Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

6 tapaa päivittää WordPress manuaalisesti ja automaattisesti?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 6 tapaa päivittää WordPress manuaalisesti ja automaattisesti?

Unohda päivittää WordPress.

Jotta pääset käsiksi WordPressin uusiin ominaisuuksiin ja ominaisuuksiin ja lisäät verkkosivustosi suorituskykyä ja turvallisuutta, sinun on päivitettävä WordPress, johon voit käyttää manuaalisia ja automaattisia menetelmiä.

Jos haluat päivittää WordPressin turvallisimmalla tavalla etkä halua kohdata ongelmia tässä prosessissa, älä missaa kauniita menetelmiä, joista keskustelemme tässä opetusohjelmassa:

Miksi meidän pitäisi päivittää WordPress?

WordPress on ilmainen alusta, jonka kehitystiimi työskentelee jatkuvasti parantaakseen suorituskykyä ja korjatakseen virheitä. Joka kerta kun tämän alustan uusi versio julkaistaan, voit olla varma, että nykyisen version virheet on korjattu ja parantamalla suorituskykyä ja lisäämällä uusia Ominaisuuksia sinulla on käytettävissäsi uusimpien standardien kanssa yhteensopiva versio.

Jos esimerkiksi et päivitä matkapuhelintasi, et vain menetä uusia ja houkuttelevia ominaisuuksia, vaan kohtaat myös ongelmia, kuten hitaan ohjelmiston ja vanhan järjestelmän ja ohjelmiston aiheuttaman suojaustason, mikä aiheuttaa Myös WordPress kärsii. Sääntö ei ole poikkeus.

Tietoturva on yksi verkkosivustojen ja verkkosovellusten olennaisista tarpeista. Kun olet valinnut WordPress-alustan käynnistääksesi verkkosivustosi, sinun on kiinnitettävä huomiota verkkosivustosi suojaustasoon asentamalla WordPress-tietoturvapäivitykset ja suojaamalla kaikki tiedot ja salasanat sekä kaikki tiedot verkkosivustostasi ja asiakkaistasi.

Koska hakkerit yrittävät murtautua verkkosivustoille päivittäin ja parantaa taitojaan, jos jatkat vanhan WordPressin käyttöä ja ohitat uudet tietoturvapäivitykset, hakkerit käyttävät kokemustaan ​​kirjautuakseen verkkosivustolle, varastaakseen tietoja tai lisätäkseen haitallista koodia verkkosivustollesi.

Lisäksi, jos haluat parantaa WordPress-verkkosivustosi suorituskykyä ja lisätä verkkosivustosi nopeutta, tämä on yksi tärkeimmistä prioriteeteistasi. Muista päivittää WordPress. SEO-strategiasi houkuttelevat ja pitävät asiakkaita, kun vierailijat pääsevät nopeasti verkkosivustosi sivuille ja hyötyvät tarvitsemastaan ​​palvelusta/tuotteesta tai sisällöstä.

Nyt kun olemme puhuneet nopeudesta ja suorituskyvystä, on aiheellista huomauttaa, että palvelimen suorituskyvyllä on ratkaiseva rooli verkkosivuston suorituskyvyn parantamisessa. Jos tämä ongelma on sinulle ratkaiseva, on parempi ostaa virtuaalipalvelin ja saavuttaa tavoitteesi askel askeleelta. Ja päästä lähemmäs ihanteitasi.

Yleisesti ottaen päivittämällä WordPressin et vain hyödy uusista ominaisuuksista ja ominaisuuksista ja käytä niitä uuden ja nykyaikaisen kokemuksen luomiseen vierailijoille, vaan parannat myös WordPressin turvallisuutta, nopeutta ja suorituskykyä. Laskuilla on olennainen merkitys. rooli tässä Verkkosivuston uskottavuuden ja asiakkaiden luottamuksen ylläpitäminen.

Mitä meidän tulee tehdä ennen WordPressin päivittämistä?

Tärkeintä ennen WordPressin päivittämistä on tehdä verkkosivustosta täydellinen varmuuskopio ja tallentaa se toiseen järjestelmään tai pilvitallennustilaan, kuten Google Driveen. Tämä on vain turvallisuussyistä, eikä sen pitäisi aiheuttaa sinulle huolta.

Vaikka sinulla olisi Automaattinen varmuuskopiointilaajennus, joka tekee tämän puolestasi, sinun tulee silti luoda täydellinen varmuuskopio, jotta voit turvallisesti palauttaa WordPress-sivustosi tästä kopiosta, jos WordPressin päivitysprosessin aikana tapahtuu virhe tai virhe.

Täydellisen WordPress-sivuston varmuuskopion tulisi sisältää:

 • WordPress-tietokanta
 • Kaikki kuvat ja media ladattu
 • WordPress-laajennukset ja teemat
 • WordPressin ydintiedostot

Kun varmuuskopiointi on valmis ja olet tallentanut varmuuskopioversion onnistuneesti, on aika ryhtyä lisätoimiin ennen WordPressin päivittämistä:

Poista käytöstä kaikki laajennukset ja teemat.

Plugins ja teemat ovat niitä asioita, jotka voivat tehdä WordPressin päivitysprosessista monimutkaisemman, koska niiden vastaus päivitykseen on arvaamaton. Parasta, mitä voit tehdä, on poistaa ne kaikki käytöstä ja ottaa ne uudelleen käyttöön yksitellen, kun päivitykset on suoritettu.

Tietenkin sinun tulee säilyttää ainakin yksi teema, koska tarvitset kohteen ladataksesi WordPress-sivustosi päivitysprosessin jälkeen. Pidä mieluummin suhteellisen yksinkertaista musiikkia, joka on aina yhteensopiva WordPressin kanssa.

Poista välimuisti tai palomuurilaajennus käytöstä.

Vaikka tämä tapaus on samanlainen kuin edellinen kohta, on syytä huomata, että välimuisti- ja palomuurilaajennukset vaikuttavat latausjärjestykseen. Ne eivät vain tallenna sivuston kopioita, vaan ne myös estävät joitain prosesseja. Joten on mahdollista, että välimuisti tai palomuurilaajennus häiritsee WordPressin päivitysprosessia. Yleensä on parempi poistaa ne käytöstä ja ottaa ne uudelleen käyttöön onnistuneen WordPress-päivityksen jälkeen.

Asenna korjaustilan laajennus.

Huomaa, että tämä vaaditaan vain WordPressin manuaaliseen päivittämiseen FTP:n kautta, jota tutkimme alla. Kaikki menetelmät jättävät sivuston korjaustilaan, kun WordPress päivittyy, joten kun käyttäjät saapuvat sivustolle, he ymmärtävät jotain tapahtuvan, mutta eivät voi havaita sitä. Asenna korjaustilan laajennus, jos haluat ottaa tämän ominaisuuden käyttöön FTP-menetelmässä. WordPressin automaattiset päivitysmenetelmät

WordPressin kojelauta ja cPanel helpottavat käyttäjien toimintaa tarjoamalla automaattisia päivityksiä.

Automaattisten päivitysten edut

 • ajan säästämiseksi
 • Päivitykseen liittyvän kokonaistyökuorman vähentäminen
 • Automaattinen pääsy uusimpiin tietoturvapäivityksiin

Automaattisten päivitysten haitat

On mahdollista, että verkkosivusto häiriintyy, kun WordPress-ydintiedostoja muutetaan, liikenne voi menettää (“VIRHE”-sivun näyttö tietyillä verkkosivuston sivuilla), koska laajennukset eivät ole yhteensopivia verkkosivuston muun osan kanssa, tietojen katoamisen mahdollisuus.

1. Päivitä WordPress automaattisesti kojelaudalta

Jos näet seuraavan viestin, kun käyt päivityssivulla, WordPress-päivityksesi tehdään automaattisesti.

Jos et nähnyt tätä tekstiä ja WordPress-päivityssivusi näyttää tältä, ota tämä ominaisuus käyttöön valitsemalla Ota automaattiset päivitykset käyttöön.

Jos tällaista linkkiä ei ollut ollenkaan tai sinulla ei ollut pääsyä järjestelmänvalvojan hallintapaneelialueelle, jatka tästä cPanelin kautta.

2. WordPressin automaattisen päivitystoiminnon käyttöönotto cPanelilla

Tämä voidaan ratkaista lisäämällä uusi rivi wp-config.php-tiedostoon. Noudata vain alla olevia ohjeita:

Kirjaudu sisään cPanel-tilillesi.

Napsauta Tiedostot-osiossa Tiedostonhallinta.

Avaa public_html-kansio. Napsauta seuraavaksi hiiren kakkospainikkeella wp-config.php-tiedostoa ja valitse Muokkaa.

Lisää seuraava rivi tiedostoon tai korvaa se, jos se on jo olemassa.

define(‘WP_AUTO_UPDATE_CORE’, tosi);

Napsauta lopuksi Tallenna.

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, WordPressin automaattinen päivitysominaisuus otetaan käyttöön.

Tietenkin sinulla on myös toinen vaihtoehto päivittää WordPress cPanelin kautta. Se on cPaneliin integroitu Softaculous-työkalu, joka helpottaa asennus- ja päivitystehtäviä.

Kuinka päivittää WordPress Softaculousilla

Tällä työkalulla on samat ominaisuudet kuin WordPressin hallintapaneelissa, ja voit päivittää WordPressin yhdellä napsautuksella.

Jotta voit käyttää tätä työkalua, sinun on ensin asennettava cPanel palvelimellesi. Yhdistä palvelimeesi SSH:n kautta ja suorita seuraavat komennot.

wget -N https://files.softaculous.com/install.sh

chmod 755 install.sh

./install.sh

Siirry seuraavaksi WHM-osioon, valitse Plugins-osiosta Softaculous ja asenna se. Kun asennus on suoritettu onnistuneesti, näet tämän sivun.

Tämä työkalu löytyy kuitenkin yleensä cPanelin Ohjelmisto-osiosta.

Jos sinun on päivitettävä ohjelma, joka sisältää WordPressin, näet punaisen “Vanhentuneet asennukset” -ruudun, kun avaat tämän työkalun.

Napsauta tätä punaista painiketta. Jos WordPress on päivitettävien ohjelmien joukossa, valitse se ja napsauta sitten Päivitä-painiketta.

Huomaa, että Softaculous-työkalu ei tarjoa WordPressin uusimpia versioita ensimmäisestä julkaisupäivästä lähtien, ja tämä voi kestää useita päiviä.

Manuaaliset WordPress-päivitysmenetelmät

Jos WordPressin automaattinen päivitysominaisuus ei toimi tai haluat tehdä sen jostain syystä itse, voit käyttää jotakin alla olevista manuaalisista tavoista.

Manuaalisen päivityksen edut

 • Varmistetaan pääsy uusimpiin tietoturvapäivityksiin ja uusimpiin ominaisuuksiin
 • Päätä, milloin haluat päivittää ja ottaa korjaustilan käyttöön verkkosivustolla
 • Takaa alkuperäisten versioiden onnistuneen päivityksen suurilla määrillä

Manuaalisten päivitysten haitat

 • Inhimillisen erehdyksen mahdollisuus mm. Esimerkiksi unohda päivittää tietokannan versio
 • Tunnetun WordPressin ja tietokannan päivittäminen erikseen aikaa vievä prosessi
 • Internetin katkeaminen tiedostojen lataamisen aikana ja verkkosivuston häiriö

1. WordPressin manuaalinen (puoliautomaattinen) päivitys kojelaudan kautta

Jos sinulla on pääsy WordPress-järjestelmänvalvojan tilille, tämä menetelmä on yksi helpoimmista tavoista päivittää WordPress. Yhdellä napsautuksella ja muutaman minuutin odotuksella voit päivittää verkkosivustosi uusimpaan WordPress-versioon.

Voit päivittää WordPressin järjestelmänvalvojan hallintapaneelin avulla seuraavasti:

Siirry WordPressin hallintapaneeliin.

Napsauta “Päivitä nyt” -linkkiä (jos sellaista linkkiä ei ole kojelaudassasi, napsauta suoraan päivityskuvaketta ja seuraa seuraavia ohjeita).

Kun olet avannut Päivitykset-sivun, napsauta Päivitä versioon tai Päivitä nyt -painiketta.

Kun olet napsauttanut Päivitä-painiketta, päivitysprosessi alkaa. Kun prosessi on valmis, näet Uudet ominaisuudet -sivun, josta löydät tiedot uusimmasta päivityksestä.

Kunnes WordPressin päivitysprosessi on valmis, verkkosivustosi korjataan, ja kun prosessi on valmis, verkkosivustosi on jälleen vierailijoiden käytettävissä.

Nyt voit päivittää kaikki teemasi ja laajennuksesi yhteensopiviksi WordPressin uusimman version kanssa vaikuttamatta verkkosivustosi sivuihin.

2. WordPressin manuaalinen päivitys FTP:n kautta

Jos et pääse WordPressin hallintapaneeliin, voit hallita WordPressin päivitysprosessia paremmin FTP:n avulla.

Lataa ensin WordPressin uusin versio.

Pura sitten tämä tiedosto ja pura sen sisältö.

Yhdistä verkkopalvelimeesi käyttämällä FTP-asiakasohjelmaa, mieluiten FileZillaa, ja avaa julkinen html-kansio.

Poista sitten kaksi kansiota wp-admin ja wp-includes public-HTML:stä.

Sinulla ei ole mitään tekemistä seuraavien kansioiden kanssa:

Wp-sisältö: Kaikki WordPress-sivuston sisältö ja laajennukset ovat tässä kansiossa, eikä niitä ehdottomasti pidä poistaa.

wp-config.php: Tämä kansio tallentaa myös kaikki tietokantayhteystiedot, jotka ovat tarpeellisia ja joita ei pidä muuttaa.

Avaa sitten purettu kansio ja poista wp-sisältö.

Kopioi WordPress-kansion osoite verkkopalvelimen “Paikallinen sivusto” -osioon päästäksesi käsiksi uudessa WordPress-kansiossa oleviin tiedostoihin.

Valitse sitten kaikki tiedostot ja napsauta hiiren kakkospainikkeella, valitse Lataa vaihtoehto.

Kun kirjoitat tiedostoja uudelleen, sinun ei tarvitse huolehtia vanhojen tiedostojen korvaamisesta uusilla. Jos saat viestin, että kohdetiedosto on jo olemassa, napsauta Korvaa. Huomaa tietysti, että palvelinkokoonpanojen, kuten htaccess, tulisi pysyä ennallaan.

Kun kaikki tiedostot on ladattu, siirry alla olevaan URL-osoitteeseen nähdäksesi, onnistuiko päivitys!

yoursite.com/wp-admin/upgrade.php/

Sinun on vaihdettava tietokannan versiota, jos näet seuraavan sivun yllä olevan sivun sijaan.

Viimeistele WordPressin päivitysprosessi FTP:llä avaamalla public-html-kansio uudelleen FileZilla- tai CPanel-tiedostonhallinnassa ja valitsemalla wp-includes.

Etsi tämän kansion tiedostoista version.php, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Näytä/muokkaa.

Kopioi tietokannan versio wp-db-version riviltä.

Avaa sitten phpmyadmin ja etsi DB-versiokenttä napsautettuasi wp-optiot.

Ja liitä kopioimasi kopio Option Value -osioon.

Tallenna se ja napsauta “Go” alareunassa.

Tietokantaversion päivitys suoritettiin onnistuneesti.

3. Päivitä WordPress manuaalisesti WP-CLI:n avulla

WP-CLI on WordPressin komentorivikäyttöliittymä, jonka avulla voit hallita laajennuksia, määrittää useita verkkosivustoja ja paljon muuta ilman verkkoselainta. Vaikka siinä sanotaan, että tämä työkalu vaatii Unix-tyyppisen ympäristön, kuten Linuxin, FreeBSD:n jne., voit käyttää tätä työkalua myös Windows-ympäristössä tarvittaessa.

* Ennen kuin teet mitään, sinun on muodostettava yhteys SSH-hosting-tiliisi.

Vaikka useimmat isännöintipaketit tulevat oletuksena tämän työkalun mukana, voit tarvittaessa käyttää seuraavaa komentoa wp-cli:n asentamiseen. Pharm.

curl -O https://raw.githubusercontent.com/wp-cli/builds/gh-pages/phar/wp-cli.phar

Myönnä sitten suoritusoikeus tälle tiedostolle ja sijoita haluttu tiedosto paikalliseen polkuun viranomaisten tunnistamaan.

chmod +x wp-cli.phar

sudo mv wp-cli.phar /usr/local/bin/wp

Jos haluat nähdä, onko työkalu asennettu onnistuneesti, voit käyttää seuraavaa komentoa.

wp tiedot

Siirry sitten WordPressin juuripolkuun cd-komennolla.

cd /home/user/public_html

Suorita seuraava komento tarkistaaksesi WordPressin uusimman version.

Wp core check -päivitys

Jos WordPressistä on uusi versio, tämän komennon tulos näyttää tältä.

Muussa tapauksessa seuraava viesti tulee näkyviin.

Menestys: WordPress on uusimmassa versiossa.

Suorita seuraava komento aloittaaksesi WordPressin päivityksen.

Wp ydin päivitys

Tämä komento päivittää WordPressin uusimpaan saatavilla olevaan versioon. Kun päivitysprosessi on valmis, tulos on seuraava.

Kun olet päivittänyt WordPress-ydintiedostot, on aika päivittää tietokanta, teemat ja laajennukset. Voit tehdä tämän suorittamalla seuraavat komennot.

wp core update-db

wp-teeman päivitys – kaikki

wp-laajennuksen päivitys – kaikki

Ja lopuksi, WordPressin päivitysprosessi saatiin päätökseen WP-CLI-työkalulla.

4. WordPressin manuaalinen päivitys localhostissa

Jos aiot päivittää paikalliselle isännälle määrittämäsi verkkosivuston WordPress-version, seuraava menetelmä on lähes identtinen FTP-menetelmän kanssa.

Lataa ensin WordPressin uusin versio.

Avaa sitten purettu uusi versiotiedosto ja kopioi kaksi kansiota wp-admin ja wp-includes.

Avaa seuraavaksi verkkosivuston juurikansio, joka esimerkissämme on htdocs-kansiossa, valitse kaksi tiedostoa wp-admin ja wp-includes ja poista ne.

Liitä kaksi uutta WordPress-kansiota wp-admin ja wp-includes, jotka kopioit tähän kansioon.

WordPress-verkkosivustosi päivitysprosessi on suoritettu onnistuneesti.

Vaikka voit suorittaa WordPressin päivitysprosessin nopeasti näillä menetelmillä, kohtaat yleensä haasteita, joista mainitsemme alla kolme:

WordPress-päivityshaasteet

Useimpien verkkosivustojen ylläpitäjien mielestä WordPressin päivittäminen on hieman vaikeaa seuraavista syistä:

Säännölliset päivitykset

Jos haluat päivittää WordPressiäsi, sinun ei pitäisi pysyä vain WordPressin alkuperäisessä versiossa. Tietoturvapäivitykset ja virheenkorjaukset ovat myös tärkeitä, ja sinun tulee seurata niitä kaikkia ja ottaa ne käyttöön verkkosivustollasi. WordPress-ytimen päivittämisen lisäksi kannattaa harkita asennettujen laajennusten ja teemojen päivittämistä.

Käytä päivityksiä useille verkkosivustoille.

WordPressin päivittäminen verkkosivustolle on riittävän vaikeaa ja sisältää riskejä. Kuvittele, että teet tämän useille verkkosivustoille. Suuryritykset, jotka käyttävät useita paikkoja eri palveluilleen ja tuotteilleen sekä WordPressin, laajennuksien ja teemojen päivittämiseen tarvittavan ajan vuoksi, joutuvat varmasti käyttämään paljon aikaa ja energiaa päivittääkseen verkkosivustonsa uusimpaan WordPress-versioon. Tehdä

Lisäosien päivitysilmoituksia ei voida vastaanottaa

Useimmissa tapauksissa käyttäjille lähetetään kuitenkin ilmoituksia, kun uusi WordPress-versio julkaistaan. Jotkut kehittäjät eivät kuitenkaan tee tätä teemoilleen ja laajennuksilleen. Siksi sinun on tarkistettava ja asennettava uusin versio säännöllisesti, jotta olet tietoinen päivityksistä.

Kaikki nämä haasteet huomioon ottaen kannattaa investoida aikaa ja energiaa WordPressin päivittämiseen, jotta saavutetaan ihanteellinen tietoturvataso sekä WordPressin uusia ja moderneja ominaisuuksia paremman käyttökokemuksen tarjoamiseksi.

Diplomi

WordPress on yksi parhaista sisällönhallintajärjestelmistä. Jos olet käyttänyt tätä alustaa verkkosivustosi käynnistämiseen, WordPressin päivityksen oppiminen auttaa sinua pitämään verkkosivustosi turvassa ja hyödyntämään sen ominaisuuksia ja ominaisuuksia. Moderni, paranna verkkosivustosi suorituskykyä. Tehokkaalla verkkosivustolla on suurempi potentiaali houkutella vierailijoita, mikä johtaa korkeampiin tulosprosentteihin.

Kiitos, että pysyt kanssamme artikkelin loppuun asti. Toivomme, että tämän artikkelin lukemisesta oli sinulle apua. Jos sinulla on kysyttävää tai pyyntöjä ja tarvitset neuvoja, voit ottaa meihin yhteyttä kirjoittamalla mielipiteesi, jotta voimme vastata sinulle mahdollisimman nopeasti.