Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

4 parasta online-allekirjoituksen tekijää (ilmainen)

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 4 parasta online-allekirjoituksen tekijää (ilmainen)

Epäilemättä sähköiset allekirjoitukset ovat nopeampia ja turvallisempia kuin perinteiset kynä- ja paperiallekirjoitukset. Vaikka digitaaliset allekirjoitukset ovat nopeampia ja turvallisempia, ne eivät yleensä anna kynällä ja paperilla allekirjoittamisen tunnetta.

Onneksi on kehitetty tehokkaita palveluita ja tiloja, joiden avulla voit luoda käsinkirjoitetun allekirjoituksesi verkossa sekunneissa.

Tässä on luettelo parhaista verkkosivustoista, joiden avulla voit luoda allekirjoituksesi sekunneissa.

1- Signwell-sivusto (helpoin tapa)

Tämä sivusto on helpoin tapa luoda ilmainen sähköinen allekirjoitus. Kun syötät sivuston kuten yllä olevassa kuvassa, sinulla on kaksi kuvassa annettua vaihtoehtoa. Mutta ole varovainen tällä sivustolla ja melkein kaikilla hyödyllisillä verkkosivustoilla. Voit antaa enintään yhden ilmaisen allekirjoituksen ja maksaa sen jälkeen kuukausimaksun.

Tämän sivuston tehokkaan käyttöliittymän avulla voit helposti allekirjoittaa asiakirjasi sähköisesti. Tämä verkkosivusto noudattaa kaikkia sähköisen allekirjoituksen sääntöjä ja tarjoaa erilaisia ​​Ominaisuuksia.

2- CreateMySignature-sivusto (ehdotuksemme)

 • Ilmaiseksi
 • Haluttu koko: pieni tai keskikokoinen
 • Allekirjoituksen suunnitteluun ja luomiseen kuluva aika: alle minuutti
 • Käyttöjärjestelmä: Mac, Windows, Linux, Mobile
 • Helppokäyttöisyys: 5
 • Suorituskyky: 3

Olemme jo puhuneet ainutlaatuisista signature-malleista blogissa. Tämä verkkosivusto on työkalu, jota voimme helposti käyttää matkapuhelimissamme, tietokoneissamme tai kannettavissa tietokoneissamme, koska tämä järjestelmä on pilvijärjestelmä, eikä sinun tarvitse ladata tai asentaa sitä käyttääksesi mitään ohjelmia.

Uuden henkilökohtaisen allekirjoituksen suunnitteluvaiheet:

1. Siirry kohtaan CreateMySignature.

2. Valitse “Piirrä allekirjoitus”.

3. Käytä kosketusnäyttöä tai hiirtä allekirjoittamiseen.

4. Tallenna allekirjoitus valitsemalla Tallenna.

5. Lataa allekirjoituskuvasi valitsemalla latausvaihtoehto.

CreateMySignature-verkkosivusto toimittaa allekirjoituksesi PNG-muodossa, mikä sopii erinomaisesti asiakirjojen tallentamiseen. Voit helposti ladata allekirjoituksesi muihin tiedostoihin vetämällä ja pudottamalla.

Tämä sivusto tarjoaa nopean, helpon ja kätevän tavan suunnitella online-allekirjoitus. Tämä sivusto ei muuten tallenna tiedostoasi. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, että joku muu ottaa allekirjoituksesi ja käyttää sitä.

Mielenkiintoisia ominaisuuksia: PDF-allekirjoitus

Voit myös allekirjoittaa PDF-tiedostoja sähköisesti CreateMySignature-verkkosivustolla. Voit tehdä tämän lataamalla tiedoston. Seuraa näytön ohjeita ja aseta käsinkirjoitettu allekirjoituksesi minne tahansa tiedostossasi.

3- Signature Maker -sivusto

 • Ilmaiseksi
 • Haluttu koko: pieni tai keskikokoinen
 • Allekirjoituksen suunnitteluun ja luomiseen kuluva aika: alle minuutti
 • Käyttöjärjestelmä: Mac, Windows, Linux, Mobile.
 • Helppokäyttöisyys: 4
 • Suorituskyky: 3

On olemassa toinen Web-sivusto nimeltä Signature Maker, jolla voit luoda käsinkirjoitettuja allekirjoituksia, jotka ovat nopeita ja helppokäyttöisiä. Tämän verkkosivuston kautta voit suunnitella allekirjoituksesi millä tahansa uudella selaimella, kuten Mozillalla, Firefoxilla tai Google Chromella. Sinun ei tarvitse ladata, asentaa tai rekisteröidä ohjelmaa käyttääksesi tätä verkkosivustoa.

Suunnittele allekirjoituksesi tällä verkkosivustolla Noudattamalla alla olevia ohjeita.

1. Siirry Signature Maker -sivustolle.

2. Siirry kohtaan “Luo allekirjoitus”.

3- Valitse kynäsi paksuus ja väri.

4. Suunnittele allekirjoitus käytettävissä olevalla allekirjoitustyökalulla.

5. Napsauta Tallenna-vaihtoehtoa.

6. Siirry kohtaan Lataa allekirjoitus.

Kuten edellinen verkkosivusto, myös tämä sivusto lataa allekirjoituskuvasi PNG-muodossa. Voit ladata allekirjoituskuvatiedoston PDF-muodossa ja käyttää sitä viestiessäsi sähköpostiohjelmiesi kanssa tai muissa tapauksissa.

Kärki:

Signature Maker -sivusto poistaa allekirjoituskuvan automaattisesti 15 minuutin kuluttua. Joten allekirjoituksesi ei pysy palvelimella pitkään. Tämä on pidempi aika kuin jos CreateMySignature-sivusto lopettaisi allekirjoitusten poistamisen, koska sivuston järjestelmä ei tallenna mitään. Samalla voidaan sanoa, että CreateMySignature-verkkosivusto on turvallisempi.

Hanki uusi sähköinen allekirjoitus kuitenkin noudattamalla yllä olevia ohjeita.

4 – PandaDoc-sivusto

 • Ilmaiseksi
 • Haluttu koko: Kaikki koot
 • Allekirjoituksen suunnitteluun ja luomiseen tarvittava aika: alle kaksi minuuttia
 • Käyttöjärjestelmä: Mac, Windows, Linux, Mobile.
 • Helppokäyttöisyys: 5
 • Suorituskyky: 5

Tietysti päätimme lopulta parhaan johdantovaihtoehdon.

Jos etsit yksinkertaista kuvatiedostoa allekirjoituksestasi, rekisteröityminen PandaDocille on hienoa. Huomaa myös, mitä selitämme alla.

PandaDoc-sivuston avulla voit nopeasti luoda online-allekirjoituksen ja tallentaa sen PandaDoc-profiiliisi, jotta pääset helposti ja nopeasti. Tämän menetelmän käyttäminen prosessin nopeuttamiseen voi olla suurta hyötyä, jos käytät allekirjoitustasi säännöllisesti.

Tässä ovat kaikki vaiheet, jotka sinun on noudatettava suunnitellaksesi ja luodaksesi allekirjoituksen PandaDoc-sivustolla:1. Mene PandaDoc-verkkosivusto.

2. Valitse “Luo ilmainen tili” -vaihtoehto.

3- Rekisteröidy luodaksesi tilin.

4. Valitse vaihteisto PandaDocin kojelaudassa (tiedonhallintatyökalu).

5. Tilisi alareunassa on Allekirjoitus-osio.

6. Napsauta Määritä allekirjoitus -vaihtoehtoa.

7. Valitse avattavan ikkunan yläreunassa olevasta valikosta Piirrä.

8- Suunnittele ja tallenna allekirjoituksesi.

Toisin kuin aiemmin tässä artikkelissa mainitut sivustot, PandaDoc tarjoaa pitkän aikavälin ratkaisun niille, jotka etsivät muutakin kuin vain allekirjoituskuvaa.

Oletetaan, että etsit turvallista ja eettisesti sitovaa allekirjoitusta. Tässä tapauksessa PandaDoc-verkkosivusto on yksi tehokkaimmista työkaluista, jotka olemme esitelleet sinulle, ja uskomme, että tämän menetelmän käyttäminen on yksi parhaista tavoista luoda käsinkirjoitettu online-allekirjoitus.

Diplomi

Vaikka se näyttäisikin henkilökohtaiselta allekirjoitukseltasi, digitaalisen allekirjoituksen allekirjoituskuva ei ole oikeudellisesti sitova.

Maailmanlaajuisesti digitaaliset asiakirjat allekirjoitetaan suojatuilla salausmenetelmillä allekirjoitusten laillisuuden varmistamiseksi. Vaikka käsinkirjoitetut allekirjoitukset voivat näyttää kelvollisilta paperilla, käsinkirjoitettua allekirjoitusta ei vaadita kelvolliseen digitaaliseen allekirjoitukseen.

Voit luoda henkilökohtaisen allekirjoituksen käsin kirjoitetulla allekirjoituksella. Vaikka digitaaliset allekirjoitukset eivät vaadi henkilökohtaista kynä- ja paperiallekirjoitusta, käsinkirjoitetut allekirjoitukset sopivat silti asiakirjoihin ja sähköposteihin.