Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

50 viehättävää kuvaa vuoden 2023 eläinvalokuvauskilpailun osallistujilta

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 50 houkuttelevaa kuvaa eläinvalokuvauskilpailun 2020 osallistujilta

Kaikki elävät olennot elävät maan päällä syystä; Pienimmistä hyönteisistä suurimpiin nisäkkäisiin kaikilla on syy selviytymiseen ja niiden elinympäristöt ovat yhteydessä toisiinsa. Suojellaksemme niiden olemassaoloa ja estääksemme niiden sukupuuttoon, meidän on suojeltava biologista monimuotoisuutta. Meidän on yhdistyttävä ja puolustettava eläinten oikeuksia, jotta voimme jakaa luonnon ihmeitä tulevien sukupolvien kanssa.

Boredpandan mukaan se on Ilmainen mobiilisovellus Agora kutsui kansainvälisiä valokuvaajia lähettämään parhaat kuvat olennoista ympäri maailmaa vuoden 2020 eläinvalokuvakilpailuun (#Animals2020).

Agora käynnisti 28. elokuuta Eläinvalokuvakilpailun 2020. Valokuvaajilla oli syyskuun 11. päivään asti aikaa osallistua ja jakaa parhaat valokuvansa eri olennoista valitakseen 50 finalistin joukkoon ja osallistuakseen äänestykseen.

Kilpailuun lähetettiin 13 888 valokuvaa kaikenlaisista eläimistä, jotka osoittavat ympärillämme olevien eläinten suuren ja arvokkaan monimuotoisuuden.

Agoran toimitusjohtaja ja perustaja Octavio Royo sanoi tästä kilpailusta ja sen tärkeydestä:

Valokuvaus on tehokas väline empatian luomiseen ja syvempään ymmärrykseen ympäröivästä maailmasta. Vain yksi planeetalla elävä laji voi päättää tulevaisuudesta: me!

Onnittelut Indonesian valokuvaajalle ID @jjnmatt, joka jakoi työnsä nimeltä Iguana.

Tämä kuva sai eniten ääniä Agora-ohjelmassa ja hänet julkistettiin tämän kilpailun voittajaksi, ja Sovelluksesta vastaavat myönsivät hänelle 1 000 dollarin pääpalkinnon.

Alta näet 50 parasta tähän kilpailuun osallistuneiden kuvaamaa kuvaa. Alta löydät kuvauksia joistakin näistä teoksista taiteilijan kielellä, joita voit lukea saadaksesi lisätietoja otetusta valokuvasta. Valitse tämän raportin lopusta kuva, joka kiinnitti huomiosi enemmän kuin muut vaihtoehdot.

Iguana kirjoittanut @jjnmatt

Sijainti: Jakarta, Indonesia

Iguaani välittää luonnon kauneutta ja ainutlaatuisuutta.

Motherlove kirjoittanut @olmospatricia

Sijainti: Australia

@mannylibrodon perhe

Alue: Surin, Thaimaa

Surinin maakunta on kuuluisa norsuistaan. Matka tähän maakuntaan olisi epätäydellinen ilman käyntiä Ban Ta Klangin norsukylässä. Jättimäisestä koostaan ​​huolimatta halusin näyttää, kuinka norsuista on tullut kauneuden, hellyyden ja eleganssin symboli.

Baby apina kirjoittaja @prabuds

Sijainti: Kuduya Utara, Indonesia

Omistautuminen @saiful0007:ltä

Sijainti: Armenian Church, Old Dhaka, Bangladesh

villiä elämää

Puhuimme ystäväni kanssa kirkon pihalla. Yhtäkkiä huomasin tämän koiran makaamassa omistajansa haudalla. Menin heti kotiin hakemaan kamerani ja otin kuvia kirkon viranomaisten luvalla.

Keskittäjä Leo.wies@

Sijainti Saksa

Käyn usein paikallisessa villieläinpuistossa harjoittelemassa villieläinkuvausta. On mahdotonta havaita ilvestä luonnossa alueellani; Joten olin innoissani mahdollisuudesta nähdä tämä upea eläin mainitussa puistossa. Tämän kuvan ottopäivänä satoi lunta ja oli hyvin kylmää, joten puisto oli melkein tyhjä. Ilveksen terävät silmät tekivät minuun vaikutuksen.

Ilvesten alue tässä puistossa on rajallinen, mutta ne ovat hyvin salaperäisiä olentoja eivätkä näy joka päivä. Löysin istumapaikan tyhjästä puutarhasta ja hetken kuluttua makasin maassa paksu takki päällä. Kesti melkein kaksi tuntia saada ilvesten huomio, ja yksi heistä tuli hitaasti minua kohti. Kun otin kuvan, minusta tuntui kuin olisin saanut katsekontaktin tähän kauniiseen olentoon.

Tämä tunne pelotti minua. Ottamalla tämän kuvan halusin välittää tämän tunteen entistä useammalle ihmiselle.

Katsojan täytyy kuvitella tekevänsä suoran katsekontaktin tähän kauniiseen olentoon.

Tässä tekstini osassa haluaisin mainita kaikki todelliset luontokuvaajat, jotka ovat kuvanneet monia kuvia näistä olennoista. Kunnioitan suuresti heidän aikaa ja osaamistaan ​​heidän työssään sekä intohimoaan. Mielestäni nämä puistot ovat erinomainen tilaisuus osallistua luontokuvaukseen, mutta jokaisen, joka niin tekee, tulee aina mainita, että kuvat on otettu puistossa, ei luonnossa. Muuten yleisö voi saada väärän kuvan valokuvaajan esityksestä ja verrata sitä vahingossa luonnossa otettuihin kuviin.

Into The Darkness, kirjoittanut @alan_gallo

Sijainti: Dobbiaco-järvi, Italia

Joutsen on valo, joka murtaa pimeyden.

Tapaaminen leirintäalueellamme @hi.jewi

Paikka: Kamchatka, Venäjä

Kamtšatkan matkamme aikana vietimme muutaman päivän Tolbachikin tulivuorella. Illallisen jälkeen tämä kettu ilmestyi yhtäkkiä leirillemme. Hän oli hyvin rauhallinen ja utelias, ja hänellä oli erittäin rauhallinen ja ystävällinen käytös. Tämä eläin tuli, katseli meitä ja meni leikkiä vulkaaniseen tuhkaan. Se oli yllättävä, odottamaton ja jännittävä hetki, joka ravisteli sydäntäni. Haluan näyttää Äidin luonnon kauneuden näillä ainutlaatuisilla kuvioilla, ja tämä rauhallinen villikettu edustaa sitä sydäntä lämmittävää tunnetta, joka minulla oli sillä hetkellä.

Fierce kirjoittanut pitokung@

Sijainti: Jakarta, Indonesia

Kilpailu #Eläimet2020

Tässä kuvassa majesteettinen Sumatran tiikeri kiertää aamun auringonpaisteessa. Joskus täytyy olla kärsivällinen ja odottaa oikeaa hetkeä.

Misty Heather Field täydessä kukassa, kirjoittaja @glennanthonie

Sijainti: Laren, Alankomaat

Joka vuosi Khalangzarin kukintakausi alkaa. Tänä vuonna siitä tuli erikoisempi kuin koskaan, kun paksu sumu peitti koko maan ja suuri lehmä juoksi ympäriinsä.

Arktinen kettu kirjoittanut photoepb@

Sijainti: Islanti

Olin etsinyt tätä pientä päiviä, kun yhtäkkiä näin auton ikkunasta, että tämä suloinen eläin leikkii alueella alamäkeen. Syödessäni juoksin ja makasin metrin päässä siitä. Näin onnistuin vangitsemaan tämän ihanan hetken.

Äidin kanssa @sofyanefendistä

Sijainti: Wakambasin kansallispuisto, Indonesia

Otin tämän kuvan aamulla, kun syötin kansallispuiston hoitohenkilökunnalle kymmeniä norsuja.

Kuva numero kolmetoista

Kaikki siniset sävyt kirjoittaja @makyandmatt

Paikka: Gili Meno, Indonesia

Tämä sukellus on unohtumaton kokemus! Halusin osoittaa arvostukseni ja rakkauteni merta, vedenalaisen maailman kauneutta ja valtameriemme suojelemisen tärkeyttä kohtaan. Olimme lähteneet Gilimanoon vain kameravälineillämme, joten jouduimme vuokraamaan snorklausvarusteet. Jalkamme olivat rakkuloita ja verta, kohtasimme vakavia sääongelmia, mutta emme voineet vastustaa valtameren kauneutta. Vesi oli ilmeistä; Kilpikonnia oli paljon, valo oli täydellinen eikä ketään ollut lähellä.

Bear Crossing kirjoittanut @blakehobson

Sijainti: Section 15, Kanada

Se ei muutu kanadalaisemmaksi!

Islanti (islantilainen) kirjoittanut @samuelemiccoli

Paikka: Kirkjufell, Islanti

Maan kauneus ei ole vain tulta ja jäätä, vaan myös siellä elävät eläimet ovat osa sitä. Kävelimme lähellä kuuluisia vuoria, kun ryhmä islantilaisia ​​hevosia juoksi meidän suuntaan. Heti kun he tulivat lähemmäksi, he pysähtyivät antamaan meille kuvan ja katosivat sitten.

Anemonefish kirjoittanut @alexdemartin

Sijainti: Sipadan Island, Malesia

Sipadan Island on luonnollinen meripuisto, jossa elämä virtaa. Kun katsoin merivuokkoja, vaikutti siltä, ​​että tämä klovnikalaperhe poseerasi kameralle.

Äiti Bekantan kirjoittanut @irawansubingar

Sijainti: Sisarwa, Indonesia

Reach The Winter kirjoittanut dangthao@

Paikka: Mongolia

Oli myöhäinen syksy ja oli selvää, kuinka iloisia porot olivat nähdessään taas lumisateen.

@philrobson on laskeutunut maapöllölle

Paikka: Northumberland, Englanti

Kilpailu #Eläimet2020

Lioness Pride tekijä freeilli@

Sijainti: Etosha, Namibia

Tämän kuvakokoelman aiheena on suurin leijonaparaati, jonka olen nähnyt Afrikan-matkoillani. Tässä ryhmässä oli luultavasti 30 jäsentä, mukaan lukien pentu, naarasleijona ja kaksi urosta. Saatat ajatella, että eläinten jäljittäminen olisi helppoa, mutta se ei pidä paikkaansa. Safari vaatii paljon kärsivällisyyttä ja vähän onnea. Olin hyvin innoissani, kun näin naarasleijonat saapuvan meitä kohti täydellisessä muodostelmassa. Tämä hetki oli todella kuin kohtaus elokuvasta.

Kuten yli 5000 muuta nisäkäslajia, leijonien ylpeydet muodostavat patriarkaalisen yhteiskunnan. Naarasleijonat muodostavat ryhmän ytimen; Koska heidän tehtävänsä on metsästää ja kasvattaa nuoria. Jos olet safarilla, yritä löytää ensin naarasleijonat; Koska jännittävin toiminta tapahtuu heidän ympärillään.

Vastasyntynyt labradoodle pentu kirjoittanut Silvija_Collins@

Paikka: Dublin, Irlanti

Perheen koiramme (Australian Labradoodle) syntyi kaksi päivää ennen tämän kuvan ottamista ja synnytti söpöjä pentuja. Nämä pennut kasvoivat keittiössämme lasten ja meidän jatkuvassa hoidossa. Meillä on kaksi pientä lasta (2 ja 4v), jotka olivat innoissaan ja odottivat innolla pentuja. He huolehtivat koirastamme koko raskauden ajan, lauloivat hänelle ja vakuuttivat hänelle, että kaikki olisi hyvin. Pentujen syntyessä lapset olivat erittäin innoissaan, mutta vastasyntyneet eläimet olivat niin pieniä, etteivät ne voineet koskea niihin, joten mieheni laittoi nukkuvan pennun kämmenensä ja piti sitä lähellä tyttöjä. Lapsemme lauloivat kehtolauluja tälle pienelle eläimelle ja vaimollani oli koiranpentu heille. Tämä kohtaus näytti hyvin rauhalliselta ja kauniilta.

Sulje kohtaaminen by onkwelphoto@

Paikka: Chamonix, Ranska

Minuuttia myöhemmin antilooppi laidunsi hiljaa vieressäni suuren kiven mutkassa. Olin iloinen nähdessäni antiloopin lähietäisyydeltä ensimmäistä kertaa. Puolentoista tunnin kävelyn jälkeen epäilin näkeväni niitä. A

Puffin lähikuva tekijältä hb_photography@

Sijainti: Smoker Island, Wales, Englanti

Rakastan luontoa ja valokuvausta. Kun tämä lintu kiinnitti huomioni, halusin vangita ainutlaatuisen ja voimakkaan lunnimuotokuvan. Tämä lunni seisoi asennossa, joka oli Ihanteellinen muotokuvaukseen.

Nuori panda kirjoittaja @polatina

Sijainti: Panda Breeding Center, Chengdu, Kiina

villiä elämää

Oli sateinen päivä ja monet pandat eivät halunneet kävellä. Mitä voisin tehdä? Villieläintä on mahdotonta pakottaa poseeraamaan! Tunsin olevani täydellinen ja kiitollinen vierailustani tässä paikassa. Yhtäkkiä tämä nuori panda tuli ulos metsästä. Se oli kaunein hetki, jonka voin muistaa, ja olen iloinen, että tallensin sen kameralleni.

Wolves by Spanker

Sijainti: Montreal, Kanada

Madoda King kirjoittaja Frenchcliche@

Sijainti: Gondwanan alue, Etelä-Afrikka

Lionit voivat olla myös mahtavia roolimalleja!

Makea vesi @cymot

Paikka: Jurong Animal Park Zoo, Indonesia

Jurong Zoo on suosittu kohde paikallisten keskuudessa, ja opiskelijat käyttävät sitä usein opetustarkoituksiin esitelläkseen heille eläimiä ja ympäristöä.

Orangutan kirjoittanut @adingkuswara

Sijainti: Tanjung, Indonesia

Hevoset @bahrambayatista

Sijainti: Iran

Kilpailu #Eläimet2020

Hevoset (Caballos), kirjoittanut @mariafcabaleiro

Sijainti: Asturias, Espanja

Löysimme nämä hevoset perhematkalla Astorian rannikolla. Halusin valokuvallani välittää suojan ja rakkauden tunteen.

Anna se minulle lähettäjänä outside_imagina@

Paikka: Jaipur, Intia

Reesusapinoiden tyypilliseen ruokavalioon kuuluu juuria, hedelmiä, siemeniä, puunkuorta, hyönteisiä ja pieniä eläimiä.

Simpanssi kirjoittanut mohamedtazi@

Paikka: Sevillan eläintarha, Espanja

Tämä simpanssi nautti aamiaisestaan, kun hän yhtäkkiä lopetti syömisen ja katsoi minua kuin mallia, joka poseerasi valokuvauksessa.

Kirahvien torni, kirjoittaja _kennyc@

Sijainti: Imire Game Reserve, Zimbabwe

Villieläinkuvaus voi olla haastavaa. Villieläinkuvauksessa on kyse upean kohtauksen tarkkailusta. Mutta se on ohi, kun saat kamerasi valmiiksi. Eläinten arvaamattomuus tekee tästä erittäin turhauttavan mutta palkitsevan tehtävän. Olen kiitollinen, että nämä kirahvit olivat ystävällisiä pysähtymään tarpeeksi kauan vangitsemaan tämän täydellisen hetken. Sain myös houkuttelevamman sommittelun sijoittamalla puun kuvaan.

hetki kirjoittanut alexcao@

Koti: Quang Ngai, Vietnam

Minulla on kaksi unelmaa, jotka haluan aina toteuttaa; Yksi unelmistani on kerätä kaikki kauniit kuvat Quang Ngain provinssistani ja jakaa ne maailman kanssa. Haluan suojella paitsi maani kaunista maisemaa, myös metsästettävää luontoa.

Pikku tiikeri, kirjoittanut @johnnydee

Paikka: Chongqing, Kiina

Hän näytti täsmälleen pieneltä tiikeriltä; Aivan mahtavaa; loistava; fantastinen; Super siisti!

@borsch varjoleikki

Paikka: Suomi

Tiellä käveli useita peuroja. Se jätti huomioimatta kymmeniä ohi kulkevia autoja.

Privilege Witness, kirjoittanut @josuozkaritz

Sijainti: Machu Picchu, Peru

Kun kävelin tämän ainutlaatuisen nähtävyyden ympärillä, huomasin tämän laaman lepäävän rauhallisesti nurmikolla. Tästä tungosta turistipaikasta minulla oli onni löytää tämä kaunis eläin tyhjältä ja hiljaiselta alueelta eikä kukaan keskeyttänyt tätä ratkaisevaa hetkeä, yhteyttäni luontoon. Joskus laamat käyttäytyvät aggressiivisesti, kun niitä häiritään. Mutta tämä ystävä näytti odottavan minun ikuistavan tämän hetken. Hän poseerasi kuin ammattimalli, eikä hänellä ollut valituksia ennen kuvausta, sen aikana tai sen jälkeen. Kun otin tämän kuvan, seisoin siinä hetken ja mietin tätä luonnon lahjaa. Laama ja minä olimme kahdestaan ​​Machu Picchussa.

Highland Cow kirjoittaja Above_and_beyond_visuals@

Paikka: Englanti

Oletko koskaan nähnyt valkoista vuoristolehmää? Usein ei ole mahdollista nähdä eläintä, jolla on epätavallinen väri, varsinkin kun kyseessä on vuoristolehmärotu, joka on yleensä tumma. Oli mahtavaa katsella tätä lehmää ainutlaatuisella värillään keskellä laumaa. Tämän valokuvan moraali on, että erotut joukosta riippumatta siitä, kuinka epätavallinen näytät tai mistä tahansa muusta tahansa. Se ei ole ollenkaan huono asia. Hyväksy se äläkä anna kenenkään kertoa sinulle toisin.

@renelinier loukkasi ryhävalasta

Paikka: Mooloolaba, Australia

Kilpailu #Eläimet2020

Käyn valaita katselemassa vähintään kerran vuodessa. Valaiden muuttokausi kestää tyypillisesti kesäkuusta lokakuuhun. Tänä aikana voit katsella valaita rannalta tai merestä veneessä. On uskomatonta katsella näiden lempeiden jättiläisten tekevän asioitaan. Tietenkin joskus nämä olennot ovat kiinnostuneita tutustumaan meihin ihmisiin, joten he pääsevät lähemmäksi meitä kuin koskaan ennen. Tämä kohtaus yllättää minut aina.

Mistä sinä katsot? (Mitä katsot) kirjoittanut @kyunghwalee

Sijainti: Etelä-Korea

Fisher’s Ragwort on kuuluisa ja suosittu ruokakasvi, jota korealaiset syövät mielellään keväällä. Tämä kukka on melkein samanlainen kuin suo kehäkukka, myrkyllinen kasvi, joka tappaa ihmisiä joka vuosi. Olin innoissani, kun tämä kukka vihdoin kukkii; Koska tiesin, oliko tämä kasvi myrkyllinen vai ei; Kun katselin kaikkien mehiläisten tulevaa ja menevää, tajusin, että tässä kukassa oli paljon siitepölyä.

Honor Flight by @jordisark

Sijainti: Indonesia

ystävät superiaia@

Sijainti: Moremin luonnonsuojelualue, Botswana

Joskus etsimme niin paljon kauneutta suurissa asioissa, että unohdamme nähdä piilotetut ihmeet pienissä asioissa. Odotimme leijonia tällä alueella useita tunteja; Aurinko oli melkein laskemassa ja halusimme vain ottaa muutaman kuvan viidakon kuninkaasta ennen pimeän tuloa. Odotuspaikan lähellä oli seeproja ja gaselleja, mutta ei merkkiäkään leijonasta. Jossain vaiheessa pieni lintu kiinnitti huomioni. Tämä olento istui seepran selässä ja sirutti äänekkäästi. Silloin päätin vangita tämän hetken. Leijonat eivät koskaan tulleet. Joskus etsimme niin paljon kauneutta isoissa asioissa, että kaipaamme pienten asioiden piilotettua ihmettä.

Vasikka ja äiti @nateqphamilta

Koti: Quang Binh, Vietnam

Noin puoli tuntia ennen auringonlaskua saavuin rannalle ja näin lehmälauman vaeltelevan rantaa pitkin. Kun otin valokuvia, nämä eläimet jahtasivat minua!

Curious Seal (Curious Seal), tekijä Adventureahead@

Paikka: Vancouver, Kanada

Tämä sininen sika makasi kivellä nauttien iltapäivän auringosta. Aina kun joku kulki ohi, tämä olento katsoi häntä uteliaasti.

Äiti ja hänen pennut (Äiti ja hänen pennut) kirjoittanut @danrose

Sijainti: Berkeley Deer Park, Gloucestershire, Englanti

Halusin vangita nuoren eläimen ja sen emon välisen läheisen siteen.

Farmers by @jorgebacelar

Sijainti: Murtosa, Portugali

Tämän maanviljelijän vaimo Silvina on kehyksessä mustan kalkkunansa kanssa. Musta kalkkuna tuotiin Portugaliin 500 vuotta sitten, kun espanjalaiset tutkimusmatkailijat palasivat ensimmäiseltä matkaltaan Keski-Amerikkaan. Löytöissään nämä ihmiset huomasivat, että atsteekeilla oli kahdenlaisia ​​kotieläimiä: mustia kalkkunaa ja koiria. Espanjalaiset hämmästyivät tästä jättimäisestä linnusta. Tällaista lintua ei löydetty Euroopasta 500 vuotta sitten. Ennen kullan palauttamista he toivat linnut takaisin kotiin veneellä, ja Iberian niemimaan pääosin vuoristoinen ekosysteemi tarjosi kalkkunalle sen, mitä kalkkunat tarvitsivat. Nämä linnut kuljetettiin helposti ja nopeasti Espanjasta Portugaliin, jossa perinne on säilynyt yli 500 vuotta myöhemmin.

Mosca Descansando En Un Cactus (Mosca Descansando En Un Cactus), kirjoittanut @lafotodeeva

Sijainti: Parque de la Paloma, Benalmadena, Malaga, Andalusia, Espanja

Lähdin ulos kaksi ja puolivuotiaan poikani kanssa pakoon koronaepidemiatilannetta. Kuten aina, minulla oli kamera kädessäni. Yhtäkkiä näin poikani katsovan jotain tarkkaavaisesti. Hän pitää todella hyönteisistä. Joten tulin lähemmäksi ja näin tämän kärpäsen istumassa pienen kaktuksen kukan päällä. Poikani tunteet kiehtoivat minua. Tästä kuvasta opin, että pienet yksityiskohdat ovat tärkeitä.

Uinti @nikopictures

Sijainti: Santa Cruz, Kalifornia, USA

Kävelin sillalla, kun näin tämän kapybararyhmän.

@joeshellyy:n kotkan metsästys

Sijainti: Kruger National Park, Etelä-Afrikka

Kilpailu #Eläimet2020

joncleave@:n talviuinti

Sijainti: Islanti

Talvella näin tämän upean ryhävalaan pohjoisella tasangolla Islannissa.

Sisällysluettelo