Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Android-kaukosäädinohjelmisto (8 suosituinta sovellusta)

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Android-kaukosäädinohjelmisto (8 suosituinta sovellusta)

Vaikka perinteisiä televisioita ohjataan fyysisillä ohjaimilla, älypuhelimien ominaisuudet, joita kutsutaan IR-blasteriksi, ovat tehneet laitteistosta jonkin verran vanhentuneita. Mobiililaitteen IR-blasterin avulla voit ohjata televisiota tai muita laitteita suoraan puhelimesta tai tabletista. Tämä tekee television katselusta epäilemättä jännittävämpää, eikä sinun enää tarvitse huolehtia television hallinnan menettämisestä.

Tässä artikkelissa tarkastellaan kahdeksaa parasta saatavilla olevaa kaukosäädinohjelmaa, joiden avulla voit valita parhaan ohjelman televisiollesi tai muulle laitteelle.

Jotkut mainituista ehdotuksista saattavat vaatia erillisen laitteiston käyttääkseen Ominaisuuksia ja ohjelmia, jotka toimivat ilman erikoislaitteita.

1 – Yhtenäinen kaukosäädin

Tätä ohjelmaa käytetään pääasiassa tietokoneiden ja kannettavien tietokoneiden ohjaamiseen. Jos sinulla on kotiteatteritietokone, tämä sovellus on hyvä valinta. Käyttäjät voivat käyttää monia kaukosäätimiä, mutta tämä vaatii paljon rahaa. Kaukosäätimen käyttö on kuitenkin ilmaista. Joten jos sinulla on vain yksi laite kotona, tämän sovelluksen pitäisi olla luettelossasi. On huomattava, että tämä ohjelma ei ole tavallinen IR Blaster -ohjelma eikä se toimi tavallisten televisioiden kanssa.

Jos et ole TV-fani ja haluat katsoa sisältöä suoratoistopalveluiden, kuten: Netflix, Hulu jne., tämä ohjelma on hyödyllinen. Kehittäjä huomauttaa, että ilmaisen version käyttäjillä on pääsy 18 kaukosäätimeen, kun taas Pro-versio avaa täyden 90+ etäkiintiöohjelman.

2- Lanka yleistelevision kaukosäädin

Tämän sovelluksen avulla voit ohjata erilaisia ​​televisioita alueellasi. Siinä on yksinkertainen käyttöliittymä ja opit käyttämään sitä hetkessä. Tämä mielessä pitäen se on yksi parhaista kaukosäädinohjelmista. Jos olet esimerkiksi hotellissa ilman valvontaa, tällainen ohjelma toimii sinulle.

Kehittäjät huomauttavat, että jotkut televisiot eivät välttämättä toimi odotetulla tavalla Twinonen kanssa. Ratkaise tämä ongelma käyttämällä ohjelman “Korjaa painikkeet” -painiketta. Twine on hyvin yksinkertainen sovellus, joka käyttää IR-blasteria tai puhelimen infrapunaa toimiakseen televisioiden ja muiden laitteiden kanssa. Tämä sovellus on ilmainen, mutta sisältää mainoksia. Valmistaja ei kuitenkaan tarjoa sovelluksen sisäisiä ostoksia mainonnan poistamiseksi, joten olet mukana mainonnassa niin kauan kuin käytät sovellusta.

3- Google Home

Google Home on laite, joka on kaikkien Android-käyttäjien saatavilla. Laitteiston avulla voit yhdistää älykodin laitteesi siihen, kun taas integrointi Assistantin kanssa antaa pääsyn moniin muiden kaukosäädinsovellusten ominaisuuksiin. Minä en.

Olisi hyödyllistä, jos sinulla olisi Google Home -laitteisto Google Home -sovelluksen käyttämiseen. Sovellusta voidaan käyttää myös Google Chromecastin kanssa, vaikka se ei valitettavasti voi ohjata televisioita, mutta jos käytät Google-laitteistoa, tämä sovellus on ehdottoman välttämätön.

Jotkin tärkeät ominaisuudet, kuten ääni, kanava tai muut näkökohdat, puuttuvat sovelluksesta. Koska sovellus kuitenkin mahdollistaa videon toistamisen suuremmalla näytöllä, sinun on lisättävä äänenvoimakkuutta nähdäksesi muutokset näytöllä. Tämä sovellus on täysin ilmainen ladata ja käyttää ilman sovelluksen sisäisiä ostoksia tai mainoksia. Tarvitset kuitenkin Chromecastin tai Google Homen käyttääksesi sitä.

4- TV:n kaukosäädin

Tämä ohjelma toimii paljon kuten monet muut luettelossamme olevat vaihtoehdot, mutta käyttäjäystävällisemmällä käyttöliittymällä.

Mukava asia television kaukosäätimessä on, että se toimii infrapuna-anturin tai WiFin kautta. Joten sinulla on vähintään kaksi vaihtoehtoa käyttää ohjelmaa television kanssa, aivan kuten joitain muita luettelossa olevia kaukosäätimiä. Tämä tarkoittaa, että et koskaan menetä hallintaa etkä tarvitse huolehtia akun vaihdosta.

5- Älykäs IR-kaukosäädin

Tämä ohjelma on IR (infrapuna) kaukosäädin, joka tukee yli 900 000 laitetta. Voit käyttää sitä televisioissa, kameroissa ja muissa tuotteissa, joissa on infrapunalähetin. Play Kaupan listauksessa todetaan, että se ei ole yhteensopiva joidenkin LG- ja Huawei-laitteiden kanssa.

Lisäksi, jos televisiossa tai älylaitteessa ei ole infrapunaa, se toimii sen kanssa Wi-Fin kautta. Tämä ominaisuus toimii joissakin Sonos- ja Samsung-televisioissa ja kodin älylaitteissa. Kehittäjä väittää, että tämä on ainoa kaukosäädin, jonka tarvitset melkein mihin tahansa infrapunalaitteeseen. Tällä sovelluksella voit jopa ohjata ilmastointia, mikä on hämmästyttävää.

6- SURE Universal Smart TV -kaukosäädin

Se ei toimi vain infrapunalaitteiden kanssa, vaan se voi myös muodostaa Pariliitoksen muutamien laitteiden kanssa Wi-Fi- tai DLNA-yhteyden kautta. Sen yhteensopivuus on hyvin samanlainen kuin yllä mainitun Smart IR Remote -ohjelman kanssa, joten tulet todennäköisesti huomaamaan sen toimivan markkinoiden lukemattomien älylaitteiden kanssa.

Se tukee myös Amazon Alexaa. Alexan avulla voit oppia yli 10 000 taitoa. Luomalla suojatun verkon ohjelma voi kopioida tiedostoja paikalliselta palvelimelta laitteellesi tai päinvastoin.

7- Vsray-kaukosäädin

Vray on yhteensopiva joidenkin suosituimpien saatavilla olevien TV-mallien kanssa, mutta siinä on joitain bugeja ja virheitä. Puhumme brändeistä kuten Samsung, LG, Panasonic, Visio, Sony jne. Lisäksi Vray on yhteensopiva yli 220 000 kotiteatterilaitteen kanssa.

Vrayllä on puhdas ja yksinkertainen käyttöliittymä. Yksi Vsrayn haitoista on kuitenkin se, että se on yhteensopiva vain infrapunasensorin kanssa eikä sitä voi käyttää WiFin kanssa.

8-Dynex-yleiskaukosäädin

Dynex-yleiskaukosäädin on toinen esine, jonka avulla voit ohjata televisiota ja muita laitteita. Käyttö ja asennus on kaksivaiheinen ja hyvin yksinkertainen prosessi. Edellytyksenä on kuitenkin, että ohjauslaitteessa on infrapuna-anturi. Ei yhdistä televisioon tai vastaavaan WiFin tai Bluetoothin kautta.

Kuten näet, on olemassa erilaisia ​​​​kaukosäädinsovelluksia, joita voit käyttää Androidissa. Muista, että televisiosi tai älytelevisiosi tarvitsee vähintään IR- tai infrapunatuen, jotta kaikki ohjelmat toimivat. Jotkut toimivat myös televisioiden kanssa, jotka tukevat WiFi- tai Bluetooth-yhteyttä.