Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

3 tapaa ottaa napauttamalla maksaminen käyttöön Paytmissä, Google Payssa ja UPI:ssä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 3 tapaa ottaa Napauttamalla maksaminen käyttöön Paytmissä, Google Payssa ja UPI:ssä

NFC-siru auttaa meitä monin tavoin, kuten: Esimerkiksi suosikkiäänitarvikkeiden, NFC-seurantalaitteiden yhdistäminen, terveytemme tarkistaminen NFC-pohjaisten terveysanturien avulla, maksujen suorittaminen ja paljon muuta. Intiassa ei kuitenkaan ole Apple Payta. Tänään tässä artikkelissa autamme sinua ottamaan Napauta maksamisen -ominaisuuden käyttöön missä tahansa NFC-yhteensopivassa Android-puhelimessa tai iPhonessa Paytmin, Google Payn jne. kautta. Joten ilman pitkiä puheita, aloitetaan.

Kuinka aktivoin maksamisen napauttamalla?

Vaikka UPI on Intian yleisimmin käytetty lähimaksumekanismi. Kun NFC-yhteensopivia puhelimia on saatavilla yhä enemmän, napautuspalvelusta on tullut viime aikoina yhä suositumpi. Tässä lukemassa olemme käsitelleet kolmea tapaa käyttää napauttamalla maksamista puhelimessasi valituilla korteilla ja UPI:llä.

Maksa napauttamalla aktivoinnin vaiheet Paytmissä

Paytm on yksi maan suosituimmista lompakko- ja UPI-maksusovelluksista. Kuitenkin vain harvat tietävät, että se tarjoaa myös napauttamalla maksamisen -ominaisuuden alla lueteltujen tuettujen korttien kanssa. Katsotaanpa, kuinka voit käyttää sitä NFC-yhteensopivassa puhelimessasi.

1. Käynnistä Paytm-sovellus (Android, iOS) puhelimessasi.

2. Joko navigoi kohteeseen Maksa napauttamalla siitä Palvelut Välilehti tai hae vain “Maksa napauttamalla”.

3. Kun olet Napauta maksamalla -näytöllä, voit valita omasi tallennetut kartat, tai napsauta Lisää uusi kartta, syöttääksesi korttisi tiedot. Napauta nyt Jatka kortin tarkistamista.

4. Lue ja napauta sitä seuraavassa näytössä “Hyväksy käyttöehdot”ja vahvista henkilöllisyytesi OTP:n kautta.

5. Nyt korttisi lisätään Paytm-sovellukseen. Sinun on kuitenkin otettava käyttöön napauttamalla maksaminen -toiminto, jos et ole vielä ottanut sitä käyttöön kortillasi. Tämän voi tehdä asiakaspalvelunumeron, verkkopankin tai virallisen pankkisovelluksen kautta.

6. Kun korttisi on lisätty ja napauttamalla maksaminen on käytössä, sinun on tehtävä tämä Ota NFC käyttöön puhelimeesi ja aseta Paytm nimellä Vakiosovellus lähimaksuihin.

Huomautus: Yli 5 000 INR:n maksutapahtumissa sinun on syötettävä PIN-koodi PoS-automaattiin.

Napauttamalla maksamisen ottaminen käyttöön Google Payssa

Google Pay on toinen suosittu Intiassa käytetty UPI-sovellus. Jos sinulla on kuitenkin NFC-yhteensopiva puhelin, voit myös käyttää napauttamalla maksamista UPI:n kautta tai alla lueteltuja tuettuja kortteja Google Payssa. Voit käyttää sitä seuraavasti:

1. Käynnistä Google Pay -sovellus (Android, iOS) puhelimessasi ja napauta omaasi Profiilikuva oikeasta yläkulmasta.

2. Täällä sinun täytyy napauttaa Maksuliiketoiminta. Jos sinulla ei ole vielä tallennettua karttaa, sinua pyydetään napauttamaan Jatkaa pysy menossa.

3. Seuraavalla näytöllä voit joko lisätä yksinkertaisen kartan Skannata, tai lisää käsin.

4. Kun kortin tiedot tulevat näkyviin, napauta Tallentaa linkittääksesi sen Google Pay -tiliisi. Se näkyy tallennettujen karttaluettelossasi.

5. Napauttamalla maksaminen -ominaisuus on aktivoitava, jos et ole vielä aktivoinut sitä kortillasi. Tämän voi tehdä asiakaspalvelunumeron, verkkopankin tai virallisen pankkisovelluksen kautta.

6. Lopuksi sinun täytyy aktivoida NFC puhelimellasi ja aseta Google Pay nimellä Vakiosovellus lähimaksuihin.

Se siitä! Nyt voit vain napauttaa NFC-käyttöistä PoS-päätettä suorittaaksesi maksun. Suurempia ostoksia varten sinun on avattava puhelimen lukitus maksaaksesi.

Vaiheet napauttamalla maksamisen ottamiseksi käyttöön Samsung Payssa

Samsungin oma napauttamalla maksaminen Samsung Payn kautta on ollut olemassa useita vuosia, mutta tuskin löydämme ihmisiä käyttäjiä. Tietojen puute voi olla syynä tähän. Jos Samsung-puhelimessasi on kuitenkin NFC-siru, voit maksaa napauttamalla käyttämällä alla lueteltuja tuettuja kortteja:

1. Aloita se Samsung Pay -sovellus puhelimessasi ja napauta + symboli lisätäksesi luotto-/maksukortin.

2. Seuraavassa näytössä voit joko lisätä kortin yksinkertaisella skannauksella tai lisätä sen Manuaalisesti.

3. Hyväksyä KäyttöehdotTämän jälkeen korttisi yhdistetään Samsung Payhin.

4. Napauta nyt aktivoida kortin alla ja valitse menetelmä vahvistaaksesi korttisi joko käyttämällä SMS, sähköposti tai Puhelu.

5. Lopuksi sinun täytyy Ota NFC käyttöön puhelimeesi ja aseta Samsung Pay nimellä Vakiosovellus lähimaksuihin.

6. Nyt sinun on vaihdettava Maksaa -välilehti alanavigointipalkissa. Suorita maksu käynnistämällä sovellus, todentamalla sormenjäljelläsi, iirisskannauksella tai Samsung Pay PIN -koodilla napauttamalla maksamiseen ja napauttamalla puhelimellasi NFC-yhteensopivaa PoS-päätettä.

Bonus: Ota yhden napsautuksen maksu käyttöön PhonePessa

Jos sinulla ei ole NFC-yhteensopivaa puhelinta, voit silti nauttia helpoista yhden napsautusmaksujen mukavuudesta PhonePen kautta. Vaikka PhonePe ei tarjoa Napauta maksamista -ominaisuutta, One-Click antaa käyttäjille mahdollisuuden maksaa yhteensopivilla korteilla ilman, että heidän tarvitsee syöttää CVV:tä tai OTP:tä joka kerta. Näin käytät sitä.

1. Käynnistä PhonePe-sovellus (Android, iOS) puhelimessasi ja napauta omaasi Profiilikuva vasemmalta ylhäältä.

2. Napauta profiilisi alla Katso kaikki maksutavat.

3. Napauta seuraavassa näytössä Lisää kortti ja syötä korttitietosi. Sen jälkeen sinun täytyy napauttaa Ota yhden napsautuksen maksu käyttöön.

4. Nyt sinun on vahvistettava kortti kautta OTP.

5. Kun korttisi on lisätty PhonePeen, yhden napsautuksen maksu aktivoidaan. Aina kun lataat tai maksat alle 2000 INR:n laskun mainitulla kortilla, maksuun ei vaadita CVV:tä tai OTP:tä.

Huomautus: Vaikka PhonePe tukee kaikkia kotimaisia ​​pankki-/luottokortteja Visa-, Maestro-, Diners-, American Express- ja RuPay-verkoissa, RuPay-korttiani ei hyväksytty. Jos sama virhe ilmenee, yritä lisätä toinen kortti.

UKK

K: Jos vaihdan puhelimeni, pitääkö minun lisätä kortit uudelleen?

V: KylläJos vaihdat puhelimesi, kortit on lisättävä uudelleen. Koska korttitunnukset ovat laitekohtaisia, sinun on muutettava kortit uudelleen uudessa puhelimessasi.

K: Poistuvatko korttitietoni, jos alustan/nollaan puhelimeni?

V: JooAlustaminen tai nollaus poistaa kaikki puhelimeesi rekisteröidyt maksukortit.

K: Haluan myydä puhelimeni ja siihen tallennetut kartat. Mitä minun pitäisi tehdä?

V: Ennen kuin luovutat, kierrätät tai myyt puhelimesi, sinun tulee poistaa kaikki tallennetut kortit, kirjautua ulos kaikista maksusovelluksista ja poistaa ne. Alustaminen tai nollaus poistaa myös kaikki tallennetut kortit.

Yhteenveto

Tässä lukemassa olemme keskustelleet siitä, miten voit ottaa käyttöön ja käyttää maksamista napauttamalla sovelluksissa, kuten Paytm, Google Pay, Samsung Pay jne. NFC-yhteensopivalla puhelimella Intiassa. Äskettäin lanseeratun UPI Liten avulla voit maksaa tietyistä tapahtumista syöttämättä UPI-PIN-koodia. Lisätietoja UPI Litestä saat yksityiskohtaisesta oppaastamme. Toivottavasti tämä oli sinulle hyödyllinen; Jos on, varmista, että tykkäät ja jaa se. Tutustu muihin hyödyllisiin vinkkeihin, jotka on linkitetty alla, ja pysy kuulolla saadaksesi lisää tällaisia ​​vinkkejä.

Saatat olla kiinnostunut:

Sisällysluettelo