Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

2 tapaa estää Chromea pyytämästä “Tallenna salasana” verkkosivustoilla

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 2 tapaa estää Chromea pyytämästä “Tallenna salasana” verkkosivustoilla

हिंदी में पढ़ें

Kun kirjaudumme sisään verkkosivustolle, Google Chrome näyttää ärsyttävän ponnahdusikkunan, jossa lukee “Muista salasanasi?” Tämä johtuu siitä, että Chromessa on sisäänrakennettu salasanojen hallintaohjelma, jonka avulla voit hallita kaikkia salasanojasi Chromessa. Mutta joskus, kun käytät jonkun muun laitetta etkä halua tallentaa kirjautumistietojasi, näkyviin tulee viesti “Tallenna salasana?”. Ponnahdusikkunat voivat olla ärsyttäviä. Näin voit poistaa salasanan tallennuksen ponnahdusikkunat käytöstä Chromessa.

Lue myös | Kuinka poistaa Automaattisen täytön tiedot Google Chromesta

Poista Tallenna salasana -ponnahdusikkuna käytöstä Chromessa

Voit poistaa tämän salasanan tallennuksen ponnahdusikkunan käytöstä kaikilta verkkosivustoilta yksitellen vieraillessasi niillä tai voit tehdä sen kerralla. Puhutaanpa kahdesta vaihtoehdosta yksityiskohtaisesti.

1. Poista ominaisuus käytöstä jokaiselta verkkosivustolta, jolla käyt

Ensinnäkin voit poistaa tämän käytöstä jokaiselta verkkosivustolta, kun vierailet tietyllä verkkosivustolla. Aina kun kirjaudut sisään verkkosivustolle, Chrome näyttää ponnahdusikkunan “Muista salasanasi?” Viesti ja tarjoaa kaksi vaihtoehtoa: “Tallenna” ja “Ei koskaan”.

Napauta “Ei koskaan” ja olet valmis. Nyt Google Chrome ei koskaan pyydä sinua tallentamaan salasanaa tälle verkkosivustolle. Koska tämä menetelmä ei kuitenkaan ole pysyvä ratkaisu, kerromme sinulle korjauksen poistaaksesi tämän käytöstä kaikilla verkkosivustoilla.

2. Poista “Muista salasana” käytöstä kaikilta verkkosivustoilta

Tässä selitämme tapoja poistaa tämä ominaisuus käytöstä Chromessa Windowsissa, Macissa, Androidissa ja iPhonessa. Vaiheet ovat hieman erilaisia ​​kussakin tapauksessa.

Työpöydällä

Voit poistaa Tallenna salasana -ponnahdusikkunan käytöstä kaikilta verkkosivustoilta Windows- ja Mac-Chromen asetuksista. Näin:

  • Avaa Chrome tietokoneellasi ja napsauta profiilikuvakettasi oikealla olevassa työkalupalkissa.
  • Napsauta “Salasanat” -painiketta (avainkuvake) sähköpostitunnuksesi alla ja se vie sinut Asetusten salasanasivulle.
  • Täällä näet vaihtoehdon “Tarjoa salasanojen tallentamista”, poista sen vieressä oleva kytkin käytöstä ja se on siinä.

Google Chrome ei enää koskaan pyydä sinua tallentamaan salasanaa ja poistaa kaikkien verkkosivustojen ponnahdusikkunat käytöstä. Chromeen tallennetut salasanasi ovat kuitenkin turvassa.

Androidilla

Androidissa “Tallenna salasana” -ponnahdusikkuna tulee näkyviin näytön alareunaan. Jälleen sen voi poistaa käytöstä asetuksista. Kerro meille, miten:

  • Avaa Chrome-sovellus Android-laitteellasi ja napauta ylätyökalupalkin kolmen pisteen kuvaketta.
  • Siirry kohtaan “Salasanat” ja sammuta “Tallenna salasanat” -vaihtoehdon vieressä oleva kytkin.

Chrome ei enää pyydä sinua tallentamaan käyttäjänimiä ja salasanoja puhelimeesi.

iPhonessa/iPadissa

Tallenna salasana -ponnahdusikkunan poistaminen käytöstä on erilainen iPhonessa ja iPadissa. Näin voit tehdä sen siellä:

Avaa Chrome-sovellus ja napauta kolmen pisteen valikkokuvaketta oikeassa alakulmassa. Napauta Asetukset, siirry kohtaan Salasanat ja poista Tallenna salasanat käytöstä.

Mitä tapahtuu, jos tallennat salasanat Chromeen?

Kun tallennat salasanan uudelle verkkosivustolle, selain muistaa käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Lisäksi synkronointi tapahtuu myös Chromeen kirjautuneeseen Google-tiliin linkitettyjen laitteiden välillä.

Lue myös | Kuinka poistaa Tallennettuja salasanoja Google Chromesta

Nämä ovat muutamia vinkkejä, joiden avulla voit estää kirjautumistietojesi paljastumisen. Voit estää Google Chromea pyytämästä salasanojen tallentamista jollakin tavoista. Muuten Chromen Password Manager on loistava ominaisuus, jonka avulla voit nyt tarkistaa, onko salasanasi vuotanut.

Pysy kuulolla, jos haluat lisää tällaisia ​​vinkkejä ja temppuja!