Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Autoblogging.ai-arvostelu: Toimiiko se bloggaamisessa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Autoblogging.ai Review: Toimiiko se bloggaamisessa?

Bloggaajat käyttävät yhä enemmän tekoälyä (AI) automatisoidakseen ylimääräisiä ja aikaa vieviä prosesseja. Koska tekoälyn suuri etu bloggaajille on sen kyky lisätä tuottavuutta. Tekoälypohjaisten kirjoitustyökalujen avulla bloggaajat voivat kirjoittaa tarkemmin ja nopeammin.

Autblogging.ai on yleinen nimi tekoälytyökalujen maailmassa. Tekoälyn luomien artikkeleiden käyttö blogeissa tiedetään kuitenkin olevan kiistanalainen aihe. Toimiiko se siis bloggaamisessa? Miten? Sen saamme selville tästä rehellisestä katsauksesta.

Kuvan lähde

Mikä on Autoblogging.ai?

Autoblogging.ai on tekoälyllä toimiva sisällönluontityökalu, joka luo artikkeleita ja blogitekstejä ja julkaisee ne automaattisesti pyynnöstä.

Miten Autoblogging.ai toimii?

Autoblogging.ai käyttää kehittyneitä algoritmeja, kuten GPT-3, GPT-3.5 ja GPT-4, luodakseen ainutlaatuisia, yhtenäisiä ja optimoituja SEO-artikkeleita.

Pääsy massatuotantoon

Siinä on erilaisia ​​vaihtoehtoja, kuten: B. Joukkoluonnin käyttöoikeus, jossa saat artikkelin välittömästi kirjoittamalla otsikon tai avainsanat.

Automaattinen lähetys

Käyttäjillä on mahdollisuus luoda useita artikkeleita kerralla ja lähettää WordPressin ne automaattisesti sinne.

Säätö

Autoblogging.ai:n tarjoamien laajojen mukautusvaihtoehtojen avulla voit mukauttaa materiaalia tarpeisiisi. Ohjelma luo sen valitsemasi artikkelin aiheen, sävyn ja pituuden mukaan. Sinulla on myös mahdollisuus syöttää tiedot Manuaalisesti ja lisätä kosketus.

Amazon-arvostelujen kirjoittaja

Autoblogging.ai analysoi tuotesivut ja kerää asiaankuuluvaa dataa luodakseen nopeasti Amazon-tuotearvosteluja. Etsi vain Amazon-tuote, jonka haluat tarkistaa, ja kopioi URL-osoite. Kirjoita sitten Autoblogging.ai:ssa tuotteen URL-osoite asianmukaiseen kenttään ja valitse “Luo artikkeli”. Sitten luodaan ensiluokkainen arvostelupostaus, joka auttaa sinua edistymään Amazonissa.

Monikielinen tuki

Autoblogging.ai tukee useita kieliä maailmanlaajuisen yleisön tavoittamiseksi. Tämän toiminnon avulla voit luoda materiaalia useilla kielillä, jolloin voit laajentaa yleisöäsi ja kohdistaa tietyille markkinoille. Se on erityisen hyödyllinen monikansallisille yrityksille, sisällöntuotantoyhtiöille ja bloggaajille, jotka haluavat laajentaa sisältötarjontaansa.

AI-kuva- ja FAQ-skeemageneraattori

Autoblogging.ai:n avulla voit lisätä artikkeliin UKK-skeeman merkinnät ja luoda tekoälygrafiikkaa automaattisesti.

Autoblogging.ai tarjoaa erilaisia ​​sisältötarpeita varten Fast Moden, Pro Moden ja God-Like Moden.

Nopea tila

Luo välittömästi artikkeleita määritetyillä avainsanoilla tai avainlauseilla ja vaatii vain vähän syöttöä. Artikkelit 1 200–1 600 sanaa valitusta Quick Mode -versiosta riippuen (1.0 tai 2.0).

Autoblogging.ai:n Quick Mode on tarkoitettu käyttäjille, joiden on tuotettava materiaalia nopeasti ja tehokkaasti. Yhdellä napsautuksella voit luoda hyvin järjestettyjä artikkeleita, joissa on otsikoita, luettelomerkkejä ja usein kysyttyjä kysymyksiä. Jos haluat luoda nopeasti useita artikkeleita tai ottaa käytännönläheisen lähestymistavan sisällön kehittämiseen, pidät Quick Modesta.

Asiantuntijatila

Tämä tila on täydellinen mukauttamiseen. Pro-tilassa voit antaa tekoälylle tarkempia ohjeita tuottaaksesi sisältöä, joka vastaa täsmälleen tarpeitasi. Sen avulla voit jäsentää artikkelisi ja lisätä alaotsikoita.

Voit luoda räätälöidyn ääriviivan ja tuottaa selkeämmän ja informatiivisemman kopion kirjoittamalla tähän enintään 15 alaotsikkoa.

Pro-tilan avulla voit luoda artikkeleita, jotka ovat optimoituja ja perusteellisempia kuin Quick Mode, koska voit lisätä niihin persoonallisuuttasi. Pro-tila tuottaa kuitenkin artikkeleita hitaammin kuin pikatila, koska se tarjoaa enemmän mukautusvaihtoehtoja. Lisäksi tarvitaan lisätietoa otsikkorakenteesta ja asianmukaisesta avainsanojen käytöstä.

Kuvan lähde

Jumalan kaltainen tila

Godlike Mode antaa sinulle täydellisen luovan hallinnan luotuun sisältöön, asiantuntijatason hallinnan ja enemmän mukautusvaihtoehtoja.

Autoblogging.ai:n Godlike Mode on tehokas työkalu, jonka avulla voit nopeasti ja helposti SEO-optimoida viestisi. Tämän tilan avulla voit luoda blogitekstin SEO-optimoinneilla ja mahdollisesti hallita hakutuloksia.

Godlike-tilassa luodut tekoälyartikkelit optimoidaan syöttämällä kilpailijasi ja kohdeavainsanat, joilla haluat sijoittua.

Autoblogging.ai Hinta

Autoblogging.ai tarjoaa erilaisia ​​suunnitelmia sen mukaan, mikä sinulle sopii.

Ilmainen suunnitelma

Kyllä, Autoblogging.ai tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, mutta sisällön luominen on rajoitettua. Mukana olevat ilmaiset työkalut ovat:

 • SEO otsikkogeneraattori
 • Outline-generaattori
 • SEO metakuvausgeneraattori

Testisuunnitelma

Tämä suunnitelma on täydellinen, jos et ole varma, mikä AI-työkalu sopii parhaiten tarpeisiisi. Autoblogging.ai tarjoaa 1 dollarilla mahdollisuuden luoda jopa 5 artikkelia kokeillaksesi sen Ominaisuuksia ja katsoaksesi, vastaavatko ne tarpeitasi.

Aloitussuunnitelma

Tämä aloitustilaus antaa sinulle täyden pääsyn kaikkiin Autoblogging.ai:n ominaisuuksiin. Se maksaa 19 dollaria kuukaudessa ja antaa sinun luoda asiaankuuluvia artikkeleita 0,95 dollarilla artikkelia kohden ja 20 krediitillä. Tämä suunnitelma on ihanteellinen käyttäjille, jotka ovat vasta aloittamassa tekoälysisällön luomista.

Säännöllinen suunnitelma

Suunnitelma bloggaajille ja pienyrityksille. Tavallinen suunnitelma maksaa 49 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa jopa 30 000 sanaa sekä muita mukautusvaihtoehtoja, kuten sävy, sanamäärä, tietyt avainsanat ja paljon muuta. Muita ominaisuuksia ovat parannettu pääsy Autoblogging.ai:n luotettavien lähteiden tietokantaan sekä sähköpostituki ja ensiluokkainen tuki teknisissä ongelmissa.

Se on erinomainen arvo ihmisille, jotka ymmärtävät, kuinka tekoälyn luomat artikkelit toimivat ja jotka pystyvät käsittelemään työtaakkaa.

Vakiosuunnitelma

Vakiopaketti 99 dollaria kuukaudessa on tarkoitettu bloggaajille ja freelancereille, jotka luovat sisältöä. Sillä on täysi pääsy kaikkiin työkaluihin ja jopa 75 000 sanaan tai 150 artikkeliin.

Freelancereille ja bloggaajille tämä on puoliväli. Voit pitää materiaalisi ajan tasalla ilman roskapostia, vaikka käyttäisit vain osaa 150 artikkelista. Tämän suunnitelman ostaminen antaa sinulle myös ensisijaisen pääsyn uusiin päivityksiin ja ominaisuuksiin.

Premium suunnitelma

Se on ihanteellinen suunnitelma keskikokoisille ja suurille SEO-yrityksille ja suuren volyymin sisällöntuottajille. Kun ostat sen, sinulla on elinikäinen rajoittamaton pääsy kaikkiin ominaisuuksiin ja mahdollisuus luoda yli 750 artikkelia tai jopa 200 000 sanaa kuukaudessa. Kykysi luoda niin monta artikkelia kuukaudessa hämmästyttää sinut.

Tämän suunnitelman avulla voit käyttää myös lisäominaisuuksia, kuten hakukoneoptimoinnin KPI:itä, jotta voit seurata verkkoliiketoimintasi menestystä luodessasi SEO-sisältöä ja priorisoimalla beta-ominaisuuksien ja tuotejulkaisujen testaamista. Premium-suunnitelma on 249 dollaria kuukaudessa.

Autoblogging.ai Plussat ja miinukset

Edut

 • Se säästää aikaa: Varsinkin pikatilassa saat tekoälytuotteen lyhyessä ajassa.
 • Edullinen verrattuna muihin tekoälyn kirjoitustyökaluihin.
 • se on Arvostelujen kirjoitusominaisuus on täydellinen Amazonin tytäryhtiöille
 • Automaatio: Sen avulla voit luoda artikkeleita ja lähettää ne automaattisesti WordPressiin tai muuhun sisällönhallintajärjestelmään
 • SEO-optimoinnit: Se sisältää työkaluja, jotka auttavat sinua sijoittumaan tietyillä avainsanoilla ja houkuttelemaan siten lisää kävijöitä

Haitat

 • Rajoitetut mukautusmahdollisuudet ja huonompi sisällön laatu pikatilassa
 • Se ei sovellu lyhyille kopioille
 • Tekijänoikeusrikkomus: Jos käytät tätä työkalua tarkistamatta sisältöä, saatat joutua vaikeuksiin. Autoblogging.ai käyttää RSS-laajennuksia sisällön kopioimiseen muista artikkeleista, ja joskus pääsyä voidaan rajoittaa.
 • Aitouden puute: Kuten edellä mainittiin, Autoblogging.ai käyttää muiden verkkosivustojen sisältöä kirjoittaakseen omiasi. Siksi on aina suositeltavaa muokata ja lisätä ääntä ja ääntä.

Kuvan lähde

UKK

Vaikuttaako Autoblogging.ai hakukoneoptimointiisi?

Se voisi, kuten mikä tahansa muu AI-kirjoitustyökalu. Google ja muut hakukoneet voivat tunnistaa tekoälyn luoman sisällön. Muista, että sisältö on kaikki kaikessa, ja Autoblogging.ai voi luoda ainutlaatuisen kopion muista sivustoista.

Tekoälyn käyttö sisällön kirjoittamiseen ei ole laitonta, mutta Google suosii omaperäisyyttä, laatua ja luotettavuutta.

Onko Autoblogging.ai hyödyllinen bloggaajille?

Ehdottomasti. Autoblogging.ai voi auttaa bloggaajia luomaan artikkeleita nopeammin ja automatisoimaan joitakin tehtäviä tuottavuuden lisäämiseksi.

Emme suosittele Autoblogging.ai:n tai minkään muun tekoälytyökalun käyttöä ilman valvontaa. Jos olet bloggaaja, luotat sovelluksen kojelautaan, joka auttaa sinua etkä suorita työtäsi kokonaan.

Voiko Autoblogging.ai korvata todelliset tekstinkirjoittajat?

Ei lähitulevaisuudessa. Todelliset sisällöntuottajat lisäävät teoksiinsa ainutlaatuista ilmettä, ja se on yksi heidän brändiäänen määrittelevistä asioista, mihin Autoblogging.ai ei pysty.

Ihmisten toimittajien tulee tarkistaa ja tarkistaa luotu materiaali johdonmukaisuuden, tarkkuuden ja tiettyjen kriteerien mukaisuuden vuoksi, vaikka Autoblogging.ai tarjoaakin lupaavan vaihtoehdon sisällön automatisoinnille.

Pakkaus

Autoblogging.ai automatisoi sisällön luomisen ja yksinkertaistaa prosessia käyttämällä tekoälyteknologiaa nopeiden, kustannustehokkaiden ja SEO-optimoitujen viestien luomiseen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Autoblogging.ai on uusi palvelu, joka näyttää olevan hyödyllinen riippumattomille sisällöntuottajille ja yrityksille, jotka haluavat helposti luoda laadukkaita blogiartikkeleita. Alustan jatkuvan kehityksen vuoksi sisällön tuotantoa odotetaan lisääntyvän ajan myötä.

Jos etsit kohtuuhintaista tekoälytyökalua kokeiltavaksi, Autoblogging.ai saattaa olla oikea valinta. Muista ottaa huomioon tarpeesi ja valita sinulle sopiva suunnitelma.