Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

365 Data Science -kupongit ja alennuskoodit

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 365 Data Science -kupongit ja Alennuskoodit

365 Data Science on vastuussa massojen valistamisesta datatieteestä. Heidän kurssinsa on suunniteltu kattamaan kaikki datatieteen maailmassa ja valmistamaan opiskelijat työmarkkinoille. Kokemuksestasi tai taustastasi riippumatta, jos haluat edetä tai oppia lisää datatieteestä, 365 Data Science on sinua varten. Ne auttavat kaikkia, olivatpa sitten Opiskelijoita tai ammattilaisia, tulla dataanalyytikoiksi, datatieteilijöiksi ja yritysanalyytikoiksi.

365 Data Sciencen perustaja Nedko Krastev sanoo, että he tarjoavat suoraviivaisen ratkaisun, joka alkaa perusteista ja kattaa kaiken. 365 Data Science tarjoaa yli 62 kurssia ja 2790 oppituntia. Tavoitteena on kattaa pätevien asiantuntijoiden tarve. Kurssit on jaettu viiteen kurssimoduuliin: perustietotiede, ohjelmointi, kone- ja syväoppiminen, syventävä ja liiketalouden erikoistuminen. Hänen tulevat kurssinsa sisältävät asiakkaiden sitouttamisen, asiakasvaihtuvuuden, kasvuanalyysin ja koneoppimisalgoritmit.

Tässä olemme listanneet tällä hetkellä aktiiviset alennuskuponkikoodit 365 Data Sciencelle, jotka antavat sinulle jopa 75% alennuksia. Tarkista alla luetellut koodit ja artikkelin alapuolella olevassa taulukossa olevat koodit saadaksesi parhaan mahdollisen tarjouksen itsellesi.

365 Data Science tarjoaa tällä hetkellä kaksi suunnitelmaa: Premium Annual Plan ja Premium Monthly Plan. Voit myös päästä alkuun käyttämällä 42 videota, yli 187 harjoitusta, omatahtisia oppitunteja, latauksia ja ansioluettelon rakentajaa. Heillä on myös liiketoimintasuunnitelma 29 dollaria vuodessa, jota vähintään kaksi henkilöä voi käyttää.

Ne takaavat 30 päivän rahat takaisin -takuun. 365 datatieteen tutkinnon suorittanutta sijoitettiin Teslaan, Walmartiin, Citibankiin, PayPaliin ja Booking.comiin. Jos tunnet jonkun tai surffaat Internetissä ja keräät hajanaista tietoa datatieteestä, 365 tarjoaa täältä yksityiskohtaisen ja hyödyllisen uraoppaan.