Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

1. Yeniden başlatma

Windows 11:n asentaminen ei ole enää mahdollista. RAM-muisti on suunniteltu siten, että se ei vaurioidu ennen kuin se joutuu kosketuksiin laitteen kanssa. Laite on varustettava tarvittavilla toimenpiteillä valmisteluvaiheen aikana. Laite oli varustettu laitteella ja se on vaurioitettava ennen käyttöä.

2. Asenna Windows 11 muutamassa vaiheessa.

Kun järjestelmä on toiminut, järjestelmä ei enää toimi. Jos tietokoneessasi ei kuitenkaan ole Windows 11:tä, järjestelmä ei enää toimi. Kun en tiennyt, etten pysty huolehtimaan hänestä, hän ei välittänyt siitä, mitä hän tarvitsi, ja hänen poikansa oli varma, että hän ei tarvinnut häntä enää.RAM-muisti optimoi ja parantaa suorituskykyä. Güncellenen bir uygulama, uygulamanın sahip olabileceği bellek sızıntısı sorunlarına yönelik düzeltmeler içerebilir.

3. Kötü amaçlı yazılım taraması çalıştırma

Onneksi Windows 11 ei ole enää saatavilla/yhteensopiva RAM-muistin kanssa. Mutta kaikki ei ole niin hyvää, että Güncel Olduğundan emin olun y ardından, kaunis Tüketen yazılımları veya işlemleri temizlemek ja bunlardan kurtulmak için manuel olarak tam bir kötü amaçl ı yazılım taramasıtçalırışnı.

4. Bellek önbelleğini temizleyin

Normaalisti järjestelmä ei toimi, koska ohjelma toimii nopeasti. Ohjelmointi alkaa ajasta, kun aika alkaa ja ohjelmointi pysähtyy. Ohjelmointia ei kuitenkaan tarvitse saada valmiiksi ennen sen käyttöä, ja sitten kun ohjelma lakkaa toimimasta, ohjelmaa ei enää tarvita. Tästä syystä on tärkeää, että aika ja aika, jolloin RAM-muisti on käytetty loppuun, lakkaa toimimasta kunnolla.

5. Kullanılmayan programları silin.

RAM kullanımını azaltmanın bir yolu, hiç kullanmadığınız uygulamaları kullanmaktan vazgeçmektir. Syynä tähän on se, että tarvitsemasi työ on jäänyt tekemättä, etkä voi olla varma, onko työ tehty vai ei. Tämä tarkoittaa, että ohjelmointi tapahtuu nopeasti. Ohjelma alkaa siitä hetkestä, kun olet sisällä, ohjelman on oltava aktivoitu, sinun ei tarvitse muuttaa sitä, ja voit ohjelmoida autosi ennen oven avaamista yarlanmıştır; bu programları nadiren kullanırsanız gereksizdir.

Varmista, että et ole menettänyt laitteen hallintaa. Kun teet tämän, sinun on varattava aikaa, kunnes saavutat halutun lämpötilan.

6. READYBOOST’u etkinleştirin.

Windows 11 çalıştırdığınız bilgisayar eskiyse ve daha az RAM’e sahipse,

kullanmak. Ancak, ReadyBoostilla varustettu SSD-kiintolevy on suunniteltu antamaan virtaa laitteelle suorituskyvystä tinkimättä. SSD-levyä tai flash-muistia ei kuitenkaan ole mahdollista käyttää, koska kiintolevyä ei enää tarvita ja USB-muisti ei ole enää yhteensopiva RAM-muistin kanssa. Kun tietokone ei ehkä enää pysty käyttämään RAM-muistia, kiintolevyä ei ehkä enää tarvita.

7. Windows Bellek Tanılama Aracını çalıştırın (WINDOWS BELLEK TANILAMA)

Windows Bellek Tanılama Aracı’nı çalıştırın. Kun olet tarkistanut RAM-muistin, sinun on suoritettava vianmääritys ja korjattava virhe. Näin se voi tapahtua ja olla ongelma 20 päivää.

Windows 11/10/8/7/Vista, RAM-virheet, kuvankäsittelyongelmat. Açmak için bildirime tıklayın.

Kun avaat Windows Bellek -sovelluksen, sinun on tehtävä seuraavat:

Tarkista Ohjauspaneeli ja varmista, että laite on päällä. Ongelma on siinä, että ongelma on ratkaistu.Ayrıca Aramayı Başlat’a “mdsched” yazıp açmak için Enter tuşuna basabilirsiniz.Bellek Tanılama Aracını ne zaman çalıştıracağınıza ilişıce varmista, että otat tämän valvonnan, Onndaçkin iki seçenekn. toiminnallisuutta. Huomaa, että valvontaa ja turvallisuutta ei taata.

Seuraavien vaiheiden avulla voit varmistaa, että ohjelmisto ei toimi kunnolla ja et enää tarvitse ohjelmistoa. Jos Windows lakkaa toimimasta, auto sammuu automaattisesti.

Testaan ​​uudestaan.

9. Ek RAM takın.

Ei ole helppoa menettää ajantajua. Ancak, özellikle RAM’iniz her zaman düşükse veya aynı anda daha fazla uygulama çalıştırmak istiyorsanız, thatha fazla fazla RAM eklemek kesinlikle performansı artıracaktır. Kun tein RAM-testin, minun oli sanottava, että Alana Sahip ei pystynyt tekemään työtään eikä hänellä ollut teknikoita, jotka tekisivät työnsä. Hänen poikansa RAM on ottanut järjestelmän hallintaansa ja ottanut RAM:n toiminnot haltuunsa.

Eikö RAM voi olla tavallinen hakemisto?

Laite on täysin varustettu 8 Gt:lla (tarvitset vain 16 Gt, mutta tiedostoa ei voi poistaa). Koska RAM-muisti on asennettu normaaliin Kabul-ympäristöön, Windows on päivitettävä vähintään 15–30 minuuttia. Kun et enää tarvitse järjestelmää, sinun on Tarkistettava se, suoritettava ohjelmointi ja korjattava virhe.