Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

3 tapaa lisätä ja jakaa tarkastuskortti DigiYatra-sovelluksessa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 3 tapaa lisätä ja jakaa tarkastuskortti DigiYatra-sovelluksessa

DigiYatra on osoittautunut loistavaksi aloitteeksi, joka yksinkertaistaa lennolle pääsyä ja välttää pitkiä jonoja kasvojen skannauksen avulla. Monet käyttäjät kohtaavat kuitenkin ongelmia sisäänkirjautumisen yhteydessä, koska he eivät voi skannata tarkastuskorttia sovelluksen kautta. Tässä lukemassa opastamme sinua oikeissa vaiheissa, joilla voit lisätä ja jakaa tarkastuskorttisi DigiYatra-sovelluksessa.

Tarkastuskortin lisääminen ja käyttö Digiyatra-sovelluksessa

DigYatra-sovelluksessa on kolme tapaa lisätä maihinnousukortti, jotta sitä voidaan käyttää helposti sisäänkirjautumiseen. Sovelluksen toiminnan ja käyttäjien sovelluksen tuntemuksen välillä on kuitenkin pieni ero. Jotta voit kirjautua sisään sovelluksen kautta, sinun on toimitettava lentoasemaviranomaisille tarkastuskorttisi etukäteen.

Tarkista maihinnousukortti

Ensimmäinen tapa lisätä tarkastuskortti on skannata se sovelluksen kautta. Tätä varten tarvitset vähintään kaksi laitetta tai fyysisen tarkastuskortin. Tässä ovat vaiheet, jotka sinun on noudatettava:

1. Käynnistä DigiYatra-sovellus puhelimessasi ja napauta plus-kuvaketta oikeassa yläkulmassa.

2. Napauta seuraavalla sivulla “Scan Boarding Pass” -vaihtoehtoa.

3. Skannaa nyt maihinnousukorttisi QR-koodinauha puhelimellasi.

4. Kun maihinnousukortti on lisätty sovellukseen, napauta Jaa-painiketta jakaaksesi valtuustiedot lentoasemaviranomaisen kanssa.

5. Kun QR-koodi on julkaistu, voit yksinkertaistaa sisäänkirjautumista Napauttamalla QR-koodia ja skannata sen lentokentän portilla.

Lataa tarkastuskortin kuva

Jos sinulla ei ole toista laitetta tai fyysistä tarkastuskorttia, lataa tarkastuskortti kuvana myös galleriastasi. Kuinka käyttää sitä:

1. Käynnistä DigiYatra-sovellus puhelimessasi ja napauta plus-kuvaketta oikeassa yläkulmassa.

2. Napauta seuraavalla sivulla “Lataa maihinnousukortti” -vaihtoehtoa.

3. Napauta sitten “Valitse” ladataksesi tarkastuskortin kuvan.

4. Selaa nyt ja valitse tarkastuskorttisi kuva puhelimen galleriasta.

5. Kun maihinnousukortti on lisätty sovellukseen, napauta Jaa-painiketta jakaaksesi valtuustiedot lentoasemaviranomaisen kanssa.

6. Kun QR-koodi on julkaistu, voit yksinkertaistaa sisäänkirjautumista napauttamalla QR-koodia ja skannata sen lentokentän portilla.

Lataa tarkastuskortin PDF

Voit myös ladata tarkastuskorttisi PDF-tiedoston puhelimestasi. Näin se on tehty:

1. Käynnistä DigiYatra-sovellus puhelimessasi ja napauta plus-kuvaketta oikeassa yläkulmassa.

2. Napauta seuraavalla sivulla “Lataa maihinnousukortti” -vaihtoehtoa.

3. Napauta sitten “Valitse” ladataksesi tarkastuskortin PDF-muodossa.

4. Etsi ja valitse nyt tarkastuskorttisi PDF-tiedosto puhelimen tiedostonhallinnasta.

5. Kun maihinnousukortti on lisätty sovellukseen, napauta Jaa-painiketta jakaaksesi valtuustiedot lentoasemaviranomaisen kanssa.

6. Kun QR-koodi on julkaistu, voit yksinkertaistaa sisäänkirjautumista napauttamalla QR-koodia ja skannata sen lentokentän portilla.

UKK

K. Mitä tietoja jaetaan lentokentän kanssa DigiYatra-sovelluksen kautta?

Lentoasemaviranomainen pyytää vain asiaankuuluvia tietoja henkilöllisyytesi, matkustustietosi ja mahdollisesti terveydentilasi todentamiseksi. Siksi sinulta kysytään henkilöllisyystodistusta (nimi ja kasvojen biometria), matkustusasiakirjasi (PNR-tiedot, ETKT jne.) ja rokotustilanteesi.

K. Onko tarkastuskortti jaettava DigiYatra-sovelluksen kautta?

Kyllä, jos haluat helpon lähtöselvityksen lentokentällä, sinun on jaettava tarkastuskorttisi sovelluksesta lentoasemaviranomaisen kanssa. Jos sitä ei jaeta, et voi kirjautua sisään sovelluksen kautta.

K. Kuinka jaan tarkastuskorttini lentokentän kanssa DigiYatra-sovelluksen kautta?

Kun maihinnousukorttisi on lisätty sovellukseen, sinun on napsautettava jakamispainiketta jakaa se lentoasemaviranomaisen kanssa. Saat lisätietoja Noudattamalla yllä olevia ohjeita.

K. Miksi en voi tehdä lähtöselvitystä lentokentällä DigiYatran avulla?

Jos et ole jakanut maihinnousukorttiasi sovelluksesta lentoasemaviranomaisen kanssa, et voi tehdä lähtöselvitystä lentokentällä. Saat lisätietoja noudattamalla yllä olevia ohjeita.

K. Miksi DigYatra-sovellus ei toimi?

Sinun on jaettava maihinnousukorttisi DigiYatra-sovelluksen kautta, jotta sovellus toimisi kunnolla ja voit tehdä lähtöselvityksen kasvotusten lentokentällä. Jos ongelmat jatkuvat, sinun on päivitettävä sovellus.

K. Miksi Digiyatra-sovellus ei toimi puhelimessani?

Jos sinulla on ongelmia tarkastuskortin lisäämisessä tai lähtöselvityksessä lentokentällä, sinun on poistettava se ja asennettava se uudelleen. DigiYatran viranomaiset ilmoittivat tästä, ja jopa Ashneer Grover (perustaja – BharatPe) twiittasi siitä.

K. Kuinka käytän DigiYatraa lentokentällä?

DigiYatra-sovelluksen käyttäminen edellyttää, että luot tilisi ja lisäät henkilökorttisi ja rokotustodistuksesi asennuksen viimeistelemiseksi. Sisäänkirjautumisen helpottamiseksi sinun on lisättävä tarkastuskorttisi ja jaettava se lentokentän viranomaisille, muuten joudut luottamaan PDF-tiedostoon tai fyysiseen tarkastuskorttiin.

Yhteenveto

Saatat olla kiinnostunut: