Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Aikatietojen lisääminen tai vähentäminen Excelissä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Aikatietojen lisääminen tai vähentäminen Excelissä

Säästä aikaa Microsoft Excelissä.

Tiedot Excelissä: Jos työskentelet projektin parissa, saatat haluta tietää kuinka monta Aika Käytät sen tähän. Kun työ on valmis, haluat nähdä kuinka monta minuuttia tai tuntia olet työskennellyt sen parissa. Jos olet tietoinen siitä aika tai tarve tietää Aika Jos teet sen Saadaksesi kustannukset asiakkaalta, voit saada koko asian Aika käyttämällä kaavojen ja muotojen yhdistelmää.

Mukauta solun muoto tunteiksi ja minuuteiksi

Huomaa, että käytämme H:MM-rakennetta pitämään Aikaa tunteina ja minuutteina. Siitä huolimatta Excel Jos tunnistat niiden muodon tietoja syöttäessäsi, voit säätää solujen muotoa itse.

Valitse tietosi sisältävät solut, napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Muotoile solut tai jokin muu Vaihtoehto siirtyäksesi Koti-välilehteen. Valitse ponnahdusvalikosta Muotoile ja sitten Muotoile solut.

“Muotoile solut” -ikkunassa sinun on siirryttävä “Numerot” -osioon. Valitse haluamasi kategoriaksi “Mukautettu”. Valitse seuraavaksi “h:mm” avattavasta luettelosta tai valitse haluamasi muoto Tyyppi-kentästä.

Käytä muotoa valituissa soluissa valitsemalla OK.

Lisää ajat kaava.

Jos sinulla on vain kaksi syötettä, voit syöttää nopeasti kaavan tuntien ja minuuttien lisäämiseksi. Valitse solu, jonka haluat täydentää Aika sisältää. Kirjoita seuraava kaava, mutta sinun on korvattava molemmat omasi Excelin rivit ja sarakkeet:

= F2 + F3

Käytä kaavaa syöttämällä. Sinun pitäisi nähdä kokonaissumma Tunnit ja minuutit kolmannessa solussa.

Lisää ajat summafunktiolla.

Jos aikasi Koska seurantasivu sisältää paljon syötettä, summafunktion käyttö on helpoin tapa.

Valitse tulojen loppusolu. Siirry Koti-välilehdelle ja napsauta Summa (aiemmin AutoSum).

Excel Sinun on tunnistettava solut, joita haluat käyttää. Jos se ei kuitenkaan toimi kunnolla, valitse solut, joissa se on vain Haluat asettaa kaavan syötteen. Paina sitten ENTER.

Nyt sinun täytyy nähdä tämä kaikki yhteensä tunnit ja minuutit yhteensä.

Määritä kellonajan muoto, joka käyttää 24 tunnin standardia

Kun syötät tietoja, jotka käyttävät 24 tunnin muotoa aikamuoto, se kaikki yhteensä Saadut tiedot eivät todennäköisesti pidä paikkaansa. Vältä tämä virhe määrittämällä sisällytettävä solumuoto.

Valitse solu, jolle kaava on määritetty. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse “Muotoile solut”. Voit jopa siirtyä kohtaan Koti > Muotoile > Muotoile solut.

Varmista Muotoile solut -ikkunassa, että Numero-välilehti on valittuna. Valitse “Mukautettu” -luokka ja sitten luettelosta “[h]: mm; @” tai kirjoita muoto Tyyppi-kenttään.

Käytä muotoa valittuun soluun napsauttamalla OK. Lopuksi sinun pitäisi nähdä oikea tulos syötteille, joissa on 24 tunnin aikamuoto.

Minimoi ajat Microsoft Excelissä

Toinen tehokas tapa seurata Aika Sisään Excel on alkamis- ja lopetusaika. Voit käyttää sitä projektissasi tai jopa työsi aikajanana.

Määritä solujen muoto ajan suhteen

Kuten edellä mainittiin, varmista ensin, että solujen haluttu muoto on asetettu aika. Valitse solut, joita haluat napsauttaa hiiren kakkospainikkeella, valitse Muotoile solut tai valitse Aloitus > Muotoile > Muotoile solut.

Valitse Muotoile solut -ikkunassa Numero-kentän kategoriaksi Aika. Valitse tunti- ja minuuttimuodoksi “1:30 p.m.”.

Ota muoto käyttöön valitsemalla OK.

Vähennä syötetyt ajat

Valitse solu, johon haluat liittää tuloksen, ja kirjoita seuraava kaava.

= C2 – B2

Käytä kaavaa syöttämällä.

Sen jälkeen saatat joutua valitsemaan solun muodon tunneille ja minuuteille nähdäksesi kokonaissumman Aika annettu. Oletusarvoisesti tulokset voidaan näyttää tunneittain.

Valitse solu, joka sisältää kaavan. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Muotoile solut tai mene kohtaan Koti > Muotoile > Muotoile solut.

Valitse Muotoile solut -ikkunassa ja Numero-kentässä kategoriaksi Mukautettu. Valitse “h:mm” tai kirjoita se “Tyyppi”-kenttään ja napsauta “OK”.

Lopuksi sinun täytyy nähdä oikea tuntien ja minuuttien määrä kellolle Aika kulunut.