Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

15 parasta mainosverkostoa julkaisijoille ja bloggaajille blogisi tulouttamiseen

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 parasta mainosverkostoa julkaisijoille ja bloggaajille blogisi tulouttamiseen

Okei, olet siis perustanut blogisi ja etsit tapoja kaupallistaa se.

Tai ehkä olet vielä suunnitteluvaiheessa – olet päättänyt perustaa blogin ja yrität selvittää, voivatko mainosverkostot auttaa sinua ansaitsemaan rahaa blogistasi.

Saatat ihmetellä:

Mikä mainosverkosto maksaa parhaiten?

Mikä on paras mainosverkosto julkaisijoille?

Mikä on suurin mainosalusta?

Mitkä ovat parhaat ilmaiset mainossivustot?

Mitkä ovat parhaat blogimainosyritykset?

Mitkä ovat suurimmat näyttömainosverkostot ja suurimmat videomainosverkostot?

Tämän päivän blogissa käsittelemme aiheita, kuten mobiilimainosverkostojen vertailua, uusien bloggaajien suosittuja mainosverkostoja, huippuluokan mainosverkostojen suurimpia mainosvaihtoja ja muita mainosverkostoja, joihin saatat haluta liittyä bloggaajana tai julkaisijana.

Internet-mainontakulujen odotetaan kasvavan Yhdysvalloissa 121 miljardista dollarista vuonna 2023 lähes 153 miljardiin dollariin vuonna 2024.

Kuvan lähde

Ei ole ihme, että mainosteknologiateollisuus kukoistaa ja mainostajat ja julkaisijat kuluttavat yhä enemmän näyttömainoksiin 100 suurimmassa mainosverkostossa.

Kun valitset julkaisijoille parasta mainosverkostoa, on tärkeää pitää asiakkaasi mielessä ja varmistaa, että näyttömainokset ja ostosmainokset eivät vaikuta heidän käyttökokemukseensa.

Tässä artikkelissa puhun parhaista mainosverkostoesimerkeistä julkaisijoille ja bloggaajille, kuinka valita parhaat mainosalustat yrityksellesi ja onko Mediavine parempi kuin Google AdSense, kun verrataan kuuluisimpia mainosalustoja.

Tutkimme myös kunkin blogimainosverkoston liikennetarpeita, niiden mainosten tarjoajien tekniikkaa ja mainostulojen määrää, joita voit odottaa kustakin näistä verkostoista.

Valmiina aloittamaan? Mennään.

Vastuuvapauslauseke: Jos ostat jotain tämän artikkelin linkkien avulla, saatan saada palkkion ilman lisäkuluja. Huomaa, että lukijoideni ja tämän sivuston maineen vuoksi mainostan vain sisältöä, jota käytän ja johon luotan.

Mikä on mainosverkosto?

Mainosverkosto on eräänlainen markkinapaikka mainostajille ja julkaisijoille (vuokrattavaa mainostilaa sisältävien verkkosivustojen omistajille).

Mainosverkosto etsii Internetistä saatavilla olevaa mainostilaa ja myy sen sitten mainostajille, jotta he voivat näyttää mainoksiaan.

Mainosverkosto

Mainosverkosto toimii itsepalvelualustana, ja sen avulla voit luoda mainosjakauman mainostulojen maksimoimiseksi.

Katso tämä video saadaksesi lisätietoja mainontatekniikasta ja siitä, miten suuret mainosverkostot toimivat:

Mainosverkostossa on mainospalvelimia, jotka myyvät mainosnäyttökertoja mainostajille ja valvovat mainostuloja.

Mitä eroa on mainosverkostolla ja mainospörssillä?

Mainosverkosto toimii välittäjänä keräämällä mainosvarastoa julkaisijoilta ja myymällä sen mainostajille. Mainospörssi puolestaan ​​on digitaalinen markkinapaikka, jossa mainostaja-julkaisijaverkosto voi myydä mainosjakaumaansa suoraan mainostajille.

Miten valitsen mainosverkoston?

Ennen kuin sukeltaamme parhaiden mobiilimainosverkostojen luokitteluun, on tärkeää, että ymmärrät, kuinka julkaisijat ja bloggaajat valitsevat parhaan mainosverkoston, joka sopii heidän liiketoimintamalliinsa.

Olipa kyse mobiilimainosverkostoista tai muusta mainontateknologiasta, sinun on otettava huomioon kunkin mainosalustan ominaisuudet ja edut, jotta voit tehdä yrityksellesi parhaan päätöksen.

Monet tekijät vaikuttavat, kun valitset yrityksellesi parhaita mainosverkostoja:

 1. Tutki oman markkinaraon eri verkkosivustoja ja katso, mitä mainosverkostoja siinä on käynnissä. Muista, että useimmat mainosverkostot käyttävät tekoälyä valitakseen, mitä mainoksia verkkosivustoilla näytetään.
 2. Harkitse mainosten näyttämistä yhdessä Verkkosivusto tai mobiilisovellus (Android tai iOS). Jos aiot näyttää mainoksia mobiilisovelluksessa, on järkevämpää käyttää mainoksille mobiilimarkkinointialustaa.
 3. Tarkista se Mainosvaraston koko mainontaverkosto, jota harkitset. Mitä suurempi mainosjakaumasi, sitä suuremmalla määrällä verkkosivustoja voit näyttää mainoksiasi.
 4. Varmista, että mainosverkosto on alusta, joka palvelee korkealaatuisia mainoksia. Verkkosivustollasi tai mobiilisovelluksessasi näytettävien mainosten laadulla on suuri vaikutus käyttökokemukseen.
 5. Valitse parhaat saatavilla olevat mainosverkostot useampi kuin yksi mainosmuoto valita. On olemassa erilaisia ​​mainosmuotoja, kuten videomainosmuotoja, tekstimainoksia tai ponnahdusmainoksia. Vaikka aiot näyttää vain tekstimainoksia, aiot liittyä mainosverkostoon, joka antaa sinulle mahdollisuuden skaalata videomainoskampanjoihin myöhemmin yrityksesi kasvaessa.
 6. Tarkista se Liikennevaatimukset mainosverkosto, johon haluat liittyä. Sinun on otettava huomioon nykyinen verkkosivustosi liikenne Googlesta tai sosiaalisesta mediasta, kuten Twitteristä, riippuen siitä, missä asiakkaasi yleensä viettävät aikaa.
 7. Tarkista se Maksu tarjoaa kaikki mainosverkostot, joihin haluat liittyä. Älä liity mainosverkostoihin, joilla on erittäin alhainen voitto, tai mainosverkostoihin, jotka lupaavat korkeita voittoja vain, jos täytät erittäin korkeat liikennevaatimukset.
 8. Ota selvää siitä Mainospetos ja kuinka voit välttää sen. Mainospetokset tehdään yleensä verkkotunnuksen huijaamisen, evästeiden täyttämisen tai geomaskin avulla. Siksi muista valita hyvämaineinen mainosverkosto, joka on läpinäkyvä tilivastaaville ja julkaisukumppaneille.

Tässä on hyödyllinen infografiikka, jossa on lisää vinkkejä vertikaalisen mainontaverkoston valitsemiseen yrityksellesi:

Mainosverkoston valinta – infografiikka

Kuvan lähde

Monilla julkaisijoilla on tämä kysymys, joten tässä on katsaukseni kahdesta suosituimmasta mainosyrityksestä.

Google AdSense – Paras aloittelijoille

Google AdSense toimii mainostesi välittäjänä ja tarjoaa yhden helpoimmista tavoista lisätä mainoksia verkkosivustollesi.

Kopioi ja liitä koodinpätkä verkkosivustollesi, niin Google löytää asianmukaiset mainokset näytettäväksi.

Kuinka paljon Google-mainokset maksavat?

Ei mitään – se on ilmainen.

Google AdSensella ei ole vähimmäisliikennevaatimuksia julkaisijoille, jotta he voivat näyttää mainoksia verkkosivustollaan. Siksi melkein kaikki ensikertalaiset bloggaajat aloittavat siitä. Voit etsiä Blogger-verkostostasi parhaat mainosverkostot, joihin voit liittyä.

Mediavine – Premium-mainosverkosto kokeneille bloggaajille/julkaisijoille

Mediavine on kuitenkin eri tarina.

Mediavine tarjoaa kustantajille huomattavasti suuremmat tulot ja sillä on myös korkea markkinoille pääsyn este ().

Saattaa kuitenkin olla mielenkiintoista tietää, että Mediavine näyttää mainoksia verkkosivustollasi suoraan Googlen kanssa.

Mediavinen mainosjakauma tulee Googlen AdExchangesta, Google AdSensen suuremmasta ja laadukkaammasta versiosta. AdExchange tarjoaa lisää tuloja suurempien mainosostojen ja kehittyneen kohdistuksen ansiosta.

Mediavine on a Sertifioitu Google Publishing Partner Tämä tarkoittaa, että suurin osa heidän tuotteistaan ​​ja palveluistaan ​​on integroitu Googlen tuotteisiin, mikä mahdollistaa julkaisijoiden myynnin optimoinnin ja maksimaalisen tuoton.

Lyhyesti sanottuna molemmat mainosverkostot ovat erinomaisia ​​omalla tavallaan.

Mediavine on vain huippuluokan versio Google AdSensesta.

Parhaat mainosverkostot pienille julkaisijoille ja bloggaajille Yhdysvalloissa

1. Google AdSense

Google AdSense

Google AdSense on yksi julkaisijoiden ja mainostajien suosituimmista mainosverkostoista, jolla on yli 2 miljoonaa käyttäjää.

Google AdSense -pääsivu

Vähimmäisliikennevaatimus: Ei vähimmäisliikennevaatimusta

Ominaisuudet:

 • Laadukkaat mainokset
 • Mainosten räätälöinti
 • Automaattiset mainokset, jotka tarkistavat verkkosivuston ja sijoittavat mainokset sinne, missä ne voivat saada enemmän tuloksia
 • Mainoksen koon optimointi
 • Helppo rekisteröinti ja asennus

2. Mediavine

Mediavine

Mediavine on täyden palvelun mainosverkosto, joka tarjoaa mainonnan hallintapalveluita yrityksille. He väittävät tarjoavansa korkealaatuisia mainoksia, jotka lisäävät myyntiä ja luovat paremman käyttökokemuksen.

MediaVinen pääsivu

Vähimmäisliikennevaatimus: 50 000 istuntoa viimeisen 30 päivän aikana (Google Analyticsin mukaan)

Ominaisuudet:

 • Laadukas liikenne
 • Ohjelmallinen mainonta
 • Vaikuttajamarkkinointi
 • Yksinkertainen, puhdas ja kaunis mainoksen sijoitus
 • SEO keskittynyt
 • Parempi verkkosivuston nopeus
 • Ennennäkemätön asiakaspalvelu

3. Adclickmedia

Adclickmedia

Adclickmedia auttaa julkaisijoita optimoimaan mainostulojaan tunnistamalla sivuston osuvimmat avainsanat ja vastaanottamalla parhaiten vastaavat mainokset eniten tarjoavilta. Sen avulla voit mukauttaa mainoskoodeja verkkosivustosi suunnitteluun ja ulkoasuun sopiviksi.

adclickmedian pääsivu

Vähimmäisliikennevaatimukset: Ei vähimmäisliikennettä

Ominaisuudet:

 • Tekstimainokset
 • Mainosbanneri
 • Teksti- ja kuvamainokset
 • Nopea ja helppo rekisteröinti
 • Muokattavat mainoskoodit verkkosivustosi suunnitteluun sopiviksi
 • Vastaanota välittömiä kampanjatarjouksia
 • Saat maksun PPC- ja CPA-tarjouksista
 • Kilpailukykyinen voitto PPC- ja CPA-tarjouksista
 • Edistynyt seuranta ja raportointi
 • Henkilökohtainen tilivastaava

4. AdAction

AdAction

AdAction on maailmanlaajuinen mobiilimainontaverkosto (ansaitse rahaa), jonka avulla mainostajat ja julkaisijat/bloggaajat voivat valita erilaisista mainoskampanjoista.

AdAction-pääsivu

Vähimmäisliikenteen vaatimus: Heidän verkkosivuillaan ei mainita minkäänlaista liikenteen vähimmäisvaatimusta.

Ominaisuudet:

 • Asennuskohtainen hinta
 • Hinta per sitoutuminen
 • Hankintakohtainen hinta
 • Palkintoalusta
 • Sosiaalinen vaikuttaja
 • Sähköpostimainokset

5. Adblade

Adblade

Adblade on sisältötyylinen mainosalusta, joka tarjoaa sisältötyylistä natiivimainontaa. Yritys lupaa kohdennettua, pätevää liikennettä yli 300 miljoonalle käyttäjälle Yhdysvalloissa omalla Newbullets-mainosmuodollaan.

Adbladen pääsivu

Vähimmäisliikennevaatimus: Vähimmäisliikennevaatimusta ei vaadita

Ominaisuudet:

 • Vahvat myynnin hallitukset suojaavat mainosjakaumaasi
 • Vahva raportointi
 • Saumaton mainosten integrointi mihin tahansa ulkoasuun, mikä parantaa käyttökokemusta
 • Alan johtava CPM
 • Vakio- ja edistyneet mainosyksiköt

6. AdMaven

AdMaven

AdMaven on toinen mobiilimainosverkosto (Make Money), joka tarjoaa julkaisijoille ja bloggaajille tehokkaita mainoksia, jotka lisäävät heidän mainostulojaan. Se on yksi parhaista pop-under-verkkomainosverkostoista julkaisijoille.

AdMavenin pääsivu

Vähimmäisliikennevaatimus: Vähimmäisliikennevaatimusta ei vaadita

Ominaisuudet:

 • Tukee mitä tahansa mainosmuotoa
 • Laadukas suora kuljetus maailmanlaajuisesti
 • Kampanjan optimointi myynnin kasvattamiseksi
 • 24/7 tukitiimi
 • Helppo asentaa
 • Hallintapaneeli ja omistetut tilivastaavat auttavat sinua
 • Joustavat maksusuunnitelmat
 • Suodattaa sopimattomat mainokset ja haittaohjelmat
 • Korkea tuhannen näyttökerran hinta

7. Media.net

Media.net

Media.net on yksi maailman suurimmista mainosverkostoista. Ne auttavat julkaisijoita ja bloggaajia maksimoimaan tulonsa mainosten avulla.

Media.net pääsivu

Vähimmäisliikennevaatimus: Ei vähimmäisvaatimusta

Ominaisuudet:

 • Asiayhteysmainokset
 • Näytä mainoksia
 • Natiivimainokset
 • Dynaaminen mainosten optimointi
 • Lisäsäätimet mainosten optimointiprosessin parantamiseksi
 • Sivutason tarkkuuskohdistus
 • Omistautuneet tilivastaavat
 • Ohjelmallinen alusta

8. PropellerAds

PropellerAds

PropellerAds on mainosalusta markkinoijille ja tytäryhtiöille tai julkaisijoille. Se on kattava itsepalvelumainosverkosto, joka tarjoaa kattavan, alan johtavan mainosten jakelun ja optimoinnin markkinoijille ja julkaisijoille.

PropellerAdsin etusivu

Vähimmäisliikennevaatimus: Ei vähimmäisliikennevaatimusta

Ominaisuudet:

 • Viestit
 • Napsautettavat mainokset
 • Sivun sisäinen työntö
 • Välimainokset
 • Älykkäät linkit
 • Maailmanlaajuinen kattavuus
 • Vain puhtaat mainokset
 • AdSense-yhteensopiva
 • Helppo asennus ja nosto
 • Mainosten optimointitekniikka
 • Monikielinen kojelauta
Skimlinkit

Skimlinkit avulla julkaisijat ja kumppanimarkkinoijat voivat automatisoida kauppalinkkien tai kumppanilinkkien kaupallistamisen. Se on kestävä tulonlähde ja auttaa julkaisijoita kaupallistamaan hyvän sisällön.

Skimlinksin etusivu

Vähimmäisliikennevaatimukset: Ei vähimmäisvaatimusta

Ominaisuudet:

 • Pääsy 48 500 kumppaniohjelmaan maailmanlaajuisesti
 • Editorin työkalupalkki
 • Linkin generaattori
 • All-in-one-analytiikkapaketti tekee raportoinnista helppoa
 • Automatisoidut affiliate-linkit
 • Ilmainen ja helppokäyttöinen
Infolinkit

Infolinkit on mainosverkosto, joka kohdistaa mainokset siihen, mitä käyttäjät haluavat, milloin he haluavat niitä ja missä ne näkyvät parhaiten. Se näyttää reaaliaikaisia ​​mainoksia, jotka heijastavat asiakkaiden aikomuksia ja parantavat kontekstia ja tuloksia.

Infolinkkien etusivu

Vähimmäisliikennevaatimukset: Ei vähimmäisvaatimuksia

Ominaisuudet:

 • Tarkoitettu kohdistaminen avainsanojen avulla
 • Hyvä näkyvyys mainoksen tehokkuuden parantamiseksi
 • Infold hyödyntää haun ja näytön tehoa
 • Intop – vain älypuhelimille ja pysyy näkyvissä, kun käyttäjä selaa sisältöä
 • Inarticle – näyttää huipputuotemerkin mainoksia, kun käyttäjä on vuorovaikutuksessa sisällön kanssa
 • Inframe – tarjoaa ratkaisun laajakuvanäytön käyttämättömään tilaan
 • Inscreen – toimii “mainoskatkona” sivun katselukertojen välillä
 • Intext – etsii sisältöäsi ja yhdistää mainokset avainsanoihin

11. Popadit

PopAds

PopAds on popundereihin erikoistunut mainosverkosto. He väittävät olevansa Internetin eniten maksettu popunder-mainosverkosto.

PopAdsin pääsivu

Vähimmäisliikennevaatimukset: Ei vähimmäisliikennevaatimuksia

Ominaisuudet:

 • Dynaamiset mainosmarkkinat antavat sinun valita hintasi
 • Nopein asiakastukitiimi
 • Nopeat, turvalliset ja helpot maksut
 • Reaaliaikaiset raportit ja kaaviot
 • Korkeat hinnat
 • Kansainvälinen kattavuus yli 40 maassa

12. Popcash

Popcash

Popcash on Popunder-mainosverkosto, joka auttaa julkaisijoita ja bloggaajia helposti maksimoimaan mainostulonsa. He väittävät olevansa joustavia ja kykeneviä mukautumaan mihin tahansa projektiin projektin koosta riippumatta.

Popcash pääsivu

Vähimmäisliikennevaatimukset: Ei vähimmäisvaatimuksia

Ominaisuudet:

 • Nopea hyväksyntä tunnin sisällä arkisin
 • Eksklusiivisia mainostajia suorilla kampanjoilla ja korkeilla hinnoilla 80 %:n tulonosuudella
 • Mainoksia valvotaan sisäisten ja kolmannen osapuolen työkalujen avulla
 • 10 % viittausohjelma julkaisijoille
 • Päivittäiset maksut
 • Raportit päivitetään kymmenen minuutin välein
 • Helppo asentaa ja toteuttaa
 • Live-tuki

13. EPOM-mainospalvelin

EPOM-mainospalvelin

EPOM-mainospalvelin on täydellinen mainosten hallintaalusta julkaisijoille ja mainostajille. Tämä mainospalvelin tarjoaa räätälöidyn kokemuksen, rajoittamattoman skaalautuvuuden ja luokkansa parhaan analytiikan.

EPOM-mainospalvelimen pääsivu

Vähimmäisliikennevaatimukset: Ei vähimmäisvaatimuksia

Ominaisuudet:

 • Cross-screen mainonta
 • Responsiiviset ja tehokkaat mainosmuodot, kuten näyttömainokset, mobiilimainokset, sovelluksen sisäiset mainokset ja videomainokset
 • Monitasoinen analytiikka mukautetuilla raporteilla ja ajankohtaisilla päivityksillä
 • Automaattinen CPM-automaatio
 • White label DSP (demand-side platform) ohjelmallisille yrityksille
 • Ilmainen 14 päivän kokeilu

14. Monumetrinen

Monometrinen

Monumetric tarjoaa tietoihin perustuvan verkkosivuston mainosten hallinnan, korkeat maksut ja positiivisen käyttökokemuksen. Ne keskittyvät täyttämään kaikki mainostilasi korkeimmalla nopeudella, jotta saat parhaan vastineen sivun katseluille.

Numeerinen pääsivuVähimmäisliikennevaatimukset: 10 000 kuukausittaista sivun näyttökertaa

Ominaisuudet:

 • Suora markkinapaikka,
 • Sisällön dynaaminen mobiilimainonta
 • Yksityiskohtainen raportointialusta
 • In-image ja upotetut mainokset
 • Ennakkohintaiset videomainokset

15. ConsoliAds

ConsoliAds

ConsoliAds auttaa julkaisijoita ansaitsemaan rahaa mobiilisovelluksilla ja kasvattamaan liiketoimintaansa verkkomainonnan avulla. Julkaisijat voivat yhdistää mobiilisovelluksensa useisiin mainosverkostoihin (mihin tahansa suuriin mainosverkostoihin) yhdellä alustalla.

ConsoliAdsin etusivu

Vähimmäisliikennevaatimukset: NA

Ominaisuudet:

 • Pääsy johtaviin mobiilimainontaverkostoihin
 • SDK-integraatio tehokkaaseen kaupallistamiseen
 • Ikonin ilmaisimet
 • Natiivimainokset
 • Sovelluksen avoimet mainokset
 • Mainosbanneri
 • Palkitut videomainokset
 • Mukaansatempaavat mainokset

Diplomi

Oikean mainosverkoston valinta riippuu tarpeistasi julkaisijana tai bloggaajana.

Onko mainonta yksi verkkosivustosi tärkeimmistä tulouttamismenetelmistä?

Oletko vasta tulossa bloggaamisen maailmaan vai onko sinulla valmis yleisö, jolle mainoksia voi näyttää?

Harkitse vaihtoehtojasi ja selvitä, mikä yritys sopii parhaiten yrityksellesi.

Minun mielestäni, Google AdSense on ihanteellinen aloittelijoille. Mutta jos sinulla on vakiintunut yleisö, jonka haluat kaupallistaa, voit siirtyä isompiin jättiläisiin, kuten Mediavine.

Onko mainonta tärkein tuloutustapasi? Oletko kokeillut jotakin tämän luettelon mainostoimistoista?

Jätä ajatuksesi alla olevaan kommenttiosaan! 🙂

Sisällysluettelo