Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Apple TV:n vahvistus epäonnistui: mahdollisia syitä ja ratkaisuja

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Apple TV -vahvistus epäonnistui ongelma: Mahdolliset syyt ja ratkaisut

Oletko koskaan keskeyttänyt virheilmoituksen, jonka mukaan vahvistus epäonnistui yrittäessäsi suoratoistaa elokuvia tai asentaa sovellusta Apple TV:hen? Eikö sinulla ole aavistustakaan kuinka korjata ongelma? Räjäytä epävarmuutesi! Tässä on nopea ratkaisu, jolla voit yrittää korjata Apple TV ID:n vahvistus epäonnistui -virheen.

Mikä on “Apple TV:n vahvistus epäonnistui” -virhe?

“Apple TV:n vahvistusvirhe” on yleisin ongelma, kun yrität kirjautua sisään Apple TV:hen. Apple TV:n “Apple ID -vahvistus epäonnistui” -ponnahdusikkuna tulee näkyviin käyttäjä- tai palvelupuolen ongelmien vuoksi. Useimmissa tapauksissa ongelma ilmenee, kun Apple-palvelu havaitsee ongelmia suojatun yhteyden muodostamisessa laitteeseesi. Ongelma näkyy viestissä “Vahvistus epäonnistui. Yhteyden muodostamisessa palvelimeen oli ongelma.”

Mahdolliset syyt Apple TV:n vahvistukseen epäonnistui

Apple ID -kirjautumisongelmien mahdollisia syitä ovat:

 • Internetyhteytesi on huono tai epävakaa.
 • Laitteesi aikaleima on virheellinen.
 • Sovelluksesi on vanhentunut.
 • Applen palvelujärjestelmän tilaongelma.
 • Apple ID:täsi on säänneltävä.
 • Laitteen tilapäinen toimintahäiriö.
 • Muutokset järjestelmä- tai verkkoasetuksissa.

Apple TV:n vahvistusvirheen korjaaminen

Kokeile seuraavia korjauksia kaikista syistä, jotka aiheuttavat vahvistuksen epäonnistumisen.

 • Tarkista Internet-yhteytesi
 • Tarkista päivämäärä- ja aika-asetukset
 • Päivitä laiteohjelmisto
 • Kirjaudu ulos ja kirjaudu takaisin iTunesiin
 • Tarkista järjestelmän tila
 • Palauta Apple ID -salasanasi
 • Palauta asetukset ja poista äskettäin käytetyt kanavat
 • Sammuta Apple TV ja käynnistä se uudelleen
 • Nollaa laitteesi

Tarkista Internet-yhteytesi

Jos Internet-signaalisi on heikko ja vaihtelee, Applen palvelut eivät toimi odotetulla tavalla ja voivat aiheuttaa vahvistusprosessin epäonnistumisen. Voit korjata tämän ongelman tarkistamalla, että olet muodostanut yhteyden vakaaseen Internet-yhteyteen. Lisäksi sinun tulee tarkistaa signaalin nopeus ja vakaus käyttämällä erilaisia ​​​​verkko-internet-nopeuden testaustyökaluja.

Jos huomaat, että Internet-signaalisi on heikko, yritä vaihtaa matkapuhelinyhteytesi Wi-Fi- tai Ethernet-kaapeliin varmistaaksesi luotettavan Internet-yhteyden. Jos Internet toimii hyvin ja huomaat edelleen virheen, kokeile alla ehdotettuja korjauksia.

Tarkista päivämäärä- ja aika-asetukset

Laitteesi näyttää sinulle “Apple TV:n vahvistus epäonnistui” -viestin, jos päivämäärä- ja aika-asetukset ovat virheelliset. Jos televisiossasi on esimerkiksi väärät aikavyöhykeasetukset, saatat kohdata ongelmia, kun Applen palvelin vahvistaa tilisi. Siksi tarkka aikaleima on välttämätön suojatun tiedon siirtämiseksi.

1). Korjaa ongelma siirtymällä kohtaan asetukset Menu ja Yleisesti televisiossasi.

2). Tarkista, että nykyiset alue-, aika- ja aikavyöhykeasetukset ovat oikein.

3). Jos kellonajan ja päivämäärän asetukset ovat väärät, valitse Aseta automaattisesti Mahdollisuus.

Päivitä laiteohjelmisto

Jos Apple TV:täsi ei päivitetä pitkään aikaan, se voi aiheuttaa Apple TV:n vahvistusvirheen. Tarkista ensin, onko Apple TV:ssäsi odottavia päivityksiä. Jos kyllä, voit päivittää Apple TV:n laiteohjelmiston uusimpaan versioon. Jos laitteessasi on jo päivitetty versio, sinun tulee kokeilla muita alla lueteltuja korjauksia.

Kirjaudu ulos ja kirjaudu takaisin iTunesiin

Useimmissa tapauksissa voit ratkaista erilaisia ​​​​ongelmia kirjautumalla ulos laitteesta ja kirjautumalla uudelleen sisään. Se tyhjentää tallennustilat ja poistaa taustalla olevat tekniset häiriöt ja virheet, jotka ovat kertyneet välimuistiin. Korjaa vahvistus epäonnistunut ongelma kirjautumalla ulos iTunesista ja kaikista muista Apple ID:tä käyttävistä Sovelluksista seuraavien ohjeiden avulla.

1). Siirry iPhonellasi kohtaan asetukset Lataa ja avaa sovellus iTunes ja App Store. Jos käytät Macia, valitse iCloud.

2). Napauta nyt omaasi Apple ID näytön yläreunassa.

3). Napsauta sitten Kirjautua ulos kirjautuaksesi ulos laitteesta

4). Uudelleen, rekisteröidy Kirjaudu tilillesi vaadituilla tiedoilla ja yritä suoratoistaa sovellusta uudelleen.

Apple TV:n vahvistus epäonnistui

Tarkista järjestelmän tila

Harvinaisissa tapauksissa ongelma voi johtua Applen palvelupuolen ongelmasta, mutta ei sinun puoleltasi. Jos haluat tietää palvelun saatavuuden, tarkista Järjestelmäsivu Applelta. Sivulla näkyy lista palveluista ja palvelun vieressä oleva vihreä piste, joka ilmaisee palvelun saatavuuden.

Palauta Apple ID -salasanasi

Apple ID -salasanasi kannattaa nollata, jos et ole vaihtanut sitä vähään aikaan. Apple ID -salasanan nollaaminen auttaa sinua noudattamaan Applen suosituksia ja voimassa olevia säädöksiä. Ota myös käyttöön kaksivaiheinen todennus välttääksesi virheet vahvistusprosessissa. Kaksivaiheinen todennus tarjoaa myös lisäsuojauskerroksen laitteellesi. Voit myös ottaa 2FA:n käyttöön iOS-laitteissa, kuten iPhonessa, Macissa ja verkossa.

1). Voit nollata Apple ID -salasanasi siirtymällä osoitteeseen asetukset iPhonessasi.

2). Valitse omasi tilin nimi, joka tulee näkyviin näytön yläreunaan ja valitse se Salasana ja suojaus Mahdollisuus.

3). Valitse Salasana ja suojaus -sivulla Vaihda salasana vaihtoehto ja anna vanha salasanasi.

4). Nyt iPhonesi kehottaa sinua tekemään tämän Anna uusi Apple-salasana jonka haluat nollata Applen palveluohjeiden mukaisesti.

5). Vahvista antamalla uusi salasanasi uudelleen.

Apple TV:n vahvistus epäonnistui

7). Valita Muuttaa Mahdollisuus asettaa syötetty salasana uudeksi Apple ID -salasanaksi.

8). Lopuksi sinun on kirjauduttava ulos laitteestasi ja kirjauduttava sisään uudella pääsykoodillasi aloittaaksesi palvelun suoratoiston.

Palauta asetukset ja poista äskettäin käytetyt kanavat

Joskus vahvistus epäonnistui, kun uusia kanavia on lisätty tai asetuksia muutettu luettelossa. Yritä tässä tapauksessa poistaa äskettäin lisätyt kanavat ja palauttaa television aikaisemmat asetukset ongelman Korjaamiseksi.

Kierrätä laitteesi sähköllä

Apple TV:n uudelleenkäynnistys on yksinkertainen tekniikka monien ongelmien korjaamiseen. Käynnistä laitteesi uudelleen sammuttamalla suoratoistolaitteet ja reititin. Irrota se sitten virtalähteestä. Jätä se irti pistorasiasta noin 2 minuutiksi. Liitä sitten reititin tai modeemi uudelleen ja käynnistä laite. Kun reitittimeen tai modeemiin on kytketty virta kokonaan, yhdistä suoratoistolaitteesi ja käynnistä se uudelleen, jotta voit yrittää suoratoistaa Apple TV:tä uudelleen.

Palauta laite- ja verkkoasetukset

Apple TV:n ja verkkoasetusten nollaaminen on toinen helppo tapa korjata vahvistusvirheet. Voit nollata iOS-laitteen painamalla ja vapauttamalla alimman äänenvoimakkuuden lisäys- ja äänenvoimakkuuden vähennyspainikkeet ja pitämällä sitten sivupainiketta painettuna, kunnes Apple-logo tulee näkyviin näytölle. Jos laitteen nollaaminen ei auta, yritä nollata verkkoasetukset.

1). Voit nollata verkkoasetukset siirtymällä kohtaan asetukset iPhonessasi.

2). Valitse Asetukset-valikosta Yleisesti.

3). Napauta Nollaa ja napauta sitten Palauta verkkoasetukset.

4). Anna salasanasi ja napauta uudelleen Nollaa verkko vahvistaaksesi toimintasi.

5). Huomaa, että verkkoasetusten palauttamisen jälkeen sinun on kirjauduttava uudelleen Wi-Fi-verkkoosi.

Jos olet kokeillut kaikkia mainittuja korjauksia ja ongelma jatkuu edelleen, on aika hakea apua asiantuntijoilta. Voit ottaa yhteyttä Applen tukikeskukseen saadaksesi lisäapua ongelman ratkaisemiseen.

Usein Kysytyt Kysymykset

Kuinka vahvistan laitteeni Apple TV:lle?

Vahvista laitteesi Apple TV:lle kirjautumalla sisään laitteellesi Apple ID:lläsi ja salasanallasi. Kirjautumisilmoitukset näkyvät laitteellesi. Valitse sitten Salli vastaanottaaksesi vahvistuskoodisi. Vahvista laitteesi antamalla vahvistuskoodi laitteellesi.