Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

3 vaihtoehtoa kirjanpitäjän palkkaamiseen yrityksellesi

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 3 vaihtoehtoa kirjanpitäjän palkkaamiseen Yrityksellesi

Monet pienyritykset toimivat suhteellisen pienillä voittomarginaalilla, mikä pakottaa yrittäjät olemaan luovia rahojensa hallinnassa. Usein ensimmäisillä budjettileikkauksilla voi olla valtava vaikutus yrityksen menestykseen ja kasvuun. Kulutuslistallasi on kuitenkin tiettyjä kohteita, joita ei yleensä kannata jättää kokonaan pois, nimittäin kirjanpitopalvelut.

Kirjanpito on tärkeää liiketoiminnallesi useista syistä, mukaan lukien budjetin hallinta, verotuksen valmistelu ja säännösten noudattaminen. Mutta kuinka ylläpidät kirjanpitokäytäntöjäsi uhraamatta voittoasi? Tässä viestissä jaamme kolme vaihtoehtoa kokopäiväisen kirjanpitäjän palkkaamiseen, jotta pysyt taloudellisten tavoitteidesi tasolla Ja Varmista, että kirjanpitoprosessisi ovat kunnossa.

Milloin tarvitset kirjanpitäjää?

Riippuen siitä, kuinka paljon kokemusta sinulla on kirjanpidosta, sinulla saattaa olla tahdonvoimaa ja asiantuntemusta hoitaa yrityksesi kirjanpito itse, ja se on hienoa! Tietyissä tapauksissa on kuitenkin parasta olla koulutettu ammattilainen, jos et ole valmis käsittelemään liiketoiminnan kirjanpidon monimutkaisuutta.

Tässä on joitain esimerkkejä tilanteista, joissa saatat haluta ammatillisen kirjanpitäjän rinnallesi:

  • Kun perustat yrityksen: On tärkeää saada yrityksesi menestymään sen alkuvaiheessa, jos haluat välttää päänsärkyä ja haasteita tulevaisuudessa. Kirjanpitäjän palkkaaminen yritystäsi aloittaessaan voi auttaa sinua luomaan intuitiivisia kirjanpitoprosesseja, joita sinä ja työntekijäsi voitte seurata yrityksesi kasvaessa.
  • Kun ilmoitat verot: Pienyritysverolait voivat olla melko monimutkaisia ​​riippuen yrityksesi koosta ja toimialasta. CPA:n tai rekisteröidyn edustajan palkkaaminen voi säästää rahaa yritysveroissa, jos olet oikeutettu hyvityksiin ja vähennyksiin ja varmistat, että noudatat asianmukaista veroprotokollaa. Voit jopa huolehtia veroilmoituskuluistasi palautussiirrolla, jos ansaitset tarpeeksi rahaa takaisin!
  • Yrityksesi kasvaessa: Liiketoiminnan kasvu tarkoittaa usein sitä, että yritykselläsi on meneillään rakenteellisia muutoksia tai se tapahtuu pian. Tarvitsetpa apua budjetin laatimisessa tai apua yrityksesi rahoittamiseen, ammattitaitoinen kirjanpitäjä voi auttaa.

1) Vuokraa vain tarvitsemasi palvelut

Sinun ei välttämättä tarvitse palkata kokopäiväistä kirjanpitäjää palkkalistaasi varmistaaksesi yrityksesi hyvän taloudellisen aseman, mutta se voi olla hyvä idea Palkkaa freelance-kirjanpitäjä suorittaaksesi tietyt tehtävät, joissa tarvitset apua. Voit esimerkiksi hoitaa päivittäisen kirjanpidon itse, mutta et ole täysin varma, kuinka yrityksesi verot kirjataan. Kirjanpitäjän palkkaaminen projektikohtaisesti voi säästää rahaa ja varmistaa, että hoidat nämä kaikki tärkeät prosessit. Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse etsiä kaukaa löytääksesi hyvän kirjanpitäjän. Oikeiden talousasiantuntijoiden löytäminen oli ennen vaikeaa, mutta nyt Agerasin kaltaiset online-alustat tekevät siitä paljon helpompaa. Ageras on online-alusta, josta voit löytää ammattilaisen Kirjanpitäjä ja veroneuvoja tarpeisiisi vain muutamalla napsautuksella. Syötä vain vaatimuksesi ja valitse satojen pätevien kirjanpitoasiantuntijoiden joukosta. Agerasiin luottavat kaikenkokoiset ammattilaiset ja yritykset.

2) Käytä kirjanpito-ohjelmistoa

Toinen vaihtoehto kirjanpitäjän palkkaamiseen on käyttää kirjanpito-ohjelmistoa ammattimaisten kirjanpitopalvelujen sijaan tai niiden yhteydessä. Monet kirjanpitoohjelmistot ovat helppokäyttöisiä, ja niiden avulla voit hallita päivittäistä toimintaasi itse ja halvemmalla kuin palkata kokopäiväistä työntekijää. Voit käyttää joko yhtä kirjanpitoohjelmaa tai sovellusten yhdistelmää sellaisten tehtävien hoitamiseen, kuten kuluraportointi, talousennuste ja budjetointi.

Jotkut parhaat kirjanpito- ja kirjanpitosovellukset pienille yrityksille sisältää:

3) Hanki apua kirjanpidossa

Kirjanpitoa ja kirjanpitoa käytetään usein vaihtokelpoisina rahoitusmaailmassa. On kuitenkin joitain eroja, jotka sinun tulee olla tietoisia, jotta voit tehdä parhaan rekrytointipäätöksen yrityksellesi.

Kirjanpitäjä on koulutettu henkilö, joka järjestää ja kerää taloustietoja. Kirjanpitäjät eivät yleensä tarvitse rahoituksen tutkintoa, kun taas kirjanpitäjillä on useimmiten MBA- tai Master of Accountancy -tutkinto rahoituksesta. Tyypillisesti kirjanpitäjä veloittaa palveluistaan ​​enemmän, koska hän osaa arvioida taloudellisia tietoja ja antaa neuvoja havaintojensa perusteella.

Jos olet varma kirjanpitotaidoistasi, voit ehkä palkata kirjanpitäjän auttamaan sinua hoitamaan yksinkertaisempia tehtäviä, kun hoidat talousraportointia ja muita tehtäviä, jotka olet saattanut delegoida kirjanpitäjälle aiemmin.

Lopulliset ajatukset

Pitää mielessä: Monet kirjanpitotehtävät liittyvät säännösten noudattamiseen. Siksi, jos päätät hoitaa yrityksesi kirjanpidon itse, on tärkeää, että lähestyt näitä asioita äärimmäisen Huolellisesti ja ammattitaidolla.