Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Askelten laskemisen lisäksi. Käytä Google Fitin tahdistettua kävelyominaisuutta saadaksesi enemmän irti…

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Vaiheiden laskemisen lisäksi. Käytä Google Fitin tahdistettua kävelyominaisuutta saadaksesi enemmän irti…

Askeleiden laskemisesta tuli suosittu Fitbitin kanssa. Ei kauan sitten askelmittarit olivat uudenlainen kuntolaite. Loppujen lopuksi kävely on yksi parhaista harjoituksista, joita voit tehdä. Kävely ei vain edistä sydän- ja verisuonikuntoa, vaan se auttaa myös vähentämään stressiä ja pitämään lihakset rentoina ja terveinä.

Mutta… kaikki mitatut ja harkitut askeleet eivät ole samanarvoisia.

Google Fitin Paced Walking -ominaisuus auttaa sinua lisäämään kävelysi “intensiteettiä”.

Kuten Google sanoo: “Puutarassa kävelemisen ja nopean bussijuoksun välillä on ero. Tämä ero on intensiteetissä, ja tutkijat ovat havainneet, että nopeammalla kävelyllä on enemmän terveyshyötyjä.”

Useiden tutkimusten mukaan kävelyllä voi olla keskeinen rooli sydän- ja verisuonitautien primaarisessa ja sekundaarisessa ehkäisyssä. [1].

Tutkijat suorittivat laajan tutkimuksen, jossa tutkittiin seitsemän vuoden tietoja 474 919 ihmiseltä Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tänä aikana heistä 12 823 kuoli.[2] Koehenkilöt määrittelivät oman kävelyvauhtinsa hitaaksi, tasaiseksi/keskimääräiseksi tai reippaaksi. Nopeilla retkeilijöillä oli keskimäärin pidempi elinajanodote.

Rob Harle, Google Fitin tutkija, selittää: “Ajatus on yksinkertainen: laita kuulokkeet kuulokkeet sisään tahdistetun kävelyn aikana, niin soitamme äänilyöntiä – pehmeää taustalyöntiä – jotta pysyt mukana”, Rob selittää. “Sovelluksella voit muuttaa iskunopeuttasi ja vaihdella kävelyn intensiteettiä. Biitti toistetaan muun äänen lisäksi, joten voit jatkaa musiikin tai podcastien toistamista kävellessäsi.

Tahdistetun kävelyn käyttäminen Google Fitissä

 1. Avaa Google Fit Puhelimellasi ja liitä kuulokkeet
 2. Napauta “Kokeile asteittaista kävelyä”
 3. Aseta haluamasi tahti (reipas kävely on arviolta 100 askelta minuutissa)

  Yritä asettaa 100 askelta minuutissa saadaksesi sydänpisteet

 4. Siirry taustalla olevaan rytmiin (biitti kuulostaa hiljaiselta metronomilta)
 5. Karttakuvake auttaa sinua seuraamaan reittiäsi, kun käytät tahdistettua kävelyä

  Jos napautat karttakuvaketta näytön alareunassa, reittisi tulee näkyviin.

 6. Keskeytä- ja Jatka-painikkeet auttavat keskeyttämään toiminnan (liikennevaloissa).
 7. Napauta pysäytyspainiketta, kun olet lopettanut kävelyn

Ominaisuus tallentaa automaattisesti kaikki tärkeimmät mittarit, jotka liittyvät kävelytoimintaasi.

Käytä Google Fitin raporttia tarkistaaksesi ja jakaaksesi tietojasi.

Google Fitin aloitusnäytöllä näet kävelyharjoituksen aktiiviajan, matkan, kalorit, harjoitusminuutit, korkeuden ja poljinnopeuden.

Kun aloitat nostamaan vauhtia tahdistetulla kävelyllä, ansaitset enemmän sydänpisteitä Google Fitissä – jokaisesta minuutista, jonka kävelet nopeudella, joka on yli 100 askelta minuutissa, ansaitset yhden sydänpisteen.

Google Fitin sydänpisteet vastaavat American Heart Associationin suositusta 150 minuutin kohtalaista harjoittelua viikossa, mikä vastaa 150:tä sydänpistettä.

Googlen tohtori Kapil Parakhin ja Robert Harlen johtama tiimi auttoi tämän Google Fit -ominaisuuden käynnistämisessä.

Kun seuraavan kerran lähdet rauhassa kävelemään naapurustossasi tai suuntaat kauppaan nappaamaan gallonan, liitä kuulokkeet ja kokeile Paced Walking -harjoitusta Google Fitissä!

Sisällysluettelo