Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

4 asiaa, jotka sinun tulee tietää Twitterin kaaoksesta

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 4 asiaa, jotka sinun on tiedettävä Twitterin kaaoksesta

Kuva: Tada Images/Shuterstock.com

Elon Muskin johtajuus tulee varmasti muuttumaan paljon Twitterissä. Yritys irtisanoi viikkojen sisällä ylimmän johtajansa ja lähes 3 700 työntekijää ja yritti sitten palauttaa osan heistä takaisin. Uudistettu Twitter Blue -tilaus on aiheuttanut paljon kaaosta sen julkaisun jälkeen 9. marraskuuta, ja nyt on kohua harmaa “virallinen” Valintamerkki, jonka yritys ilmoitti 10. marraskuuta.

Asiaa pahentaa vielä se, että muutokset, joita Musk ajaa niin aggressiivisesti Twitterissä, voivat myös Mahdollisesti laukaista FTC:n vihan yhtiötä kohtaan. Yhtiön tietosuojavastaava Damien Kieran, tietoturvajohtaja Lea Kissner ja valvontavastaava Marianne Fogarty ovat eronneet yrityksestä, Kissner vahvisti twiitissä torstaina.

FTC seuraa tarkasti alustan uusia muutoksia. Organisaatiot riitautuivat aiemmin toukokuussa, kun he pääsivät sovintoon yrityksen käyttämästä henkilökohtaisia ​​käyttäjätietoja mainosten kohdistamiseen. Jos nämä uudet muutokset rikkovat sopimusta, Twitter voi saada miljardeja dollareita sakkoja.

Musk on jo varoittanut maailmaa, että Twitter tekee tulevina kuukausina paljon “tyhmiä” asioita pitäen kiinni siitä, mikä toimii, ja hylkäämällä sen, mikä ei toimi. Kaaoksen keskellä tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Twitterin tapahtumista.

Uutisissa: Twitter ilmoittaa jälleen virallisille tileille

 • Uudistetun 7,99 dollarin Twitter Blue -tilauksen jälkeen, joka antaa kaikille pääsyn siniseen vahvistusmerkkiin ja joihinkin lisäominaisuuksiin, Twitter näki aallon väärennettyjä tilejä, jotka väittivät olevansa poliitikkoja, urheilijoita ja jopa kokonaisia ​​yrityksiä.
 • Twitter yrittää aktiivisesti ratkaista ongelman jäädyttämällä nämä tilit heti, kun ne ilmestyvät.
 • Vaikka Musk uskoo, että uusi tilaus vähentää roskapostin ja bottitilien määrää alustalla, se on julkaisunsa jälkeisten tuntien aikana osoittanut selvästi, kuinka helposti sitä voidaan käyttää myös valeuutisten levittämiseen.
 • Lisäksi tilauksen Twitter-listalla lukee “7,99 dollaria kuukaudessa (johdantotarjous).” Twitter Blue -tukisivuviittaa siihen, että hinta voi nousta tulevaisuudessa.

Uutisissa: FTX-Binance-sopimus romahtaa; Toimitusjohtaja harkitsee kaikkia vaihtoehtoja

 • Twitterin uusi harmaa “virallinen” sekki, joka on suunniteltu tarjoamaan kaksoisvarmennus tietyille hallituksille, yrityksille, suurille tiedotusvälineille, liikekumppaneille tai julkisuuden henkilöille kuuluville tileille, katosi vain muutama tunti sen ilmestymisen jälkeen.
 • Musk väitti “tappaneensa” harmaan shekin ja totesi, että sininen sekki on edelleen “suuri taajuuskorjain”.
 • Uuden Twitter Blue -aloitteen johtaja Esther Crawford, joka ilmoitti itse uudesta varmennustarkistuksesta, kertoi Twitterissä, että etiketti tulee edelleen olemaan osa Twitter Blue -julkaisua, mutta se koskee aluksi vain viranomaisia ​​ja kaupallisia tahoja.
 • Uuden tilauksen julkaisun jälkeen Twitter kuitenkin täyttyi matkijoista, jotka saivat sinisen merkin 8 dollarin maksamisesta. Tämän väärennettyjen tilien aallon jälkeen Grey Label otettiin uudelleen käyttöön toistaiseksi.
 • Twitter on sanonut torjuvansa “aggressiivisesti” identiteettivarkauksia ja petoksia. Yhtiö on kuitenkin tehnyt selväksi, että se ei merkitse tilejä virallisesti. Ottaen huomioon, että etiketti näkyy muun muassa Twitter-tilillä, emme voi varmuudella sanoa, säilyykö merkki vai poistetaanko se.

Uutisissa: Starlink tarjoaa satelliitti-internetiä lentokoneissa

https://twitter.com/Riana_Crypto/status/1590740540110536707

 • Viimeaikaiset Twitterin muutokset ovat nyt johtaneet siihen, että se ohittaa sen standardinmukaisen tiedonhallintaprosessin, jolloin Twitterille uhkaa valtavia sakkoja, jotka voivat nousta jopa miljardeihin dollareihin FTC:ltä.
 • The ratkaisu edellyttää tietosuoja-, luottamuksellisuus- ja turvallisuusriskien arviointia ennen kuin Twitter julkaisee tai muuttaa tuotetta tai palvelua. Jotain, mitä ei ole tapahtunut minkään Twitterin uusien muutosten kanssa.
 • Reuna Raportit että Elon on valmis ottamaan merkittäviä riskejä yhtiön ja sen käyttäjien kanssa.
 • Yrityksen julkisella Slack-kanavalla Twitterin työntekijöille lähettämässään viestissä yrityksen asianajaja suositteli ilmiantajien suojaamista, jos työntekijät tuntevat olonsa epämukavaksi pyynnöstä.
 • Samaan aikaan Twitterin uusi lakiosasto pyytää insinöörejä “itsevarmentamaan” FTC:n sääntöjen ja muiden tietosuojalakien noudattamisen.
 • Kaiken, joka rikkoo FTC:n suostumusasetusta, itsevarmennus voi johtaa vankeusrangaistukseen ja merkittäviin sakkoihin.
 • FTC:n suostumusmääräys edellyttää myös, että yritys toimittaa FTC:lle ennalta määrättyjen yrityksen johtajien allekirjoittama vaatimustenmukaisuusilmoitus 14 päivän kuluessa. Nämä 14 päivää päättyivät eilen, 10. marraskuuta, emmekä ole vielä kuulleet asiasta mitään.
 • osoitteeseen lähetetyssä lausunnossa Reuna, Nimeämätön tiedottaja sanoi, että FTC “seuraa Twitterin viimeaikaisia ​​tapahtumia erittäin huolestuneena”. Yksikään toimitusjohtaja tai yritys ei ole lain yläpuolella, ja yritysten on noudatettava suostumusasetuksiamme. Uudistettu suostumusmääräyksemme antaa meille uusia työkaluja noudattamisen varmistamiseksi, ja olemme valmiita käyttämään niitä.”
 • Ensimmäisessä Twitter-työntekijöille lähettämässään sähköpostissa Musk varoitti heitä varautumaan huonoon talouteen ja noudattamaan tiukkoja työympäristösääntöjä.
 • Etätyö on päättynyt välittömästi. Työntekijöiden odotetaan myös olevan toimistossa vähintään 40 tuntia viikossa.
 • Twitterin uusi omistaja kerrottiin selkeästi vastaanotetussa sähköpostissa Reuna että uudistettu Twitter Blue oli hänen tärkein prioriteettinsa ja että ilman merkittäviä tilaustuloja “Twitter ei todennäköisesti selviä tulevasta talouden taantumasta.” Muskin mukaan noin puolet Twitterin tuloista tulee tulla tilauksista.
 • Musk muistutti myös kaikkia heidän ensisijaisuudestaan ​​seurantasähköpostissa, jossa todettiin, että kaikkien vahvistettujen botti-, trolli- tai roskapostitilien löytäminen ja keskeyttäminen on “ehdottomasti tärkein prioriteetti” lähipäivinä.

Uutisissa: WhatsApp kärsii maailmanlaajuisesta kahden tunnin katkoksesta