Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

5 parasta älypuhelinvakuutusyhtiötä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 parasta älypuhelinvakuutusyhtiötä

Älypuhelimista on tullut tärkeä osa ihmisten elämää. Ne eivät toimi vain kommunikaatiovälineinä, vaan myös arvokkaan tiedon ja rakkaiden muistojen säilytysvälineenä. Näiden laitteiden turvallisuuden varmistaminen onnettomuuksilta, varkauksilta tai vaurioilta on äärimmäisen tärkeää. Siellä älypuhelinvakuutus tulee mukaan.

Auttaaksemme sinua valitsemaan älypuhelimellesi parhaan vakuutuksen, olemme listanneet viisi parasta älypuhelinvakuutusyhtiötä.

5 parasta laitetta, jotka auttavat sinua nukkumaan paremmin

SquareTrade

Hinta: 8,99 $/kk yhdelle laitteelle ja 19,99 $/kk.

Omavastuu: 149 dollaria jokaisesta vaateesta.

SquareTrade, jota Allstate tukee, tunnetaan edullisista puhelinvakuutussuunnitelmista. Ne tarjoavat usean laitteen suunnitelmat kohtuullisin kustannuksin ja sallivat enemmän korvauksia kuin monet muut vakuutusyhtiöt. Tämä tekee SquareTradesta erinomaisen valinnan perheille, jotka haluavat vakuuttaa kaikki puhelimensa.

SquareTraden vakuutus kattaa kaikentyyppiset puhelimet merkistä tai iästä riippumatta. Heidän suunnitelmansa sisältävät suojauksen esimerkiksi halkeileville näytöille, kosketusnäyttöongelmille, vesivahingoille, kaiutin- tai ääniongelmille, akun vioittumisille ja latausportin ongelmille.

Hienoa on, että SquareTrade tarjoaa erilaisia ​​korjausvaihtoehtoja. Voit korjata puhelimesi paikkakunnallasi (kuten kotona tai töissä) samana päivänä tai viedä sen paikalliseen korjaamoon. Halutessasi voit myös postittaa Puhelimellasi korjausta varten, mikä kestää yleensä kahdesta viiteen päivää.

Toisin kuin monet puhelinvakuutuksen tarjoajat, jotka usein rajoittavat sinut kahteen korvausvaatimukseen vuodessa, SquareTrade sallii sinun tehdä jopa neljä vaatimusta vuodessa jokaista suunnitelman laitetta kohden. Jos sinulla on perhesuunnitelma, voit tehdä jopa kahdeksan korvausta vuodessa, mikä voi olla erittäin kätevää perheelle, jolla on useita laitteita, sekä puhelimia että muita tyyppejä.

Akko

Hinta: 5–12 dollaria kuukaudessa yhdestä puhelimesta ja 15 dollaria kuukaudessa kaikesta suojatusta paketista.

Omavastuu: $29-$99 jokaista vaatetta kohden.

AKKO aloitti matkansa vuonna 2019, mikä tekee siitä suhteellisen uuden toimijan alalla. Se on kuitenkin saanut tunnustusta siitä, että se tarjoaa jatkuvasti budjettiystävällisiä puhelinvakuutussuunnitelmia. Niiden kattavuusvaihtoehdot alkavat vain 5 dollarista kuukaudessa niille, jotka valitsevat vuosimaksun, joten AKKO on erinomainen valinta ihmisille, jotka seuraavat kulujaan.

AKKO erottaa muista vakuutusyhtiöistä tapa käsitellä korvauksia. Sen sijaan, että vaihtaisit laitteesi automaattisesti, AKKO tarjoaa käteistä, joka perustuu laitteen jälleenhankinta-arvoon vähennettynä omavastuulla. Jos tarvitset puhelimen korjausta, AKKO joko maksaa korjauksen käteisellä tai maksaa suoraan kumppanikorjaamolle.

AKKO tarjoaa kaksi perussuunnitelmaa: Vain puhelin -sopimus ja Kaikki suojattu -sopimus. Molemmat suunnitelmat tarjoavat perustavanlaatuisen puhelimen suojauksen, joka kattaa esimerkiksi rikkoutuneet näytöt, nestevahingot, vahingossa tapahtuvat vahingot (kuten pudotukset), varkaudet, ilkivallat ja luonnonkatastrofeista (kuten tulipalot, tulvat jne.) johtuvat vahingot.

AKKO:n Kaikki suojattu -suunnitelma laajentaa kattavuuden kattamaan jopa 25 muuta elektronista tuotetta. Tämä voi sisältää tabletteja, kannettavia tietokoneita ja videopelilaitteita, jotka kuuluvat vakuutuksenottajalle.

Onko Akko laillinen? Onko sen älypuhelinvakuutus hyvä?

Asurion

Hinta: 12–15 dollaria kuukaudessa yhdelle laitteelle ja 45 dollaria kuukaudessa useille laitteille.

Omavastuu: 29-499 dollaria jokaista vaatetta kohden.

Monet puhelinyhtiöt tarjoavat vakuutuksia, jotka voit lisätä kuukausilaskuusi. Suurilla nimillä, kuten Verizon, AT&T ja USCellular, on erityinen yhteys Asurionin kattavuuteen. Tämä vakuutus ei maksa paljon, ja useimmat ihmiset pitävät sitä melko helppokäyttöisenä ja ovat tyytyväisiä saamaansa apuun.

Asurionin avulla olet suojattu, jos puhelimesi katoaa, varastetaan tai rikkoutuu (kuten näytön halkeama tai vesivahingot). Se kattaa myös ongelmat, jotka saattavat ilmaantua ajan myötä, kuten jos puhelimesi lakkaa toimimasta säännöllisen käytön vuoksi, kuten pölyn pääsy sisälle tai kuumuudesta ja kosteudesta johtuvat ongelmat.

Kun jokin menee pieleen, voit kertoa siitä nopeasti Asurionille heidän verkkosivustollaan. Useimmissa tapauksissa he lähettävät sinulle korvaavan puhelimen vain yhdessä päivässä. Mutta kaikki ongelmat eivät vaadi kokonaan uutta puhelinta. Jos näyttösi on haljennut tai haluat mieluummin keskustella tekniikan asiantuntijan kanssa, käy jossakin yli 700 Asurion Tech Repair & Solutions- tai uBreakiFix-liikkeestä. Lisäksi voit jopa pyytää teknikon kotiin tai toimistoon. Kaikkien näiden Vaihtoehtojen avulla on helppo löytää itsellesi parhaiten sopiva.

AppleCare+

Hinta: 3,99–13,99 dollaria kuukaudessa

Omavastuu: 29–149 dollaria jokaista vaatimusta kohden.

Apple tarjoaa AppleCare+ -palvelun, joka on suunniteltu erityisesti iPhone-käyttäjille. Se ei vain suojaa puhelintasi, vaan tarjoaa myös jatkuvaa tukea asiantuntijoilta, jotka ymmärtävät Applen laitteita, mukaan lukien niiden laitteistot, käyttöjärjestelmät ja ainutlaatuiset sovellukset.

AppleCarella on kaksi pääsuunnitelmaa: AppleCare+ ja AppleCare+ varkauden ja katoamisen kanssa. Molemmat suunnitelmat kattavat rajoittamattoman määrän vahingollisia vahinkoja vuosittain ja sisältävät suojan akulle, jonka kapasiteetti putoaa 80 prosenttiin tai alle. Jos valitset AppleCare+:n varkauden ja katoamisen kanssa, saat myös korvauksen kahdesta varkaudesta tai katoamisesta 12 kuukauden välein.

Kun sinulla on AppleCare+, saat 24/7 ensisijaisen yhteyden Applen asiantuntijoihin puhelimen tai chatin kautta. Lisäksi voit käyttää paikan päällä suoritettuja palveluita, kuten näytön korjauksia, pikavaihtoja ja postitse tapahtuvia korjauksia ennakkoon maksetulla toimituksella. Jos haluat henkilökohtaista apua, voit käydä missä tahansa Apple Storessa tai Applen valtuuttamassa palveluntarjoajassa korjauksia ja vianmäärityksiä varten.

Jos aiot hankkia AppleCare+:n, on parasta lisätä se 60 päivän kuluessa iPhonen ostamisesta. Jos unohdat tämän ikkunan, saatat joutua vierailemaan Apple Storessa saadaksesi sen lisättyä.

Samsung Care+

Hinta: 3-16 dollaria/kk

Omavastuu: Jopa 199 dollaria jokaista vaatimusta kohden.

Samsung, joka tunnetaan edistyksellisyydestään puhelintekniikassa, tarjoaa vakuutuksia puhelimilleen. Aivan kuten AppleCare+, Samsung Care+ hyödyntää Samsungin teknikkojen taitoja ja antaa Samsungin käyttäjille mahdollisuuden saada edullisia ja luotettavia korjauksia. Tämä tekee Samsung Care+:sta Samsung-käyttäjien parhaan vaihtoehdon.

Samsung Care+ suojaa vahingossa tapahtuvilta vaurioilta, nesteroiskeilta ja näytön halkeamiselta. Se myös laajentaa suojan alkuperäisen 12 kuukauden valmistajan takuun ulkopuolelle ja suojaa mekaanisilta ongelmilta. Varkaudesta tai katoamisesta huolissaan oleville Samsung Care+ Theft and Loss -suunnitelma kattaa jopa kolme tapausta vuoden sisällä.

Lisäksi Samsung Care+ -asiakkaat nauttivat ympärivuorokautisesta tuesta, ja kun korjauksia tarvitaan, he voivat olla varmoja, että Samsung-asiantuntija korjaa puhelimensa aitoja Samsung-osia käyttäen. Tämä varmistaa, että Samsung-puhelimesi pysyy hyvissä käsissä.

5 suosituinta verkkosivustoa käytettyjen puhelinten ostamiseen Australiassa