Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

14 Verkko- ja turvallisuus Money Maker -sertifikaatti

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 14 Network and Security Money Maker -sertifikaatti

Tässä artikkelissa esitellään teknologia-alan houkuttelevimmat asiakirjat, jotka auttavat verkko- ja tietoturva-ammattilaisia ​​investoimaan niihin saadakseen haluamansa työpaikan lyhyemmässä ajassa tai ilman ongelmia uralla etenemisen kanssa.

IT-tutkinnot vahvistavat taitosi ja kokemuksesi ja osoittavat työnantajille, että sinulla on tarpeeksi asiantuntemusta saadaksesi haluamasi työn. Nykyään monet IT-alan ammattilaiset, jotka tuntevat hyvin alansa tai haluavat oppia uusia taitoja ja haluavat luoda houkuttelevia ansioluetteloita ja erottua muista, valitsevat alaansa liittyvät IT-asiakirjat. Tilastot osoittavat, että IT-tutkinnot kaksinkertaistavat mahdollisuudet saada työtä, koska ne antavat heille päivän taidot.

Robert Holt, tutkimus- ja kehitysasiantuntija osoitteessa CIO:n verkkosivusto, on tehnyt tutkimusta osoittaakseen, mitkä IT-taidot ovat arvokkaampia kuin muut. Niihin sijoittaminen lisää ammattilaisten tulotasoa.

Olitpa uusi työelämässä ja ansioluettelosi rakentamisessa tai sinulla on vuosien kokemus alalta, pätevyys lisää tulojasi ja parantaa teknisiä taitojasi.

Nämä 14 kiehtovaa asiakirjaa ovat seuraavat:

 1. Amazon Cloud Services -sertifiointi (AWS)

 2. Cloud Security Certification (CCSP)

 3. Tietosuoja- ja tietoturvasertifikaatti (CDPSE)

 4. Data Center Expert Certificate (CDCP)

 5. Ethical Hack Certification (CEH)

 6. Tietoturvapäällikkö (CISM) -sertifikaatti.

 7. Information Systems Security Certificate (CISSP)

 8. Cisco Professional Certification (CCIE)

 9. Cisco Network Professional Certification (CCNP)

 10. CompTIA-todistus (A+)

 11. Microsoft Azure Solutions Architecture -sertifikaatti

 12. ITIL-puitesertifikaatti (ITIL)

 13. Oracle MySQL -tietokannan järjestelmänvalvojan varmenne

 14. Project Management Certificate (PMP)

1. Amazon Cloud Services -sertifikaatti (AWS)

Yksi pilvisektorin tietotekniikan tärkeimmistä dokumenteista on AWS Certified Cloud Practitioner. Tämä keskiasteen tutkinto on suunnattu ammattilaisille, jotka haluavat parantaa tietämystään pilvestä ja erityisesti Amazon-palveluiden käytöstä.

Tämä tutkinto laajentaa tietämystäsi IT-palvelujen taustalla olevista käsitteistä ja niiden soveltamisesta AWS-pilviinfrastruktuuriin ja -palveluihin, tarjoaa kattavaa tietoa rahoitusmallin hinnoittelusta, tutkii tämän alueen tietoturvakonsepteja ja näyttää, miten pilvi vaikuttaa liiketoimintapäätöksiin .

Tarkemmin sanottuna, vaikka tämä asiakirja on tarkoitettu työskentelemään Amazonin pilviinfrastruktuurin kanssa, se tarjoaa sinulle tietoa, joka menee paljon pidemmälle kuin työskenteleminen Amazonin pilvipalvelujen kanssa. Yhteenvetona, tämä on tietosi pilvikonsepteista, Turvallisuus ja Räätälöinti pilviinfrastruktuuriteknologioiden, mallien hinnoittelun jne. parantamiseksi.

Testin läpäisemiseksi sinun on vastattava 64 monivalintakysymykseen. Jos aiot hankkia yllä olevan varmenteen, on Suositeltavaa työskennellä AWS-pilvipalvelun kanssa vähintään kuusi kuukautta perehtyäksesi siihen perusteellisesti ennen tämän testin suorittamista. Yllä olevan tutkinnon ansaitsevien keskimääräinen vuosipalkka on 154–156 000 dollaria.

2. Cloud Security Certification (CCSP)

Kansainvälinen konsortio on laatinut tämän Information Systems Certification (ISC) -asiakirjan. CCSP Certified Cloud Security Professional -sertifikaatti laajentaa tietojasi ja taitojasi pilvitietojen, -sovellusten ja -infrastruktuurin suunnittelussa, hallinnassa ja suojaamisessa. Tämä tutkinto on suunnattu ihmisille, joiden työala liittyy superteknologiaan.

Siksi se sopii yrityspilviarkkitehdeille, järjestelmätietoturvapäälliköille, järjestelmäsuunnittelijoille jne. Turvallisuus Arkkitehdit, järjestelmäarkkitehdit, turvallisuuskonsultit ja toimitusjohtajat. Tämä tutkinto antaa osallistujille tarvittavat tiedot pilviarkkitehtuurista, suunnittelusta, turvallisuudesta, riskeistä ja katastrofeista.

ISC suosittelee työskentelemään tietotekniikan parissa vähintään viisi vuotta ennen kurssin suorittamista. Yllä olevan tutkinnon suorittaneiden keskimääräinen vuositulo on 119 000 dollaria. Kolme vuotta siis tietosektorilla Turvallisuus ja kaksi vuotta verkkoinfrastruktuuri-insinöörinä. Sinulla on käytännön työkokemusta.

3. Tietosuoja- ja tietoturvasertifikaatti (CDPSE)

Tämän asiakirjan on kehittänyt ISACA, ja se perustuu IT-ammattilaisen taitoihin käsitellä tietosuojan monimutkaisuutta. Turvallisuus. Toisin sanoen CDPSE Certified Data Privacy Solutions Engineer ei keskity yksinomaan teoreettisiin aiheisiin, vaan pyrkii opettamaan yksilöille käytännön tavalla keräämään ja hallitsemaan dataa eri lähteistä ja alustoista, valmistelemaan datapohjaisia ​​palveluita ja valmistelemaan dataa. perustuvat palvelut.

Kaikissa näissä tapauksissa on toimittava tavalla, joka ei loukkaa henkilön yksityisyyttä; Jotta yritysten ei tarvitse huolehtia sääntöjen rikkomisesta. Yllä olevan tutkinnon saamiseksi sinulla tulee olla vähintään viiden vuoden käytännön kokemus arkkitehtisuunnittelusta ja tietosuojavalvonnasta.

Jos sinulla on CISA-, CRISC-, CISM-, CGEIT- tai CSX-P-sertifiointi, tarvitset vain kahden vuoden käytännön kokemuksen. Tämä asiakirja on yksi uusista tietotekniikan asiakirjoista, joka luo ihmisille hyvät työmarkkinat tulevaisuudessa.

4. Data Center Expert Certificate (CDCP)

CDCP Certified Data Center Professional on 16 tunnin kurssi, joka on suunniteltu esittelemään IT-ammattilaiset datakeskuksen ydinkomponentteihin. Tämä asiakirja keskittyy datakeskusten infrastruktuurin aiheisiin, kuten teholaitteisiin, ilmastointiin, jäähdytykseen, tietoturvaongelmiin, kaapelointiin, kaistanleveyden optimointiin jne.

Toisin sanoen tällä kurssilla pyritään opettamaan osallistujille tärkeimmät palvelinkeskusten ylläpidon näkökohdat, jotta ne toimivat aina sujuvasti. EPI:n suunnittelema CDCP-kurssi on edellytys muille kursseille, kuten CDCS ja CDCE.

Tämä BICSI- ja TIA 942 -standardeihin perustuva kurssi tutkii konesalien suunnittelun ja toteutuksen vähimmäisvaatimukset ja komponentit. Siksi se on ihanteellinen asiakirja datakeskusten kehittäjille ja johtajille.

5. Ethical Hack Certificate (CEH)

CEH Certified Ethical Hacker -kurssi on yksi EY:n neuvoston arvovaltaisimmista ja suosituimmista tunkeutumisen testauskursseista. Se kattaa yksittäisiin järjestelmiin ja viestintään liittyvät tunkeutumisen testausaiheet Verkot.

CEH on verkkoturvallisuuden johdantokurssi ja se on monien tietoturvakurssien edellytys. Tällä kurssilla opiskelijat oppivat tunnistamaan infrastruktuurin heikkouksia ja haavoittuvuuksia samoilla työkaluilla ja menetelmillä, joita hakkerit käyttävät tunkeutumiseen. CEH:stä valmistuneilla on taidot työskennellä hakkerointityökalujen kanssa ja tunnistaa järjestelmien ja järjestelmien tietoturva-aukkoja Verkot.

Tällä kurssilla tutkijat oppivat tunkeutumisen perusteet Ryhdy verkostoksi Tunnet tietokoneet, hyökkäyskuvaukset ja yleiset murtomekanismit. Koska kurssi keskittyy tunkeutumisen testaustekniikoihin ja hakkerointitekniikoihin hakkerin näkökulmasta, opiskelijat perehtyvät myös turvatarkistuslistoihin ja osaavat arvioida turvajärjestelmiä.

CEH-tutkinnon suorittaneen turvallisuusalan ammattilaisen keskimääräinen vuositulo on 95 000 dollaria.

6. Tietoturvapäällikkö (CISM) -sertifikaatti

Certified Information Security Manager (CISM) -sertifikaatti on tärkein sertifikaatti Turvallisuus Ammattilaisia, jotka haluavat edetä johtamistason uralla alallaan. Asiakirjan on suunnitellut ISACA ja se keskittyy tietoon Turvallisuus Hallinta, riskienhallinta, tietoturvaohjelmien kehittäminen ja hallinnointi sekä katastrofipalautus.

CISM tasoittaa tietä sinulle, jos haluat tehdä korkean tason töitä Turvallisuus ja sinulla on suora suhde organisaation ylimpiin johtajiin.

Tämän kuvauksen myötä meidän on sanottava, että CISM-tutkinto on tarkoitettu IT-ammattilaisille, joilla on kokemusta kyberturvallisuusalalta ja jotka etsivät työtehtäviä, kuten seniori Turvallisuuspäällikkö. Tiedot ovat asianmukaisia. Tämän tutkinnon haltijoiden keskimääräinen vuositulo on 129 000 dollaria vuodessa.

7. Information Systems Security Professional Certification (CISSP)

Certified Information Systems Professional Certification (CISSP) Certified Information Systems Security Professional on maailman kultainen standardi. Tietoturva Ala. ISC2 suunnitteli tämän sertifikaatin.

CISSP-sertifioinnin ensisijainen yleisö on IT-ammattilaiset, jotka haluavat parantaa tietämystään erittäin turvallisten liiketoimintaympäristöjen suunnittelusta, arkkitehtuurista, ohjauksesta ja hallinnasta. CISSP-sertifikaatin saaminen ei kuitenkaan ole helppo tehtävä, koska sinulla on oltava tarvittava pätevyys hyväksyäksesi sen.

Esimerkiksi hakijalla on oltava vähintään viiden vuoden kokemus kahdelta tai useammalta kahdeksasta CISSP-alueesta. Jos sinulla on ISC2-tunnustettu tietojenkäsittelytieteen tai tietotekniikan kandidaatin tutkinto, neljän vuoden työkokemus riittää.

Kuten aiemmin mainittiin, CISSP on a Kyberturvallisuussertifikaatti progressiivinen; Siksi ennen tämän kurssin aloittamista on suositeltavaa harkita Certificate Plus-, CEH-, CISM-, CISA- ja CCNA-todistusten hankkimista ( verkkoon tai Turvallisuus orientaatio) tutkinto.

Ammattilaiset, joilla on kokemusta turvallisuuskonsulteista ja johtajista, Verkko ja tietoturva Arkkitehdit, IT-päälliköt, turvakirjanpitäjät ja ylemmän tason tiedottaja Turvallisuus Johtajat ovat oikeutettuja CISSP-sertifiointiin – osoitus tiedoistasi ja taidoistasi TurvallisuusHyväksyy IT- ja infrastruktuurisuojauksen.

Käsitteet, kuten riskien ja turvallisuuden hallinta, tietoturvapyramidin määrittely, omaisuuden turvallisuus, turvallisuustoiminnot, identiteetin ja pääsyn hallinta (IAM), turvallisuuden arviointi ja testaus, suunnittelu ja turvallisuusarkkitehtuuri ovat aiheita, joihin tämä asiakirja keskittyy. CISSP-ammattilaisten keskimääräinen vuositulo on 118 000 dollaria.

8. Cisco Certificate of Professional Profession (CCIE)

Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE) on Cisco Certified Internetwork Expert, yksi Ciscon parhaista kursseista ja jolla on tohtorin tutkinto Verkostoituminen. Tämän tutkinnon saamiseksi sinun on ensin suoritettava CCNP-kurssin edellytys.

Tämän tutkinnon pääyleisö on yleensä verkoston ammattilaisiaverkkoon Johtajat, palvelinkeskusten johtajat, palvelinkeskusten asiantuntijat, Verkkoturvallisuuspäällikkö, turvallisuus Asiantuntijat ja suurten yritysverkostojen suunnittelusta kiinnostuneet.

Kuten aiemmin mainittiin, CCIE on korkein Ciscon sertifikaatti verkkoon Asiantuntijat. Tämä asiakirja keskittyy edistyneisiin aiheisiin, kuten organisaation infrastruktuuriin, yritysten langattomaan viestintään, edistyneisiin tietokeskusaiheisiin ja infrastruktuuriin. Turvallisuusja sama.

Ne, jotka onnistuvat saamaan CCIE-tutkinnon, saavat korkeimman palkkatason verkostoitumismaailman eri työpaikoista. Tämän tutkinnon haltijoiden keskimääräinen vuositulo on 127 000 dollaria vuodessa. Sinulla on kuitenkin oltava vähintään 5–7 vuoden vastaava työkokemus ennen tämän kurssin suorittamista.

9. Cisco Network Professional Certification (CCNP)

Useimmissa tapauksissa ihmiset, jotka onnistuvat saamaan CCNA-tutkinnon, suosivat CCNP-tutkintoa tai maisterin tutkintoa Verkostoituminen. CCNP-sertifioinnin avulla voit lähettää ansioluetteloita palvelinkeskuksiin liittyvistä töistä. TurvallisuusPilvipalveluntarjoajat, Internet-palveluntarjoajat (ISP) ja vastaavat työt.

Cisco suosittelee hakijoita työskentelemään tietokonealalla verkkoon Sinun tulee opiskella suunnittelua ja johtamista vähintään 3–5 vuotta ennen CCNP-kurssin suorittamista tarvittavien teknisten taitojen hankkimiseksi. CCNP-asiantuntijoiden keskimääräinen vuositulo on 98 000 dollaria.

10. Comptia-sertifikaatit (A+)

Tämä IT-tason sertifikaatti opettaa sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää laitteistosta, teknisestä tuesta ja vianetsinnästä. Tämä tutkinto on tarkoitettu ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita työpaikoista, kuten help desk, teknisen tuen asiantuntija, tukiteknikko, järjestelmäsuunnittelija, IT-laitteiden tukiteknikko, työpöytätuen valvoja ja vastaavat. Ansaitaksesi tämän tutkinnon, sinun on läpäistävä kaksi täysin erillistä koetta.

CompTIA A+ 220-1001 mobiililaitetesti, Verkottumisperiaatteet, laitteistot, virtualisointi, pilvilaskenta ja verkko Vianetsintä ja CompTIA A+ 220-1002 -testi, joka kattaa käyttöjärjestelmän asennuksen ja konfiguroinnin, tietoturvaongelmat, ohjelmiston vianmäärityksen ja vastaavat.

Vaikka yllä oleva pätevyys katsotaan alhaiseksi, sinulla on oltava vähintään 9-12 kuukauden käytännön työkokemus päästäksesi kokeisiin. Yllä olevan tutkinnon suorittaneiden ammattilaisten keskimääräinen vuositulo on 65 000 dollaria vuodessa.

11. Microsoft Azer Solution Architecture Certificate

Microsoft Certified Azure Solutions Architect Expert laajentaa tietämyksesi pilvimekanismien ja hybridiratkaisujen suunnittelusta, jotka perustuvat Microsoft Azure -infrastruktuuriin. Tämä kurssi keskittyy pilvipalvelun perusteisiin, Verkostoituminenvarastointi, valvonta, Turvallisuusjne.

Microsoft suosittelee, että opiskelijat laajentavat tietojaan Azure-valvonnasta, Azure-kehityksestä ja poistavat prosesseja testin läpäisemiseksi. Lisäksi hyvä ymmärrys IT-toiminnasta, VerkostoituminenVirtualisointi, todennusmekanismit ja Turvaratkaisut pitää tuntea pilviinfrastruktuurilla, liiketoiminnan jatkuvuusprosesseilla, katastrofipalautus- ja tietoalustoilla.

Sinun on ensin läpäistävä Microsoft Certified: Azure Administrator Associate -sertifiointikoe, jotta voit saada tämän tutkinnon. Yllä olevan tutkinnon suorittaneiden ammattilaisten keskimääräinen vuositulo on 119 000 dollaria.

12. ITIL-puitesertifikaatti (ITIL)

Tämän kurssin kirjaimellinen käännös on “Kirjasto parhaita käytäntöjä IT-infrastruktuurin hallintaan ja seurantaan”. ITIL-sertifiointi auttaa parantamaan IT-palveluiden laatua vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja on yrityksille kannattavaa.

Tämän tutkinnon etuja ovat IT-palvelujen saavutettavuuden ja yritysten taloudellisen hyvinvoinnin parantaminen, järjestelmien tuottavuuden ja henkilöstön Suorituskyvyn parantaminen, resurssien tehokas ja tarkka käyttö, liiketoiminnan jatkuvuus ja vastaavat. Kuten aiemmin mainittiin, ITIL-sertifiointi keskittyy IT-hallintakehykseen.

Ehdokkaat voivat valita kaksi polkua saavuttaakseen yllä olevan tutkinnon: Strategic Leader (SL) ja Professional Management (PM). Voit valita yhden tai molemmat vaihtoehdot. Sinun on kuitenkin ensin läpäistävä ITIL-perustesti, joka kattaa kaikki ITIL-kehyksen perusteet.

ITIL pyrkii tarjoamaan organisaatioille kattavia liiketoiminnan jatkuvuusratkaisuja tarjoamalla täydellisiä käytäntöjä parhaiden käytäntöjen ja IT-palvelujen hallinnan (ITSM) avulla.

13. Oracle MySQL Database Administrator Certificate (CMDBA)

Oracle MySQL Database Certification (CMDBA) -sertifikaatti Oracle Universityltä tietokantojen valvojille, jotka haluavat parantaa taitojaan tiedonhallinnan prosessien hallinnassa, tietokannan suorituskyvyn parantamisessa, liiketoimintaprosessien integroinnissa ja strukturoidussa tiedonhallinnassa.

Se osoittaa työnantajille, että voit parantaa tietokannan suorituskykyä ja hallita tietokantoja varmistaaksesi korkeimman tason luotettavuuden ja käytettävyyden.

Tämä kurssi on jaettu kolmeen alaluokkaan: Professional, Specialist ja Developer. Yllä olevan tutkinnon suorittaneiden ammattilaisten keskimääräinen vuositulo on 89 000 dollaria.

14. Project Management Certificate (PMP)

Projektijohtamisinstituutin kehittämä tutkinto pyrkii tuomaan yhteen ammattilaisia ​​ja ammattitaitoisia asiantuntijoita, jotka pystyvät hallitsemaan projekteja tarkasti. Tämä asiakirja kattaa projektinhallinnan perusperiaatteet, jotka sisältävät hankkeen elinkaaren kuusi päävaihetta, eli alkutunnistuksen, suunnittelun, toteutuksen, seurannan, valvonnan ja päättämisen.

Testin läpäiseminen edellyttää vähintään kolmen vuoden projektijohtamiskokemusta, 4 000 tuntia projektijohtamista ja johtamista sekä 35 tuntia projektinhallintakoulutusta. Yllä olevan tutkinnon suorittaneiden ammattilaisten keskimääräinen vuositulo on 109 000 dollaria vuodessa.