Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

6 tapaa luoda ilmainen verkkosivusto Android-puhelimella

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 6 tapaa luoda ilmainen verkkosivusto Android-puhelimella

Tiesitkö, että voit luoda verkkosivuston pelkällä älypuhelimella? Tässä on joitain parhaista verkkosivustojen rakentajista, jotka auttavat sinua tekemään juuri sen.

Jos etsit mainontaa tai yritystä, verkkosivusto on välttämätön. Oli aika, jolloin koodaus oli välttämätöntä verkkosivuston luomisessa, mutta olemme jo kauan sitten siirtyneet verkkosivustojen rakentajien maailmaan.

Älypuhelinsovellukset Ota askel pidemmälle ja anna sinun luoda ja muokata verkkosivustoasi puhelimellasi tai tabletillasi. Näiden palvelujen avulla voit helposti luoda ihanteellisen verkkosivuston ilman, että sinun tarvitsee huolehtia mistään. Selitetäänpä joitain niistä

Kuusi tapaa luoda ilmainen verkkosivusto Android-puhelimella ovat parhaita ohjelmia tähän.

1. Pirtelö

Milkshake on välitön sivustonrakennusohjelma, jonka avulla voit luoda verkkosivuston muutamassa minuutissa. Ohjelma on mahdollisimman nopea. Valitset mallin, syötät tietosi ja liität linkit. Siinä on tyylikäs ja minimalistinen muotoilu ja se sopii ihmisille, jotka haluavat rakentaa portfolioita tai sosiaalista mediaa.

Tämä sivusto ei tarjoa muita toimintoja kuin houkuttelevan ulkonäön. Jos haluat luoda verkkosivuston yritykselle tai tuotteelle, toinen sovellus voi olla parempi.

Milkshake tarjoaa tilastoja verkkosivustolle. Näet kaikki olennaiset tiedot verkkosivustojesi toimivuudesta, kuten: B. napsautusten ja vierailijoiden määrä. Jos haluat esitellä taitojasi tai olet sosiaalisen median vaikuttaja, Milkshake on sinua varten.

2. Neliötila

Squarespace on tehokas verkkosivustojen rakentaja, joka hyödyttää useita käyttäjiä ja pystyy käsittelemään minkä tahansa verkkosivuston tehtävän. Squarespace tarjoaa erilaisia ​​malleja ja asetteluja tarpeidesi mukaan. Olipa kyseessä uuden yrityksesi myymälä tai verkkosivusto, Squarespace voi tarjota sinulle kaiken tarvitsemasi.

Squarespace tarjoaa erilaisia ​​Ominaisuuksia niille, jotka haluavat luoda yrityssivuston. Tarkat analytiikkatyökalut näyttävät erilaisia ​​mittareita ja ominaisuuksia, ja verkkokauppatyökalujen avulla voit perustaa myymälän.

Jos valitset Squarespace-liiketoimintasuunnitelman, täydellinen räätälöinti on mahdollista ja voit muokata verkkosivustoa pienimpiä yksityiskohtia myöten. Voit jopa lisätä mukautetun koodin ominaisuuksille, joita Squarespace ei tarjoa.

Jos etsit henkilökohtaista verkkosivustoa, monet ilmaiset verkkosivustojen kehittäjät tekevät sen puolestasi, mutta niille, jotka haluavat luoda yrityksen verkkosivuston, Squarespace on hyvä paikka aloittaa.

3. Weebly

Weebly on verkkokauppa- ja yrityssivustojen verkkosivustojen rakentaja. Useat tiedotusvälineet, kuten Forbes ja PC Mag, ovat tunnistaneet tämän sovelluksen ominaisuudet. Weebly on enemmän kuin pelkkä verkkosivustojen rakentaja. Se antaa sinulle kaikki työkalut, joita tarvitset yrityksen perustamiseen puhelimitse.

Sen lisäksi, että vedä ja pudota -ominaisuus tarjoaa moderneja ja houkuttelevia malleja, voit luoda verkkosivuston ilman paljon vaivaa. Sovellus tarjoaa intuitiivisen valikon, joka on suunniteltu erityisesti älypuhelimille verkkosivuston järjestämistä ja suunnittelua varten. Voit helposti muokata ja päivittää verkkosivustosi tietoja sekunneissa.

Weebly on vahva suositus niille, jotka haluavat luoda verkkosivuston yritykselleen. Sen tilastot ovat erittäin hyödyllisiä kuin pelkkä verkkosivustoliikenteen analysointi yrityksesi Suorituskyvyn ymmärtämiseksi.

Toisin kuin Squarespace, Weebly tarjoaa ilmaisen kokeiluversion perusominaisuuksilla testataksesi, toimiiko se sinulle.

4. Näyttävä

Kuten Squarespace ja Weebly, Strikingly on toinen kaupallisten verkkosivustojen rakentaja. Muutama eri työkalu ja malli loistaa. Mallit ovat mukautettavissa, ja niiden avulla voit vaihtaa niiden välillä ilman, että sinun tarvitsee vain rakentaa verkkosivustoa uudelleen.

Vaikka mallit ovat loistavia, valikoima on rajoitettu ja mukautusvaihtoehdot ovat vähemmän kuin muilla alustoilla. Lisäksi siinä on monia vakioominaisuuksia, jotka sinun tulee tilata. Jos pidät rohkeasta tyylistä ja sinulla on siihen varaa, se on hyvä valinta kaikille muille.

5. Baya

Baya on verkkosivustojen rakentaja, joka on suunniteltu pitämään työmääräsi mahdollisimman pienenä. Bayan kanssa sinun ei tarvitse edes vetää ja pudottaa. Valitse malli, anna kaikki haluamasi tiedot, ja verkkosivusto luodaan sinulle. Baya on loistava, jos haluat pienen, yksinkertaisen verkkosivuston ideoillesi, tuote-esittelyillesi, blogeillesi tai ansioluetteloillesi.

Bayan avulla sinulla ei kuitenkaan ole niin paljon vapautta ja räätälöintiä verkkosivuston luomisessa kuin haluaisit. Voit valita minkä tahansa haluamasi mallin. Baya on loistava tapa saada pienet tehtävät tehtyä nopeasti, mutta pitkän tähtäimen tavoitteita varten on etsittävä jotain muuta.

6. SimDif

SimDif on monialustainen verkkosivustojen rakentaja ihanteellisen verkkosivustosi luomiseen. Tässä ohjelmassa on useita työkaluja, jotka auttavat sinua luomaan verkkosivuston. Tarjoaa ohjatun optimointitoiminnon, joka arvioi verkkosivuston ja osoittaa parannusmahdollisuudet. SimDif tarjoaa kolme ilmaista versiota: Smart ja Pro.

Jokainen suunnitelma tarjoaa erilaisia ​​ominaisuuksia, ja sen verkkokauppaominaisuudet ovat vain ammattijäsenten saatavilla. Ilmaisessa paketissa tarjotut ominaisuudet ovat minimaalisia muihin palveluihin verrattuna. Jos etsit ilmaista versiota, sinun on parempi valita toinen tuote.

Diplomi

Jos olet aina halunnut luoda verkkosivuston, mutta et ole halunnut tehdä paljon vaivaa, nämä ohjelmat ovat täydellisiä. Verkkosivuston suunnittelu on haastavaa, eikä verkkosivustojen rakentajien käyttäminen ole häpeällistä, vaikka olisit itse verkkosivustojen kehittäjä! Joten lataa se, avaa älypuhelimesi lukitus ja luo mahtava verkkosivustosi jo tänään.

Sisällysluettelo