Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

3 tapaa sumentaa tekstiä kuvissa tietokoneella ja puhelimella

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 3 tapaa sumentaa tekstiä kuvissa tietokoneella ja puhelimella

Internetistä ladatut kuvat ja kuvakaappaukset sisältävät usein epäselvää tekstiä, mikä vaikeuttaa sisällön lukemista tai ymmärtämistä. Vaikka hieman epäselvä teksti voidaan tunnistaa huolellisella silmämääräisellä tarkastelulla, jotkin kuvat vaativat lisäkäsittelyä, jotta teksti sumentuu uudelleen. Tarkastellaan erilaisia ​​tapoja sumentaa tekstiä kuvissa tietokoneella ja älypuhelimella. Lisäksi voit oppia korjaamaan vanhoja vääristyneitä kuvia verkossa ilmaiseksi.

Kuinka hämärtää tekstiä kuvissa tietokoneella ja puhelimella?

Epäselvän tai pikselöidyn tekstin sumentaminen kuvassa ei ole niin helppoa kuin miltä se kuulostaa. Vaikka jotkut valokuvat voidaan palauttaa paljastamaan piilotettua sisältöä, matalaresoluutioinen kuva tai läpinäkymätön, epäselvä teksti voi olla haastava tai lähes mahdoton tehtävä. Tarkastellaan erilaisia ​​tapoja sumentaa tekstiä työpöydän tai älypuhelimen kuvissa.

Huomautus: Jotkut GitHub-työkalut, kuten Depix Ja Unredactor väittää palauttavansa kuvan pikselöidyn tekstin raakavoimatekniikalla. Se toimii kuitenkin vain rajoitetulla tekstialueella ja vaatii laajaa teknistä asiantuntemusta.

Tapa 1 – PhotoScape X:n käyttäminen (offline)

Sumean kuvan terävöittäminen on tehokas tekniikka tekstin tai muiden kohteiden sumentamiseen hetkessä. PhotoScape Näin saat siitä kaiken irti työpöydälläsi.

1. Asentaa PhotoScape X Microsoft Storesta.

2. Avaa haluamasi kuva, jossa on sumea teksti PhotoScapessa ja napsauta Työkalut käyttää Terävöittää Erikoisominaisuus.

3. Säädä harjaa Kokomaksimoida kovuus kanssa VahvuusJa Merkitse alue hämärän tekstin kanssa.

4. Klikkaus Käytä tallentaaksesi muutokset. Toista prosessia, kunnes saavutat tyydyttävän tekstin näkyvyyden sumealla alueella.

5. Napsauta lopuksi Tallentaa viedäksesi käsitellyn kuvan laitteellesi.

Tapa 2 – Käytä Adobe Expressiä puhelimen kuvien tekstin sumentamiseen

Adobe Express Photo Editor on all-in-one-ratkaisusi sumentamaan kuvan tekstiä kätevästi älypuhelimesi avulla. Sen kyky tunnistaa kohde kuvassa automaattisesti, esim. Esimerkiksi teksti, henkilö, esine jne. tekee sumean sisällön sumentamisesta erittäin tehokasta. Seuraa näitä ohjeita saadaksesi helpon ratkaisun.

1. Asenna Adobe Photoshop Express Photo Editor osoitteesta Google Play Kauppa/Apple App Store.

2. rekisteröidy tililläsi ja anna tarvittavat tiedostojen käyttöoikeudet Käyttöoikeudet.

3. Lyödä SäädötLehdistö Terävöittääja valitse se Teema sen purkamiseen.

4. Vedä se Terävöittää liukusäädintä. maksimiin hämärän tekstin Poistamiseksi.

5. Toista sama vaihe Sumunpoisto Ja selkeys Suodattaa.

6. Lopuksi napauta “Lataa” ja paina Tallenna galleriaan tallentaaksesi sumentamattoman tekstikuvan älypuhelimeesi.

Tapa 3 – Sumenna kuvien teksti Fotorilla (Online)

Jos et halua asentaa sovellusta työpöydällesi tai älypuhelimeesi, voit käyttää erilaisia ​​​​online-valokuvien muokkausohjelmia, kuten Fotoria, saavuttaaksesi toivottuja, epäselviä tekstituloksia. Näin voit tehdä sen.

1. Avaa tämä Fotor kuvan teroitin selaimessasi ja napsauta Muokkaa nyt kuva.

2. Paina sitä Avaa kuva Napsauta painiketta ladataksesi kuvan, jossa on sumea teksti.

3. Odota muutama sekunti, jotta työkalu havaitsee, analysoi ja korjaa kuvan epäselvän tekstin.

4. Vedä esikatselun liukusäädintä nähdäksesi tehdyt muutokset. Jos et ole tyytyväinen tuloksiin, toistaa vaiheet terävöittääksesi sumean tekstin.

5. Paina sitä ladata tallentaaksesi terävöidyn kuvan tietokoneellesi tai älypuhelimeesi.

6. Samoin voit käyttää muita ilmaisia ​​työkaluja hämärtääksesi ja terävöittääksesi älypuhelimesi tai tietokoneesi epäselviä kohteita/tekstiä.

UKK

K. Miten kuvan teksti sumentuu verkossa?

Voit käyttää useita ilmaisia ​​online-valokuvien muokkausohjelmia, kuten Fotor, terävöittääksesi kuvan ja tehdäksesi sumean tekstin näkyväksi. Toista prosessi käyttämällä muita tässä selityksessä lueteltuja sumennustekniikoita, jos et saa toivottuja tuloksia.

K. Voinko sumentaa puhelimeni kuvakaappauksen tekstiä?

Jos kaapatun kuvakaappauksen tarkkuus ja laatu ovat hyvät, voit käyttää Adobe Photoshop Express Editoria sumentaaksesi tekstiä ja tunnistaaksesi kohteen automaattisesti kuvassa. Lisäksi voit käyttää useita muita sovelluksen sisäisiä suodattimia poistaaksesi kuvan epäselvän tekstin. Lisätietoja on yllä selitetyssä toisessa menetelmässä.

Yhteenveto

Saatat etsiä:

Sisällysluettelo