Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

3 parasta matkapuhelinkoteloiden verkkokauppaa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 3 parasta puhelinkoteloiden verkkokauppaa

Puhelinkuoret ovat nykyään välttämätön puhelimen lisävaruste, varsinkin kun ottaa huomioon, kuinka helppoa luultavasti kallis puhelin on rikkoa yhdellä pudouksella. Ne ovat myös loistava tapa lisätä omaa tyyliäsi älypuhelimeesi maailmassa, jossa ne kaikki näyttävät samalta.

Tässä artikkelissa Tarkastellaan kolmea suosituinta puhelinkoteloiden verkkokauppaa, joista löydät kaikkea yksinkertaisista täysin ylivoimaisiin koteloihin.

Lue myös: 7 ohuinta älypuhelinta

Jos etsit eloisampaa puhelinkuorta, Casetify on sinua varten. Verkkokauppa tarjoaa satoja malleja uusimpiin iPhone-puhelimiin, Pixel 6 ja 6 Pro, sekä joihinkin Samsungin valikoiman puhelimiin, mukaan lukien taitettavat. Kotelot on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista ja ne tarjoavat myös erinomaisen suojan puhelimellesi.

Magsafe- ja Airtag-tarvikkeiden lisäksi sivustolta myydään koteloita myös muille laitteille, kuten Airpods, iPad, Apple Watch, Macbook sekä Nintendo Switch. Lisäksi voit jopa muokata koteloitasi ja tarvikkeitasi esimerkiksi laserkaiverruksella ja valokuvaruudukoilla. Ainoa haittapuoli myymälässä on sen melko rajallinen kokoelma Applen ekosysteemin ulkopuolella.

Jos puhelimesi suojaaminen on sinulle tärkeämpää kuin kotelon muotoilu, Speck voi olla oikea valinta sinulle. Löydät verkkosivustolta sotilasluokan pudotussuojakoteloita ja kauniita malleja. Kokoelma on myös varsin laaja ja sisältää muun muassa Applen, Googlen, Samsungin, OnePlusin, Sonyn, Asuksen, Motorolan, LG:n ja HTC:n puhelimia. Täältä löydät myös kotelot vanhemmille puhelimille, vaikka valikoima saattaa olla rajallinen.

3 parasta matkapuhelinkoteloiden verkkokauppaa3 parasta matkapuhelinkoteloiden verkkokauppaa

Kuten monet Kilpailijansa, Speck tarjoaa myös koteloita ja muita puhelintarvikkeita, mukaan lukien Airtag- ja Airpod-kuoret, Magsafe-tarvikkeet, näytönsuojat ja kotelot useille muille laitteille, kuten iPadeille ja Galaxy-tableteille. Voit jopa löytää koteloita ja koteloita MacBookeille.

Jos olet kiinnostunut vain puhelinkuoresta etkä mistään muusta, Coverscartilla on tämän luettelon suurin valikoima. Sivuston kerrotaan tarjoavan yli 5 000 teemaa yli 1 000 eri laitteelle, jotka kattavat brändejä, kuten Apple, Google, OnePlus, Nothing, Oppo, Realme, Xiaomi, Nokia, Motorola, Huawei, Sony ja muut.

3 parasta matkapuhelinkoteloiden verkkokauppaa3 parasta matkapuhelinkoteloiden verkkokauppaa

Sivustolla myydään lasikoteloita eri malleissa ja melko edulliseen hintaan. Koteloissa on myös sivusuojat, kaikki painikkeet ja korotettu puskuri suojaamaan näyttöäsi naarmuilta.

Lue myös: 7 kestävintä kuuloketta