Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Automaattisen korjauksen kytkeminen päälle/pois Samsung S23 Plus:ssa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Automaattisen korjauksen kytkeminen päälle / pois päältä Samsung S23 Plus -sovelluksessa

Asetusvalikon kautta:

Vaihe 1: Siirry kohtaan “Asetukset” ja napauta sitten “Yleinen hallinta”.

Vaihe 2: Napauta “Kieli ja syöttö”, “Näyttönäppäimistö” ja sitten “Samsung-näppäimistö”.

Vaihe 3: Napauta Älykäs kirjoittaminen.

Vaihe 4: Ota se käyttöön tai poista se käytöstä Napauttamalla kytkintä.

Alla on joitain älykkään kirjoittamisen asetuksia, joista sinun on tiedettävä.

Automaattisesti vaihdettu: Tämä täydentää kirjoittamasi sanan tai korvaa sen sanalla, jonka se pitää lauseen todennäköisimpänä. Voit ottaa tämän asetuksen helposti käyttöön tai poistaa sen käytöstä napsauttamalla “Älykäs kirjoitus“Valikko. Beat”Vaihda automaattisesti”, ja napauta sitten kytkintä ottaaksesi sen käyttöön tai poistaaksesi sen käytöstä.

Automaattinen oikeinkirjoituksen tarkistus: Tämä korostaa väärin kirjoitetut sanat punaisella ja ehdottaa todennäköisimpiä korjauksia. Voit ottaa tämän ominaisuuden käyttöön ja poistaa sen käytöstä Älykäs kirjoittaminen -asetuksissa.

Automaattiset isot kirjaimet: Tämä kirjoittaa automaattisesti jokaisen virkkeen ensimmäisen kirjaimen. Voit myös ottaa tämän ominaisuuden käyttöön ja poistaa sen käytöstä Älykäs kirjoittaminen -asetuksissa.

Automaattinen etäisyys: Tämä lisää automaattisesti välilyönnin, kun olet kirjoittanut sanan ennakoivalla tekstillä. Voit ottaa tämän ominaisuuden käyttöön ja poistaa sen käytöstä Älykäs kirjoittaminen -asetuksissa.

Automaattiset välimerkit: Tämän avulla voit asettaa pisteitä nopeasti kaksoisnapauttamalla välilyöntiä. Voit ottaa ominaisuudet käyttöön ja poistaa ne käytöstä Smart Typing -asetuksista.

Tietoja Samsung Galaxy S23 Plus:sta

Samsung Galaxy S23 Plus on premium-älypuhelin kauniilla rungolla. Luuri koostuu lasietuosasta (Gorilla Glass Victus 2), lasitausta (Gorilla Glass Victus 2) ja alumiinirungosta, ja sillä on IP68-suojausluokitus pölyä ja vettä vastaan ​​(jopa 1,5 m 30 minuutin ajan). Sen etupuolella on 6,6 tuuman näyttö, jonka koko on Dynamic AMOLED 2X, 120 Hz, HDR10+, resoluutio 1080 x 2340 pikseliä, suhde 19,5:9 (~390 ppi tiheys).

Samsung Galaxy S23 Plus sisältää myös Qualcomm SM8550 Snapdragon 8 Gen 2 (4nm) -piirisarjan, joka toimii Android 13 -käyttöjärjestelmällä ja jossa on 256 Gt:n tallennustila, 8 Gt RAM-muistia ja 512 Gt, 8 Gt RAM-muistia. Siinä on 50 MP + 12 MP + 10 MP pääkamera ja 12 MP etukamera. 4700 mAh akussa on sekä nopea että langaton lataustekniikka.

Sisällysluettelo