Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

8 vinkkiä WhatsApp-turvallisuuden parantamiseen – Koe turvallisempi viestintä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 8 vinkkiä WhatsApp-turvallisuuden parantamiseen – koe turvallisempi viestintä

WhatsApp-suojaus: Jos olet tämän messengerin käyttäjä, sinun tulee ryhtyä toimenpiteisiin suojataksesi edelleen turvallisuuttasi ja yksityisyyttäsi. Oletuksena WhatsAppilla on sisäinen salausjärjestelmä, jota ei voi poistaa käytöstä.

Tämä järjestelmä muistuttaa, että viestisi lukee vain aiottu vastaanottaja. Ääni- ja videopuhelut käyttävät samaa salausmenetelmää tietojen vaihtamiseen. Mutta turvallisuuden aihe ei lopu tähän.

Mitä suositumpaa messengerin käyttö on, sitä suurempi tarve yksityisyyteen ja turvallisuuteen siellä vaihdetuissa tiedoissa on. Whatsapp on oletuksena sisäinen salausjärjestelmä, jota ei voi poistaa käytöstä.

Ääni- ja videopuhelut käyttävät samaa salausmenetelmää tietojen vaihtamiseen. Tämä järjestelmä muistuttaa, että viestisi lukee vain aiottu vastaanottaja. Mutta turvallisuuden aihe ei lopu tähän. On muitakin asioita, joita voit tehdä parantaaksesi turvallisuuttasi ja yksityisyyttäsi.

1. Hanki vahvistus luottamuksellisten keskustelujen salauksesta

Siitä huolimatta Whatsapp Oletuksena kaikki keskustelut ovat salattuja. Joskus sinun on nostettava turvatasoa entisestään. On parempi käyttää sitä esimerkiksi, jos haluat lähettää pankkitilisi tiedot läheisellesi.

Aloita keskustelu aiotun vastaanottajan kanssa vahvistaaksesi salauksen. Napauta valintaikkunassa yhteystiedon nimeä ja valitse sitten Salaus. Myöhemmin näet jotain tällaista:

Tämä on suojakoodisi 40-numeroinen kuvio. Voit pyytää kontaktiasi skannaamaan tämän QR-koodin, jotta voit vahvistaa koodin Manuaalisesti vertaamalla näitä numeroita. Voit myös tarkistaa yhteyskoodisi “Skannaa koodi” -painikkeella. Tietoturvatutkija nimeltä Martin Shelton huomauttaa, että on parasta käyttää toista lähettiä tarkistaaksesi nämä numerot.

2. Ota suojausilmoitukset käyttöön

Kun uusi numero tai kannettava tietokone käyttää olemassa olevaa keskustelua, molemmille puhelimille luodaan uusi suojakoodi. Whatsapp voi lähettää ilmoituksen, kun tämä suojakoodi muuttuu. Tällä tavalla voit tarkistaa tämän salauksen ystäväsi kanssa toisen messengerin kautta ja varmistaa, että se on turvallinen.

Ota suojausilmoitukset käyttöön siirtymällä kohtaan WhatsApp > Asetukset > Tili > Suojaus > Näytä suojausilmoitukset ja aseta painike päälle (vihreä).

3. Ota kaksivaiheinen vahvistus käyttöön

Yleensä sinun on käytettävä mitä tahansa palvelua, joka tukee kaksivaiheista todennusta. Se lisää säännöllisen salasanan Whatsappvarmistaaksesi, että tietosi eivät ole muiden saatavilla.

Ota kaksivaiheinen vahvistus käyttöön valitsemalla Valikko > Asetukset > Tili > 2-vaiheinen vahvistus > Ota käyttöön. Seuraa ohjeita ja luo kuusinumeroinen PIN-koodi, jonka voit muistaa tulevaisuudessa. On tärkeää, että lisäät sähköpostiosoitteesi tämän PIN-koodin palauttamiseksi, kunnes unohdat sen.

Tämän salasanan säännölliset tarkistukset ovat satunnaisia, joten ei vaikuta siltä, ​​että lukitsisit keskustelun salasanalla. Kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöönoton tarkoitus on estää muita pääsemästä tietoihisi Whatsapp tiliä tietämättäsi.

4. Et voi asettaa salasanaa Whatsapp

Valitettavasti estovaihtoehtoa ei ole Whatsapp salasanalla. Whatsapp mainitsee erityisesti tämän ongelman ja suosittelee, että käytät tähän kolmannen osapuolen lukitussovellusta Androidissa.

iPhonessa ei ole lukitusvaihtoehtoa Whatsapp salasanalla ja edes salasanalla ja Touch ID:llä Apple ei salli tätä.

Toistaiseksi kaksivaiheinen todennus on ainoa toivosi. Ainoa tapa suojata WhatsAppia muilta on lukita koko puhelin salasanalla tai mallilla.

5. Poista pilvivarmuuskopiot käytöstä (jos välität syvästi yksityisyydestä)

WhatsappTavallinen kaksisuuntainen salaus tekee tehtävänsä hyvin, mutta on toinenkin tapa, ja se on suojata se Whatsapp Keskustelut Google Drivessa ja iCloudissa. Tällä ominaisuudella, jos asennat tämän sovelluksen uudelleen tulevaisuudessa. Voit palauttaa vanhat viestisi. Tämä ei kuitenkaan ole salattu varmuuskopio.

Joten jos välität yksityisyydestäsi, sinun tulee kytkeä varmuuskopiointitoiminto pois päältä.

Automaattisen varmuuskopioinnin poistaminen pilveen:

  • iPhonessa: Siirry kohtaan WhatsApp > Asetukset > Keskustelut > Keskustelujen varmuuskopiointi > Automaattinen varmuuskopiointi > Pois.
  • Android: Valitse WhatsApp > Valikko > Asetukset > Keskustelut > Keskustelujen varmuuskopiointi > Varmuuskopioi Google Driveen > Ei koskaan.

6. Varo yleisiä huijauksia

Whatsapp on suosittu chat-ympäristö ja siksi suosittu monien huijareiden keskuudessa. Sinun on oltava erittäin varovainen, ettet joudu heidän ansaan.

Yksi yleisimmistä huijauksista on puhua sovelluksen huippuversioista, kuten: Whatsapp Kulta ja lupaukset parantaa palvelun laatua eikä edes vanhene Whatsapp Tilit. Huolimatta siitä, kuinka monta näistä kohteliaisuuksista on, älä unohda, että sinun tulee käyttää vain tämän messengerin alkuperäistä ja vahvistettua versiota.

7. Hanki virallinen WhatsApp työpöytäsovellus

Käyttää Whatsapp Tietokoneellasi sinun on synkronoitava puhelimesi WhatsApp-verkkokäyttöliittymä tai WhatsApp Työpöytäsovellus. Muista käyttää tätä tarkoitusta varten tämän sovelluksen virallista työpöytäversiota.

Pääsyy tähän on tämä Whatsapp verkossa on helposti manipuloitavissa. Electronic Frontiers Foundationin mukaan tämä on yksi suurimmista WhatsApp-käyttäjien turvallisuusuhkista. Siksi tämäntyyppisten uhkien estämiseksi sinun tulee ehdottomasti käyttää virallista työpöytäversiota Whatsapp Sovellus.

Klikkaa tästä saadaksesi virallisen version WhatsApp-sovellus Windowsille ja Macille.

8. Suojaa yksityisyyttäsi Whatsapp

Whatsapp ei ole yksityisin saatavilla oleva messenger, mutta tarjoaa käyttäjille hyvät hallintamahdollisuudet. Siirry kohtaan Asetukset > Tili > Tietosuoja nähdäksesi tässä tapauksessa tarjotut ominaisuudet.

Voit hallita, kuka näkee viimeisimmän käyntisi, profiilikuvasi, henkilötietosi ja sijaintisi. Tälle ei ole erityistä suositusta, ja voit tehdä haluamasi asetukset.