Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Audi Grand Ambassador; Sähkökäyttöisen GT-sedanin konseptimalli on julkistettu

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Audi Grand Ambassador; Sähkökäyttöisen GT-sedanin konseptimalli on julkistettu

Audi Grand Ambassador Audi yrittää laajentaa sähkömallejaan. Yhtiön viimeaikaisilla sähköajoneuvoluokan tuotteilla ei ole ollut merkittävää myyntiä globaaleilla Markkinoilla; Mutta Audi jatkaa investointeja suuriin, urheilullisiin ja ylellisiin sähkömalleihin. Kun otetaan huomioon viime vuoden aikana julkistetut erilaiset konseptimallit, Audin odotetaan pian valmistavan sähköautoja 100 000 – 200 000 dollarin hintaluokassa.

GrandSpire on Audin uusin sähkökäyttöinen konseptimalli. Audin johtajat kutsuivat suunnitelmaa “yksityiseksi lentokoneeksi tiellä”. 5,4 metriä pitkä runko, jonka leveys on 2 metriä ja akseliväli 3,2 metriä, saa Grand Ambassadorin näyttämään suurelta ja tilavalta.

Henkilökohtaisissa keskusteluissa Grand Ambassadorille luotiin looginen ja suosittu ilme, jotta tämä tuote voidaan valmistaa pian.

Tyylikkäät ajovalot ja säleikkö ovat merkkejä Audin uudesta muotoilukielestä, mutta Grand Ambassadorin takanäkymä rikkinäisen katon ja takaluukun muotoilulla on yleisen maun ulkopuolella.

Sisällä on paljon puuta ja alumiinia, jotka yhdessä pörröisen istuinpäällisen kanssa luovat unenomaisen ja erittäin ylellisen tunnelman.

Koko kojelaudassa kuvaosio näytetään holografisesti tai videoprojisoimalla, joten tila on tasainen, kun tietoja ei tarvitse näyttää.

Kojelaudassa ei ole edes ilmastointipistorasioita tai perinteisiä painikkeita.

Audin konseptimallin tekniset yksityiskohdat viittaavat Suunnitteluun, jonka yrityksen insinöörit esittelivät todennäköisesti vuosia myöhemmin. 120 kWh:n akun kapasiteetin ansiosta Grand Sapirin toimintasäde on jopa 750 km; Vaikka se lataa akkuja 10 minuuttia, se tarjoaa energiaa, joka tarvitaan liikkumiseen 300 km:n säteellä.

Tämän auton teho on 710 hevosvoimaa ja suurin vääntömomentti 960 Nm, joten kiihtyvyys nollasta sataan kilometriin tunnissa voidaan saavuttaa noin 4 sekunnissa.