Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

5 parasta verkkosivustoa ilmaisille valokuvamuodon muuntajille

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 parasta ilmaista valokuvamuodon muuntajasivustoa

Nykyään jokainen käyttää erilaisia ​​Internet-palveluita ja monet ihmiset haluavat tehdä työnsä verkossa. Jos pidät kuvien muokkauksesta, käytettävissä on myös online-vaihtoehtoja. Monet kuvankäsittelysivustot voivat auttaa sinua tässä. Nämä editorit voivat muokata valokuvaasi suoraan järjestelmäselaimesta. Lisäksi nämä editorit ovat yksinkertaisia ​​ja käyttäjäystävällisiä. Lataa vain kuvasi tietokoneeltasi näille verkkosivustoille ja anna niiden tehdä online-valokuvamuodon muunnos.

1 – Ilmainen muunnossivusto (helppo ja kätevä)

Select and Convert Format on ilmainen online-valokuvien muokkaussivusto, jonka avulla voit muotoilla valokuvasi verkossa ilman muunnosohjelman asentamista. Tällä sivustolla on yksinkertainen käyttöliittymä, eikä sinun tarvitse tehdä mitään erikoista kuvien muokkaamiseen. Lisäksi sivusto tarjoaa kuvankäsittelysovelluksen Android-, iOS-, Mac OS- ja Windows-käyttöjärjestelmille. Se on täysin ilmainen.

Vahvistaa:

 • Käyttäjäystävällinen sivustoympäristö
 • Mahdollisuus säätää valokuvien kylläisyyttä, kirkkautta, rajausta ja värejä
 • Mahdollisuus lisätä valokuviin tekstiä, kehyksiä ja tarroja

heikot kohdat:

 • Näytä ärsyttäviä mainoksia
 • Ohjelman online-version heikko toiminnallisuus

2- Convertio-verkkosivusto (paras tarjouksemme)

Paras puoli on ilmainen valokuvamuodon muutos ja yksinkertainen ja puhdas käyttöliittymä. Tämä sivusto on myös ilmainen ja täysin verkossa. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse asentaa mitään ohjelmia tietokoneellesi. Tämä verkkosovellus kehitettiin vuonna HTML5 ja voit muokata kuvaasi siveltimillä, kerroksilla, suodattimilla ja monilla muilla työkaluilla. Voit myös käyttää kaikkia sivuston ominaisuuksia ostamalla premium-version.

Vahvistaa:

 • Online-tuki valokuvien muokkaukseen ja erilaisiin muokkaustyökaluihin
 • Mahdollisuus tallentaa kuvat automaattisesti muokkauksen jälkeen
 • Tukee PSD- ja SVG-muotoja

heikot kohdat:

Lähes ei heikkoutta

3- BeFunky-sivusto

BeFunky on mielenkiintoinen online-valokuvien muokkaussivusto, joka tarjoaa sinulle monia Ominaisuuksia, kuten kuvien rajaamisen, koon muuttamisen jne. Tämä sivusto sopii hyvin nuorille ja opiskelijoille, sillä se tarjoaa nuorille mielenkiintoisia ominaisuuksia.

BeFunky-sivusto tarjoaa kolme vaihtoehtoa valokuvien muokkaamiseen: valokuvaeditori, valokuvakollaasien luonti ja retusoija. Katsotaanpa tämän sivuston hyviä ja huonoja puolia:

Vahvistaa:

 • Tämä sivusto tarjoaa sinulle sisäisen mahdollisuuden ottaa valokuvia kollaasina.
 • Voit helposti lisätä hauskoja ja mielenkiintoisia tehosteita kuviisi verkossa.
 • Siinä on yksinkertainen käyttöliittymä ja erilaisia ​​ominaisuuksia.

heikot kohdat:

 • Näyttää paljon mainoksia.
 • Sinun on ostettava ohjelman maksullinen versio mainosten poistamiseksi.
 • Tämä sivusto ei tue PSD-muotoa.

4- PicMonkey-sivusto

PicMonkey on seuraava vaihtoehtomme, jossa on helppokäyttöinen käyttöliittymä, jonka avulla voit tehdä tarvittavat muutokset valokuviin. Tämä sivusto on yleensä ilmainen, mutta voit käyttää vain tämän verkkosivuston ilmaista kokeiluversiota kuvien muokkaamiseen. Jos haluat käyttää kaikkia PicMonkey-verkkosivuston ominaisuuksia ja päästä eroon ärsyttävistä mainoksista, sinun on ostettava maksullinen versio.

Vahvistaa:

 • Tukee kollaasien tekemistä, valokuvien muokkausta, kuvanparannusta ja tekstin lisäämistä ilmaiseksi.
 • Nauti monista mielenkiintoisista toiminnoista ja ominaisuuksista
 • Mahdollisuus säätää tulostetun valokuvan kokoa

heikot kohdat:

 • Näkyviin tulee paljon ärsyttäviä mainoksia.
 • Jotta voit muokata tämän sivuston valokuvaa, sinun on asennettava Flash-ohjelma.
 • Et voi käyttää kaikkia kokeiluversion ominaisuuksia

5- Ilmainen online-valokuvien muokkaussivusto

Kuten nimestä voi päätellä, tämä sivusto on ilmainen työkalu valokuvien muokkaamiseen. Tällä sivulla voit muokata kuviasi suoraan selaimessasi. Tämän sivuston ulkonäkö ei ole kovin hyvä, mutta se tarjoaa erittäin hyvät kuvankäsittelymahdollisuudet. Voit lähettää valokuvasi tälle verkkosivustolle tietokoneeltasi tai verkkolähteistä, kuten Dropbox, Google Drive jne.

Vahvistaa:

 • Se tukee kuvien lataamista useista lähteistä
 • Mahdollisuus lisätä tekstiä, rajata valokuvia, säätää kylläisyyttä ja paljon muuta
 • Yksinkertainen käyttöliittymä auttaa sinua ymmärtämään kaiken nopeasti.

heikot kohdat:

 • Valokuvaan tekemiesi muutosten näkemiseksi ei ole esikatseluvaihtoehtoa.
 • Ilmaisversion kuvanlaatu ei ole korkea.
 • Ohjelman premium-versio on erittäin kallis ja maksaa jopa 42 dollaria.

Kuinka muokata ja muuttaa valokuvan muotoa Fotophire Editing Toolkit -ohjelmistolla

Yleensä valokuvien muokkaussivustot ovat hyvä vaihtoehto, koska ne eivät vaadi sinua asentamaan mitään erityistä ohjelmaa. Tämän menetelmän haittana on kuitenkin se, että sinulla ei aina ole laadukkaita valokuvia ja joskus sinulla on vähän muokkausvaihtoehtoja.

Tätä silmällä pitäen esittelemme parhaan vaihtoehdon kuvankäsittelysivustoille. Wondershare Fotophire on täydellinen kuvankäsittelyohjelmisto Windowsille, jota voidaan pitää parhaana vaihtoehtona valokuvien muokkaussivustoille ja Photoshopille. Tämä ohjelma ei ole kovin monimutkainen verrattuna Photoshopiin. Sen avulla voit muokata valokuvia nopeasti ja laadukkaasti Windowsissa paljon halvemmalla kuin Photoshopissa.

Voit nyt ladata ja käyttää tätä ohjelmaa.

Fotophiren muokkaustyökalun tärkeimmät ominaisuudet:

 • Wondershare Fotophire Edit Toolkit on täydellinen sarja valokuvien muokkaustyökaluja, joihin kuuluu kuvan vetäminen ja pudottaminen muokkausta varten.
 • Tämä ohjelma tarjoaa sinulle kolme muokkaustyökalua: pyyhekumi, editori ja valokuvaleikkuri.
 • Photo Editorin avulla voit rajata valokuvia, säätää niiden väriä ja lisätä luovia tehosteita.
 • Pyyhekumityökalulla voit poistaa ei-toivottuja ja tarpeettomia esineitä valokuvasta.
 • Tässä ohjelmassa on yli 200 erilaista tehostetta ja tehostetta.

Kuinka muokata valokuvia tällä ohjelmistolla

Vaihe 1: Asenna ohjelmisto

Ensinnäkin sinun on asennettava tämä ohjelma tietokoneellesi. Joten lataa ja asenna ohjelmiston ilmainen kokeiluversio. Suorita sitten ohjelma järjestelmässä ja napsauta “Photo Editor” pääikkunassa.

Vaihe 2: Tuo valokuvasi tietokoneelta

Napsauta nyt “Avaa” -vaihtoehtoa ja tuo valokuvasi järjestelmästä. Sen sijaan voit vetää ja pudottaa haluamasi valokuvan ohjelmistoon.

Vaihe 3: Aloita kuvien muokkaaminen Photophirella

Kun tuot valokuvasi, haluamasi kuva ladataan ohjelmiston käyttöliittymään, joten näet vaihtoehdot valokuvan muokkaamiseen. Oletetaan, että haluat lisätä tekstiä valokuvaasi. Napsauta A-kirjainta oikeassa yläkulmassa ja kaksoisnapsauta kuvaa. “Muokkaa napsauttamalla” -ruutu tulee nyt näkyviin. Napsauta sitä, kirjoita haluamasi teksti ja tallenna.

Lisävinkki: Nyt kun olet tutustunut Fotophiren kuvankäsittelyohjelmistoon, miksi et kokeilisi sitä? Fotophire Slideshow Maker on ohjelma, joka voi näyttää valokuvasi kauniina dioina. Tämä ohjelma on erittäin helppokäyttöinen ja tarjoaa sinulle erilaisia ​​kuvioita ja malleja. Tällä ohjelmistolla voit luoda kauniin diaesityksen vain kolmessa vaiheessa ja jakaa tai tallentaa sen muiden kanssa Sosiaalisessa mediassa.

Wondershare Fotophire Slideshow Makerin ominaisuudet:

Voit muokata diojasi yli 180 eri mallilla ja mallilla. Voit käyttää 75 musiikkia tässä ohjelmassa tai lisätä musiikkiasi dioihin. Voit jakaa diasi sosiaalisissa verkostoissa yhdellä napsautuksella. Vain kolmella yksinkertaisella vaiheella voit Voit luoda upean diaesityksen valokuvistasi tai videoistasi.

Diplomi

Tästä artikkelista löydät viisi hienoa kuvankäsittelysivustoa. Olemme myös esitelleet sinulle vaihtoehtoisia ohjelmistoja valokuvien muokkausta varten. Molemmat menetelmät toimivat hyvin, mutta online-editorien ja offline-ohjelmistojen välillä on monia eroja.

Sisällysluettelo