Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Analysoi osakemarkkinoita tekoälyllä!

Huomaa: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Analysoi osakemarkkinoita tekoälyn avulla!

Pörssiasiantuntijan mukaan tekoäly on kauppiaille sama kuin tuli luolamiesten! Tämä tarkoittaa, että tekoäly muuttaa pian rahoitusmarkkinoita. Vaikka ihmiset ovat edelleen suurimpia kauppiaita rahoitusmarkkinoilla, myös tekoäly on nousemassa ja näyttelee keskeistä roolia. Erään brittiläisen tutkimusyrityksen viimeisimmän tutkimuksen mukaan sähköiset tapahtumat muodostavat 45 prosenttia käteisvarojen tuotoista. Vaikka hedge-rahastot ovat vähemmän taipuvaisia ​​automatisoimaan, monet käyttävät tekoälypohjaista analytiikkaa sijoitusideoidensa ja salkkunsa muokkaamiseen. Alla Tarkastellaan rahoitusmarkkinoiden perusteita ja sitten tekoälyn roolia niiden ennustamisessa.

Mikä on osakemarkkinat?

Voit ostaa, myydä ja vaihtaa yritysten osakkeita pörssissä joka arkipäivä. Näillä markkinoilla on yrityksiä kaikilta toimialoilta, joissa ostajat ja myyjät asettavat hintoja ja käyvät kauppaa keskenään. Sijoittajat ostavat ja myyvät näitä osakkeita toisilleen, ja julkisesti noteerattujen yritysten, kuten New Yorkin pörssin, tehtävänä on seurata ja säädellä kaikkien näiden osakkeiden tarjontaa ja kysyntää. Osakkeet edustavat omistusta yrityksessä, joka voidaan jakaa pieniin yksiköihin. Jakamalla osakkeet pienempiin yksiköihin, ihmiset voivat saada prosenttiosuuden näistä osakkeista.

Rahoitusmarkkinoiden analyysin tärkeimmät menetelmät

Rahoitusmarkkina-analyysi on jaettu kahteen osaan: tekninen analyysi ja perusanalyysi. Tekninen analyysi tutkii kaavioiden hintatietueita. Teknologit uskovat, että kaikki sisältyy hintaan, koska ulkoasu on kaavio miljoonista liiketoimista ja tapahtumista, jotka yrityksessä on tapahtunut. Kaaviot ja analyysityökalut, kuten indikaattorit, voitto- ja tappiorajat ja tekniset kauppiaiden sisääntulokohdat, tunnistetaan. Se tutkii suurinta osaa tekoälyn edistysaskeleista osakemarkkinoilla teknisestä näkökulmasta. Koska tietojen poimiminen ja kaupankäyntimallien ja -strategioiden löytäminen hintaan on paljon helpompaa kuin perustavanlaatuisten taloudellisten ongelmien poimiminen ja analysointi.

Fundamentaalisessa analyysissä tarkastellaan yritysten taloudellisia näkökohtia, mukaan lukien yrityksen taloudellisten raporttien erittely, talousuutiset, keskeiset talouden tunnusluvut, yrityksen lasketut voitot ja tappiot ja paljon muuta. Taloudellisten ja poliittisten uutisten, kuten korkea-arvoisten poliitikkojen twiittien, analyysi on myös perusanalyysi. Olemme usein nähneet, että Trumpin twiitillä Yhdysvaltain osakeindeksi on negatiivinen tai positiivinen muutaman päivän. Tekoälyn ja luonnollisen kielen käsittelyn kehityksen myötä perusanalyysin tekoäly on paljastunut viime aikoina. Tekoälyn käyttöönottoa tällä alalla on kuitenkin vielä parannettava ja edistettävä tietojen poimimiseksi, analysoimiseksi ja toimimiseksi kaikista talouslähteistä, talousraporteista, talousuutisista ja muista rahoituslähteistä.

Sijoita rahoitusmarkkinoille

Saatuaan tietää osakemarkkinoiden liikkeistä useimmat ihmiset uskovat, että sijoittaminen on sama asia kuin kaupankäynti; Haluamme tuottaa voittoa molemmissa luokissa. Näiden kahden menetelmän kannattavuuden luonne on kuitenkin täysin erilainen. Kaikki tämä ero voidaan tiivistää siten, että sijoittaminen on pitkän aikavälin prosessi, mutta kaupankäynti tarkoittaa lyhyen aikavälin kannattavuutta. Sijoittaminen on työkalu pitkän aikavälin vaurauden luomiseen. Kun sijoitat yritykseen, oletat, että yrityksen osakkeet kasvavat vuosien tai jopa vuosikymmenten kuluessa. Vaatii paljon kärsivällisyyttä ja henkistä kurinalaisuutta kestääkseen markkinoiden hyvän ja huonon puolen. Sijoittaminen voi auttaa sinua turvaamaan valtavan varallisuuden eläkkeellesi. Pääoma on paljon enemmän kuin pankkitalletustesi tai henkilökohtaisten säästöjesi korko.

Tekoäly ja automatisoidut kaupankäyntijärjestelmät ovat nykyään hyödyllisempiä, koska tekninen analyysi on erittäin tärkeä kaupankäynnissä. Viime aikoina tekoälyjärjestelmiä voidaan käyttää myös investointisektorilla. Nämä järjestelmät valitsevat parhaat tuhansista yrityksistä tutkimalla saatavilla olevia perustietoja. Näitä algoritmeja voidaan käyttää myös salkunhoitoprosessissa optimaalisten sijoitusten saavuttamiseksi.

Sijoitusprosessista oppiminen voi olla työlästä. Et todennäköisesti halua rikastua seuraavien 30 vuoden aikana; Haluat tuloksen heti. Älä huoli, koska esittelemme sinut kaupankäynnin tässä tapauksessa.

Kaupankäynti rahoitusmarkkinoilla

Voit ansaita rahaa lyhyellä aikavälillä käymällä kauppaa pörssissä. Ja kauppiaat aloittavat ja lopettavat kaupan lyhyissä viikkoissa, päivissä, minuuteissa ja joskus sekunnissa ansaitsemalla kohtuullisen voiton. Kuvittele, että pystyt tienaamaan 400 dollaria 30 sekunnissa, se on mahtavaa!

Kuulet tämän lauseen monilta jälleenmyyjiltä. Saatat sanoa itsellesi, mikä upea tapa saada ihmiset yli 400 dollariin 30 sekunnissa. Voimme sanoa, että tähän ammattiin pääsy vaatii varastoanalyysiä, riittävää kokemusta, suunnittelua ja pääomaa. Kauppiaat voidaan jakaa eri ryhmiin riippuen ajanjaksoista, jolloin he toimivat markkinoilla. Scalperit käyvät kauppaa minuuteissa tai jopa sekunneissa, kauppiaat käyvät kauppaa vain päivän aikana ja poistuvat ennen päivän kaupankäyntiaikojen päättymistä, ja toinen ryhmä pitää kaupankäynnin auki muutaman päivän.

Rahoitusmarkkinoilla on myös erilaisia ​​luokkia, jotka valitaan kaupankäynnin tyypin ja yksilön riskinsietokyvyn mukaan. Jotkut markkinat ovat yksipuolisia ja hyödyt vain hinnankorotuksista, ja jotkut markkinat ovat kaksipuolisia, mikä tarkoittaa, että mitä alhaisempi hinta, sitä enemmän voit hyötyä.

Osakekaupan lisäksi kauppiaat voivat myös ostaa ja myydä hintaindeksejä, erilaisia ​​hyödykkeitä ja valuuttapareja (Forex-markkinoilla). Yksi kaupankäynnin eduista on välittäjien mahdollisuus saada vipuvaikutusta joihinkin liiketoimiin. Samalla kun kaupankäyntiriski kasvaa, velkaantumisaste tuo maksimaalista hyötyä ammattianalyytikoille.

Erittäin monipuoliset ja edistyneet järjestelmät tukevat älykästä ja automatisoitua teknistä analysointia ja kaupankäyntiä. Nämä algoritmit ja järjestelmät tarjoavat sinulle kaupparobotin, joka analysoi hintoja ja käyttää analyyttisiä työkaluja, kuten indikaattoreita, liukuvia keskiarvoja, kaupankäyntivolyymiä, hintamalleja jne. Näiden robottien on kyettävä muodostamaan kauppajärjestelmä, soveltamaan pääomanhallintaa ja raportoimaan tulokset. Näitä palveluita voidaan käyttää myös pankki-, rahoitus- ja business intelligence -alalla.

Miten tekoäly ennustaa osakemarkkinoita?

On olemassa useita tapoja, joilla tekoäly voi auttaa ennustamaan rahoitusmarkkinoita. Keskustelemme joistakin niistä alla.

1 Tutustu kuvioihin

Suorituskykyiset tietokoneet voivat analysoida datariitoja minuuteissa; Tämä antaa heille mahdollisuuden tunnistaa historiallisia ja toistuvia malleja. Näiden mallien tunnistaminen johtaa älykkääseen kaupankäyntiin, joka on usein piilossa sijoittajien silmiltä. Ihmiset eivät pysty analysoimaan kaikkia näitä tietoja ja tunnistamaan näitä malleja samalla nopeudella. Kuvittele, että tekoäly pystyy skannaamaan tuhansia yrityksiä minuuteissa. CNN raportoi, että jotkut massadatakaupan varainkeruuyritykset käyttävät tekoälyä 300 miljoonan noteerauksen tulkitsemiseen New Yorkin pörssissä varhain aamulla. Myös muut pörssien tekoälypalvelut tunnistavat markkinatrendejä ja parantavat kauppiaiden käyttökokemusta.

Kaksi kauppaa talousuutisten perusteella

Analysoimalla otsikoita, kommentteja sosiaalisissa verkostoissa ja blogeissa sekä tekoälyä. Osaa ennustaa osakkeiden liikkeitä. Tämä ennuste tehdään tekstianalyysin ja luonnollisen kielen käsittelyalgoritmeilla. Tutkimalla tuhansia tekstidataa nämä algoritmit etsivät samanlaisia ​​ja säännöllisiä elementtejä, jotka ovat tarkimpia.

3 Nopeuta kaupankäyntiä

Vaikka tämä ei ole vallankumouksellinen ominaisuus, se nopeuttaa kaupankäyntiä, koska se on jokaisen millisekunnin arvoinen nykyään. Tekoäly tarkoittaa tapahtumien automatisointia ilman, että sinun tarvitsee ottaa yhteyttä välittäjään saadaksesi ohjelmiston.

Kuinka tekoäly suojaa Yhdysvaltain Nasdaqia?

Yhdysvaltain Nasdaq-pörssi on ensimmäistä kertaa käyttänyt tekoälyä tunnistaakseen epätavallisia ja rikollisia liiketoimia Koreassa. Ensimmäinen versio julkaistiin vahvistamaan ja muuttamaan rahoitusmarkkinoiden valvontaa tekoälyn ja koneoppimisen avulla. ”Yhdysvaltain pääomamarkkinat ovat suurimmat ja ketterimmät Siksi on tärkeää suojella näitä markkinoita pienten ja suurten sijoittajien käyttöön. Meidän on aina käytettävä uusinta teknologiaa osakekaupan seuraamiseen. Käyttämällä tekoälyä valvontajärjestelmissä pystymme havaitsemaan rikokset entistä tarkemmin ja seuraamaan markkinoita kokonaisvaltaisemmin rahoitusmarkkinoiden tarkkuuden parantamiseksi.

Uusimmat tekniikat, jotka auttavat suojaamaan koneoppimista ja tekoälyä, sisältävät perusoppimisen, syväoppimisen, siirtooppimisen ja ihmissilmukan oppimisen. Syväoppiminen mahdollistaa Tietokoneiden oppimisen sekä ihmisen valvonnassa että ilman. Tässä koulutuksessa käytetään monimutkaisia ​​​​malleja, hermoverkkoja ja salaista viestintää suurissa tietokeskuksissa.

Siirtymäoppiminen luo uusia malleja katsomalla menneisyydessä muodostuneita malleja. Toisaalta ihmiskeskeisen oppimisen ansiosta analyytikot voivat tehokkaasti jakaa kokemuksiaan ja asiantuntemuksiaan koneiden kanssa. Ihmiskeskeisen oppimisen ansiosta humanistiset tutkijat voivat viettää aikaa markkinoiden tutkimiseen sekä todisteiden tutkimiseen ja tarkistamiseen. Nykyään Nasdaqin Yhdysvaltain osakemarkkinoiden valvontatiimi tarkistaa yli 750 000 hälytystä vuosittain ja havaitsee epäilyttävät kohteet, kuten epätavalliset hintaliikkeet, kaupankäyntivirheet ja mahdolliset manipulaatiot.

Yritykset, jotka analysoivat osakemarkkinoita tekoälyn avulla

Tässä on joitain tekoälyn ja rahoitusmarkkinoiden parhaita yrityksiä ja nähdä, kuinka ne hyödyntävät tekoälyä itsensä ja asiakkaidensa kannattavuuden saavuttamiseksi.

TRADING TECHNOLOGIES Yritys Chicagossa

Kaupankäyntiteknologiat on tekoälyalusta, joka havaitsee monimutkaiset kaupankäyntimallit mittakaavassa useilla reaaliaikaisilla rahoitusmarkkinoilla. Yhdistämällä koneoppimisen ja suuren tiedonkäsittelytehon yhtiö tarjoaa asiakkailleen jatkuvaa riskiarviointia yhteistyöstä.

GREEN KEY TECHNOLOGIES -yritys Chicagossa

Yritys auttaa kauppiaita käyttämään puheentunnistus- ja luonnollisen kielenkäsittelyn (NLP) teknologioita. Nämä tekniikat säästävät kauppiaiden aikaa ja tutkivat sen sijaan yritysten keskusteluja, dataa ja talousraportteja. Kanssa GreenKey Technologies Alustan avulla rahoitusalan ammattilaiset voivat käyttää tekoälyä analysoidakseen yrityksen tilinpäätöstä ja tunnistaakseen nousevia yrityksiä.

KAVOUT Company Seattlessa, Washingtonissa

Yrityksellä on tuote nimeltä “K Score”, joka on saman yrityksen Kai-tekoälyalustan tytäryhtiö. K Score osaa arvioida yrityksen osakkeita käsittelemällä suuria ja monipuolisia tietojoukkoja ja toteuttamalla erilaisia ​​ennakoivia malleja. Käyttää tekoälyä, hahmontunnistustekniikkaa ja hinnanennustusmoottoria Kavout määrittää parhaat yritykset päivittäin.

Kauppayhtiö Lontoossa, Englannissa

Tämä startup auttaa tuottamaan enemmän voittoja yhdistämällä tekoälyn ja kauppayhteisön. Kaupankäynnin monitorit Rahoitusmarkkinat hyödyntämään optimaalisia kaupankäyntimahdollisuuksia.

Nämä tapahtumat käsitellään lohkoketjupohjaisilla älykkäillä sopimuksilla. Kaikki tapahtumat ovat lukittavia, eikä niitä voi muuttaa tai manipuloida.

SENTIENT INVESTMENT MANAGEMENT -yhtiö San Franciscossa, Kaliforniassa

Sentient auttaa kehittämään tekoälyä käyttäviä strategioita sekä kaupankäynnissä että sijoittamisessa. Yhdistämällä vallankumouksellisia teknologioita ja syväoppimisalgoritmeja tämä tekoälyjärjestelmä käsittelee ja kehittää jatkuvasti uusia strategioita.

INFINITE ALPHA Lontoossa, Englannissa

Ääretön Alfa käyttää tekoälyä helpottaakseen kryptovarojen kauppaa. Yritys tarjoaa myös tietoturvapalveluita, kuten edistyneitä todennus-, salaus-, laitteisto- ja kaupankäyntiasiantuntijoita. Alustan kojelautaliittymän avulla käyttäjät pääsevät helposti käsiksi tilitietoihinsa, saldo- ja tapahtumatietoihinsa.

TECHTRADER-yritys San Franciscossa, Kaliforniassa

Techtrader on täysin itsenäinen osakekauppajärjestelmä, eikä se vaadi ihmisen väliintuloa; Tämä järjestelmä on ollut käytössä seitsemän vuotta. Ilman säätöjä ja päivityksiä tämä järjestelmä yhdistää markkinoita hallitsevan inhimillisen ajattelun koneen vaikutuksen järjestykseen ja laajuuteen. Yrityksen mukaan heidän tehtävänsä on palkata tuhansia kauppiaita ja keskittyä vain yhteen osakkeeseen jokaista näistä kauppiaista.

KAUPPA-IDEOITA San Diegossa, Kaliforniassa

Kaupan ideat omistaa kaupparobottialustan nimeltä “Holly”, joka käyttää tekoälyä. Alusta tutkii useita sijoitusalgoritmeja ja yli miljoona erilaista kaupankäyntistrategiaa lisätäkseen kannattavuuden todennäköisyyttä yrityksen tulevissa vaiheissa. Asiakkaille suositellaan vain strategioita, joiden onnistumisprosentti on vähintään 60 ja palkkio-riskisuhde 2 tai korkeampi.

Jotkut tekoälyn tehottomuudet tekevät osakemarkkinoista riskialttiita.

Kuka on vastuussa mahdollisista tekoälyvirheistä? Tekoälyjärjestelmät, kuten ihmiset, ovat aloittelijoita ja alkavat oppia, yrittää ja kehittyä ajan myötä. Mutta jos tulos on tappio tässä prosessissa, kuka on vastuussa? Kaiken rahoitusmarkkinoiden edistyksen ja tekoälypalvelujen myötä meidän on myönnettävä, että olemme vielä kaukana ihmiskartan poistamisesta ja sen luovuttamisesta tekoälylle. Kaupankäynnin kultainen kolmio sisältää strategian, pääomanhallinnan ja markkinapsykologian. Tekoäly on laajentunut kahdelle ensimmäiselle puolelle, mutta markkinoiden psykologinen puoli voidaan ymmärtää vain ihmisille, ainakin lähitulevaisuudessa.

Maailmassa on kriisejä, ja nämä kriisit, kuten korona ja sota ja poliitikkojen päätökset, vaikuttavat markkinoihin. Monet asiantuntijat pystyivät ennustamaan nämä kriisit ennen kuin ne tapahtuivat. Mutta pystyykö tekoäly selviytymään myös näistä kriiseistä? Toisaalta lyhyen aikavälin kaupankäynti ja työn vaihtelut ovat erittäin vaikeita, ja myös transaktiopalkkiot on otettava huomioon.

Transaktioissa transaktion tuotto joskus kompensoituu välittäjien ja pörssiorganisaatioiden veloittamilla palkkioilla, jos liiketoiminta on kannattavaa. Kuvittele nyt, että sinun on maksettava tekoälyyrityksille sekä transaktiomaksu että prosenttiosuus voitoista. Tämän seurauksena tekoälyn kaupparobottien riski kasvaa kauppojen määrän kasvaessa ja kunkin kaupan tekemiseen kuluvan ajan lyhentyessä. Lopuksi meidän on muistettava, että kaupankäynnissä on aina kyse todennäköisyydestä eikä varmuudesta. Siksi meidän ei pitäisi odottaa 100% tarkkuutta ja kannattavuutta tekoälyjärjestelmiltä tai ammattianalyytikoilta.

Sisällysluettelo