Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

8 etua infografioiden käytöstä sisältöstrategiassa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 8 infografiikan käytön etua sisältöstrategiassa

Oikeaan tarkoitukseen käytettynä infografiikka on erittäin tehokas sisältöstrategiamalli. Tässä artikkelissa esitellään kahdeksan infografiikan käytön suurta etua. Voit määrittää infografiikan sisällönluontimalliksi asiakkaillesi tai esimiehille. On kuitenkin olemassa vaara, että tätä ei oteta huomioon, koska joissakin infografioissa on viittaus menneisiin tapahtumiin ja tapahtumiin. Infografiikka ei ole kadonnut. Ne muuttuivat käyttötarkoituksen mukaan. Jos katsot infografiikkaa, huomaat, että vuoden 2012 tienoilla kaikki ja yritys loivat erittäin huonolaatuisia infografioita. Linkkien rakentajat käyttivät tätä mallia useammin. Voit helposti julkaista infografiisi huippuluokan julkaisuissa aiheesta tai suunnittelusta riippumatta.

Harkitse tämäntyyppistä sisältöä toimittajan tai bloggaajan näkökulmasta. Kirjaimellisesti sadat markkinoijat luovat sisältöä, josta voit kirjoittaa yhteenvedon ja julkaista kuvan. Ongelmana on, että tämän tyyppinen malli on kyllästynyt. Usein ihminen ilmaisee tällaisen ajatuksen sisältöstrategiakokouksessa. Tällaisen sisällön määrä on kuitenkin lisääntynyt viime vuosina, mutta sen laatu on erittäin heikko.

Vuoden 2016 lopulla lopetettiin korkean tason infograafiset sivut, jotka olivat samankaltaisia ​​kuin aikaisemmat mallit. Onneksi useimmat viime vuosina valmistetuista infografioista ovat korkealaatuisia.

Vielä muutama vuosi sitten verkkosivustot luottivat todennäköisesti vahvasti infografiikkaan, koska niin monet ihmiset työskentelivät alalla; Mutta vuoden 2016 loppuun mennessä, kuten monet toimittajat sanoivat, he eivät enää kattaisi infografioita. Infografiikkaa käytetään kuitenkin edelleen monissa kampanjoissa ja sisältöstrategioissa, ja kaksi menestyneintä tänä vuonna julkaistua sisältöä olivat infografiat.

Infografiikan tulisi olla tärkeä osa mitä tahansa sisältöstrategiaa

Muutama vuosi sitten infografioiden ongelmana oli se, että markkinoijat ottivat ne käyttöön vain alkeellisesti. Markkinoijat voivat helposti julkaista infografioita ottamatta huomioon tarinaa ja sen tietoja. Infografiikka oli helppo tapa luoda linkkejä, mutta nykyään kaikki on muuttunut.

Hyvä uutinen on, että infografiikka on edelleen erittäin vaikuttava tekijä sisältöstrategiassa, kun käytetään oikeaa lähestymistapaa (esim. datan esittäminen ja tarinan visuaalinen kertominen). Tämän osan loppuosa esittelee kahdeksan etua infografioiden käytöstä sisältöstrategiassa.

1. Visuaalinen käsittely on parempi kuin teksti ihmisaivoissa

Ei varmaankaan yllätä, että aivomme käsittelevät kuvien muodossa esitettyä tietoa paljon paremmin kuin tekstiä. Itse asiassa kerrotaan, että käsittelemme kuvia 60 000 kertaa nopeammin. Siksi hyvin suunniteltu infografiikka on yksi parhaista tavoista parantaa vuorovaikutusta ihmisten kanssa. Kuvittele hetkeksi, että sinut kuljetettiin Earlin karmalla ohjaamaan maailmaan. Joskus tarvitset 10 000 sanan oppikirjan, mutta niin ei aina ole.

Tylsä data ei ole hyväksi, eikä siitä ole oikeastaan ​​hyötyä monille ihmisille. Jos kuitenkin visualisoit sen, se voi saada uuden muodon ja houkuttelet todennäköisesti ihmisiä, jotka eivät ole kiinnostuneita lukemaan tekstiä eri muodossa.

2. Infografiikka on loistava tapa kertoa visuaalisia tarinoita

Syy, miksi infografiat eivät ole löytäneet hyvää paikkaa sisältöstrategiassa, johtuu siitä, että markkinoijat ovat käyttäneet niitä tapana luoda linkkejä. Sen sijaan, että olisi keskitytty tarinankerrontalähestymistapaan ja määriteltävä sopivin sisältömuoto datan ja tiedon tarjoamiseksi aiemmin, niitä on yleensä käytetty yksinkertaisena tapana tarjota linkkejä.

Siksi toimittajat ovat kyllästyneet keskinkertaisiin infografioihin. On myös väärin sanoa “Suunnittelimme infografian”, koska kukaan ei välitä siitä, että suunnittelit infografian.

Toimittajat julkaisevat tarinoita, eivät sisältöä. Infografiikan luomiseen käytetyt tiedot ja tarinat ovat erittäin tärkeitä. Jos kuitenkin pystyt visualisoimaan ne, tarinoista tulee todella elävää todellisuutta ja ne ovat paljon tehokkaampia kuin lehdistötiedotteen julkaiseminen tai linkittäminen blogikirjoitukseen. Kauniisti suunniteltu infografiikka on tehokas sisältömarkkinoinnin työkalu. Varmista vain, että valitset tarinallesi oikean muodon.

3. Infografiikka on helppo ymmärtää

Kaikilla ei ole tarpeeksi aikaa lukea pitkiä artikkeleita tai he eivät aina halua lukea sellaisia ​​artikkeleita. Ei kuitenkaan ole mitään syytä, miksi et käyttäisi infografiikkaa täydentämään muuntyyppistä sisältöäsi.

Hyvä esimerkki on äskettäin julkaistu opas “Täysin optimoidun sisällön luominen: 16 olennaista elementtiä”. Tässä oppaassa on pitkä, muutaman tuhannen sanan sisältö ja se on suhteellisen syvällinen. Tämä opas oli kuitenkin yksinkertainen ja ymmärrettävä infografiikka.

Miksi tämäntyyppinen sisältö toimii hyvin? Sen lisäksi, että tekstissä esitetyt suositukset esitetään visuaalisesti, ne antavat lukijalle myös mahdollisuuden ymmärtää sisältöä visuaalisesti. Infografiikka on erityinen sisältö, joka on helppo ymmärtää ja toteuttaa.

Aina ei tarvitse käyttää eri sisältömuotoja erikseen. Luo erilaisia ​​sisältömalleja luodaksesi vuorovaikutusta ja erilaisia ​​sisällön muotoja, joita lukijasi voivat käyttää.

4. Infografiikka voidaan linkittää

Infografiikan liikakäyttö johtuu siitä, että tämäntyyppinen sisältö on loistava tapa olla yhteydessä linkkeihin, jotka ovat usein passiivisia. Huonosti suunniteltu infografiikka vuoden 2013 alusta aiheesta: “Missä voit hyödyntää vierasblogin mahdollisuuksia.” Se oli pohjimmiltaan visuaalinen opas vierailijabloggaamista hyväksyvien sivustojen löytämiseen. Tätä infografiaa käytettiin laajalti vierasbloggaamisen alussa.

Koska se sisälsi ei-mainoslinkkejä julkaisuihin, kuten Social Media Today, tämä infografiikka jaettiin useita kertoja Sosiaalisessa mediassa. Siitä tuli tunnetuksi blogiviestinä, jota isännöitiin korkeilla sijoituksilla. Sellainen oli infografiikan voima vuonna 2013. Julkaisun sisältö linkitettiin; Koska se nähtiin toisessa julkaisussa. Tätä ominaisuutta voidaan edelleen käyttää sisältömarkkinointistrategiassa, jos sen takana on hieno ja mielenkiintoinen tarina.

Toimittajat ovat kiireisiä ihmisiä. Tämä on hienoa, jos haluat lukea tiedot nopeasti visuaalisesti eikä sinun tarvitse lukea pitkää lehdistötiedotetta. Niin kauan kuin tiedot on validoitu, voidaan luoda tarina, jota yleisö voi käyttää. Siksi tämä lähestymistapa on loistava tapa toimittajille luoda artikkeli.

Mutta nykyään infografiikkasuunnittelu on hieman erilainen kuin ennen. Rajoitettu määrä infografioita käsitteleviä toimittajia viittaa niihin ja sisällyttää niitä harvoin artikkeleihinsa.

Äskettäinen kampanja sai yli 150 linkkiä julkaisuista, kuten The Huffington Post, Bleacher Report, Glamour ja muut. On kuitenkin arvioitu, että alle 10 % käyttäjistä on käyttänyt tätä infografiaa. Miksi niin kävi? Koska he eivät tarvinneet sitä. He käyttivät tietoja artikkelinsa perustana ja työskentelivät enemmän valokuvien ja kuvien parissa, jotka loivat eniten arvoa.

5. Infografiat ovat jaettavissa

Infografiat eivät ole vain linkitettävissä, vaan myös helppoja jakaa. Infografiikka sosiaalisessa mediassa, tiimin jäsenten keskuudessa tai jopa blogikirjoituksissa ja artikkeleissa; ovat loistava tapa jakaa tietoa muiden ihmisten kanssa. Itse asiassa 80 % markkinoijista käyttää videosisältöä sosiaalisen median markkinoinnissaan, ja kuvallisia twiittejä uusitaan 18 % useammin kuin ilman kuvaa olevia twiittejä.

Mikset harkitse infografiikan suunnittelua jaettavaksi sosiaalisessa mediassa? Koska se on loistava tapa käyttää sisältöä uudelleen ja saada enemmän käyttäjiä mukaan.

6. Infografiikka auttaa sinua tulemaan tunnetuksi alasi asiantuntijana

Jos tarkastelet ihmisiä, jotka ovat tehneet itselleen mainetta liike-elämässä, kuten Brian Dean ja Larry Kim, huomaat, että he kiinnittävät huomiota käyttäjiin, jotka käyttävät hyvin suunniteltuja infografioita tiedon kanssa.

Infografiikka on loistava tapa tehdä sinusta asiantuntija, koska niitä voidaan jakaa ja linkittää. Tietenkin, kunhan on olemassa sisältöstrategia sen oikealle jakelulle.

Suunnittele Huolellisesti sarja informatiivisia ja mukaansatempaavia infografioita ja yhdistä ne kattavaan sisältöstrategiaan luodaksesi yhteyden ja lisätäksesi sitoutumista.

7. Infografiikka voi auttaa lisäämään myyntiä

Hyvä infografiikka on hyvä työkalu myyntiin. Muista, että ihmisaivot käsittelevät kuvia paremmin kuin tekstiä. Oletetaan, että olet SaaS-brändi ja tarjoat toimintoja, joita alustasi voi suorittaa. Mikset tekisi tätä infografiikalla? Prosesseista, eduista ja vertailuista kirjoittamisen sijaan infografiikka voi välittömästi vastata potentiaalisten ostajien kysymykseen: ”Miksi minun pitäisi valita merkkituotteesi?” Infografiikka ei vaadi linkkien rakentamista tai muita PR-työkaluja. Mieti, kuinka voit kouluttaa asiakkaitasi visuaalisesti, ja kokeile sitä.

8. Infografiikkaa mainostetaan nykyään vähemmän

Tosiasia on, että keskitason infografioita tuotetaan yhä vähemmän. Useista syistä vain vähän infografioita mainostetaan. Infografiikka on kuitenkin viime vuosina edennyt tämän vaiheen yli, ja toimittajat ja kuluttajat ovat suhtautuneet niihin myönteisesti.

Niin kauan kuin infografiikka tallentaa tarinoita tai dataa, tämäntyyppinen sisällöntuotanto on loistava tapa kiinnittää asiakkaiden huomio. Varmista kuitenkin, että sinulla on oikea muoto mainosstrategiallesi.

Älä lähetä infografiikkaa julkaisijoille. Sinun tarvitsee vain jakaa visuaalista dataa ja tarinoita ja varmistaa, että sisällönkuluttajien tietografiikka lisääntyy.

Diplomi

Infografiikan käyttö ei ole vanhentunutta. Niitä on käytetty vain jonkin aikaa väärin. Kun sitä käytetään tarkoituksenmukaisesti, se on silti loistava muoto yleisessä sisältömarkkinointistrategiassasi.