarjota 24/7 hallintaa, ohjelmistoja ja sovelluksia tukeakseen 200 000 asiakasta yli 150 maassa maailmanlaajuisesti.

Tekniset tiedot Jälleenmyyjäklubin perussopimus

Ilmainen verkkotunnus EI
Verkkosivustot 1
Levytila Mittaamaton
Toiminta-aika 99,9 %
Ilmainen SSL Joo
Ohjauspaneeli cPanel
Kaistanleveys Mittaamaton
Palautusaika 30 päivää
24/7 asiakastuki Joo