Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Katso video. Brent

Tämä sivusto on toinen loistava sivusto YouTube-videoiden lataamiseen. Sen kanssa on erittäin helppoa työskennellä. Käyttöliittymä on melko yksinkertainen, eikä sinun tarvitse huolehtia haittaohjelmista, jotka hyökkäävät järjestelmään. Älä huoli, kun käytät tätä verkkosivustoa, koska mainokset eivät häiritse työtäsi. Muiden verkkosivustojen tapaan on mahdollista ladata elokuvia eri muodoissa. Lataaminen tällä sivustolla on nopeaa ja sujuvaa. Tämä sivusto lataa kaikki YouTube-videot ja toimii muilla alustoilla, kuten Facebookissa, Daily Motionissa jne. Pääset tälle sivustolle napsauttamalla seuraavaa linkkiä:

https://catchvideo.net/

Clip-muunnin. cc

Tämä sivusto sopii erinomaisesti videoiden lataamiseen YouTubesta. Voit jopa käyttää sitä muilla verkkosivustoilla, kuten Facebookissa. Työskentely tämän sivuston kanssa on helppoa, ja siellä on mahdollisuus ladata videoita eri muodoissa, kuten MP3. Voit myös ladata tietyn osan videosta tältä verkkosivustolta. On myös online-videomuunnin, jonka avulla voit ladata MP4-videosi eri muodoissa, kuten AVI, MOV, FLV, 3GP, AAC jne. Työskentely tämän sivuston kanssa on ilmaista ja ilman mainoksia. Klikkaa alla olevaa linkkiä osallistuaksesi:

https://www.clipconverter.cc

Online-videomuunnin

Kuten edellisellä verkkosivustolla, voit helposti ladata YouTube-videoita tälle verkkosivustolle. Voit ladata elokuvan eri muodoissa. Siksi tätä sivustoa pidetään myös videomuuntimena. Käyttöliittymä on yksinkertainen ja toiminta ei ole monimutkaista. Ei haittaohjelmia tai viruksia. Lataa YouTube-videoita napsauttamalla seuraavaa linkkiä:

https://www.onlinevideoconverter.com/youtube-converter

Kuinka käyttää näitä verkkosivustoja videoiden lataamiseen?

Kuten aiemmin mainittiin, YouTube-videoiden lataaminen näiden verkkosivustojen kautta on helppoa. Mitään erityistä ei tarvitse tehdä. Jos haluat ymmärtää näiden verkkosivustojen käytön vaiheet yksityiskohtaisemmin, lue alla oleva Vaiheittainen opas:

Vaihe 1: Siirry osoitteeseen YouTube.com ja toista suosikkivideosi.

Vaihe 2: Napsauta URL-osoitetta ja kopioi se. (Voit kopioida videon URL-osoitteen pikanäppäimillä Ctrl+L ja Ctrl+C.)

Kolmas vaihe: Syötä nyt nämä verkkosivustot kunkin kussakin osiossa mainitun verkkosivuston linkin avulla.

Vaihe 4: Liitä vaiheessa 2 kopioimasi osoite johonkin näistä verkkosivustoista.

Vaihe 5: Paina Enter, niin muodot, joissa voit ladata videon, tulevat näkyviin.

Vaihe 6: Valitse haluamasi henkilö ja napsauta “Lataa” -painiketta.

Vaihe 7: Latausprosessin pitäisi alkaa välittömästi. Hyvää työtä! Olet ladannut videon YouTubesta.

2 – Yksinkertainen temppu

Jos et aio käyttää kolmannen osapuolen verkkosivustoa tai et jostain syystä voi tehdä sitä, voit ladata videoita YouTubesta ilman ohjelmistoja yksinkertaisella tempulla. Tämä menetelmä on hyvin yksinkertainen ja toimii aina, mutta sinun on käytettävä kolmannen osapuolen verkkosivustoa käyttääksesi sitä (ei vaihtoehtoa!). Auttaisi, jos tekisit seuraavat:

Vaihe 1: Siirry osoitteeseen YouTube.com ja avaa video, jonka haluat ladata.

Vaihe 2: Linkkisi pitäisi näyttää tältä:

www.youtube.com/watch?v=YbwJOTdZBX1g

Vaihe 3: Kirjoita URL-osoitteeseen ss “www” jälkeen. ja ennen “YouTube.com”.

Vaihe 5: Paina Enter nähdäksesi linkin. Sinut ohjataan osoitteeseen savefrom.net.

Pienet ohjelmat, niin sanotut laajennukset tai lisäosat, lisäävät Internet-selaimeen erikoistoimintoja. Parhaat näistä laajennuksista ovat ne, jotka helpottavat video- ja äänitiedostojen lataamista verkkosivustoilta. Kuten Ammattimainen Video Downloader -laajennus, joka on olemassa Firefox-selaimelle.

  • Lataa Firefoxin laajennus numero 2

Lataa tämä laajennus kirjoittamalla yllä olevat linkit vastaaviin selaimiin, napsauta “Lisää Firefoxiin” -vaihtoehtoa ja napsauta sitten “Lisää” asentaaksesi laajennuksen. Lisätty kuvake selaimen yläkulmassa on tämän laajennuksen kuvake.

Toista nyt video YouTube-sivustolta ja napsauta laajennuskuvaketta. Videon latauslinkki näytetään sinulle eri laatuisina ja voit ladata vastaavan videon valitsemalla kunkin.

Se on yksinkertainen näytön tallennusmenetelmä, jota on ilmainen käyttää ja joka toimii sujuvasti taustalla. Tämä sovellus on pieni ja sen voi ladata muutamassa sekunnissa. Osoite on seuraava: https://obsproject.com/2-loom

Se on helppoa; Sie müssen sicherstellen, dass die Internetverbindung gut ist, da sonst die Videoaufzeichnung gepuffert wird, was nicht gut ist. Einer der Vorteile dieser Methode im Vergleich zu anderen Methoden besteht darin, dass Sie einen bestimmten Teil eines Videos herunterladen und speichern können!Was musst du machen:

Vaihe 1: Siirry YouTubeen ja avaa video, jonka haluat ladata (tai tallentaa).

Vaihe 3: Avaa selain ja toista video.

Ehkä tämä menetelmä ei ole paras vaihtoehto YouTube-videoiden lataamiseen, mutta se on hyvä ratkaisu, kun muut menetelmät eivät toimi.