Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Android-sovellukset ovat tulossa Windows 11:een

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Android-sovelluksia on tulossa Windows 11:een

Microsoft on lunastanut lupauksensa mahdollistaa Android-sovellusten toiminnan Windows 11:ssä ja on vihdoin ilmoittanut, että Android-sovellukset ovat saatavilla myös Windows 11:ssä Windows Insiderin kautta. Keskiviikkona.

Android-sovellusten käyttäminen Windows-Tietokoneella ei kuitenkaan ole niin helppoa kuin vain siirtyminen Play Kauppaan ja niiden lataaminen. Sen sijaan Microsoft teki yhteistyötä Amazonin kanssa koonnut yli 50 sovellusta Windows Insidersin testattavaksi. Sovellukset julkaistaan ​​Windows Insider -ohjelman kautta lähikuukausina.

Tämä ei ole myöskään ensimmäinen kerta, kun Microsoft yrittää integroida Android-sovelluksia ekosysteemiinsä. Windows Phone -puhelimien hiipuvana aikana he yrittivät mahdollistaa Android-sovellusten sivulatauksen myös mobiililaitteilleen, vaikka se ei tosin mennyt aivan yhtä hyvin.

Uutisissa: Instagram-Yritä myöhemmin uudelleen. Virheet: 7 korjausta

Insider-ohjelman jäsenet voivat nyt testata joitain sovelluksia Windows 11:ssä. Saatavilla on muun muassa pelejä, kuten Lords Mobile, June’s Journey ja Coin Masters. Kindle-sovellus Androidille, Khan Academy Kids ja Lego Duplo World ovat myös testattavissa.

Nämä sovellukset toimivat natiivisti Windowsissa ilman emulaattoria, kiitos niin sanotun Windows-alijärjestelmän Androidille, joka toimii Amazon Appstoren ja sen koko luettelon avulla.

Alajärjestelmä sisältää Linux-ytimen ja Android-käyttöjärjestelmän, joka perustuu Android Open Source Project -versioon 11. Sitä jaetaan Microsoft Storen kautta osana Amazon Appstore -asennusta. Microsoft lisää, että alijärjestelmää päivitetään ajan myötä, kun se tukee edelleen uusia sovellusliittymiä, skenaarioita ja Ominaisuuksia.

Koko asia kuitenkin toimii Hyper-V-virtuaalikoneessa, joka on samanlainen kuin Windows-alijärjestelmä Linuxille, jonka avulla Linux-päätteet voidaan asentaa Windowsiin Microsoft Storen kautta. Alijärjestelmä auttaa kartoittamaan AOSP-ympäristössä toimivien sovellusten suoritusajan ja API:t Windowsin graafiseen käyttöliittymään, muistipuskureihin, syöttötiloihin ja kaikkiin muihin fyysisiin ja virtuaalisiin laitteisiin, mukaan lukien tietokoneesi mahdolliset anturit.

Alijärjestelmä toimii myös prosessorista riippumatta Windowsissa, mikä eliminoi huolen Hyper-V:n AMD:lle puuttumisesta. Käytätpä Intel-, AMD- tai jopa Qualcomm-suoritinta, jos voit käyttää Windows 11:tä, voit käyttää Windows-alijärjestelmää Androidille.

Microsoft on tehnyt yhteistyötä Intelin kanssa mahdollistaakseen puhtaiden ARM-sovellusten toimimisen AMD- ja Intel-laitteissa Intel Bridge -teknologian avulla, mikä tarjoaa käyttäjille melko laajan valikoiman sovelluksia monenlaisissa laitteissa.

Huomaa, että alijärjestelmä edellyttää, että tietokoneesi täyttää Windows 11:n vähimmäisjärjestelmän vaatimukset, ja Microsoft käyttää tätä versiota näiden vaatimusten tarkistamiseen ja mukauttamiseen.

Uutisissa: Brave Browser käynnistää hakukoneen; korvaa Googlen oletuksena