Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps
DPI ändern

3 helpointa tapaa muuttaa valokuvan resoluutiota (PC:llä ja mobiililaitteella)

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 3 helpointa tapaa muuttaa valokuvien resoluutiota (PC:llä ja mobiililaitteilla)

DPI tarkoittaa Dot Per Inch, mikä tarkoittaa pisteiden määrää neliötuumaa kohti ja tarkoittaa yleensä kuvanlaatua.

Menetelmä, jota käytän aina dpi:n muuttamiseen:

1 – käynti Tämä sivusto – Napsauta sitten Ja valitse valokuva -vaihtoehtoa.

2- Syötä sitten haluamasi resoluutio kenttään

3- Lataa valokuvasi valitsemallasi resoluutiolla napsauttamalla Lataa vaihtoehto

Yhtä helppoa!

Tapa 2 – Muuta valokuvan kokoa ohjelmistolla (Microsoft Office)

1. Jos tietokonejärjestelmääsi on asennettu Microsoft Office -ohjelmisto. Napsauta valokuvaa hiiren kakkospainikkeella, valitse Avaa Sovelluksella ja valitse sitten Microsoft Office Image Manager. Kuten alla olevasta kuvasta:

Ú © ا٠?? Ø´ Øج٠?? Ø¹Ú © س با Ø ¢ Ù ?? Û?? س

2. Valittu kuva näkyy Microsoft Office Picture Managerissa.

3- Napsauta “Muokkaa kuvaa” -vaihtoehtoa yläosassa alla olevan kuvan mukaisesti tai valitse “Muuta kokoa” -vaihtoehto “Kuva” -valikosta.

Ú © ا٠?? Ø´ Øج٠??

4. Seuraava valikko tulee näkyviin. Napsauta “Muuta kokoa”.

5. Alla oleva kuva tulee näkyviin. Oletusarvoisesti se on kuvan alkuperäinen koko, eli alkuperäinen koko.

Ú © ا٠?? Ø´ Øج٠?? با Ø Ù Ù ?? Û?? س

6- Tässä vaiheessa valitsemalla “Ennalta määritetty leveys x korkeus” -vaihtoehdon alla olevan kuvan mukaisesti, voit käyttää oletuskokoja, jotta voit valita käyttöösi koon kuudesta määritetystä vaihtoehdosta, kuten: B. Internetiin tai sähköpostiin.

Valokuvan kokosovellukset:

1- Vaihtoehdot (Web – Suuri (640 x 480 pikseliä) ja (Web – Pieni (640 x 336 pikseliä)) tallentaaksesi verkkosivustolle.2- Ja vaihtoehdot (Sähköposti – suuri (314 x 235 pikseliä) ja (Sähköposti – pieni (160 x 160 pikseliä sähköpostille).

Tämän osion murinat sopivat erittäin hyvin pienentämään digikameroilla otettujen perhevalokuvien määrää, joita on paljon uusissa malleissa. Ammattivalokuvaajien ammattivalokuvien koon pienentäminen tapahtuu yleensä Photoshop-ohjelmistolla ja muutamassa vaiheessa terävyyttä säilyttäen ja tarkemmin.

ØجÙ?? Ú © Ù ?? Ø¨Ø ± Ø§Û ?? اÛ?? Ù?? Û?? Ù??

7- Jos haluat tietyn koon, käytä “Mukautettu leveys * Korkeus” -vaihtoehtoa Microsoft Picture Manager -ohjelmassa. Tässä osiossa voit valita haluamasi kuvakoon, tehdä muutoksia näytettävään kuvaan (esim. 1024 x 768 pikseliä) ja valita “OK”-vaihtoehdon.

Ú © ا٠?? Ø´ Øج٠??

8. Viimeisessä tapauksessa Alkuperäisen leveyden prosenttiosuus * korkeus -vaihtoehdon avulla voit muuttaa valokuvan prosenttiosuutta, mikä ei ole suositeltavaa.

Tapa 3 – Muuta kuvien kokoa Photoshopilla

1- Avaa ensin valittu valokuva ohjelmassa (Photoshop).2- Jos valokuva on suuri, ensimmäinen askel ennen koon muuttamista on muuttaa valokuvan kokoa.3. Napsauta Kuva-valikkoa ja valitse Kuvakoko-vaihtoehto.

Ú © ا٠?? Ø´ Øج٠??

Alla olevassa laatikossa näkyy tämä pituus, leveys, korkeus ja…. Tarvittavat muutokset voidaan tehdä.

Ensimmäisessä osassa: Kuvan pituus ja leveys määritetään pikseleinä ja kuvan kokoa voidaan muuttaa pikseleinä. Kun syötät pituuden (leveyden), kuvan leveys (korkeus) muuttuu automaattisesti suhteessa pituuteen.Toisessa osassa: Kuvan pituutta ja leveyttä senttimetreinä ei käytetä verkkotarkoituksiin.

Ja kolmannessa osassa Jos haluat muuttaa kuvan leveyttä, kun annat kuvan pituuden, poista Skaalaustyylit- ja Rajoita mittasuhteet -asetukset. Voit säätää kuvanlaatua Resoluutio-alueella. Sivuston oletuskuvanlaatu on 72 pikseliä, ja mitä enemmän kuvatiedoston koon laadun lisäksi, sitä enemmän. Kun olet syöttänyt haluamasi pituuden ja leveyden, on aika loitontaa ja tallentaa valokuva.

Kuvien tallentaminen Internetiin Tiedosto-valikon avulla. Valitse “Tallenna verkkoon ja laitteisiin”.

Ú © ا٠?? Ø´ Øج٠??

Seuraava ikkuna tulee näkyviin.

4- Tässä osiossa voit valita haluamasi kuvamuodon. Oikeasta yläkulmasta näet muodot (WBMP), (PNG-24), (PNG-8), (JPEG), (GIF), jotka voit valita käyttötarkoituksen mukaan (yleensä JPEG).

Ú © ا٠?? Ø´ Øج٠??

Jos tarvitset ns. näkymätöntä tai läpinäkyvää taustakuvaa tai taustakuvaa, voit valita PNG-24- tai GIF-muodon.

Toinen tapa:

Tiedostonhallinnan käyttäminen puhelimen pääkäyttäjän oikeuksilla: Yksi tärkeimmistä Android-tiedostoista on build.prop-tiedosto, jossa suurin osa Android-asetuksista määritellään. Jos sisällytät DPI:n näihin tiedostoihin, voit joko muuttaa DPI:tä Manuaalisesti, mutta puhelimen vaihtamiseksi sen on oltava rootattu ja root-tiedostonhallinta, kuten ES tai Root Explorer, on varmasti tarpeen.

Yli Mukautetut ROM-levyt: Useimmissa mukautetuissa ROM-levyissä on mahdollisuus muuttaa DPI:tä asetuksissa, ja ne voivat helposti muuttaa DPI:tä.

Mutta erittäin tärkeä pointti:

Huomaa, että jotkin ohjelmat, joissa on manipuloitu DPI, eivät välttämättä pysty näyttämään sisältöään oikein. (Esimerkki: contact-viber -whatsupp ) On parempi käyttää aina oletus-DPI:tä, jonka Google on jo määrittänyt.