Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

9 pakollisia ominaisuuksia videoeditointisovelluksessa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 9 Videoeditointisovelluksen pakollisia Ominaisuuksia

Internet on mahdollistanut sen, että kuka tahansa voi tulla julkkiksi haluamallaan uralla. Voit helposti esitellä itsesi miljoonille ihmisille ympäri maailmaa ja jopa vaikuttaa heidän mielipiteisiinsä.

Parasta on, että voit saavuttaa kaiken tämän ilman, että sinun tarvitsee olla näyttelijä, poliitikko tai tunnettu julkisuuden henkilö – kiitos videoiden suoratoistopalveluiden, kuten YouTuben. Voit vapaasti julkaista mitä tahansa oppaista Pelien suoratoisto. Tällainen vastustamaton virtuaalinen glamourimaailma on jotain, jota me kaikki kaipaamme.

Ei enää halua; Tarvitset vain Android-puhelimen ja pätevän videonmuokkaustyökalun päästäksesi verkkovideoiden maailmaan. Sinusta voi tulla kohdeyleisösi sankari, jos olet perehtynyt kodin kunnostukseen, rahoitukseen, meikkiin tai muihin aloihin.

Voit kertoa heille markkinaraostasi ja antaa heille vinkkejä. Sinun on kuitenkin ensin luotava tehokas video. Voit käyttää videonmuokkaustyökalua apunasi tässä. Sovellusten avulla voit luoda ammattimaisia ​​videoita ja tehdä sinusta nopeasti tunnetun bloggaajan.

Mikä on videonmuokkaussovellus?

Videonmuokkaussovelluksen avulla voit yhdistää, lisätä, vähentää, parantaa ja improvisoida videoiden eri elementtejä. Nämä elementit voivat olla mitä tahansa taustasta meluon. Voit lisätä tehosteita, animaatioita, taustamusiikkia, leikata tai rajata videoita. Suurin osa näistä ominaisuuksista on saatavilla lähes kaikissa videonmuokkaussovelluksissa.

Videonmuokkaussovelluksia on kahdenlaisia ​​– välttämättömiä ja ammattimaisia. Se, mikä erottaa ne toisistaan, ovat niiden ominaisuudet. Katsotaanpa joitain ominaisuuksia, joita videonmuokkaussovelluksessa pitäisi olla.

Mitä ominaisuuksia videonmuokkaussovelluksessa pitäisi olla?

Useimmissa videonmuokkaussovelluksissa voit leikata ja leikata leikkeitä. Niiden avulla voit myös vähentää melua tai poistaa taustamusiikkia. Jos kuitenkin luot videota ensimmäistä kertaa, saatat tarvita apua taustan, musiikin ja siirtymädiojen lisäämisessä, jotta videosi näyttää houkuttelevammalta. Tässä on joitain ominaisuuksia, joita sinun tulee etsiä videonmuokkaustyökalusta.

Eri alustojen videoeditointi

Monialustaisen videoeditointiominaisuuden avulla voit muokata videota eri laitteista. Ensimmäiseen videoeditointiprojektiisi valitsemasi ohjelmiston pitäisi antaa sinun muokata videoita eri käyttöjärjestelmissä, kuten Windowsissa, Linuxissa ja iOS:ssä. Se tarjoaa sinulle korkeamman tason joustavuutta. Koska muokkaaminen on aikaa vievää, voit muokata yhtä leikettä yhdellä tietokoneella tänään ja toista toisessa tietokoneessa huomenna.

Automaattinen tekstitys ja tekstitys

Ohjelmisto, jonka avulla voit nimetä tai tekstittää videosi automaattisesti, voi helpottaa videon editointia. Automaattisen tekstitysominaisuuden avulla voit helposti lisätä tekstiä videoosi ja vangita yleisön.

Automaattinen tekstitystoiminto on myös hyödyllinen tuotekuvan luomisessa alalla. Siksi sinun on etsittävä sellainen Online-videon tekstityseditori Erikoisominaisuus. Ominaisuus antaa myös kuuroille mahdollisuuden käyttää sisältöäsi. Siksi tällainen osallisuus auttaa sinua tavoittamaan enemmän ihmisiä.

Vedä ja pudota tuki

Yksinkertainen tiedostojen vedä ja pudotustoiminto voi pelastaa hengen, kun haluat lisätä useita tiedostoja videoon. Leikkeen, kuvan ja tekstin lisääminen helpottuu vetämällä ja pudottamalla.

Videon siirtymät

Jotkut videot luodaan yhdistämällä kaksi eri kohtausta, kuten ne, joissa voit katsoa takautuman. Nämä leikkeet on yhdistettävä siirtymävideoihin. Siirtymävideoita voi leikata mieleisekseen.

Kuvien peittokuvat ja vesileimat

Kuvien peittokuvia ja vesileimoja voidaan käyttää estämään videon väärinkäyttö. Jos loit sosiaalisen viestin sisältävän videon, haluat ehkä säilyttää sen tekijänoikeudet, koska se on sinun luomasi. Vesileimat voivat olla hyödyllisiä, koska niitä ei voi poistaa.

Video trimmeri

Videon leikkausominaisuuden avulla voit muokata tai leikata leikkeitä sanoilla, joilla haluat videon alkavan ja päättyvän. Tämä mahdollistaa tarpeettomien klipsien poistamisen.

Äänenpoistoaine

Onko sinulla vaikeuksia tehdä videota? Oliko taustalla liian kova ääni? Jos vastasit kyllä, tarvitset videonmuokkaustyökalun, joka voi suodattaa melun. On videonmuokkausohjelmisto, jonka avulla voit poistaa taustamelun vaikuttamatta alkuperäiseen ääneen. Se on kätevä ominaisuus ja pakollinen ominaisuus videonmuokkaussovelluksessa.

Jaa

Voiko videonmuokkaussovelluksesi sallia videon jakamisen useille alustoille yhdellä napautuksella? EI! Auttaisi, jos harkitset uudelleen videoeditointiohjelmistoasi. Useimmat sovellukset, joissa on online-videon tekstityseditori, antavat käyttäjien jakaa videoita yhdellä napautuksella. Jakamisominaisuudet helpottavat videon lähettämistä ystävillesi. Työntekijätasiakkaita ja sukulaisia.

Vaihda vihreä näyttö

Voit lisätä videoosi viehättävän taustan kytkemällä vihreän näytön päälle. Mikä on vihreä näyttö? Useimmat videontekijät käyttävät vihreää verhoa tai taustakuvaa, joka voidaan myöhemmin korvata paremmalla taustalla videonmuokkausohjelmistolla. Voit mukauttaa kokemusta vaihtamalla vihreää näyttöä. Taustat ovat välttämättömiä kaikissa videoissa, sillä ne luovat leikkeen sävyn ja tunnelman.

Nämä ovat kaikki ominaisuudet, jotka videonmuokkaussovelluksessasi on oltava. Videon editointi vaatii erikoisosaamista, mutta voit olla ammattimainen editori ja luoda oikealla sovelluksella hämmästyttävän videon, joka kiinnostaa yleisöä. Kaikki parhaat!