Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

15 sisällön muuntamisvinkkiä jokaisen SEO-kirjoittajan tulisi tietää

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 sisällön muuntamisvinkkiä jokaisen SEO-kirjoittajan tulisi tietää

Haluatko kirjoittaa sisältöä, joka vastaa lukijoiden tarpeita ja noudattaa Googlen algoritmeja? Tässä on 15 sisällön muuntamisvinkkiä, jotka auttavat sinua. SEO-kirjoittajana tiedät, kuinka tärkeää SEO on menestyksellesi. Hyvän SEO-sisällön kirjoittaminen on muutakin kuin oikeiden avainsanojen valinta. SEO-sisältökopion kirjoittamiseksi sinun on otettava huomioon kohdeyleisö, houkuteltava heidät ja saatava heidät muuttamaan. Ihmiset etsivät Internetistä ratkaisuja ongelmiinsa. Kirjoittajien on keskityttävä arvokkaaseen sisältöön, joka ratkaisee nämä ongelmat.

Hakukoneoptimointi (SEO) on opas helppolukuiseen, selkeään sisältöön ja tuoreisiin aiheisiin. Osa tästä oppaasta kattaa aiheeseen liittyvän ja optimoidun sisällön:

“Ajattele sanoja, joita käyttäjä voi etsiä löytääkseen sisällöstäsi. Käyttäjät, jotka tietävät siitä paljon, voivat käyttää haussaan erilaisia ​​avainsanoja kuin aloitteleva vaahtera – esimerkiksi vanha fani. Jalkapallo voi etsiä sanalla “FIFA” tarkoittaa “kansainvälistä jalkapalloliittoa”, kun taas uusi fani voi käyttää yhtä muuta. käytetään yleistä termiä, kuten “Football Playoff”. “Voit saada hyviä ja positiivisia tuloksia kirjoittamalla sisältöä (oikeilla Avainsanoilla).”

Sisällöntuottajien päätavoite on tyydyttää käyttäjiä tarjoamalla parasta ja arvokkainta tietoa. Tämä tavoite on erittäin tärkeä. Google on vahvistanut: “Käyttäjien tyytyväisyydellä voi todennäköisesti olla suurempi vaikutus verkkosivustoosi kuin muilla tässä artikkelissa esitetyillä tekijöillä.”

Google tutkii sivun laatua tarkasti. Seuraavat kaksi yleistä lyhennettä näkyvät aina Google-haun laatuluokitussäännöissä:

1. Syö (asiantuntemus, uskottavuus, uskottavuus)

Laadukkaalla sisällöllä tulisi olla nämä kolme tekijää.

2. YMYL (Sinun rahasi tai elämäsi)

Tämä sisältö sillä on korkeat vaatimukset sivujesi laadun arvioinnissa; Koska ne voivat vaikuttaa lukijoiden terveyteen, onneen, talouteen tai hyvinvointiin. Tarvitset sisältöä, joka vastaa käyttäjien tarpeita, sitouttaa heitä ja rakentaa heidän kanssaan todellista luottamusta.

15 vinkkiä versioiden muuntamiseen SEO-sisällön lisäämiseen

Kuinka voit luoda paremman version SEO sisällön muuntamisesta? Tässä artikkelissa esitellään 15 tekniikkaa, joita voit kokeilla.

1. Sinun on tiedettävä, kenelle kirjoitat sisältöä

Jotta voit kirjoittaa houkuttelevan sisällön muuntavan version, sinun on ensin tiedettävä yleisösi ja mitä he odottavat sinulta. Jos et ole varma kenelle kirjoitat tai kuka on kohdeyleisösi, luo asiakaspersoona, jonka avulla voit tunnistaa ihanteelliset asiakkaasi ja luoda puitteet sisältösi kirjoittamiselle. Personoiden avulla voit tavoittaa yleisösi syvemmin ja tehokkaammin ja saada selkeän kuvan ihmisistä, jotka vastaavat näkemystäsi.

Kun olet tunnistanut vähintään kolme henkilöä, on aika kirjoittaa heidän tarpeisiinsa vastaavaa sisältöä. Haluatko auttaa henkilön tunnistamisessa? HubSpotin kaltaiset sivustot tarjoavat ilmaisia ​​henkilökohtaisia ​​malleja, joiden avulla voit löytää arvokasta tietoa. Persona on hypoteettinen hahmo, jonka voit luoda ilmaisella HubSpot-työkalulla.

2. Kiinnitä huomiota asiakaspolun vaiheisiin

Asianmukainen ja arvokas tieto on hienoa, mutta jos se ei tavoita ihmisiä oikeaan aikaan, se ei ole enää mielekästä. Jotta sisältösi olisi tehokkainta, sinun on räätälöitävä se sen mukaan, missä asiakkaasi ovat myyntisuppilossa. Kun ymmärrät heidän tavoitteensa, voit valmistaa hyödyllisimmän ja arvokkaimman sisällön ja esitellä sen heille oikea-aikaisesti. Et voi luoda sisältöä henkilölle, joka on kiinnostunut brändistäsi, mutta jolla ei ole aikomusta ostaa sitä ja käyttää sitä nykyisille asiakkaillesi. Asiakaspolun vaiheisiin perustuva kirjoittaminen lisää sisältösi arvoa ja konversiomahdollisuuksiasi.

3. Lupaa yleisöllesi

Ne osoittavat yleisösi tyypin, heidän tarpeensa ja sisällön tyypin. Jos voit ratkaista heidän ongelmansa, on aika tehdä lupauksia heille. Tästä osiosta löydät yksinkertaisen kolmivaiheisen oppaan tarkkojen ja tehokkaiden lupausten antamiseen.

 • Hyvän tekemisen löytäminen ja asiakkaan ongelman ratkaiseminen riittää erottumaan kilpailijoistasi.
 • Kuvaile yrityksesi etuja ja lupaa, että pystyt vastaamaan tiettyihin tarpeisiin ja parantamaan sen nykyistä tilannetta.
 • Viestisi tulee esittää tietyllä tavalla, jotta voit paremmin ilmaista tuotettasi, sen etuja ja sitä, kuinka voit vastata kohdeyleisön tarpeisiin. Jos pystyt pitämään lupauksesi, tämä lupaus voi auttaa lisäämään tuloksia ja saamaan uskollisia asiakkaita.

4. Ajattele sisältöäsi kuin rakennusprojektia

Luettavuus on tärkeä tekijä luotaessa muunnettua versiota SEO-sisällöstä. Sisällön tulee sisältää ajatuksia, jotka ovat hyvin koordinoituja ja selkeästi ilmaistuja.

Kuvittele, että olet mukana rakennusprojektissa. Se, miten esität ja rakentelet artikkelisi, on artikkelisi perusta. Rakenne on vahva, jotta muut elementit heijastuvat hyvin. Kun lähestyt artikkelin loppua, kaikilla osioilla tulisi olla kehys, joka on johdonmukainen ja yhdenmukainen yleisen rakenteen kanssa.

Suunnittele sisällön muunnosversiollesi vahva rakenne seuraavien vaiheiden avulla:

 • Käytä askellausekkeita Parantaaksesi osien väliä.
 • Yhdistä erilaisia ​​ideoita näyttämällä niiden yhteydet ja upottamalla ne sisältötekstiin.
 • Aloita sisällön esittäminen alkeellisimmista käsitteistä ja anna keskeisiä kohtia, jotka auttavat lukijoita ymmärtämään aihetta paremmin.

5. Vältä yksitoikkoisuutta tekstin eri osien välillä

Toinen tapa parantaa sisältösi luettavuutta on jakaa se pienempiin osiin. Jaa teksti lyhyisiin kappaleisiin, jotka usein erotetaan toisistaan. Valkoinen tila tekstin ympärillä antaa lukijalle rauhallisuuden tunteen, eikä heidän silmänsä levähdy lukemisen aikana.

Ohjaa yleisöäsi sisältösi muunnosversion läpi jakamalla tekstin eri osat seuraaviin elementteihin:

 • Alkuperäinen otsikko
 • Alaotsikot
 • Numeroidut tai luettelomerkityt luettelot
 • Kirjoita osa tekstistä kursiivilla tai lihavoitulla

Muista, että et kirjoita tekstiä yliopistotutkiellasi. Kirjoitat jotain, jonka lukemisesta ihmisten pitäisi nauttia.

6. Ymmärrä lukijasi tietotaso

Verkkosivustollasi vierailevilla ihmisillä on eritasoisia tietoja tehdessään hakuja. Kuuluisa kirjailija Eugene Schwartz selitti, että kuluttajatiedotus tapahtuu viidellä tasolla:

 • Tietojen puute: onko ongelma?
 • Onko sinulla tietoa ongelmasta: Tiedän ongelmani, mutta mitä voin tehdä ratkaistakseni sen?
 • Tietoa ratkaisusta: Tiedän ongelmani ja tiedän, mikä ratkaisu on. Voitko auttaa minua?
 • Tuotetiedot: Tiedän, mikä tuote tai palvelu sinulla on, mutta en tiedä onko se oikein.
 • Suurin osa tiedoista sisältää: Tiedän mitä tuotetta tai palvelua tarjoat ja olen valmis ostamaan verkkosivustoltasi. Tietysti jos hinta on kohdallaan.

Joten sinun on päätettävä, mihin näistä haluat keskittyä, jotta voit kirjoittaa sisältöä, joka täyttää yleisösi perustarpeet.

7. Yritä kuvitella enemmän

Yksi sisällön muunnosversion luomisen tärkeimmistä näkökohdista on täydellinen ja vakuuttava johdatus sisältöön. Koska se kiinnittää lukijoiden huomion ja rohkaisee heitä jatkamaan sisältösi lukemista. Jos haluat kirjoittaa vakuuttavan johdannon, kiinnitä huomiota seuraaviin kohtiin:

 • Valitse lause aloituslauseeksi: Näin yleisö voi arvioida sisältöä paremmin, koska tämä lause pakottaa heidät lukemaan muun sisällön.
 • Poista ylimääräinen sisältö muokkaamalla: Tarpeettoman sisällön poistaminen tehostaa tietoa ja lopulta sisältö esitetään suoraan ja ytimekkäästi, mikä tekee siitä lukemisen arvoisen.
 • Kerro lukijalle, miksi hänen pitäisi lukea koko sisältö: Johdanto kertoo yleisöllesi, miksi heidän pitäisi jatkaa muun sisältösi lukemista.

8. Lisää otsikkoon uusimmat parhaat käytännöt

Vaikka SEO kirjoittajat tietävät, että avainsanojen käyttäminen otsikoissa voi lisätä liikennettä, se ei yksin riitä. Jotta voit luoda paljon liikennettä ja lisätä tuloksia, sinun on valittava oikea otsikko. Tarkat tilastot ja liikennetilastot voivat auttaa sinua valitsemaan vahvoja ja houkuttelevia nimikkeitä. Sinun on tiedettävä, minkä tyyppiset otsikot houkuttelevat eniten yleisöä, jotta lukijasi nauttivat sisältösi lukemisesta.

9. Toimita tulokset versiona, joka inspiroi toimintaan

Rohkaiseminen toimintaan on nopea ja selkeä tapa saada lukija koukkuun. Se auttaa yleisöäsi suorittamaan tarvittavat vaiheet brändin tilaamiseksi, rekisteröimiseksi, arvioimiseksi tai yhteyden ottamiseksi. Sisällön kannustava versio ohjaa yleisöä suoraan toimintaverbeillä. Tällaisissa teksteissä on toisen persoonan nykyaika, joten viesti kommunikoi lukijoiden kanssa eikä pyöri heidän ympärillään.

10. Käytä “sinä” tekstissä kommunikoidaksesi paremmin yleisön kanssa

Jos haluat kirjoittaa sisältöä, joka kommunikoi lukijan kanssa, sinun on käytettävä tekstissä sanaa “sinä”. Kukaan ei halua lukea sisältöä, joka on kirjoitettu SEO-tavoitteiden saavuttamiseksi. “Ihmiset haluavat lukea yleisön tekstin sisältämää tietoa, löytää ratkaisun ongelmiinsa tai tarpeisiinsa ja kommunikoida heidän kanssaan yksilötasolla.”

11. Etsi verbeille sopivat adjektiivit

Keskinkertaisuus ei johda menestykseen millään elämän osa-alueella. Sama koskee sisällön kirjoittamista. Älä lähetä tylsiä viestejä, joissa on tarpeettomia toimia ja adjektiiveja, jotka vähentävät lukijoiden motivaatiota. Lisää tekstiisi hauskoja ja energisiä lauseita, jotka kiehtovat lukijasi ja rohkaisevat heitä lukemaan innokkaasti jokainen sana.

12. Ole tarinankertoja

Ihmiset kyllästyvät lukemaan myyntiehtoja, mutta kaikki pitävät hyvästä tarinasta. Käytä tarinankerrontatekniikoita kiinnittääksesi lukijoiden huomion ja saada heidät tietoisiksi brändistäsi. Lisää jännittävä osio tarinasuunnitelmaasi saadaksesi lukijasi tuntemaan olevansa odottamattomalla matkalla. Tarinoiden kirjoittaminen, jotka ovat paljon kiinnostavampia kuin pelkkä teksti, on loistava tapa pitää yhteyttä yleisöösi. Kun kirjoitat tarinaa, muista, että kiinnität huomiota brändiisi ja lukijaasi koko tekstin ajan. Tarina ei saa koskaan poiketa sisältösi tarkoituksesta, vaan se tulee kirjoittaa tavalla, joka vastaa lukijoiden tarpeita ja lisää konversiota.

13. Ole aina positiivinen

Tunteilla on tärkeä rooli ostoprosessissa. Tämän päivän kuluttajat ovat vähemmän järkeviä ja käyttäytyvät tunteellisemmin. Siksi on tärkeää säilyttää positiivinen mielikuva sisällöstäsi. Ilon, toivon ja hengen tunteet ovat voimakkaita työkaluja. Jos sisältösi sisältää positiivista sanamuotoa, se houkuttelee lukijoita. Ketä ei kiehtoisi “jännittävä” tai “erinomainen” tuote? Positiivisuus rakentaa luottamusta ja voi auttaa sinua saamaan uskollisia asiakkaita.

14. Kirjoita tehokas toimintakehotus

Esittelyn lisäksi sisällön muuntamisen julkaisun tärkein elementti on tehokkaan toimintakehotuksen (CTA) tarjoaminen. Vahva toimintakehotus ohjaa, opastaa ja motivoi lukijoita ryhtymään toimiin kohti tavoitteitasi. Kun toimintakehotus on kirjoitettu hyvin, blogikirjoituksesta tulee minkä tahansa brändin SEO-elementti. Sinun ei pitäisi odottaa yleisösi tietävän, mitä päässäsi tapahtuu. Vaikka tämä saattaa tuntua itsestään selvältä sisällössä, sinun on ohjattava heidät ryhtymään kohdennettuihin toimiin. Kielen tulee olla suoraa, kohdennettua ja vakuuttavaa, jotta se johtaa kasvuun.

15. Lopeta sisältösi voimakkailla loppulauseilla

Kilpailu ei lopu, kun juoksija lähestyy kilpailua ennen kuin hän ylittää maaliviivan. Juoksijat tekevät viimeisiä ponnistelujaan ja tekevät parhaansa päästäkseen maaliin nopeasti. Tämä koskee myös sisältöäsi.

Viimeiset lauseet ovat viimeinen mahdollisuutesi inspiroida ja vakuuttaa lukija. Käytä yhtä kahdesta viimeisestä lauseesta saavuttaaksesi päätavoitteesi. Esitä viimeinen kysymys tai lisää mielenkiintoinen ja mieleenpainuva kuva tekstin loppuun. Keskity tulevaisuuteen ja kannusta lukijoitasi toimimaan sivustolla.

Diplomi

SEO on muutakin kuin oikeiden avainsanojen valinta ja Googlen algoritmien seuraaminen. Hakukoneoptimointi on tärkeää verkkosisällön menestyksen kannalta; Koska se auttaa lisäämään liikennettäsi ja pääsyä yleisöösi, mikä lopulta lisää kaikkea. SEO on vain versio korkealaatuisesta ja käyttäjäystävällisestä sisällöstä. Jos olet keskittynyt väärään yleisöön SEO-kirjoittajana, on aika miettiä strategiaasi uudelleen. Jos arvioit uudelleen hakukoneoptimoinnin inhimillisen ulottuvuuden ja muutat versiotasi sisällön muuntamisesta, huomaat varmasti merkittäviä muutoksia.