Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

20 sisällöntarkistustyökalua

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 20 sisällönvahvistustyökalua

Jos haluat, että hakukoneet ja käyttäjät huomaavat sisältösi, sinun on kirjoittamisen lisäksi vietettävä tunteja ja päiviä sisällön tarkistamiseen ja muokkaamiseen erilaisilla sisällöntarkistustyökaluilla.

Sisällön parantaminen

Jotta pääset hyvin alkuun, sinulla on oltava laaja valikoima oikeita taitoja. Jos kuitenkin haluat tuottaa sisältöä, joka erottuu kilpailijoista, käytä oikeita sisällöntuotantotyökaluja.

Tarvitset myös sisällönmuokkaustyökaluja. Tämä viesti esittelee parhaat ja älykkäät sisällön parantamistyökalut, työkalut, jotka yllättävät käyttäjiä ja lisäävät tulosprosenttiasi. Nämä työkalut kattavat sisällön kehittämisen eri osa-alueet, mukaan lukien tarkastelun, muokkauksen ja analyysin.

Sisällön tarkistus

Sisällön kirjoittamisen haaste alkaa ennen kuin kirjoitat ensimmäisen sanan.

Sisältöideoiden luominen, kilpailun laajuuden tutkiminen ja kohdeavainsanojen tunnistaminen vaatii pitkän ja aikaa vievän prosessin.

Onneksi useat sisällöntarkistustyökalut voivat auttaa sinua yksinkertaistamaan prosessia ja keksimään ainutlaatuisia sisältöideoita.

1. BuzzSumo

BuzzSumo yksinkertaistaa koko sisällön tarkistusprosessia avainsanojen ja suosittujen viestien etsimisen perusteella. Nämä tulokset voidaan sitten lajitella niiden pääsyn mukaan sosiaalisiin verkostoihin, kuten Facebook, Twitter ja Pinterest. Tämän sisällöntarkistustyökalun avulla voit muokata sisältöideoita, joista yleisösi on kiinnostunut verkossa. Voit myös käyttää mukautettuja suodattimia tarkentamaan hakutermejäsi.

Voit esimerkiksi etsiä viestejä tietyn tuotteen “miten”. Tämän sisällöntarkistustyökalun avulla voit rajoittaa haun tiettyyn maahan, poistaa tietyn verkkotunnuksen ja tehdä muita asioita.

2. Ubersuggest

Ubersuggestia pidetään avainsanatutkimustyökaluna. Tämä sisällöntarkistustyökalu auttaa sinua löytämään sisältöideoita, joista käyttäjät ovat kiinnostuneita.

Se toimii Google Suggestin ja Google Ads Keyword Plannerin kanssa.

Joissakin tapauksissa Ubersuggest-tulokset sisältävät avainsanoja, joita voidaan käyttää avainsanoina sisällössä. Nämä avainsanat ovat yleensä “pitkiä” ja sisältävät kolme tai useampia lauseita.

Ubersuggest tarjoaa sinulle loputtoman määrän arvokkaita sisältöideoita.

3. LeadFWD

Leadfwd on verkkosivusto, jonka avulla voit muuttaa nimettömästä vierailijasta johtavan näyttelijän.

Kun näennäisesti anonyymi vierailija saapuu verkkosivustollesi, voit saada hänen tietonsa, seurata häntä ja muuntaa heistä tuotteesi ja yrityksesi asiakkaita.

Leadfwd on erittäin arvokas työkalu Markkinoinnin ammattilaisille. Sisältöliidin luominen on yksi tärkeimmistä digitaalisen markkinoinnin yritysten tehtävistä, joissa tämä työkalu menestyy.

Muuta sisältöäsi

Tämä sisällöntarkastustyökalu määrittää, kuinka käyttäjät viettävät aikaansa verkkosivustollasi, ja näyttää kaavion heidän läsnäolostaan. Tämän tempun avulla voit muuttaa sisältöäsi ja pakottaa käyttäjät pysymään verkkosivustollasi pidempään.

Se käyttää tekoälyn (AI) sisällöntarkistustyökaluja verkkosivustosi skannaamiseen ja auttaa sinua sekä luomaan liidejä että luomaan sisältöä.

Tämä työkalu käyttää esimerkiksi yrityksen osastoja, yhteystietoja, yrityksen henkilöstöä, käyttäjien jalanjälkiä ja paljon muuta yhteydenottoon asiakkaaseen ja sisällön räätälöintiin kohderyhmälle sopivaksi.

4. Awario

Awario on ainutlaatuinen työkalu, jonka avulla voit seurata ihmisten keskusteluja sosiaalisessa mediassa. Saamalla palautetta ihmisten välisistä keskusteluista voit tunnistaa ja korjata sisältöösi liittyvät virheet. Onko parempaa tapaa? Saatko käyttäjiltä suoraa palautetta sisällön parantamiseksi? Tämän sisällöntarkistustyökalun avulla voit ohittaa kyselyt ja viestibotit ja oppia sen sijaan suoraan todellisten käyttäjien mielipiteistä.

Voit käyttää näitä tietoja tarjotaksesi paremman käyttökokemuksen verkkosivustosi käyttäjille.

5. Portentin sisältöideoiden luontiohjelma

Sisällön sisältöideoiden luontiohjelma on paras sisällöntarkistustyökalu, joka tarjoaa sinulle joukon sisältöideoita sekunneissa.

Tämä sisällöntarkistustyökalu on täysin ilmainen ja helppokäyttöinen. Tämä sisällöntarkistustyökalu tarjoaa myös loputtoman lähteen sisältöaiheista, jotka voidaan helposti muuntaa blogiteksteiksi.

Onko sinun usein vaikea kirjoittaa blogien otsikoita? Tämä sisällöntarkistustyökalu auttaa sinua välttämään otsikoiden etsimisen vaivan ja löytämään kiinnostavia otsikoita, joita yleisösi ei ehkä voi halutessaan klikata.

6. Quora

Joskus verkkoyhteisö on paras lähde sisältöideoiden löytämiseen.

Käyttämällä Q&A-sivustoja, kuten Quora on loistava tapa pysyä kohdeyleisösi kanssa.

Voit helposti käyttää tämän verkkosivuston sisäänrakennettua hakutoimintoa, joten sinulla on monia hyödyllisiä ehdotuksia: Quora-verkkosivusto tarjoaa ideoita blogiteksteihin, usein kysyttyihin kysymyksiin ja paljon muuta. Tarkista muut artikkelit.

Voit jopa mainostaa sisältöäsi tällä verkkosivustolla vastaamalla käyttäjien kysymyksiin. Tämä verkkosivusto auttaa sisällöllä houkuttelemaan oikeat ihmiset blogiisi. Voit myös houkutella mahdollisia käänteisiä linkkejä ja luoda liidin liiketoiminnallisista syistä.

7. Reddit

Reddit on toinen verkkoyhteisö, joka on täynnä sisältöideoita. Käyttäjät itse tarjoavat nämä sisältöideat.

Tämä sivusto on keskustelufoorumi, jossa on alakategorioita nimeltä “Subreddits”. Tämä sivusto kattaa kaiken tyyppisen sisällön sisältömarkkinoinnista putkitöihin.

Voit pyytää Redditiltä palautetta sisällöstäsi. Voit käyttää tämän verkkosivuston tarjoamia arvokkaita tietoja sisältösi optimointiin.

Joissakin tapauksissa tämä verkkosivusto auttaa sinua löytämään mahdollisuuden tehdä yhteistyötä muiden sisältömarkkinoinnin asiantuntijoiden kanssa ja saada käänteisiä linkkejä verkkosivustollesi.

8. Vastaa yleisölle

Answer the Public on ilmainen sisällöntarkistustyökalu. Tämä työkalu luo niitä sisältöideoita, joita käyttäjät usein etsivät verkosta.

Oletetaan, että syötät aiheen tähän työkaluun. Vastaa julkiselle -vaihtoehto tarjoaa aiheita, jotka voit muuntaa blogiartikkeleiksi tai verkkosivuiksi.

Tämä sisällöntarkistustyökalu sisältää tietoa hakutermien käytöstä, niihin liittyvistä lauseista, kyselyistä tai aiheiden vertailusta keskenään ja paljon muuta. Tämä sisällöntarkistustyökalu koskee blogissasi tai sosiaalisissa verkostoissasi tuottamaasi sisältöä. Tulet hämmästymään. Sisältömarkkinoinnin ammattilaiset tekevät parhaansa tiiminä.

Mitä enemmän ihmiset auttavat sinua projekteissasi, sitä enemmän sinulla on sisältöideoita ja sitä enemmän henkilöresursseja tarvitset hyvän sisällön tuottamiseen.

Ihannetapauksessa seuraavat ihmiset työskentelevät yleensä ryhmätyössä:

  • Joku, joka arvioi sisältöä.
  • Kokeneiden kirjailijoiden ryhmä.
  • Toimittajat, jotka ylläpitävät sisällön laatua.
  • Sisältömarkkinoijat, jotka vastaavat sisällön jakelusta.

Voit jopa lisätä tiimiisi graafisen suunnittelijan luomaan houkuttelevia kuvia tai infografioita.

Tarvitset alustan, joka helpottaa yhteistyötä, tiedostojen jakamista ja projektien seurantaa.

9. Google Docs

Monet sisältömarkkinointitiimit käyttävät nykyään Google-dokumentteja. Tämä sisällöntarkistustyökalu on ilmainen ja käytettävissä sisällön jakamiseen milloin tahansa. Tämä dokumenttien muokkausalusta on pilvipohjainen ja sallii useiden käyttäjien työskennellä yhden asiakirjan parissa samanaikaisesti.

Google Docsissa on kaikki tekstinkäsittelyjärjestelmän ominaisuudet. Google Docsissa voit käyttää mukautettuja kirjasimia, luoda luettelomerkeillä varustettuja luetteloita, lisätä taulukoita, lisätä kuvia ja paljon muuta.

Google-dokumenttien avulla voit myös nopeasti jakaa tiedoston muiden käyttäjien kanssa käyttämällä Jaa-painiketta sivun oikeassa yläkulmassa. Google Docsissa käyttäjät voivat korostaa kommenttejaan valitsemalla Tarjoa tiettyä sisältöä -osion.

Käyttäjät voivat myös käyttää Google-dokumenttien muokkausehdotuksia.

Google-dokumenttien avulla sisältömarkkinointitiimi voi olla samalla sivulla ja tehdä yhteistyötä saman sisällön parissa samanaikaisesti.

10. Asana

Asana on projektinhallinnan sisällönhallintatyökalu, jonka avulla sisältömarkkinointitiimi voi tehdä yhteistyötä projekteissa, seurata määräaikoja, jakaa tietoja ja paljon muuta.

Asanan avulla voit asettaa käyttäjätehtäviä, lisätä kommentteja, tarkistaa projektin tilan ja jakaa asiakirjoja muiden sisältömarkkinointitiimin jäsenten kanssa.

Näin voit toimittaa projektin ajallaan ja hallita kaiken sisällön laatua.

11. Löysä

Slack on ehkä suosituin työkalu yritysyhteistyöhön, sisältömarkkinointitiimille ja markkinoijille. Tämän sisällöntarkistustyökalun avulla voit ladata kuvia, asiakirjoja, meemejä ja videoita sen käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja hauskan ilmapiirin ansiosta. Ja jaa muita asioita yleisösi kanssa. Slack on suunniteltu vaihtoehdoksi sähköpostille.

Mitä tekemistä tällä sisällöntarkistustyökalulla on sisällöntuotannon kanssa?

Missä tahansa organisaatiossa kaikkien osastojen välinen viestintä on erittäin tärkeää. Slack helpottaa yhteistyötä organisaation osien välillä ja varmistaa, että kaikki sisältö jaetaan tarkasti ja periaatteidensa mukaisesti.

Esimerkiksi hakukoneoptimointitiimi voi helposti ehdottaa tiettyjä avainsanoja postaukselle, kirjoittaja voi kirjoittaa ensimmäisen luonnoksen ja toimittaja voi tehdä viimeisen työn sisällön – kaikki Slackin avulla.

Tämä sisällöntarkistustyökalu säästää myös aikaa ja nopeuttaa sisällön luontiprosessia.

12. Dropbox-paperi

Jos käytät jo viestintäohjelmaa ja tarvitset yhteistyötä, harkitse Dropbox Paperin käyttöä.

Dropbox Paper on minimaalinen pilvijärjestelmään perustuva ohjelmisto, jonka avulla voit:

  • Kirjoita sisältö.
  • Lisää tiedostoja.
  • Lisää kuvia
  • Luo tehtävälista

Melkein kaikki mitä haluat tekstinkäsittelyohjelmalta tulee tästä ohjelmistosta. Voit kutsua muita käyttäjiä muokkaamaan, kommentoimaan ja jakamaan sisältöäsi. Toisin sanoen tämä sisällöntarkistustyökalu on yksinkertaisempi versio Google-dokumenteista. Kun tulee valita Dropbox Paperin ja Google Docsin välillä, kaikki riippuu sisältömarkkinointitiimisi tarpeista ja mieltymyksistäsi.

SEO

Tehokkaat sisältömarkkinoijat osaavat tuottaa kiinnostavaa sisältöä, mutta he osaavat myös optimoida sisällön hakua varten.

Laatu on ratkaisevan tärkeää kirjoittamisessa, mutta myös muut yksityiskohdat, kuten alaotsikoiden oikea käyttö, avainsanojen optimointi jne., ovat yhtä tärkeitä.

13. SEMrush

Se on SEO-asiantuntijoiden suosikki hakukoneoptimointia, kilpailijoiden työtä, sisällön luomista ja linkkien rakentamista koskevien tietojen runsauden vuoksi.

SEMrush on SEO-työkalu, jonka avulla käyttäjät voivat etsiä avainsanoja, oppia kilpailusta sisällöntuotantostrategioista, tunnistaa käänteisiä linkkejä ja laajentaa maksettua mainontastrategiaansa.

Keyword Magic Tool

Voit käyttää Keyword Magic Toolia löytääksesi tiettyjä hakumääriä ja avainsanoja. Voit sitten muuttaa näistä sanoista ideoita verkko- ja blogitekstien kirjoittamiseen.

Voimme myös käyttää mallia ja ohjattua hakukoneoptimoinnin kirjoitustoimintoa tässä sisällöntarkistustyökalussa optimoidaksemme sisältösi hakukoneissa.

SEMrush auttaa lisäämään orgaanista liikennettä, hankkimaan käänteisiä linkkejä ja erottumaan kilpailijoista.

14. Yoast SEO

Sisältömarkkinoinnin ammattilaisena sinun täytyy luultavasti kuulla nimi WordPress. WordPress on yleisimmin käytetty sisällönhallintajärjestelmä verkkosivuja luotaessa.

Jos käytät jo WordPressiä projekteissasi, Yoast SEO -laajennus on yksi työsi olennaisista elementeistä. Yoastilla voit lisätä jokaiseen viestiin erillisen avainsanan. Yoastin sisällön optimoinnin tarkistuslista sisältää tavoitteet, joita voit käyttää sisällön luomisessa.

Muista, että Yoast ei ole kovin hyvä SEO: lle. Sinun on tarkistettava kilpailijoiden avainsanat ja sisältö itse. Käytä muita edistyneitä SEO-työkaluja sisällön optimointiin.

15. Surfer SEO

Siitä on tullut yksi parhaista työkaluista SEO-sisällön luomiseen.

Surfer SEO analysoi hakutuloksissa olevia avainsanoja. Tämä sisällöntarkistustyökalu tarjoaa sitten ehdotuksia, joiden avulla voit luoda kilpailukykyistä sisältöäsi hakukoneessa. Nämä ehdotukset voivat sisältää avainsanojen määrän, otsikon avainsanan tai avainsanan käytön lisäämisen. SEO:lla on myös sivu, jolle voit kirjoittaa, analysoida ja optimoida sisältöäsi yhdessä paikassa.

Kirjoittaa

Optimoidun sisällön luominen hakukoneroboteille on yksi asia, mutta toinen asia on luoda sisältöä käyttäjien luettavaksi. Sisältömarkkinoinnin asiantuntijan tulee olla paras molemmissa. Seuraavat työkalut voivat auttaa sinua parantamaan muutakin kuin vain sisällön kirjoittamista. Sen sijaan voit ohjata liikennettä ja rohkaista käyttäjiä lukemaan sisältösi alusta loppuun.

16. Kielioppi

Kieliopillisesti on ilmainen Google Chrome -laajennus, joka analysoi sisällöstäsi kieliopin ja kirjoittamisen. Sitä voidaan käyttää sisällön tarkistamiseen Google Docsissa, sosiaalisessa mediassa ja eri sisältöalustoilla. Vähentää oikeinkirjoitus- ja kirjoitusongelmia.

Tämän sisällöntarkistustyökalun avulla voit muokata sisältöäsi lyhyessä ajassa. Varmista sitten, että sisältösi on virheetöntä ja optimoitu tietylle yleisölle.

17. Hemingway-sovellus

Grammarlyn tavoin Hemingway on ilmainen online-kirjoitusavustaja. Ero tämän sovelluksen ja Grammarlyn välillä on se, että voit liittää sisältösi suoraan Hemingwayn sisältöeditoriin. Työkalu analysoi sitten sisältösi kirjoitus- ja nimettömyysongelmien sekä oikeinkirjoitus- ja kielioppiongelmien varalta.

Miksi kirjoittaminen on tärkeää?

Sisällöntuotanto riippuu siitä, miten yleisösi ymmärtää aiheen.

Jos esimerkiksi kirjoitat hakukoneoptimoinnista sisältömarkkinoijille, saatat tarvita monimutkaisempia termejä ja kuvauksia. Jos kuitenkin haluat kirjoittaa kokemattomalle yleisölle, sinun on tuotettava sisältösi yksinkertaisemmalla tavalla.

Grammarlyn ja Hemingwayn kaltaisten työkalujen avulla voit vähentää sisällön määrää ja kirjoittaa tavalla, joka on yleisösi kannalta järkevää.

analysoida

Epäilemättä maailman kokeneimpienkin sisältömarkkinoinnin ammattilaisten tulisi pyrkiä työssään etenemään.

Sisältömarkkinoijat tarvitsevat erityisiä mittareita ymmärtääkseen, mikä sisältö on tehokasta, mikä ei, ja kuinka ideoita voidaan muuntaa tekstisisällöksi uskottavalla tiedolla.

Tässä on joitain parhaista sisällönanalyysityökaluista, jotka auttavat sinua saavuttamaan kaikki kolme tavoitetta.

18. Tarkastus

Mitä uskot vierailijoiden näkevän ja lukevan verkkosivustollasi? Kuinka voit muuntaa kohdeyleisösi potentiaalisista asiakkaista mahdollisiksi liideiksi?

Inspectlet tallentaa videon käyttäjän käyttäytymisestä nähdäkseen, kuinka kauan he viettävät sivustollasi, kuinka he ovat vuorovaikutuksessa sisältösi kanssa ja mitkä elementit kiinnittivät heidän huomionsa.

Tämä on vain yksi Inspectletin suurista eduista muihin markkinoilla oleviin analyysityökaluihin verrattuna.

Jos joku poistuu verkkosivustoltasi ongelman jälkeen, voit käyttää tätä sisällöntarkastustyökalua selvittääksesi ongelman verkkosivustossasi.

Näiden analyysien perusteella voit optimoida sisältösi ja tehdä siitä kiinnostavampaa lukijoillesi.

19. Google Analytics

Jos haluamme puhua parhaista sisällönanalyysityökaluista, Google Analyticsia ei voida välttää.

Google Analytics on ilmainen alusta, jonka avulla voit parantaa sisältöäsi, optimoida verkkosivustoasi ja seurata liikennettä. Mitata.

Tämän sisällöntarkistustyökalun avulla voit tunnistaa yleisöllesi osuvan ja osuvan sisällön. Jos esimerkiksi huomaat, että sisältösi on huomattavasti parempi sähköpostimarkkinoinnissa kuin silloin, kun se on julkaistu, voit luoda tällaista sisältöä. Kasvata ja saavuttaa parempia tuloksia.

Jos haluat oppia Google Analyticsin toiminnasta verkkosivustollasi, voit seurata tämän sisällöntarkastustyökalun vaiheittaisia ​​ohjeita täältä.

Voit lukea tämän sisällöntarkistustyökalun erilaisia ​​raportteja ja Ominaisuuksia täällä Search Engine Magazinessa.

20. Korpin työkalut

Raven Tools tarjoaa täydellisen valikoiman SEO- ja sisällönanalyysityökaluja verkkoliikenteen lisäämiseen ja optimointiin. Se on yksi markkinoiden parhaista suosituimmista työkaluista yksityiskohtaiseen analysointiin ja sisällön luomiseen liittyvään tietämykseen.

Raven Tools tarjoaa myös avainsana-analyysin, kilpailijoiden sisältöanalyysin ja käänteisen linkin analyysityökalut, jotka auttavat sinua kehittämään SEO-strategioita.

Kattava toteutus. Tällä sisällöntarkistustyökalulla voit varmistaa sisältösi menestyksen avainsanasijoituksen, liikenteen ja sosiaalisen median jakamisen suhteen.