Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

32 parasta opetuspodcastia, joita voit kuunnella nyt!

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 32 parasta opetuspodcastia, joita voit kuunnella nyt!

Podcastit ovat yhä suositumpia.

Erityisesti opetukselliset podcastit ovat kätevä tapa kaiken ikäisille ihmisille oppia jotain uutta moniajon aikana tai tien päällä.

Nielsenin mukaan maailman kiihkeimmät podcast-kuuntelijat ovat eniten sitoutuneita ollessaan poissa kotoa.

Kuvan lähde

Opetuspodcastit ovat täydellinen kumppani niille, joilla on pitkiä työmatkoja tai niille, jotka haluavat tehdä useita tehtäviä suorittaessaan jokapäiväisiä tehtäviä.

Parhaat opetuspodcastit tarjoavat runsaasti tietoa helposti Saatavilla olevalla tavalla nykyisten tekniikoiden, kuten älypuhelimien ja älykaiuttimien, avulla.

Joten jos sinulla on rajallinen käsitys siitä, mitkä koulutuspodcastit striimaavat tällä hetkellä parhaiten, tai haluat vain selata podcast-maailmaa löytääksesi uuden podcastin, jota voit kuunnella vapaa-ajallasi, tämä artikkeli on juuri sinulle.

Tämän päivän postauksessa kerron kaikista suosikkipodcasteistani kaikilla koulutusalueilla – historiasta ja henkilökohtaisista tarinoista itsensä kehittämiseen ja terveyteen.

Käy läpi tämä luettelo ja katso joitain suosittuja podcasteja terävöittääksesi mieltäsi ja yllättääksesi ystäväsi hienoilla faktoilla ja trivialla seuraavassa illallisjuhlissasi!

Aloitetaanpa!

Vastuuvapauslauseke: Jos ostat jotain tämän artikkelin linkkien avulla, saatan saada palkkion ilman lisäkuluja. Huomaa, että lukijoideni ja tämän sivuston maineen vuoksi mainostan vain sisältöä, jota käytän ja johon luotan.

Mitkä ovat 10 parasta opettavaista podcastia, joita voit kuunnella?

Ennen kuin luettelen parhaat opetukselliset podcastit, joita suosittelen kuuntelemaan, haluaisin luetella kymmenen parasta opettavaista podcastia nopeaa käyttöä varten.

Ilman pitkiä puheita, tässä on 10 parasta opettavaista podcastia, jotka kuuntelen tällä viikolla:

1. Tuottavuusmielinen

2. Älykkäät ihmiset -podcast

3. Tim Ferriss Show

4. Encyclopedia Womannica

5. Päivittäiset TED-keskustelut

6. College Info Geek -podcast

7. Kuuntele “Money Matters”.

8. Discovery – BBC World Service täällä

9. Erotu joukosta ja kiinnitä huomiota itseesi

10.Onnellisempi Gretchen Rubinin kanssa

Mitä ovat koulutuspodcastit?

Kun kuulet termin “podcast”, saatat heti ajatella sitä viihteenä monille. Monet opettavaiset podcastit tekevät kuitenkin enemmän kuin vain “keventävät mielialaa” päivän aikana.

Opetuspodcastit on suunnattu niille yleisöille, jotka haluavat oppia jotain tai kuunnella ajatuksia herättäviä haastatteluja ja keskusteluja äänimuodossa.

Podcastit ovat helppo kuunteluväline monille, jotka haluavat käyttää aikansa tuottavasti. Oletetaan, että sinulla on pitkä työmatka edessäsi. Viikoittainen podcast voi auttaa sinua lyhentämään kotiin pääsemiseen kuluvaa aikaa tarjoamalla sinulle tietoa ja tietoa.

Jos olet melko kiireinen henkilö, voit helposti kuunnella podcast-sarjoja ja oppia jotain uutta.

Koulutuspodcastit tarjoavat sekä oppimista että viihdettä.

Suositellut postaukset, jotka voit myös lukea:

Kuinka valita parhaat podcast-aiheet yrityksesi podcastille

11 parasta podcast-isännöintisivustoa vuodelle 2023 – joista 5 on täysin ilmaisia!

Kuinka kuuntelet opettavaisia ​​podcasteja?

Helppoja vaihtoehtoja on kolme Kuuntele opettavainen podcast:

1. Kannettavan tietokoneen tai pöytätietokoneen selaimella (Chrome, Safari tai Microsoft Edge)

2. Apple Podcastien kautta iPhonessa tai iPadissa

3. Android-puhelimen tai -tabletin Google Podcast -Sovelluksen kautta

32 parasta opettavaista podcastia uteliaille

Popkulttuurin podcastit

1. Popkulttuurin happy hour

Popkulttuurin Happy Hour -podcast

Popkulttuurin happy hour on viihdyttävä podcast, joka arvioi uusimmat elokuvat, TV-ohjelmat, kirjat, videopelit ja paljon muuta. Tämä taidetoimittajien Linda Holmesin, Glen Weldonin, Stephen Thompsonin ja Aisha Harrisin isännöimä podcast on suunnattu niille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla uusimmista trendeistä.

Voit tarkistaa heidän Ajankohtaiset jaksot täällä.

2. Ahmimistila

Binge Mode -podcast

Binge-tila on toinen popkulttuurin podcast Herätyskello. Tätä podcastia isännöivät Mallory Rubin (The Ringerin päätoimittaja) ja Jason Concepcion (entinen Senior Creative).

Jokainen jakso sisältää yksityiskohtaisen yhteenvedon luvusta tai jaksosta, josta ne puhuvat, sekä syvällisen analyysin ja huumoria.

3. Dekooderin rengas

Dekooderisormus Willa Paskinin kanssa

Dekooderin rengas on podcast, joka käsittelee kulttuurin salaisuuksia. Isäntä Willa Paskin tekee hienoa työtä tutkiessaan kulttuurikysymyksen, tavan tai esineen historiaa ja purkaa, mitä se tarkoittaa.

Katso uudet jaksot Dekooderin rengas täällä.

4. Asiat, jotka sinun pitäisi tietää

Asiat, jotka sinun pitäisi tietää

Asiat, jotka sinun pitäisi tietää isännöi Josh Clark ja Charles W. “Chuck” Bryant, ja se kattaa laajan valikoiman aiheita popkulttuurista tieteeseen ja teknologiaan.

Voit kuunnella Asiat, jotka sinun pitäisi tietää täällä.

Historia podcastit

5. Hardcore Story

Dan Carlinin kova tarina

Hänen podcastinsa kautta Kova tarinaDan Carlin tutkii tiettyjä historiallisia tapahtumia yksinkertaisella ja helposti ymmärrettävällä tavalla. Hänen tavoitteenaan on edistää historiaa podcastinsa kautta ja saada ihmiset tietoisiksi tärkeistä historiallisista tapahtumista – ei keskimääräistä historian luokkaasi!

Voit kuunnella uusia jaksoja Kova tarina täällä.

6. Encyclopedia Womannica

Encyclopedia Womannica

Encyclopedia Womannica kertoo tarinoita uskomattomista naisista ympäri maailmaa lyhyissä, viiden minuutin jaksoissaan. Pakollinen luettavaa kaikille, jotka rakastavat historiaa ja haluavat oppia lisää naisten vaikutuksesta maailmaan vuosien varrella.

Voit kuunnella Encyclopedia Womannica täällä.

7. Toisen maailmansodan historia

Toisen maailmansodan historian podcast – kirjoittanut Ray Harris Jr

Toisen maailmansodan historia on toinen loistava podcast historian ystäville. Ray Harris Jr.:n isännöimä podcast korostaa toisen maailmansodan tapahtumia ja ihmisiä.

Voit kuunnella Toisen maailmansodan historia täällä.

Tarinankerronta podcast

8. Sarja

Sarjan podcast

Sarja on tutkiva podcast, joka tutkii tosiasiallista tarinaa useissa podcast-jaksoissa. Podcastin isännöi Sarah Koenig, ja sen omistaa tällä hetkellä The New York Times.

Voit kuunnella Sarja Tässä.

9. Totuus

Totuuden podcast

Totuus tarjoaa tarinoita podcast-muodossa. Suurin osa novelleista on synkkiä ja hauskoja, vaikka ne ovat kaikki varsin mielenkiintoisia.

Voit kuunnella tämänhetkisiä jaksoja Totuus tässä.

Opetuspodcast

10. Smart People -podcast

Älykkäät ihmiset -podcast

Älykkäät ihmiset -podcast on mielenkiintoinen haastatteluihin perustuva podcast, joka esittelee kuuluisia johtajia mukaansatempaavalla ja autenttisella tavalla. Opi joiltakin maailman älykkäimmistä ihmisistä.

Voit kuunnella sarjan uusimpia jaksoja Smart People -podcast täällä.

11. Pedagogiikan kultti

Pedagogian kultti -podcast

Järjestäjä: Jennifer Gonzalez, Pedagogiikan kultti on loistava podcast opettajille. Jennifer keskustelee vieraidensa kanssa muun muassa opetusstrategioista, luokanhallinnasta ja koulutusteknologiasta.

Voit virittää Pedagogiikan kultti täällä.

Itseään kehittävät podcastit

12. Tim Ferriss Show

Tim Ferriss Show

Tim Ferriss Show on yksi parhaista podcasteista, joita voi kuunnella yrittäjänä. Tim, joka tunnetaan kirjastaan ​​The 4-Hour Work Week, purkaa maailmanluokan taiteilijoita eri aloilta, kuten liike-elämästä, urheilusta, sijoittamisesta jne. näyttääkseen kuulijoilleen, mikä toimii. Yksi parhaista podcasteista johtajille ja yrittäjille.

Voit tarkistaa Tim Ferriss Show Tässä.

13. College Info Geek -podcast

College Info Geek -podcast

College Info Geek -podcast on mestarillisesti tuotettu opiskelijoille. Ohjelmassa puhutaan vinkeistä ja neuvoista opiskelijoille sekä annetaan käytännönläheisiä neuvoja tuottavuuden lisäämiseen. Koulutuspodcastin moderaattorina toimii Thomas Frank.

Voit kuunnella jaksoja College Geek Info Podcast täällä.

14. Päivittäiset TED-keskustelut

Päivittäiset TED-keskustelut

Päivittäiset TED-keskustelut isännöi Elise Hu. Podcast tuottaa päivittäisiä jaksoja kaikista kuviteltavissa olevista aiheista tekoälystä eläintieteeseen.

Voit kuunnella TED Talks Daily täällä.

Mielenkiintoisia podcasteja

15. Korvahustle

tinnitus

tinnitus on mielenkiintoinen podcast, joka kertoo elämäntarinoita ihmisistä, jotka elävät elämää vankilassa ja ovat vangittuina. Ohjelman juontaja ovat Nigel Poor ja Earlonne Woods, jotka olivat aiemmin vangittuna San Quentinin osavaltion vankilassa.

Voit kuunnella jaksoja Korvahustle täällä.

16. Southern Fried True Crime

Southern Fried True Crime

Southern Fried True Crime isännöi Erica Kelley ja keskustelee sekä historiallisista että nykyaikaisista etelän rikostarinoista.

Voit virittää Southern Fried True Crime täällä.

17. Filosofoi tämä!

Filosofoi se!

Liity isäntä Stephen Westin seuraan, kun hän keskustelee aloittelijaystävällisistä filosofian aiheista koulutuspodcastissa Filosofoi se!. Sitä on helppo kuunnella niille, jotka haluavat oppia filosofiasta hankkimatta aiheesta korkeakoulututkintoa.

Voit kuunnella jaksoja Filosofoi se! Tässä.

Raha-podcastit

18. Kuuntele “Money Matters”.

Kuuntele

Kuuntele “Money Matters”. on viikoittainen taloudellinen podcast, jota isännöivät Andrew Friedent ja Thomas Frank. Ohjelma väittää tarjoavansa toimivia taloudellisia neuvoja niille, jotka eivät pidä siitä, että yksi prosentti puhuu taloudesta. Jos haluat hallita henkilökohtaista taloutesi, tämä esitys on sinulle.

Voit kuunnella tätä ei tylsää taloudellista podcastia ollenkaan Kuuntele “Money Matters” tästä..

19. Rahaa meille muille

Rahaa meille muille

Rahaa meille muille on toinen viikoittainen henkilökohtaisen talouden podcast, joka puhuu rahasta, sen toiminnasta, sijoittamisesta ja siitä, kuinka elää murehtimatta. Viritä oppiaksesi, kuinka voit olla taloudellisesti vapaa. Podcastin isännöi J. David Stein.

Voit kuunnella jaksoja Rahaa meille muille täällä.

20. Mentaaliset mallit

Mentaalisten mallien podcast

Mentaalisten mallien podcast auttaa ymmärtämään todellista käyttäytymisrahoitusta. Kuuntele alkuperäisiä ja jännittäviä keskusteluja käyttäytymisrahoituksesta ja kognitiivisista ennakkoluuloista Dr. Daniel Krawczyk ja George Baxter, JD, CFA.

Voit kuunnella tämän Mental Models Podcast täällä.

Terveys ja hyvinvointi

21. The Ultimate Health Podcast

Lopullinen terveys podcast

DR. Jesse Chappus ja Marni Wasserman puhuvat siitä, kuinka saavuttaa maksimaalinen terveyspotentiaalisi Lopullinen terveys podcast. He käsittelevät elämäntapoja, ravitsemusta, mielenterveyttä, kuntoa, itsehoitoa, unta, meditaatiota ja henkisyyttä haastattelemalla terveys- ja hyvinvointiyhteisön huippuasiantuntijoita.

Voit katsoa uusimmat jaksot Paras terveyspodcast täällä.

22. Ravitsemustiedot Dr. Greger

Ravitsemustiedot Dr.  Greger

Ravitsemustiedot Dr. Greger on terveyspodcast, joka käsittelee näyttöön perustuvaan ravitsemukseen liittyviä aiheita. Moderaattori Dr. Michael Greger, MD FACLM, NutritionFacts.orgin perustaja ja New York Timesin bestselleri How Not to Die kirjoittaja, puhuu luonnollisista tavoista alentaa korkeaa verenpainetta, suojautua Alzheimerin taudilta ja laihtua.

Kuunnella Ravitsemustiedot Dr. Greger täällä.

23. Onnellisempi Gretchen Rubinin kanssa

Onnellisempi Gretchen Rubin Podcastin kanssa

Onnellisempi Gretchen Rubinin kanssa on eloisa ja ajatuksia herättävä podcast, joka on omistettu terveille tavoille ja onnellisuudelle. Gretchen, The Happiness Projectin ja Better Than Before -kirjan suosituin kirjailija, jakaa nuoremman sisarensa Elizabeth Craftin kanssa käytännöllisiä, toimivia neuvoja onnellisuudesta ja hyvistä tavoista.

Voit kuunnella tämänhetkisiä jaksoja Onnellisempi Gretchen Rubinista täällä.

Haluatko kuunnella enemmän terveyspodcasteja pysyäksesi terveempänä tänä vuonna?

Tässä on muutama lisää listallesi: Katso tämä viesti!

Sosiaaliset ja kulttuuriset podcastit

24. RadioLab

Radiolab

Radiolab on yksi maailman suosituimmista podcasteista. Jad Abumradin isännöimä show on foorumi pitkäaikaiselle journalismille ja tarinankerronnalle. Ohjelmaa juontavat yhdessä Lulu Miller ja Latif Nasser.

Kääntää Radiolab nee.

25. 99 % näkymätön

99% näkymätön

99% näkymätön on podcast-show, joka keskittyy suunnitteluun ja arkkitehtuuriin. Näyttelyn tavoitteena on paljastaa muotoilun ja arkkitehtuurin näkymätön ja unohdettu puoli. Roman Mars on 99% Invisiblen isäntä ja tuottaja.

Voit kuunnella tämänhetkisiä jaksoja 99% näkymätön täällä.

26. Tämä amerikkalainen elämä

Tämä amerikkalainen elämä: NPR

Tämä amerikkalainen elämä on viikoittainen podcast, jota isännöi Ira Glass. Esitys keskittyy ihmisluonnon puoliin novellien kautta. Ihmiset kertovat tarinat usein ensimmäisen persoonan kertomuksissa omin sanoin, ja ne vaihtelevat synkästä ironiseen, mietteliäästä humoristiseen.

Voit kuunnella Tämä amerikkalainen elämä täällä.

Tieteen ja tekniikan podcastit

27. Brain Science

Brain Science Ginger Campbell, MD

Aivotiede Isäntä on Dr. Ginger Campbell, kokenut ensiapulääkäri. Podcastissa tutkitaan ihmisen aivoja, haastatellaan tiedemiehiä ja keskustellaan uusimmista aivokirjoista.

Voit virittää Aivotiede täällä.

28. Discovery – BBC World Service

Discovery (Podcast) – BBC World Service

The Discovery – BBC World Service Podcast kertoo tutkimusmatkoista tieteen maailmassa. Jos olet tieteen ystävä, pidät varmasti tästä podcastista!

Kuunnella Discovery – BBC World Service täällä.

29. Hakkeroitavissa?

Hakkeroitu?

Parhaan merkkipodcastin voittaja – 10. vuotuinen Shorty Awards, Hakkeroitu? on esitys teknikolle. Jokaisessa jaksossa tarkastellaan erilaisia ​​hakkerointikäytäntöjä ja kuinka turvassa tietomme todella ovat näiltä hakkereilta.

Voit kuunnella jaksoja Hakkeroitu? Tässä.

Työ- ja urapodcastit

30. Kuinka olla hyvä työssäsi

Kuinka hyvä olet työssäsi

Kuinka olla hyvä työssäsi on podcast, joka auttaa sinua tulemaan paremmaksi työssäsi. Juontaja Pete Mockaitis haastattelee ajatusjohtajia ja tuloshakijoita antaakseen kuulijoille konkreettisia, käytännöllisiä oivalluksia, jotka parantavat työn suorituskykyä.

Voit kuunnella tämänhetkisiä jaksoja Näin voit olla hyvä työssäsi.

31. Erotu joukosta ja tee itsesi huomatuksi

Erotu joukosta ja kiinnitä huomiota itseesi

Erotu joukosta ja kiinnitä huomiota itseesi on Christina Cantersin podcast. Jokaisessa podcast-jaksossa Christina tutkii menetelmiä ja strategioita, joiden avulla voit lisätä itseluottamustasi parantamalla viestintääsi ja kehittämällä menestyksen ajattelutapaa.

Voit kuunnella Erotu joukosta ja tunne läsnäolosi täällä.

32. Tuottavuustutkija

Tuottavuus-podcast

Tuottavuusmielinen on tuottavuusstrategisti ja yrittäjä Mike Vardyn podcast. Jokaisessa jaksossa Mike puhuu ajanhallinnasta, tuottavuudesta, tavoitteista ja tavoista auttaakseen sinua olemaan tuottavampia tekemisissäsi.

Voit kuunnella tämänhetkisiä jaksoja Tuottavuus on täällä.

Diplomi

Joten siinä se on.

Suosikki oppimispodcastini kaikissa kuviteltavissa olevissa luokissa!

Uskon, että podcastit ovat loistava tapa viettää vapaa-aikaasi, varsinkin työmatkalla, tiskaamalla – tai vaikka lenkillä!

Mitkä ovat suosikkikoulutuspodcastisi?

Jätä kommentti alle ja jaa! 🙂

Sisällysluettelo