Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

12 uutta faktaa inbound-markkinoinnista

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 12 uutta faktaa saapuvasta markkinoinnista

Monet muutokset tulevat aina sisääntulevan Markkinoinnin tai sieppauksen myötä. Yksi asia on varma verkkomarkkinoinnissa: muutos. Tämän tyyppistä markkinointia kehitetään jatkuvasti, kierrätetään ja toistetaan, jotta se siirtyisi seuraavaan vaiheeseen. Juuri kun markkinointimenetelmä on laskussa, uusi sykli alkaa; Markkinoijat etsivät tiekarttoja, ohjeita ja vastauksia pysyäkseen kilpailukykyisinä. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle 12 tärkeää ja perustietoa introverttimarkkinoinnin toteuttamisesta.

Tiedätkö kuinka inbound-markkinointi voi edistää sinua?

Tässä artikkelin osassa opit 12 tosiasiaa saapuvasta markkinoinnista, joita et ehkä tiennyt.

1. Tämäntyyppinen markkinointi perustuu muutoslakiin

Muutoksen laki sanoo, että kaikesta tulee jotain erilaista. Muutoksia tapahtuu kaikkialla ja kaikesta ja jatkuvasti. Se on melkein tylsää, mutta se on totta. “On kolme päätekijää, jotka muuttavat elämäämme: valinta, onni ja kriisi”, sanoo bestseller-kirjailija John Kuhu. Sama koskee verkkomarkkinointia. HubSpotin INBOUND18:ssa, joka on yksi maailman suurimmista markkinointikonferensseista, on selkeä viesti: “Muutosta tapahtuu.” Introverttiseen markkinointitapahtumaan osallistui yli 24 000 osallistujaa, ja se sisälsi yli 280 istuntoa, promootiota ja painopisteaiheita.

Tulos ylitti tavanomaiset introverttimarkkinoinnin oivallukset, jotka saivat inspiraationsa osallistujien työaikatauluista, haastamaan ja kohtaamaan uuden todellisuuden pikemminkin kuin mitä tulevaisuudessa tapahtuisi. Tule toimeen sen kanssa.

2. On uusi tosiasia, että markkinointisuppiloa ei enää ole

Markkinointisuppilo on vanha ja tehoton. “Markkinointisuppilo on virallisesti eläkkeellä”, HubSpotin toimitusjohtaja Brian Halligan sanoi puheessaan.

3. Sisällön huippujakso on ohi

Sisältö ei ole enää hallinnassa. Tällä hetkellä asiakkaat ovat virallisia edustajia. Suusta suuhun leviäminen on ottanut vallan, eikä tuotemerkeillä ole enää valtaa tehdä vaikutusta asiakkaisiin sisällöllä, eikä heidän pitäisi odottaa houkuttelevansa heitä tällä tavalla. “Attraction” esiteltiin vuonna 2010, ja “vuorovaikutus” ei ole niin mielenkiintoinen, ettei sitä voisi edes toistaa.

4. Jakson kierto on hidasta ja tasaista

Halligan esitteli jännittävän uuden ja parannetun markkinointimallin. Tämä malli on pyörivä ympyrä, jonka keskellä on tärkein näkökohta: asiakas. Asiakas on keskellä ja sitä ympäröi kolme osaa:

 • Nautinto
 • imeytyminen
 • vuorovaikutusta

Tämä uusi lähestymistapa otettiin käyttöön, kun markkinoinnin luottamus oli kaikkien aikojen alhaalla. Useimmat ihmiset luottavat ystäviensä neuvoihin enemmän kuin Facebookiin. Markkinointisuppilolla on lähtökohta ja loppupiste, joka ottaa huomioon yksilön tai organisaation näkökulman kaikilta osin. Pyörivä ympyrä pyörii äärettömästi asiakkaan ympäri.

5. Asiakaskokemus

Asiakaskokemus oli, kun nämä ehdot olivat olemassa:

 • Asiakaspalvelusuhde oli 9:5.
 • Ainoa painopiste oli ostoksilla.
 • Asiakastukiopas.
 • Eri muodot asiakkaiden kiinnostuksen herättämiseksi myyntiä kohtaan (liidien luominen)
 • Erillisten joukkueiden olemassaolo
 • Vain englanninkielinen tuki
 • Passiiviset arvostelut
 • Tuotteesi on kymmenen kertaa parempi kuin kilpailija.

Asiakaskokemusvaatimukset sisältävät nyt seuraavat vaiheet:

 • Chatbotit auttavat asiakkaita 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa.
 • Asiakkailla on enemmän valinnanvaraa.
 • Keskity asiakaskokemukseen ja asiakkaiden säilyttämiseen.
 • Käyttäjäkokemus on tiimityötä.

Nykyään älybrändeillä on omistautunut tiimi, joka keskittyy arvosteluihin sekä hyviin ja positiivisiin neuvoihin.

6. Ei erimielisyyksiä asiakkaan kanssa on avaintekijä

Jotta tämä prosessi olisi jatkuva ja ilman eroja ja herkkyyttä asiakkaiden välillä, panostetaan mahdollisimman paljon siihen, miten brändit tunkeutuvat asiakkaiden sydämiin. Brändit, kuten Stitchfix, Warby Parker ja Airstream, puhuvat huolistaan ​​asiakkaiden vangitsemisesta. Nykyään meidän on investoitava teknologiaan luodaksemme tehokkaampia asiakkaita. Jatkossa sinun tulee keskittyä automaattiseen tasapainotukseen ja personointiin. Parhaan asiakaskokemuksen luova brändi voittaa aina kilpailun. Asiakkaiden tekeminen suurimmiksi promoottoriksi vaatii yksinkertaisen ohjelman ylhäältä alas -tuella.

7. Syndikaatin uuden konseptin muodostaminen

Et tarvitse sisältömarkkinointia tai suurta sosiaalisen median tiimiä saadaksesi loistavia tuloksia. Gail Axelrod, Calendlyn ja Expensifyn kaltaisiin brändeihin sijoittavan Openview-yhtiön toimitusjohtaja jakoi salaisuudet kahden hengen tiiminsä johtamisesta nollasta yli 100 000 tilaajaan.

Taktiikat, kuten syndikaatin, supertähti-avustajien verkoston luominen, pitkän muodon sisällön tuottaminen ja korkealaatuisen sisällön muuttaminen kauniisti suunnitelluiksi painetuiksi kirjoiksi, kuten nopea ja ketterä sisällöntuotantotyökalu, jakelurajojen ylittäminen sekä älyllisen johtajuuden ja hallitsevan aseman tavoittelu. Brändit toimivat. Hänen tiiminsä etsi lähteitä julkaistusta sisällöstä, joka vastasi ClearView’n yleisön näkemyksiä. Sen sijaan, että olisi keksinyt syklin uudelleen, hän pyysi syndikaatilta täydellistä nimeä lähteen ja kirjoittajan standardilinkkien avulla.

Tämä tekee tästä sisällöstä usein brändin suosituimman sisällön, mikä tekee kirjoittajista tai lähteistä yksinoikeudella ClearView-blogin avustajia. Typeformin kaltaisten työkalujen käyttö auttaa myös luomaan vähäisiä kyselyjä ja muuttamaan tiedot ja tulokset infografiikaksi.

8. Video on vastaus sisältöösi

Sinun pitäisi tervetullut videosisältöön. Ole aito videossa ja ylitä itsestäänselvyys. Nykyään video on enemmän kuin vain videotiedosto YouTube-kanavalla, jonka julkaiset useita kertoja vuodessa. Videot ovat helppo tapa ilahduttaa asiakkaita ja houkutella uusia asiakkaita. On olemassa joitakin valmiita tapoja sisällyttää video strategiaasi, mukaan lukien:

 • Lisää sähköpostiisi lyhyt esittelyvideo.
 • Luo video ostajista, jotka liikkuvat työkalun tai mallin läpi.
 • Lisää vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin resurssina, jota voit jakaa ja käyttää vastauspankina.
 • Sijoita videoita aloitussivuillesi

9. Messenger on erittäin tärkeä

Nykyiset ja potentiaaliset asiakkaat haluavat kommunikoida chatbotin avulla, joka tarjoaa tehokkaasti vaivattoman ja helpon tavan päästä pisteestä A pisteeseen B. Useimmat tuotemerkit eivät ole hyödyntäneet chatbot-strategiaa erityispalvelujen tarjoamisen lisäksi. Chatbotit käyttävät perinteisiä menetelmiä pidemmälle meneviä menetelmiä, minkä vuoksi niiden ROI on paljon parempi kuin sähköpostityökaluilla saavutetut tulokset.

”Introverted Marketing Sessionsissa Mary Smith ja Larry Kim väittävät, että sosiaalisen median käyttämisen aika mainossisällön toimittamiseen on ohi. Sen sijaan sinun pitäisi rakentaa ihmissuhteita Facebook-viestien avulla.” “Facebookin viestikeskustelujen ei tarvitse olla täysin automatisoituja, mutta ne löytävät hyvän tasapainon automaation ja ihmisten välisen viestinnän välillä”, sanoi viestintätutkimuksen apulaisprofessori I. Addison Zhang. Stocktonin yliopistossa ja digitaalinen yrittäjä.

10. Muutoksia kohti monimuotoisuutta, tietoisuutta ja vastuullisuutta:

Introvertti markkinoinnin pääpuhuja Tarana Burke, joka käynnisti MeToo # -liikkeen vuonna 2006, muistutti meitä siitä, että MeToo # on enemmän kuin pelkkä markkinointihashtag, jonka Harvey Weinstein suositti vuonna 2017. Noin 12 miljoonaa ihmistä, jotka olivat vuorovaikutuksessa #MeToon kanssa 24 tunnin aikana. Burke muistuttaa brändejä, että jokainen MeToo # edustaa seksuaalisesta häirinnästä kärsivää henkilöä, joka uskaltaa sanoa “minäkin”. Heillä on turvallinen paikka tulla kuulluksi. Mitä brändit ja markkinoijat voivat tehdä asialle?

Tarkista seksuaalista häirintää koskevat käytäntösi. Jos sinulla ei vielä ole sellaista, luo sellainen. Burke rohkaisee jokaista markkinoijaa täyttämään aukot. Jatka viestintää ja jatka eteenpäin. Pitäisikö miesten käyttäytyä eri tavalla MeToo # -liikkeen jälkeen? “Ihmiset tietävät, missä polku on.” “Miesten ei pitäisi käyttäytyä eri tavalla kuin ennen #MeToo-liikettä, ja jos he pitävät sitä tarpeellisena, on ongelma”, Burke sanoi.

Arvot eivät ole vain sitä, mitä listaat organisaatiosi henkilöstösivulla. Olisi hyödyllistä, jos järjestäisit arvosi yhteisön sisällä. Kyse on enemmän kuin vain puhumisesta siitä, kuinka ilmentää arvojasi. MeToo #INBOUND18 # — Brianne McDonough (@briannemcd) 7. syyskuuta 2018

“#INBOUND18 sisältää monimuotoisuuden, voimaantumisen ja uusia näkökulmia erilaisiin lähestymistapoihin”, sanoo strategisen viestinnän apulaisprofessori Karen Furberg. . Hänen työnsä on mullistanut markkinoinnin, erityisesti sosiaalisen median markkinoinnin.

“Tarinat, jotka herättävät tunteita ja tekevät muut onnelliseksi, voivat olla katalysaattori, joka erottaa brändit ja ammattilaiset toisistaan.” “Ainutlaatuisuuden ominaisuuden ja siihen vaikuttavien ihmisten hyödyntäminen saa sinut erottumaan”, hän lisäsi.

11. Virtuaalitodellisuus (VR) ja lisätty todellisuus (AR) ovat tulossa introverttimarkkinoinnin maailmaan

Olemme siirtymässä aikakauteen, jolloin meidän ei enää tarvitse tuottaa fyysisesti sisältöä. Mikä on sosiaalisten suhteiden salaisuus? Älä luo ryhmiä VR-innovaatioita varten. Rakenna luokkahuoneita. Investoi uudelleen käytettävään alustaan ​​brändisi uudistamiseksi!

AR ja VR antavat meille mahdollisuuden pelata, työskennellä, oppia ja tutkia virtuaalimaailmaa ja luoda vaihtoehtoisia todellisuuksia”, sanoi Deepak Chopra avauspuheessaan.

12. Työpaikan hyvinvointi on yrityksen menestyksen funktio

Chopra aloitti puheensa introverttimarkkinoinnista viestillä hyvinvoinnin tärkeydestä työpaikalla. Kyse ei ole vain fyysisestä hyvinvoinnista. Meidän on tarkasteltava hyvinvointia yleisesti; Fyysisesti, henkisesti, emotionaalisesti, kollektiivisesti, sosiaalisesti, taloudellisesti ja ammatillisesti.

Viisi fyysisen hyvinvoinnin pilaria, esittelee @DeepakChopra

1. Nuku

2. Meditaatio ja stressin hallinta

3. Liikkuvuus, jooga, aerobinen liikunta

4. Ruoka ja ravitsemus

5. Biologinen järjestys

“Menestyvät yritykset ovat brändejä, jotka ovat täysin sitoutuneita liiketoimintaansa ja ihmisiin, joiden kanssa he työskentelevät”, Chopra sanoi. Jos työskentelet yrityksessä ja pomosi jättää sinut ja työsi huomioimatta, vuorovaikutuksesta puuttuminen lisääntyy 40 %. Toisaalta, jos sinua kritisoidaan työssä, vuorovaikuttamattomuus kasvaa vain 20 %; Tästä syystä työntekijät tai tiimin jäsenet mieluummin kritisoidaan kuin jätetään huomiotta; Koska ainakin yksi henkilö kiinnittää niihin huomiota.

Toisaalta Chopra sanoi, että vuorovaikutuksen puute on alle 1 %, kun Tarkastellaan vain yhtä taitoa ja kykyä. Onnellinen ystävä työssä lisää onnellisuuttasi 15 %. “Jos onnekkaalla ystävälläsi on onnekas ystävä, tämä määrä kasvaa vielä 10 prosenttia.”

Työhyvinvointi liittyy suoraan fyysiseen hyvinvointiin. Kun koet stressiä, väsymystä, tyytymättömyyttä ja epäpätevyyden tunnetta työssäsi, sillä on syvällinen vaikutus muihin, myös asiakkaisiisi. Kohtele tiimiäsi samalla syklisellä lähestymistavalla. Aseta ne syklin keskelle. Positiivinen kulttuuri ja innostus tekevät tiimistäsi menestyvän.

Sisällysluettelo