Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Asiakashankinta Instagramissa ja sen eri tavoissa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Asiakkaiden hankkiminen Instagramissa ja sen eri menetelmissä

Instagramista vuodesta toiseen saamasi palautteen perusteella luultavasti tiedät, kuinka tärkeä tämä alusta voi olla markkinointistrategiallesi. Strateginen suunnittelu, jossa otetaan huomioon Instagramin parhaat käytännöt, on erittäin tärkeää menestymisen ja todellisten tulosten saavuttamisen kannalta asiakkaiden kanssa. Koska Instagram on visuaalinen verkko, se on loistava paikka esitellä brändiäsi ainutlaatuisella visuaalisella identiteetillä. Tästä artikkelista löydät vinkkejä, joiden avulla saat kaiken irti markkinointibudjetistasi ja ansaitset helposti rahaa houkuttelemalla asiakkaita Instagramiin ja ryhtymällä toistuviin asiakkaisiin.

Käytä Instagramia lisätäksesi myyntiä.

Nykyään Instagramia pidetään johtavana ja suosituimpana verkkokaupan virtuaaliverkostona. Tämä ohjelma on ollut tunnettu digitaalisen markkinoinnin suurimmalla alalla useiden vuosien ajan.

Koronaviruksen leviämisestä huolimatta monet yritykset ovat päättäneet rahallistaa Instagramin korvatakseen henkilökohtaiset asiakkaat. Tämä on lisännyt myynnin kasvua ja houkutellut asiakkaita eri puolilta maata Instagramissa.

Mutta miten Instagram lisää myyntiäsi?

Työskentelemällä Instagramissa voit kommunikoida paremmin asiakkaidesi kanssa, esitellä yrityksesi uusille asiakkaille ja saavuttaa liiketoiminta- ja markkinointitavoitteesi. Instagram on tapa muuttaa ei-aktiiviset asiakkaat aktiivisiksi asiakkaiksi.

Lisäksi Instagram auttaa sinua pysymään ajan tasalla asiakkaidesi mielipiteistä, tarpeista ja mieltymyksistä ja järjestämään liiketoimintaasi niiden perusteella. Lisäksi, koska ihmiset pääsevät helposti käsiksi matkapuhelimiinsa, Instagramin käyttö ja tuotteiden ostaminen verkosta on vaivatonta. Nämä ovat kaikki tekijöitä, jotka yleensä vaikuttavat asiakkaan ostopäätöksiin, mikä johtaa korkeampaan myyntiin Instagramissa ja valtavia tuloja yrityksellesi.

Yleisön ja asiakkaiden houkutteleminen Instagramiin tarkoittaa myynnin lisäämistä

Internet-yritysten lisääntyvän kehityksen myötä digitaalisessa maailmassa yleisön ja asiakkaiden houkutteleminen on yksi alan aktivistien perustarpeista.

Yrityksen omistajana sinun on tiedettävä, että tehokas ja hyödyllinen strategia kohdeasiakkaiden houkuttelemiseksi on muuttaa potentiaaliset asiakkaat todellisiksi asiakkaiksi myyntiprosessin loppuunsaattamiseksi. Siksi yksi tärkeimmistä tekijöistä myynnin lisäämisessä Instagramissa on tasainen yleisö. Tarvitset myös uusia asiakkaita menestyäksesi yrityksessä, jossa työskentelet.

Monien sosiaalisen median markkinointistrategioiden päätavoite on houkutella asiakkaita ja esitellä brändi yleisölle. Onko tämä tavoite edelleen riittävä ansaita rahaa Internetissä, erityisesti Instagramissa?

Meidän pitäisi sanoa, että yleisön houkutteleminen on jokaisen Instagram-markkinointikampanjan ensimmäinen askel. Toisaalta, jos et pysty kaupallistamaan uusia yleisöjä ja toisin sanoen muuttamaan Instagram-seuraajia asiakkaiksi, kaikki markkinointikampanjan suunnitteluun ja toteuttamiseen tekemäsi työ on turhaa.

Kyky muuntaa seuraaja asiakkaaksi erottaa menestyvän ja tuottoisen Instagram-sivun tavallisesta pienituloisesta sivusta. Joten miten saat kaiken irti Instagramista? Kuinka saat kaiken irti miljoonista ihmisistä, jotka käyttävät tätä alustaa myymään verkkosivustollasi?

Erilaiset menetelmät asiakkaiden houkuttelemiseksi Instagramissa

Epäilemättä on monia tapoja ja menetelmiä houkutella asiakkaita Instagramissa ja eri asiantuntijat voivat ehdottaa useita tapoja. Seuraavat ovat kuitenkin epäilemättä tärkeimmät periaatteet, jotka auttavat sinua kasvattamaan asiakaskuntaasi.

Tutkitaan näitä menetelmiä yhdessä:

1. Käytä mainoksia Instagram-sivulla

Instagram-mainontaa tehdään yleensä kahdella tavalla: mainonta vilkkailla sivuilla ja vaikuttajamarkkinointi.

Mainokset suosituilla sivustoilla

Mainonta sivusi aiheeseen liittyvillä vierailluimmilla sivuilla on yksi hyödyllisistä tavoista houkutella yleisöä Instagramiin. On parempi varmistaa ennen mainostamista, että kyseisen sivun seuraajat ovat todellisia.

Voit näyttää nämä mainokset käyntien tai tuntien muodossa sivuilla ja tarinoissa. Instagram Visit Adsin avulla mainossisältösi sijoitetaan suosituille ja suosituille sivuille ja mainosprosentti lasketaan vierailun perusteella.

Mainossisältösi sijoitetaan aihe- ja valintasivuillesi käyttämällä Instagramin tuntimainontaprosessia. Mainoksesi kesto vaihtelee jopa 24 tuntia ja hinta lasketaan tuntikohtaisesti.

Vaikuttajamarkkinointi

Tehokas markkinointi tai vaikuttajien käyttäminen palveluidesi mainostamiseen ja markkinoimiseen on älykäs tapa sitouttaa Instagram-yleisösi.

Koska vaikuttajilla on suuri vaikutus yleisöönsä, tällaisilla sivustoilla on korkeimmat mainoskulut Instagramissa. Tietysti on parempi tietää, että jokaisella yrityksellä on vaikuttajansa. Etsi kuuluisia ihmisiä alallasi ja tarjoa heille yhteistyötä.

2. Käytä houkuttelevia ja laadukkaita kuvia

Olet luultavasti kuullut, että kuva on enemmän kuin tuhat sanaa; Mikään muu ei voi kuvailla tai selittää viestin luonnetta yhdellä silmäyksellä. Siksi on tärkeää luoda korkealaatuisia valokuvia esitelläksesi tuotteitasi. Sinulla on vain hetki aikaa näyttää brändisi yleisölle ja esitellä itsesi; Tällä tavalla korkearesoluutioinen tuotekuva ilmaisee tehokkaasti sen Ominaisuuksia.

Instagram-sisältösi tulee olla näkyvää ja erottuvaa käyttäjäsyötteessä, joten älä unohda ulkonäkösi kauneutta.

3. Paranna viestien sisältöä

Kun sivun visuaaliset vaatimukset täyttyvät, sinun on oltava erittäin herkkä viestien sisällölle.

Jotta voit pitää yleisösi sivustollasi ja muuttaa heistä uskollisia asiakkaita, sinun on tuotettava sisältöä, joka on tarkkaa ja miellyttävää sivustosi käyttäjiä.

Julkaisemisen yhteydessä kannattaa kiinnittää huomiota tuotteiden tai palveluiden esittelyn lisäksi myös käytännön opetuspostausten kirjoittamiseen toiminnasta, jotta asiakkaat ja kontaktit voivat helposti ratkaista perusongelmansa sivusi opetuspostausten kautta. Käytä ja jaa niitä.

Lähettämisen periaatteiden noudattaminen on yksi niistä säännöistä, joita sinun on noudatettava saavuttaaksesi todellista kasvua ja muuttaaksesi yleisöstäsi uskollisia asiakkaita.

4. Käytä hashtageja.

Käytä tuotteeseesi tai palveluusi liittyviä hashtageja löytääksesi Instagramin ja houkuttelet sinua. Hashtagit auttavat kohderyhmääsi löytämään sinut helpommin ja suositummin. Valitse vaikutusvaltaisimmat hashtagit. Sinun täytyy kokeilla niitä yrityksen ja erehdyksen kautta. Suosittujen yritykseesi liittyvien hashtagejen lisäksi yritä suunnitella ja käyttää brändillesi ominaisia ​​hashtageja.

5. Lisää sivun uskottavuutta yleisösi ja asiakkaiden keskuudessa.

Asiakkaan houkuttelemiseksi Instagramiin ja myynnin kasvattamiseksi sinun on lisättävä sivusi uskottavuutta, jotta asiakas luottaa sinuun.

Lisää sivullesi uskottavuutta ja aitoutta seuraavilla tavoilla:

Ole vuorovaikutuksessa yleisösi kanssa.

Yleisön sitouttaminen ja vuorovaikutus heidän kanssaan on ratkaisevan tärkeää, jotta he muuttuvat asiakkaiksi. Seuraajat, jotka ovat tekemisissä kanssasi sosiaalisessa mediassa, ovat tyypillisesti uskollisin yleisösi ja ostavat todennäköisesti sinulta enemmän kuin muut. Mitä enemmän otat kommentteja vastaan, vastaat kysymyksiin ja seuraat yleisöä, sitä vastavuoroisempi yleisö on kanssasi. Voit myös olla enemmän vuorovaikutuksessa yleisösi kanssa julkaisemalla elämää, kertomalla tarinoita ja käyttämällä IGTV. Lisäämällä vuorovaikutusta Instagram-algoritmi syöttää myös sisältöäsi.

Ole vastuullinen.

Instagram-yleisösi tulee asiakkaita, jos voit saavuttaa heidän luottamuksensa ja vakuuttaa heille, että he ostavat oikean tuotteen oikealta henkilöltä tai brändiltä ja että tuote tai palvelu saa varmasti seuraavan vastauksen ja tuen.

Käytä tarinatoimintoa.

Voit käyttää päivittäisiä tarinoita ääni- ja videotiedostojesi kanssa tuotelanseerauksissa tai niihin liittyvissä aiheissa saadaksesi luottamuksen.

Luo arvokasta ja opettavaista sisältöä.

Luottamuksen rakentamiseksi asiakkaidesi on opittava työympäristöstäsi ja sen toiminnasta sekä hyödynnettävä koulutusta ja käytännön panosta. Tämä tarkoittaa, että he vierailevat sivustollasi useammin ja tutustuvat uusiin tuotteisiin.

Järjestä kilpailu.

Kilpailut luovat sitoutumista, auttavat löytämään uusia yleisöjä ja olemaan vuorovaikutuksessa useiden ihmisten kanssa. Kilpailu paljastaa brändisi orgaanisesti useammille ihmisille ilman lisäponnistuksia.

Käytä käyttäjien luomaa sisältöä tai UGC:tä.

Käyttäjien luoman sisällön jakaminen tekee yleisöstäsi uskollisia asiakkaita. Tämä saa heidät tuntemaan olevansa yhteydessä brändiisi ja samaistumaan kulttuuriisi, mikä on avainasemassa yleisön hankkimisessa Instagramissa.

Postaa johdonmukaisesti ja hyviin aikoina.

Tärkein periaate sivustotoiminnan aloittamisessa on julkaisukalenteri. Asettamalla tarinalle päivämäärän ja kellonajan ja julkaisemalla sen jatkuvasti sivulle, voit ilmoittaa käyttäjillesi heidän vierailevansa sivullasi ja seurata kaikkia toimintaasi. Se myös lisää aitoutta sivustollesi.

Käytä kuvatekstissäsi toimintakehotusta.

Käytä tekstityksessä olevaa toimintakehotusta kannustaaksesi yleisöäsi tykkäämään, tallentamaan, kommentoimaan tai jakamaan viestiäsi ystävilleen. Voit myös lisätä verkkosivuston liikennettä, kerätä lisätietoja yleisöstäsi tai jopa houkutella yleisöä toiseen sosiaaliseen verkostoon. Käyttämällä CTA:ta tehokkaasti tekstityksessä voit houkutella lisää asiakkaita Instagramiin ja kommunikoida paremmin yleisösi kanssa.