Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

7 parasta virtuaalipuhelinnumerosovellusta (Android iPhone)

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 parasta virtuaalipuhelinnumerosovellusta (Android iPhone)

Monet sovellukset, kuten WhatsApp tai Instagram, pyytävät puhelinnumeroa rekisteröitymistä varten. Turvallisuussyistä tai muista syistä et kuitenkaan ehkä halua kirjoittaa numeroasi näihin ohjelmiin. Lisäksi joskus haluat luoda toisen tilin ja tarvitset uuden numeron sen luomiseen. Joten mitä teet tällaisessa tilanteessa?

Voit rekisteröityä eri ohjelmiin virtuaalinumeroiden avulla. Tämä virtuaalinen numero voi kuulua mihin tahansa maahan ja voit käyttää sitä soittamiseen tai tekstiviestien lähettämiseen missä tahansa. Voit myös rekisteröityä erilaisiin sovelluksiin käyttämällä virtuaalinumeroasi. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle parhaat ohjelmat ilmaisen virtuaalinumeron luomiseen.

Mikä on virtuaalinumero? Mitä varten se on?

Virtuaalinen numero on puhelinlinja tai matkapuhelin, jonka vastaanotat toisesta maasta (haluatko ostaa SIM-korttia kyseisestä maasta). Sen avulla voit soittaa tai lähettää tekstiviestejä käyttämättä numeroasi. . Muita tapoja käyttää virtuaalinumeroa:

  • Virtuaalinumeroita tarjoavat yleensä Kanadassa ja Yhdysvalloissa olevat yritykset. Eikö olekin mielenkiintoista, että näissä maissa on mahdollista saada erityinen puhelinnumero ilman oikeaa SIM-korttia? Näitä numeroita varten et tarvitse erityistä laitetta tai puhelinyhteyttä.
  • Voit luoda monia Gmail-tilejä (Ramzarz) tai luoda Telegram-tilin ilman numeroa tai WhatsApp ilman numeroa ja…. Käytössä on virtuaalinumero, joka joutuu soittamaan sukulaisille ja tutuille työ- tai työasioissa tai soittamaan ulkomailla ulkomaiseen numeroon, joutuu varmasti maksamaan paljon rahaa, jos haluaa käyttää paikallista numeroa. Virtuaalinumeroiden käyttö voi kuitenkin olla erittäin kustannustehokasta.
  • Toinen virtuaalinumeron sovellus on, että sijaintihenkilöllisyyttäsi ei paljasteta soitettaessa muille ihmisille, joten voit helposti soittaa toisessa maassa olevaan numeroon Iranista paljastamatta sijaintiasi.
Toinen virtuaalinumeroiden käyttö, joka on mainittava, on, että kuten tiedätte, useimmat verkkosivustot ja yritykset ovat vapautettuja palveluiden tarjoamisesta meille iranilaisille Yhdysvaltain hallituksen pakotteiden vuoksi. Joten jos meillä on virtuaalisia numeroita, voimme helposti käyttää heidän palveluitaan verkkosivustoilla.

Virtuaalinumeron luominen on helppoa ja voi ohittaa monet sijaintiin perustuvat rangaistukset.

Yksi virtuaalisen numeron luomisen haitoista on se, että virtuaalinumeroiden turvallisuus voidaan joskus helposti kyseenalaistaa. Tämän estämiseksi virtuaalinumeroa luotaessa on parempi olla käyttämättä yritystä tai palveluntarjoajaa, jota et ole tarpeeksi perehtynyt.

Parhaat ohjelmat ilmaisten virtuaalinumeroiden luomiseen

Voit käyttää useita ohjelmia luodaksesi ilmaisen virtuaalinumeron itsellesi. Jos menet Google Play KauppaNäet monia sovelluksia, jotka väittävät antavansa sinulle ilmaisen virtuaalinumeron, mutta kaikki eivät ole luotettavia.

Työsi helpottamiseksi olemme koonneet luettelon viidestä parhaasta ilmaisesta ohjelmasta virtuaalinumeroiden rakentamiseen. Kaikki nämä sovellukset on testattu ja toimivat oikein. Voit ladata ja asentaa minkä tahansa niistä puhelimeesi.

1. Suosittelemamme TalkU-ohjelma (parhaiksi arvioitu)

Lataa AndroidilleLataa iPhonelle

Tämä sovellus on korkeimmalle arvioitu virtuaalinumeroiden luomisohjelma Androidilla ja iPhonella, joka on suhteellisen uusi. Tämä ohjelma voi luoda sinulle toisen numeron lähes kaikkialla maailmassa ja millä tahansa suuntanumerolla. Voit käyttää sitä tekstiviestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen tai soittamiseen virtuaaliseen numeroon.

Puheluiden laatu on erinomainen ja sovelluksen nopeus on vertaansa vailla. Lisäksi lähes kaikki tilat ovat ilmaisia ​​ja täysin turvallisia. Sinulle ei peritä verkkovierailumaksuja, ja se on helppo ladata sekä Androidille että iPhonelle. Ja suosittelemme sitä.

2- Numero eSIM-ohjelma

Lataa AndroidilleLataa iPhonelle

Tätä suosittua sovellusta käytetään pääasiassa virtuaalinumeroiden vastaanottamiseen Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Tämän sovelluksen avulla saat yhdysvaltalaisen maksuttoman numeron maksuttoman numerokeskuksen kautta ja voit käyttää WhatsAppin virtuaalista puhelinnumeroa ulkomaanpuhelujen soittamiseen, kansainvälisten viestien vastaanottamiseen ja kaikkien saatavilla olevien sovelluspalvelujen käyttämiseen.

Numero eSIM on Wi-Fi (Internet) -puhelusovellus ja VoIP on matkapuhelin henkilökohtaiseen tai yrityskäyttöön. Hanki kansainvälinen puhelinnumero edullisilla ulkomaanpuheluilla ja käytä sitä toisena puhelinnumerona tavallisessa puhelimessasi.

3. Textnow-sovellus

Lataa AndroidilleLataa iPhonelle

Textnow on sovellus Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille, jonka avulla voit luoda virtuaalinumerosi. Tämä sovellus antaa sinulle virtuaalisen puhelinnumeron Yhdysvalloista tai Kanadasta, joten todellista henkilöllisyyttäsi ei paljasteta. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos tietyn palvelun käyttö on kielletty maassasi. Näin voit käyttää tätä palvelua virtuaalinumerosi kanssa.

Ainoa Textnow’n haittapuoli on, että saat vain yhden ilmaisen virtuaalinumeron ja joudut maksamaan lisänumeroista.

4- Poltinohjelma

Lataa AndroidilleLataa iPhonelle

Tämän ohjelman nimi johtuu siitä, että sillä luotu virtuaalinen puhelinnumero on väliaikainen ja katoaa hetken kuluttua. Burner-sovelluksen avulla voit luoda ilmaisen, väliaikaisen virtuaalisen puhelinnumeron 200 eri maasta ympäri maailmaa. Käyttäjät voivat myös luoda Burneria rajoittamattoman määrän virtuaalisia puhelinnumeroita ja käyttää näitä numeroita soittaakseen tai lähettääkseen tekstiviestejä muille.

5- Telos-ohjelma

Lataa AndroidilleLataa iPhonelle (ei iPhone-versiota)

Telos-sovellus on hyvin samanlainen kuin Burner. Tämän sovelluksen avulla voit luoda virtuaalisen Yhdysvaltojen puhelinnumeron mistä tahansa. Tämän ohjelman avulla voit luoda virtuaalisen numeron ja käyttää sitä erilaisissa sosiaalisissa verkostoissasi. Telos on saatavilla Androidille, iOS:lle ja PC:lle. Yksi tämän ohjelman ainutlaatuisista ominaisuuksista on, että sen avulla voit automaattisesti vastata teksti- ja ääniviesteihisi, kun mielesi on kiireinen.

6. Tekstitön ohjelma (korkealaatuinen ja suosittu)

Textfree on toinen loistava vaihtoehto ilmaisen virtuaalinumeron luomiseen. Textfreen avulla kaikki tekstiviestit ja puhelut maassasi ovat ilmaisia; Kun soitat ulkomaanpuheluita käyttäjille, jotka eivät käytä tätä ohjelmaa, sinulla on kuitenkin vain 60 minuuttia puheaikaa. Tällä Sovelluksella maksat 1,99 dollaria 99 minuutin puheluista ja 4,99 dollaria 400 minuutin puheluista ulkomailla. Mielenkiintoinen asia Textfreessä on, että et tarvitse puhelinnumeroa tilin luomiseen ja voit tehdä sen syöttämällä sähköpostiosoitteen.

7- 2. rivin ohjelma

Lataa AndroidilleLataa iPhonelle

Toinen loistava ohjelma virtuaalisen numeron luomiseen on 2nd Line -sovellus. Tämän ohjelman on tuottanut Textnow, jonka olemme jo maininneet. Jos haluat Yrityksellesi toisen puhelinnumeron, 2nd Line -sovellus on hyvä vaihtoehto. Parasta 2nd Line -palvelussa on, että valitset virtuaalinumerosi itse.

Sisällysluettelo