Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

4 tapaa korjata automaattinen uloskirjautuminen WhatsAppiin linkitetyistä laitteista

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 4 tapaa korjata Automaattinen uloskirjautuminen WhatsAppiin linkitetyistä laitteista

WhatsAppin usean laitteen kirjautumisominaisuus on valtava menestys. Sen avulla käyttäjät voivat selata WhatsApp Messengeriä millä tahansa laitteellaan. Usein kuitenkin käy niin, että linkitetyt laitteet kirjataan automaattisesti ulos tietyn ajan kuluttua. Jos näet myös viestin “Laitteesi on kirjattu ulos odottamattoman ongelman vuoksi”, tämä opas auttaa sinua eri tavoissa korjata WhatsApp-linkitettyjen laitteiden automaattisen uloskirjautumisongelman. Lisäksi voit oppia muokkaamaan lähetettyjä viestejä WhatsAppissa.

Kuinka voin korjata automaattisen uloskirjautumisen WhatsAppiin linkitetyistä laitteista?

Linkitetyt laitteet -ominaisuuden turvatoimenpiteenä WhatsApp kirjaa automaattisesti ulos ei-aktiivisesta linkitetystä laitteesta 14 päivän kuluttua. Käyttäjät ilmoittavat usein myös, että heidän linkitetyt laitteet kirjautuvat automaattisesti ulos odottamattoman ongelman/virheen vuoksi. Tämä aiheuttaa hankaluuksia, jotka johtuvat laitteiden yhdistämisestä uudelleen ja uudelleen. Onneksi voit korjata ongelman seuraavilla tavoilla:

Tapa 1 – Päivitä WhatsApp saadaksesi tietoturvapäivityksen

WhatsApp julkaisee useita tietoturvapäivityksiä oikea-aikaisesti korjatakseen olemassa olevia ongelmia ja bugeja. Näin ollen voit päivittää sen älypuhelimesi erillisen myymälän kautta korjataksesi automaattisesti yhdistetyn laitteen uloskirjautumisen. Seuraavat asiat on pidettävä mielessä:

1. Siirry älypuhelimesi WhatsApp-merkintään Google Play Kauppa tai Apple App Storee ja napauta Päivittää.

2. Jos WhatsAppin päivittäminen ei ratkaissut ongelmaa, siirry seuraavaan tapaan.

Tapa 2 – Liity betaan korjataksesi automaattisen uloskirjautumisen ongelman WhatsAppiin linkitetyissä laitteissa

WhatsApp Beta on testausohjelma, joka esittelee kokeellisia Ominaisuuksia ja virheenkorjauksia ennen sen virallista julkaisua. Jos virallinen päivitys ei ratkaissut linkitetyn laitteen rekisteröinnin poistamisongelmaa, voit kirjautua beetaohjelmaan saadaksesi ratkaisun.

1. Kun olet beta-ohjelmassa, poista ja asenna olemassa oleva WhatsApp laitteellesi WhatsApp beta -sovellus Google Play Storessa tai Apple App Storessa.

2. Avaa tämä Linkitetyt laitteet Välilehti ja yhdistä uusi laite WhatsAppiin.

Tapa 3 – Tarkista Internet-yhteys ja yhdistä laitteesi uudelleen

Jos ensisijaisen älypuhelimesi Internet-yhteys on epävakaa tai se ei ole ollut yhteydessä useisiin päiviin, Linked Devices -ominaisuus voi kirjata automaattisesti ulos yhdistetyistä laitteista tietyn ajan kuluttua. Tämän vuoksi sinun on ylimääräistä vaivaa yhdistää kaikki laitteet uudelleen WhatsApp-tiliisi skannaamalla QR-koodeja, mikä vie paljon aikaa. Seuraa näitä ohjeita tarkistaaksesi Internet-yhteytesi ja linkittääksesi aiemmin linkitetyt laitteet uudelleen WhatsAppiin.

Huomautus: WhatsApp voi automaattisesti poistaa rekisteröinnin linkitetyistä laitteista, jotka on synkronoitu väärin tai joita ei ole synkronoitu pitkään aikaan. Siksi vakaan Internet-yhteyden varmistaminen kaikille linkitetyille WhatsApp-laitteillesi auttaa välttämään automaattisen uloskirjautumisen ongelman.

1. Avaa selain älypuhelimellasi ja käytä Nopeasti mittaamaan Internet-yhteytesi nopeutta. Nopeus 5-6 Mbps riittää kaikkeen WhatsApp-toimintoon.

2. Käynnistä seuraavaksi WhatsApp puhelimessasi ja napauta Kolmen pisteen Valikko oikeassa yläkulmassa ja paina Linkitetyt laitteet.

3. Lyödä Linkitä laite ja linkitä se skannaamalla toisen laitteen QR-koodi.

4. Jos käytät iPhonea, napauta asetukset alhaalla oikealla määrittääksesi Linkitetyt laitteet.

5. Lopuksi napauta Linkitä laite linkittääksesi uuden laitteen WhatsApp-tiliisi iOS:ssä.

Tapa 4 – Varmista, että taustatiedot on käytössä

Jos taustatietojen käyttöoikeudet on poistettu käytöstä WhatsAppille, tiedot eivät välttämättä synkronoidu linkitettyjen laitteiden kanssa, kun suljet sovelluksen ensisijaisessa älypuhelimessasi. Tämän seurauksena tämä viallinen synkronointi saa WhatsAppin kirjautumaan automaattisesti ulos yhdistetystä laitteesta. Korjaa ongelma varmistamalla, että laitteesi WhatsApp-taustatiedot ovat käytössä.

1. Avaa Asetukset-sovellus ja napauta Whatsapp asennettujen sovellusten luettelosta.

2. Mene Mobiilidata ja WiFi ja kytke virtakytkin päälle Taustatiedot.

3. Jos käytät iPhonea, siirry WhatsApp-asetuksiin ja ota se käyttöön Päivitä taustasovellus.

UKK

K. WhatsApp kirjautui automaattisesti ulos iPhonestani. Miten voin korjata ongelman?

Tämä tapahtuu yleensä, kun olemassa oleva virhe/häiriö saa WhatsAppin sulkeutumaan, mikä johtaa automaattiseen uloskirjautumiseen. Siirry Apple App Storeen ja korjaa ongelma päivittämällä WhatsApp.

K. WhatsAppin päivittäminen peruutti kaikkien linkitettävien laitteideni rekisteröinnin WhatsAppissa. Kuinka korjata tämä?

WhatsApp julkaisi äskettäin tietoturvapäivityksen tämän virheen korjaamiseksi. Päivitä sovellus tai siirry betaohjelmaan välttääksesi uloskirjautumisen linkitetyiltä laitteilta.

K. Saan viestin “Laitteesi rekisteröinti on poistettu odottamattoman ongelman vuoksi; Linkitä laitteesi uudelleen. Miten voin korjata ongelman?

Tarkista internetyhteytesi, ota käyttöön taustatiedot/sovelluksen päivitys ja skannaa QR-koodi uudelleen yhdistääksesi laitteet WhatsApp-tiliisi. Katso lisätietoja yllä olevista vaiheista.

Yhteenveto

Saatat olla kiinnostunut:

Sisällysluettelo