Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

7 parasta julkista ClipArt-galleriaa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 parasta julkista ClipArt-galleriaa

4K-näyttöjen ja äärimmäisen korkeiden resoluutioiden maailmassa clipartista on nopeasti tulossa vähemmän tärkeä. On kuitenkin tilanteita, joissa voit palata vanhoihin hyviin ClipArt-aikaan.

Tässä artikkelissa puhumme seitsemästä parhaasta vapaasti käytettävissä olevasta ClipArt-galleriasta.

Clker on yksi suosituimmista ClipArt-gallerioista, jotka ovat edelleen verkossa. Valittavana on tuhansia vektorikuvia ja hyvä kokoelma rasterikuvia.

Kuvien käytölle ei ole rajoituksia, ja lataukset voivat olla PNG-, SVG- tai ODG-muodossa missä tahansa kolmesta koosta, nimittäin pieni, keskikokoinen ja suuri.

Siellä on myös melko vahva yhteisöllisyyden tunne. Jäsenet voivat osallistua muokkaamalla tai parantamalla olemassa olevia kuvia tai lataamalla omia kuviaan ja merkitsemällä kokoelmaan sivuston parantamiseksi. Käytettävissä on myös kätevä online-editori.

Voit vierailla Clkerissä täällä

Clipart ETC on osa Educational Technology Clearinghousea, ja sen ovat luoneet Florida Center for Instructional Technology, College of Education ja University of South Florida. Kaikki tämä tarkoittaa, että saat laadukkaan, julkisen opetuksen leikekuvan yhdestä paikasta.

Lataukset ovat Saatavilla GIF- tai TIFF-muodossa, jälkimmäinen sopii paremmin tulostukseen. Saatat jopa törmätä joihinkin EPS-kuviin. Kaikki kuvat ovat mustavalkoisia, mutta voit helposti värittää ne.

Voit käydä Clipart ETC:ssä täällä

Open Clipart Library, joka tunnetaan myös nimellä OCAL, on yksi suurimmista online-yhteisöistä, jotka luovat, jakavat ja muokkaavat/remiksoivat clipart-kuvia. Jos pidät clipart-kuvien luomisesta, voit esitellä työsi täällä ilman paljon vaivaa. OCAL sattuu olemaan myös OpenOfficen clipart-kirjaston lähde.

Kokoelma on melko suuri ja lataukset voivat olla PNG- tai SVG-muodossa. Käyttäjät voivat myös määrittää omat resoluutionsa latauksen yhteydessä.

Voit vierailla Open Clipart Library -kirjastossa täällä

Freepik on melko suosittu resurssisivusto sekä suunnittelijoille että toimittajille. Löydät melkein mitä tahansa kuvista kuvioihin, vektoreihin, PSD-tiedostoihin, kuvituksiin, kuvakkeisiin ja niin edelleen.

Lataukset ovat pääasiassa JPEG- ja PNG-muodossa, ja käyttäjät voivat valita koon tai määrittää oman resoluutionsa ennen kuvan lataamista.

Voit vierailla Freepikissä täällä

Vecteezyn julkinen ClipArt-galleria on hyvin samanlainen kuin Freepik, paitsi että se keskittyy hieman enemmän vektoreihin. Symboleista kuvioihin löydät tuhansia vektoritaiteilijoiden eri puolilta maailmaa luomia kuvia, joita voi käyttää ilmaiseksi.

Voit ladata useimmat kuvat tai vektorisisällöt PNG-, SVG- tai JPEG-muodossa. Ennen lataamista on mahdollisuus valita tai määrittää koko.

Voit vierailla Vecteezyssä täällä

Freepngimg on erinomainen sivusto, jos etsit clipart-kuvia käytettäväksi läpinäkyvällä taustalla ja sinulla ei ole paljon aikaa. Julkinen ClipArt-galleria itsessään on melko yksinkertainen, mutta siinä on valtava kokoelma PNG-leikekuvia melkein kaikesta.

Lataukset ovat tietysti PNG-muodossa ja koot ovat melkein täynnä. Joten jos haluat parantaa kuvaa, on parempi löytää tarpeitasi vastaava heti alusta alkaen.

Voit vierailla Freepnggimgissä täällä

Vector.me on erikoistunut vektorigrafiikkaan, ja sillä on kirjoitushetkellä yli 79 473 vektorin kattava tietokanta. Sivusto on melko yksinkertainen ja sinun tarvitsee vain kirjoittaa avainsana ja painaa enter.

Kaikki kuvat ovat ilmaisia ​​kaupallisiin tai henkilökohtaisiin Tarkoituksiin, ja ne ovat ladattavissa AI-, SVG-, PDS- ja CDR-muodoissa.

Voit vierailla Vector.me-sivustolla täällä