Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Adobe julkaisee Substance 3D -ohjelmistopaketin

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Adobe julkaisee Substance 3D -ohjelmistopaketin

Adobe julkaisi keskiviikkona Substance 3D -kokoelman, ohjelmisto- ja palvelupaketin, jonka avulla voidaan luoda kokonaisia ​​3D-projekteja alusta alkaen.

Kokoelma luottaa vahvasti Substance-ohjelmistoon, jota on käytetty aiemmin pelien, kuten Half-Life Alyxin ja Microsoft Flight Simulatorin, kehittämiseen. Substance-sarjaa on käytetty myös elokuvissa, kuten Star Wars: Episode IX ja Blade Runner 2049, jotka voittivat Oscar-palkinnon parhaista visuaalisista tehosteista.

Koko prosessi juontaa juurensa vuoteen 2019, jolloin Adobe osti Allegorithmicin, Substance-tekstuurityökalujen valmistajan. Substancen takana oleva tiimi on sittemmin työskennellyt Adoben kanssa tämän kokoelman julkaisemiseksi.

Uutisissa: Pythonin PyPI-tietovaraston vaarantui kryptolouhintahaittaohjelma

Tällä hetkellä kokoelma koostuu neljästä eri ohjelmistosta, jotka toimivat samalla tavalla kuin Adoben nykyiset työkalut. Täältä löydät yleiskatsauksen yksittäisten työkalujen toiminnoista.

  • Substance 3D Stager: Työkalu perustuu Adoben Dimensioniin, ja sen avulla käyttäjät voivat sommitella malleja, materiaaleja ja valoja 3D-näkymäksi kuvien ja virtuaalikuvien renderöimiseksi.
  • Substance 3D Painter: Photoshopin tapaan työkalun avulla käyttäjät voivat käyttää pintakuvioita ja materiaaleja 3D-objekteihin.
  • Aineen 3D-näytteenottolaite: Substance Alchemistiin perustuvan työkalun avulla käyttäjät voivat luoda materiaaleja valokuvien ja suodattimien avulla tekstuurin tai materiaalin luomiseksi.
  • Substance 3D Designer: Työkalun avulla käyttäjät voivat luoda omia muokattavia tekstuureja, materiaaleja ja 3D-malleja tyhjästä.

Yllä olevan ohjelmistokokoelman lisäksi Adobe tarjoaa myös Substance 3D Asset Libraryn, joka on hyvin samankaltainen kuin nykyisin suosittuun ohjelmistopakettiin integroituja kuvapalveluita.

Käyttäjät voivat valita tuhansista Muokattavissa olevista 3D-omaisuuksista oman harkintansa mukaan, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, mallit, valot ja materiaalit. Opit myös, kuinka nämä resurssit luotiin ymmärtääksesi paremmin niiden taustalla olevia tekniikoita ja soveltaaksesi niitä omissa muokatuissa resursseissasi.

Yritys on myös avannut yksityisen beta-version tulevasta työkalustaan ​​nimeltä Substance 3D Modeler. Tämä on mallinnustyökalu, jonka avulla käyttäjät voivat luoda oman 3D-objektinsa VR-rajapinnassa luodakseen uudelleen luonnollisen muovailusaven käsin. Voit myös olla vuorovaikutuksessa malliesi kanssa työpöydälläsi, jolloin käyttäjä voi käyttää hiiren ja tabletin säätimiä.

Uutisissa: Lenovo laajentaa langattomien Go-lisävarusteiden Valikoimaansa

nv-author-imagenv-author-image

Yadullah Abidi

Yadullah on valmistunut tietojenkäsittelytieteestä ja kirjoittaa/leikkaa/filmaa/koodaa kaikkea kyberturvallisuuteen, pelaamiseen ja teknisiin laitteisiin liittyvää. Jos ei, hän suoratoistaa itseään ajamassa virtuaalisia autoja. Vuodesta 2018 lähtien hän on kirjoittanut ja raportoinut teknologiasta ja kyberturvallisuudesta verkkosivustoilla, kuten Candid.Technology ja MakeUseOf. Voit ottaa häneen yhteyttä täältä: [email protected].